View Full Version : Ve Söz Uğur'da
Maksic
29.Temmuz.2006, 12:07
"Türkiye'de top koşturmak istiyordum. Umarım Türk futboluna bir şeyler katarım."
FANATİK’e konuştu
Gaziantepspor’un kıran kırana geçen pazarlıklar sonunda Heerenveen’den transfer ettiği Uğur Yıldırım, ilk kez FANATİK’e konuştu. Frikik ustası olarak tanının yıldız oyuncu, yeni takımında başarılı olacağını iddia etti. Kırmızı-Siyahlı ekibe gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Uğur, “Ailem için Türkiye’de oynamak istiyordum. Antep’in bana kucak açmasına sevindim” dedi.
Başkana teşekkür
transferinden dolayı Kırmızı-Siyahlılar’ın Başkanı İbrahim Kızıl ve yönetime de teşekkür eden Uğur Yıldırım, “Teknik direktörümüz Mesut Bakkal ile iyi anlaşacağımızı umuyorum. Zaten takıma geldiğimde hemen kaynaştım. Uyum sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum. Gaziantep’in hedefi ligin üst sıraları. Umarım Türk futboluna yeni takımımla bir şeyler katarım” diye konuştu.
Atakan38
29.Temmuz.2006, 18:02
bu ugur'u nası aLdıLar haLa ınanamıorum.cok ii transfer
ben kesın tr'ye qeLırse 3 buyukLerden bırıne qeLır dıodum sasırdım harbıden
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2006, 21:30
Zamanında üç büyükleri reddeden Uğur şimdi Gaziantep'e gitti.
Fietra 10
29.Temmuz.2006, 21:41
zannedersem gs 1-2 sene önce girişimlerde bulunmuştu fakat sonuç alamamıştı..şimdi antepe gelmesi gerçekten benim için sürpriz oldu
fenerbahce_1907
29.Temmuz.2006, 21:43
Cok iyi bir oyuncu değil Ugur bence gecen sene cok kötü oynadı bir sene patlama yaptı sonrasında sööndü.
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 21:45
1-2sene önce herkes peşindeydi... Şimdi G.Antep e transfer oldu...Başarılar diyelim Uğur Yıldırım a...
esos07
29.Temmuz.2006, 22:51
Eft Bnde Çok İyİ Oyuncu OlduĞuna Katilmiyorum,duran Toplarla Nereye Kadar:)kendİsİ UA-avrUpA Üyesİ Dİe Bİlİyorum,ÇikiŞ YaptiĞi Sene Gsye Gelseydİ İİ Olur,belkİ ÇikiŞini Devam Ettİrİrdİ Ama 1-2 Senedİr Necatİ Gİbİ O Da,umarim Antepe Faydali Olur
spider3784
29.Temmuz.2006, 23:16
Fm de abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil bence de ama iyi frikiçi gerçekten.
EL-Hadji
29.Temmuz.2006, 23:39
Fm de driblingi 5 bu kadar kötü mü merakla bekliyorum.
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 23:54
Fm de driblingi 5 bu kadar kötü mü merakla bekliyorum.
frikikleride 19-20 bu kadar iyimi merak ediyorum sadece 1 yarışma kazandığını biliyorum ;;)
goosfraba
29.Temmuz.2006, 23:58
O da Zidane'ye karşı kazandı, bende merakla bekliyorum Uğur Yıldırım'ı :)
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 00:13
Herkes gibi ben de merakla bekliyorum:D
Fernando Gago
30.Temmuz.2006, 04:04
Bu sene ligin en dikkat çeke futbolcularından olacak inş. daha büyük klüplere gelir
esos07
30.Temmuz.2006, 04:30
O da Zidane'ye karşı kazandı, bende merakla bekliyorum Uğur Yıldırım'ı :)
benim bildiğim zidane a değil nedved,beckham,zidane gibi ünlü futbolcuların katıldığı bir organizasyondu,yanılmıyorsam uğur 3te 3 yapıp birinci olmuştu
altiner93
31.Temmuz.2006, 07:15
hayırlısı çok iyi transfer yaptı antep
Ghonedre
31.Temmuz.2006, 17:26
bence bu oyuncu hiçbir türk takımı tarafından alinmamaliydi. Çünkü bu adam zamanında türk milli takımna gelmedi hollandayı seçti..Artık hollanda da kimse onun yüzüne bakmayınca tekrar türklere yakllaşmaya çalışıyor diye düşünüyorum
deniz.91
31.Temmuz.2006, 19:21
benim hollandada yaşayan bir arkadaşa sordum ortaları ve frikikleri gerçekte çok iyi ama başka bir özelliği yok dedi
remake
31.Temmuz.2006, 20:28
bence bu oyuncu hiçbir türk takımı tarafından alinmamaliydi. Çünkü bu adam zamanında türk milli takımna gelmedi hollandayı seçti..Artık hollanda da kimse onun yüzüne bakmayınca tekrar türklere yakllaşmaya çalışıyor diye düşünüyorum
Neden bu kadar gocunuyoruz ki? Adam Hollanda'da dogup buyumus. Hollanda'nin okullarinda egitimini almis. Hollandaca'si buyuk ihtimalle Turkce'sinden daha iyi. Turk milli takimini secse gercektende guzel olurdu ama Hollanda milli takimini secmeside suc degil.