Log in

View Full Version : Lyon'da Reyes Seslerİ

crazzy
27.Temmuz.2006, 06:11
Fransa Ligue 1'de üst üste 6 yıldır şampiyon olan Lyon'un, Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol yıldız Jose Antonio Reyes'i transfer etmek için zemin yokladığı açıklandı.
23 yaşındaki futbolcunun menajeri Jesus Rodriguez de Moya, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Jose Antonio'nun ilk tercihi Real Madrid'e bonservisiyle birlikte transfer olmak. Real başkanı Ramon Calderon, Reyes'le sözleşme imzalayacaklarını söyledi ancak bu gerçekleşmezse kendisiyle çok ciddi şekilde ilgilenen Lyon'u düşünmeye başlayacağız" dedi.
Valencia'lı golcü futbolcu Fernando Morientes'in kulübünde mutlu olduğunu açıklamasının ardından İspanyol futbolcunun transferinden vazgeçmek zorunda kalan Lyon'un başkanı Jean-Michel Aulas ise, Lyon Televizyonu'na yaptığı açıklamada, "Morientes'in menajeriyle telefon görüşmesi yaptım ve bana Valencia'dan ayrılmak istemediğini söyledi. Bizim de artık şu anki hedefimiz Reyes oldu" dedi.
2004 yılında 10.5 Milyon Pound karşılığında Sevilla'dan Arsenal'e transfer olan ve geçtiğimiz sezonun başında Real Madrid'e kiralanan Reyes, La Liga'nın son haftasında oynanan ve Madrid temsilcisinin şampiyonluğunu ilan ettiği maçta attığı 2 golle yıldızlaşmıştı.

Fıratcan Alçınkaya
27.Temmuz.2006, 06:27
Reyes i almaları zor bence... Ama Grosso yu aldılar... Malouda nın yerinde iyi fiyat karşıında Reyes ide alabilirler...

TürkuAz
27.Temmuz.2006, 06:41
Bence bu transfer zor değil.Sonuçta bahsi geçen isim Lyon..(:

ZeroG
27.Temmuz.2006, 06:49
Reyes'i almak o kadar zor olmasa gerek.Alınırsa da iyi iş yapmış olur Lyon...

BlackEagle19o3
27.Temmuz.2006, 06:52
Bence Reyes Lyona gider:)

fmsmyrna
27.Temmuz.2006, 06:56
Reyes'in Lyon'a gideceğini hiç sanmıyorum daha büyük külüplerde oynayabilecek seviyede bir oyuncu

Fernando Gago
27.Temmuz.2006, 08:04
Arsene Wengerin işi belli olmaz ama Bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum

TR.CaPTaiN
27.Temmuz.2006, 08:19
Lyon'un bütçesi Reyes'i çok rahat kaldırır ama Reyes İngiltere,İspanya gibi ligler varken gelip Fransa'da oynar mı orası meçhul.

dick
27.Temmuz.2006, 08:23
Reyes İngiliz yaşam tarzına uyum sağlayamadığı için gidiyor,barların erken kapanmasından tutun da havanın soğuk olmasına kadar bir sürü şeyden şikayet ediyor İngiltiere'de

ThersoN
27.Temmuz.2006, 10:05
Wenger'i geçtim de real madrid reyes'i isterse o zaman lyon biraz avcunu yalar gibi olur =)

RoNNiE91
27.Temmuz.2006, 17:22
Zor bir ihtimal ama neden olmasın.Reyes özellikle son şampiyonluk maçında mükemmel bir performans göstermişti.Lyon çok bastırırsa belki alabilir.

spider3784
27.Temmuz.2006, 17:31
Reyes giderse Malouda'yı aratmaz.

Atakan38
27.Temmuz.2006, 18:31
Lyon'a gıtmez
daa buyuk bı kuLup oLur
ingiLtere veya ıspanyada

KaF KeF
27.Temmuz.2006, 18:47
Alırsa iyi transfer olur Lyon için.....

Lionel Andres Messi
27.Temmuz.2006, 19:01
arsenal'e giderken geleceğin en iyi futbolcularından biri olarak gösteriliyordu.şimdilik başaramadı.ama bu amacını gerçekleştirmek istiyorsa ispanya da kalmalı bence.
lyon onun parasını verebilir.ama reyes'in lyon'a gideceğini zannetmiyorum.lyon da ispanyolca konuşan bir kişi aklıma gelmiyor.ispanyol bir futbolcu fransada ne yapabilir.ispanya,ingiltere,ispanya,fransa bu adamın başını döndürür.her sezon bir ülke değiştirmek henüz gelişimini tamamlamamış bir oyuncu için çok kötü olur.bence ona en uygun takım sevilla'dır.

fmsmyrna
27.Temmuz.2006, 20:26
Sevilla eski takımı zaten bencede İspanya onun için en iyisi

GeNç KaRTaL
27.Temmuz.2006, 21:32
Lyon bu oyuncuyu alsa iyi bir transfer olur.Ama bende gelme ihtimalini düşük görenlerdenim.