View Full Version : Bursaspor Taraftarında Anlamlı Davranış......
gezenti
29.Temmuz.2006, 06:13
Beşiktaş’ın husumet yaşadığı Bursaspor’un taraftar sitesinin, Siyah-Beyazlı tribünlerin sembol ismi ‘Optik Başkan’ın vefatı nedeniyle yayınladığı dostluk mesajları iki kulüp arasındaki havayı yumuşattı.
29.07.2007
Bursaspor’dan gerginlik yaşadığı Beşiktaş’a barış çubuğu... Yeşil-Beyazlılar’ın taraftar sitesi www.bursasporum.com adlı internet sitesinde Siyah-Beyazlı taraftar gruplarının önde gelen ismi Optik lakablı Mehmet Işıklar’ın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınlanarak, iki kulüp arasındaki husumeti sona erdirme konusunda ilk adım atıldı. Ayrıca siteyi mesaj yağmuruna tutan Bursasporlu taraftarlar, Optik Mehmet’in ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirip, Beşiktaş camiasının acısına ortak olduklarını belirttiler. Mesajlar içinde en dokunaklısı ise şöyleydi: “Bursaspor ile Beşiktaş tribünleri arasında soğukluk bulunmasına rağmen bir tribün emekçisi olan Optik Başkan lakaplı Mehmet Işıklar’ı kaybetmenin Türk tribünlerindeki acısını yaşıyoruz.”
Kaynak:Fanatik
Arkadaşlar burda niye bu konu açılmadı yoksa böyle konulara ilgi duyan yokmu aranızda adeta bir düşmalık çözülüyor ama siz bu konuya uzaktan yakından alaka duymuyorsunuz.....
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 06:17
''Optik Başkan'' için gösterdiği bu asil davranışı için Bursaspor Takım & Taraftarını Tebrik ediyorum...
ZeroG
29.Temmuz.2006, 06:20
Artık bu kavganın bitmesi için bir tarafın adım atması gerekiyordu.Bunu yapan Bursaspor oldu.Onları tebrik ediyorum ve Mehmet Işıklar'ın tüm sevenlerine başsağılığı diliyorum...
gezenti
29.Temmuz.2006, 06:31
Mehmet Işıklar'ın tüm sevenlerine başsağılığı diliyorum...
Amin Allah rahmet eylesin......
Fietra 10
29.Temmuz.2006, 06:34
Artık bu kavganın bitmesi için bir tarafın adım atması gerekiyordu.Bunu yapan Bursaspor oldu.Onları tebrik ediyorum ve Mehmet Işıklar'ın tüm sevenlerine başsağılığı diliyorum...
aralarındaki husumeti bursaspor ortaya çıkardı şimdi de ilk adımı onlar attı..takdir edilecek bir davranış
BlackEagle19o3
29.Temmuz.2006, 06:35
Acımızı paylaştığı için Bursaspor taraftarlarına teşekkülerimizi sunuyoruz
El Barto
29.Temmuz.2006, 06:36
Bunu bir şey yapmış gibi koymak ne kadar doğru orası tartışılır. Aaaa bakın biz ne yaptık...
Duyarlılığından dolayı Bursaspor taraftarlarına bir Beşiktaş taraftarı olarak teşekkür ederim. Ayrıca Galatasaray'ı da İstanbulspor maçında açtığı pankart için tebrik ederim.
Optik Başkan'a da Allahtan rahmet ailesine yakınlarına ve tüm Beşiktaşlılara sabırlar diliyorum.
KaF KeF
29.Temmuz.2006, 06:41
Sırf BursaSpor Tarftarı değil Bütün kulupler Baş Sağlığı diledi..Buda Umut verici..;)
gezenti
29.Temmuz.2006, 06:43
Bunu bir şey yapmış gibi koymak ne kadar doğru orası tartışılır. Aaaa bakın biz ne yaptık...
.
Buyur burdan yak.Sonuçta bu iki klup kardeş klup değil ve bu olay aradaki husumetin son bulması için bir şey olabilir.
ChAoS
29.Temmuz.2006, 06:43
İki taraf arasındaki husumetin sonlanmasına sevindim.
gezenti
29.Temmuz.2006, 06:46
Sırf BursaSpor Tarftarı değil Bütün kulupler Baş Sağlığı diledi..Buda Umut verici..;)
Ama her ne kadar birbirini sevmeselerde ilk olarak Bursaspor başsağlığı diledi....
El Barto
29.Temmuz.2006, 07:18
Beni yanlış anlamayın yahu ben birşey demedim. Bursaspor gerekeni yapmış. Ama her takım yaptı bunu mesela bugün Galatasaray taraftarı. Ama Galatasaray böyle yaptı diye bir konu yok.
Ayrıca husumet denen şeyin neden kimden kaynaklandıgı da ortadadır. Artık husumetleri kendi kendimize yaratıp kendi kendimize bitirir olduk demek.
düşmanlık çözülüyo
Çözmek değil önemli olan anlatmaya çalıştığım bu;)
FeYYaz1989
29.Temmuz.2006, 08:55
Optik Başkan tribünde ki önemli kişilerden biriydi,''Son Holigan''dı...
Onu kaybetmek tabi ki kendini taraftar hisseden herkesi üzmüştür.Deplasmana giden,derbi maçlardan önce stadda sabahlayan,takımı aşkına mesleğini bile bırakabilecek bir taraftarı kaybetmek herkes için çok acı oldu.
Bursaspor'da kendi çapında takımına destek olan,kent içinde birliği iyi kötü sağlamış,bir çok takımın ve taraftar grubunun yapamadığını yapmış ve özellikle taraftarlık düzeyinde gayet fanatik olan bir klüp.Tabi ki onlar da üzülmüştür,herkes gibi.
Teşekkür ediyoruz...
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2006, 09:18
Diğer tüm takım taraftarlarına teşekkür ediyoruz.
Acımız büyük...
eXcitinG
29.Temmuz.2006, 19:08
Bursa taraftarının yaptığı diğer bütün kLüpLerimizin davranışı gibi çok güzeL.Ama ben bu oLayın arada ki oLayLarı durduracağını ve herşeyi düzeLteceğini sanmıyorum.Ne yazık ki Lig başLayınca herşey yine aynı oLucak.
travis1903
29.Temmuz.2006, 19:18
Acimiza ortak olan Bursalilardan Allah razi olsun
yastayiz
:0:
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 19:22
bence bu olay iki klüp arasındaki kavgayı bitirecektir (::) en azından bitmesini istiyorum (::)
gezenti
31.Temmuz.2006, 06:36
Acimiza ortak olan Bursalilardan Allah razi olsun
yastayiz
:0:
Allah hepimzden razı olsun.
Arkadaşlar Bursasporlu taraftlar Galataraydan bir amigo ölse (Allah korusun) yas mesajı gönderse neyse dicem ama bu barış ortamının sağlanması için bir adım olr bunu herkes yaptı demek ayrı bir şey adeta düşman olan taraftarların yapması ayrı birşey....