View Full Version : Nery Castillo Shakthtar Donetsk’e Servete Mâl Oldu
Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 19:39
Yunan basınının haberlerine göre Ukrayna’nın güçlü ekiplerinden Shakhtar Donetsk, Meksikalı milli oyuncu Nery Castillo’yu Olympiakos’tan 15 milyon avroya transfer etti.
Yunan “Supersport FM” radyosu Olympiakos’un Ukraynalı kulübün teklifini kabul ettiğini ve Castillo’nun Donetsk’e 5 yıllığına imza atarak, yılda 2.3 milyon euro kazanacağını duyurdu.
23 yaşındaki Uruguay asıllı futbolcu Meksika’nın San Luis Potosi şehrinde doğdu. Geçtiğimiz günlerde sona eren Copa America maçlarında da forma giyen oyuncu Meksika takımının en iyi oyuncusu seçilmişti.
Teknik direktörlüğünü Romen Mircea Lucescu'nun yaptığı Shakhtar'ın yöneticileri haftasonu Atina’ya gelerek Castillo ile prensip anlaşmasına vardı. Olympiakos’un şimdiki maaşının iki katını önermesine rağmen Castillo kulübünün teklifini reddetti.
Meksikalı futbolcu şimdiye kadar 6 kez Super Lig şampiyonluğu ve 2 kez Yunanistan kupası kazandı.
İngiltere süper ligi takımlarından Manchester City’nin de geçtiğimiz haftalarda ilgi gösterdiği futbolcu, Ada klübünün teklifine sıcak bakmamıştı.
Castillo, Pazartesi günü Ukrayna’ya giderek önce sağlık kontrolünden geçecek daha sonra da anlaşma imzalayacak.
kaynak:goal
Aşk-ı Şehir
29.Temmuz.2006, 19:41
Manchester City'e gitmeyen bir oyuncu Shaktar'a niye gider anlamıyorum ;;) Bana kalırsa kendine yazık etti;;) Böylece Shaktar'da 2..bombayı patlattı ;;)
eXcitinG
29.Temmuz.2006, 19:46
Lucescu çok akıLLı bir adam vaLLa.KLüpte para derdi diye bişeyde yok istedikLerini aLabiLiyorLar.CastiLLo bu yıLın parLayacak oyuncuLarından biri oLmaya aday bir isim.
uAsamet91
29.Temmuz.2006, 19:47
Çok kaliteli bir transfer olmuş.
Emurafu
29.Temmuz.2006, 20:13
Shanktar baya iyi oyuncular aldi kadrosunda elano gibi yildizlarda var.......
Fietra 10
29.Temmuz.2006, 20:16
shaktar'la olympiakos arasında fazla bi fark yok bence..daha iyi bir avrupa ülkesine gitmeliydi
CeSC FaBReGaS
29.Temmuz.2006, 20:17
evet shaktar guzel isimler aldi bakalim bu sene Avrupada istedigi basariyi yakalayabilecekmi
ZeroG
29.Temmuz.2006, 20:37
Shaktar iyi yolda ilerliyor...
Fıratcan Alçınkaya
29.Temmuz.2006, 20:56
Hayırlı olsun... Castillo Copa America daki gibi oynarsa çok faydalı olur...
spider3784
29.Temmuz.2006, 21:48
Alabileceği en iyi adamı almış:)
TürkuAz
29.Temmuz.2006, 22:20
Shakhtar, Manchester City'den daha kaliteli bir kulüp olduğu için bende olsam tercihimi bu şekilde yapardım...
Hayırlı olsun.
Fietra 10
29.Temmuz.2006, 22:22
Shakhtar, Manchester City'den daha kaliteli bir kulüp olduğu için bende olsam tercihimi bu şekilde yapardım...
Hayırlı olsun.
abi haklısında biri premier lig diğeri ukrayna ligi bide o var..bence man city'i basmak olarak kullanabilirdi..
TürkuAz
29.Temmuz.2006, 22:24
abi haklısında biri premier lig diğeri ukrayna ligi bide o var..bence man city'i basmak olarak kullanabilirdi..
Bu tür oyuncuların farkedilmesi için büyük turnuvalar çok önemlidir bence.Ve Shakhtar Donetsk son yıllarda bir yükseliş içinde.Özellikle Lucescu'dan sonra..
Şampiyonlar Ligi olayıda işin içine girince bu tür transferlerin gerçekleşmesi gerekiyor.(:
Fietra 10
29.Temmuz.2006, 22:27
Bu tür oyuncuların farkedilmesi için büyük turnuvalar çok önemlidir bence.Ve Shakhtar Donetsk son yıllarda bir yükseliş içinde.Özellikle Lucescu'dan sonra..
Şampiyonlar Ligi olayıda işin içine girince bu tür transferlerin gerçekleşmesi gerekiyor.(:
zaten cl için seçmiştir shaktar'ı...ben shaktar'da fazla kalacagına inanmıyorum en fazla 2 sene...
GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2006, 23:11
Keşke ManC alsaydı.Büyük ihtimal Cl için seçti Shaktar'ı.Kötü bir seçim değil yinede.
Lionel Andres Messi
29.Temmuz.2006, 23:24
arkadaşlar son aldığım bilgilere göre elano man city ile anlaşmış.belki bu transferle bir alakası vardır.7.4 milyon sterline
BlackEagle19o3
30.Temmuz.2006, 01:42
Premier Ligin daha doğru bir tercih olacağını düşünüyordum:)Yine de hayırlı olsun
ChAoS
30.Temmuz.2006, 03:43
Copa America performansı çok iyiydi . Güzel bir transfer yapmış Shakhtar.
jarosik_61
30.Temmuz.2006, 18:56
shaktar bu sene transfer tarruzuna geçti castilloyu almaları çok iyi ama castillo kariyeri açısından iyi bir klube gittimi onu kendisine sormak lazım
putinka
04.Ağustos.2006, 00:27
Evet Shaktar'ın transfer politikası bu sene şampiyonlar liginde en azından çeyrek finale yönelik. Başlarında bizim aptalların anlayamadığı kurt hoca Lucee. Geçen sene Anatoli Tymoschuk gibi bir yıldızını 20 milyo euro'ya Fatih tekke'nin takımı Zenit'e sattılar. Bu arada Ciprian Marica Stuttgart'a Elano da Manchester City'e gitti. Ellerine geçen toplam 30 milyo Euro. Zaten zengin olan kulüp bu transfer gelirleriyle birlikte çok önemli isimleri kadrosuna dahil etti. Burda bir kimsenin dikkat etmediği bir isim Fener'e de gol atan GLADKY. Genç ve sağlam bi santrfor. Ben onu merak ediyorum...Transfer politakası böyle olur bravo luceyeee..(::)
deniz.91
04.Ağustos.2006, 20:17
Shakhtar iyi bir transfer yapmış gerçekten iyi bir kulüp bütçe bakımından falan baya sağlam kulüp bu yıl clde güzel işler yapabilirler
Hugo
04.Ağustos.2006, 21:23
Lucarelli-Castillo..
Al sana forvet.. :)
starfreedom
04.Ağustos.2006, 23:04
Lucescu gibi zeki bir adamın elbet bildiği vardır. Lucarelli ve Castillo! Vay be!
Yalnız Lucarelli ile Lucescu birbirlerini buldu :D
not: Anlamayanlar olabilir, Lucarelli'nin eski takımına ve birde Lucescu'nun geçmişine bakın:D