View Full Version : DÜNYANIN EN BÜYÜK TAKIMI
recepural
16.Şubat.2004, 13:36
Biliyorsunuz Kİ AVRUPA'da ve dünyada futbol göze hoş gelen şekillerde oynanıyor bunun yanı sıra bazı takımlar göze batıyor hep beraber bunu seçelim. Dünyanın en büyk takımı kim?
recepural
16.Şubat.2004, 13:39
oylarınızı bekliyorum.
çArŞı 21
16.Şubat.2004, 13:44
Milan diyorum ben
recepural
16.Şubat.2004, 14:06
ortak sen harikasın hangisini seçersen seç oylar senin ama kim kazanacak önemli olan o sende biliyorsun bende,realmadrid dedim ama aklım'da ankete ekleyemediğim roma ve lazıo vardı onları ekleyemedim cruzerıo giremedi neyse bekleyeceğim yorumları sonra düzenleme yaparım
recepural
16.Şubat.2004, 15:30
sanırım barcelona en son rakibine 5 atmıştı ama istikrarsız bir takım her türlü kupası'da mavcut tarihinde
recepural
16.Şubat.2004, 19:41
oylarınızı bekliyorum
Layblood
16.Şubat.2004, 19:55
Ben JUVENTUS diyorum.
sardokar
16.Şubat.2004, 20:18
ben
(g) (g) (g) GALATASARAY (g) (g) (g) DİYORUM
e_mali
16.Şubat.2004, 20:26
R. Madrid (ı)
10_Osmanozc
16.Şubat.2004, 22:08
FOREVER Manchester UNİTEDDDDD
aiRfLy
17.Şubat.2004, 03:56
Kadro ve bütçe olarak REAL MADRİD...
Cfksanal
17.Şubat.2004, 12:19
FOREVER Manchester UNİTEDDDDD
Aynen hem kulüp için düzen hem mali yapı hemde sportif olarak ortalama da en iyi seçilir.
recepural
17.Şubat.2004, 17:26
tamam hepsi güzel aMA m.unıted real gibi hiç bomba transferleri yok bu ara başarıya aç bir takım bence
Cfksanal
17.Şubat.2004, 18:27
tamam hepsi güzel aMA m.unıted real gibi hiç bomba transferleri yok bu ara başarıya aç bir takım bence
Man. Utd. flaş transfer yapmasada aldığı genç oyuncular ile harikalar yaratıyor.
recepural
17.Şubat.2004, 20:15
real dünya takımı bunu herkez bilsin lazıo'da alt yapıya önem verir ajax'ta ama önemli olan başarı ve spekilasyon yaratma yıldızlar topluluğu real real real
snoopfb
17.Şubat.2004, 21:28
ben Juve'ye oy verdim ama duygusal davrandim Juve benim Avrupa'daki favorimdir.
Mantikli dusunmek gerekirse Real.
snoopfb
17.Şubat.2004, 21:54
bi de bu oy oranlarini toplayinca 100 etmio ala
Layblood
17.Şubat.2004, 22:08
Bende sevdiğim için JUVEYE verdim ama Man UTD herşeyiyle birinci olur tek eksiği Avrupada Çok başarılı olamayaşı.
Frank_Castle
18.Şubat.2004, 11:06
madrid... madrid... tartışmaya bile gerek yok ...
ertyq
18.Şubat.2004, 14:14
ben zayıfken de madriti tutardım şimdi de tutuyorum tek sıkıntım güçlenince artık heryerde madriti tuttuğumu söyleyememek.
Layblood
18.Şubat.2004, 14:28
Madrid ne zaman zayıftıki ben bildiğimden beri hep başarılı.
e_mali
18.Şubat.2004, 14:49
Aradaki 5 yaş farktan olsa gerek bu :mrgreen:
recepural
18.Şubat.2004, 15:40
kaliteli bir takımı tartışmak kolay ama güçsüz bir takım için yorum yapmak zor olur
Frank_Castle
18.Şubat.2004, 15:53
zamanında milan fırtına gibi esiyordu ...realin esamesi dahi okunuyordu... 90ların başları ...
recepural
19.Şubat.2004, 13:42
önemli olan devamlılık dün italya liglerinin özetlerini izledim türkiye liğleriyle farkları kalmamış takımlar defansif oynatılıyor ispanya liglerinde öyle değil ofansif oynuyor takımlar göze hoş gelen futbol var. açıkçası.
ertyq
19.Şubat.2004, 14:12
Madrid ne zaman zayıftıki ben bildiğimden beri hep başarılı.
Aradaki 5 yaş farktan olsa gerek bu :mrgreen: (d) :mrgreen:
Eskiden şimdiki Real gibi Milan Vardı, Gullit falan e_mali hatırlar. Ben küçüktüm ama yine de hatırlıyorum. Bence şimdiki real den bile iyilerdi.
ertyq
19.Şubat.2004, 14:14
önemli olan devamlılık dün italya liglerinin özetlerini izledim türkiye liğleriyle farkları kalmamış takımlar defansif oynatılıyor ispanya liglerinde öyle değil ofansif oynuyor takımlar göze hoş gelen futbol var. açıkçası.
Italyanlar tarihleri boyunca defansif oynadılar. Bu değişmez.
İstatistiki olarak şu an en iyi lig ispanya 2. italya 3. ingiltere. ama yine de en güzel futbol ingilterede bence
sardokar
19.Şubat.2004, 17:21
oo milan dedimmi 90 lar dedimmi duracan orda ne real i real onların oynadığı futbolun yanına yanaşamaz.o zaman milan a aşık oldum adeta hala avrupadaki favorim milandır
Cengo
19.Şubat.2004, 23:19
Fenerbahçe ve Arsenal (a)
recepural
20.Şubat.2004, 12:24
Italyanlar tarihleri boyunca defansif oynadılar. Bu değişmez.
İstatistiki olarak şu an en iyi lig ispanya 2. italya 3. ingiltere. ama yine de en güzel futbol ingilterede bence
ingiltere demişşin güzel ama ingilizler futbolu sadece seri oynatıyorlar önemli olan futbolda göze hoş gelen oyun değilmi
maçlarını izliyorum ingilizlerin top bir o kalede bir bu kalede aradaki kalite farkını kimse anlamıyor açık futbol oynatıyorlar yıldız çıkarma şansları azalıyor açık futbol oynadıklarında
ertyq
20.Şubat.2004, 13:27
bence ingiliz futbolu hızlı ve hareketli. italyan futbolu gibi de defansif değil. O yüzden göze en hoş gelen futbol. ama Bu benim fikrim.
recepural
20.Şubat.2004, 19:01
milla eğer yukarıda ki yazdıklarımı okursan açıklamasını anlarsın yazdıklarının.Dediklerine katılıyorum ama yinede benim söylediklerimde de doğruluk payı var.
ertyq
20.Şubat.2004, 19:29
milla eğer yukarıda ki yazdıklarımı okursan açıklamasını anlarsın yazdıklarının.Dediklerine katılıyorum ama yinede benim söylediklerimde de doğruluk payı var.
tabiyi ki doğruluk payı olacak. bunlar şahsi düşünceye dayalı şeyler. benimki nekadar doğruysa seninki de o kadar doğru.
recepural
20.Şubat.2004, 20:32
ilk defa senle bir konu hakkında uyuştuk ne güzel değil mi?
recepural
25.Şubat.2004, 13:51
real madrid dün bayern munih karşısında ecel terleri döküp,maçı roberto carlos'un uzaklardan bedava sayılır bir şekilde attığı gol ile beraberliği elde etti.
ama maç artık ispanyada düşünme sırası bayern'de
Cengo
25.Şubat.2004, 21:11
Arsenal 3-2 aldı :mrgreen: Forza Arsenal in England ve Fenerbahçe
recepural
26.Şubat.2004, 12:05
henry ayrıca bir yıldız bence o kadar seri bir oyuncu ki en az 2 kişi tutması lazım onu mükemmel oynuyor sahada top ayagına resmen yapışıyor...
Real Madrid te Ruh kalmadı. Bence Arsenal Dünyanın bir nuamralı takımı ( bu arada bu forumu yeni gördüm bu lsitede (en azından bir kereliğinede olsa dünyanın en iyi takımı ünvanını alan sıralamada birinci olan yani ) galatasarayıda görmek isterim ) Son zamanlardaki düşüsüne lafım yok ama eğer oraya Palmaries konmuşsa Galatasaray az bile o lsiteye
aiRfLy
04.Mart.2004, 12:20
Titan,
Haklısın arkadaşım..
El Diablo
03.Nisan.2004, 18:53
Altyapı-Ajax
Bütçe-Manchester
Kadro-Real madrid
Gelenek-Real Madrid
Trend-Real Madrid
Yönetim-Juventus
Gönüllerin şahı-Galatasaray
Seçkinn
03.Nisan.2004, 19:04
Arkadaşlar hiç tartışılırmı bunu herker biliyor...Tabiki Real Madrid...
Geçen sene sorsanız M.United'mı Real Madrid'mi diye düşünürdüm...Ama artık eminim...
Bunu M.United bu see kötü gidiyor diye söylemiyorum...Arkadaşlar bu başkan Perez ve ekibiyle tanışmak isterdim doğrusu...Adam inanılmaz işler yapıyor...
Bekleyin bu senede bir bomba patlatır...Biz savunma diyoruz ama onlar aynı Casillas gibi gençlerde ısrar edip hücum oyuncusu alacaklar...Çünkü en çok ilgiyi onlar çekiyor...
Bu arada ispanyol bir siteden Real Madrid'in Diego ve Robinho ile ilgilendiğini duydum...