Log in

View Full Version : Bunu mizah bölümünemi yoksa cafeyimi açmak için çok düşündüm ama sonunda buldum....

gezenti
23.Ocak.2006, 15:08
http://www.komikaze.net/gomikfilmler.asp?gun=20050327
ya buneya bu nasıl bir rezillik şerefsizler bunlar nasıl bir türk bunlar insan bile değil...

dinaMYt
23.Ocak.2006, 15:24
haberlerde izlemiştim bu görünütüleri.o sırada mikrofonu adamın elinden almak kimsenin aklına gelememişmi onu anlamadım ben.bilinçli olarak yapıldığını pek zannetmiyorum ben.daha çok okuyan adamlar istiklal marşının sözlerini bilmiyormuş gibi geldi bana.

gezenti
23.Ocak.2006, 15:38
haberlerde izlemiştim bu görünütüleri.o sırada mikrofonu adamın elinden almak kimsenin aklına gelememişmi onu anlamadım ben.bilinçli olarak yapıldığını pek zannetmiyorum ben.daha çok okuyan adamlar istiklal marşının sözlerini bilmiyormuş gibi geldi bana.
bu kadarmı kolay bu marş adı istiklal mürekkepi kan duygusu cesaret namus VATANNN aşkı bu nasıl bir saygısızlık bunların terörist başı köpekten(apo)ne farkı var bunları bence direk en az müebbete hemde hücrede mahkum etmeliler şerefsizler...

Neron_FB
23.Ocak.2006, 16:30
Ben de haberlerde izledim..Bir de pişkin pişkin gülenler var..Sinir oldum izlerken sinirden tüylerim diken diken oluyo...

batuhan673
23.Ocak.2006, 16:32
Ya bunlar var ya bu ülkede tutulmamalı.Bunların kökünü kurutmak lazım :(

gezenti
23.Ocak.2006, 16:57
aynen katılıyorum bu söylediklerine çok haklısın...

semih5
23.Ocak.2006, 17:46
bu kadarda olmaz ama ya

hucar17
23.Ocak.2006, 18:31
ben bu haberi bikaç yıl önce izlemiştim.yanılmıyorsam kayseri de olmuş bu olay.televizyonlarda çıktıktan dönemin bakanları falan soruşturma açmıştı.yani cezalarını çektiler büyük ihtimal...

from_edi
29.Ocak.2006, 01:43
puahahhuahh.... abi ben gülmekten yarıldım bea... napalım şimdi öğretmemişsiz yada öğrenmemişler... Elden ne geLir... Allahından bulsunlar... müebbet hapis falan ağır kaçAr... abartmayalım... Bilerek yapsalar neyse ama biliçsiz bi durum..

batuhan673
29.Ocak.2006, 17:48
puahahhuahh.... abi ben gülmekten yarıldım bea... napalım şimdi öğretmemişsiz yada öğrenmemişler... Elden ne geLir... Allahından bulsunlar... müebbet hapis falan ağır kaçAr... abartmayalım... Bilerek yapsalar neyse ama biliçsiz bi durum..
müebbet hapis ağır kaçmaz çünkü yasal bir suç ve cezası ağır olmalı!!!

from_edi
29.Ocak.2006, 18:07
müebbet hapis ağır kaçmaz çünkü yasal bir suç ve cezası ağır olmalı!!!

abicim Türkiye'nin doğu bölgelerinde bunlardan çok var.. Aslında belki suç onlarda deiL ama yinede ;) müebbet abartıLı.. Ceza olabilir ama müebbet i abartınız benCe..

Selman Ozturk
29.Ocak.2006, 22:25
abicim Türkiye'nin doğu bölgelerinde bunlardan çok var.. Aslında belki suç onlarda deiL ama yinede ;) müebbet abartıLı.. Ceza olabilir ama müebbet i abartınız benCe..

müebbet abartılı mı??!! bence ülkeye,vatana,bayrağa,istiklal marşına saygısızlık edene müebbet değil idam vermek lazım...