yusufislam
30.Temmuz.2006, 19:12
Daha once dedigim gibi, Avrupada bir cark donuyor ama buu bilmeyen genclere arkadaslara aciklamak istiyorum!
Siradan vasati asamayan oyuncular bile 30milyon-, 20milyon euro gibi
buyuk transfer ucretleriyle transfer oluyorlar!
Hic farkinda degilmisiniz neden Turkiyeden boyle yuksek maliyette Turk Futbolcusu cikmadigini...
Avrupada esi benzeri olmayan Tuncay Sanli bu ucretleri rahat rahat karsilayacak bir FUTBOLCU! ama bedavaya gitti, bedava olmasa bile 6-7 milyone belki ALINIRDI!
En son ORNEK olarak eski FC PORTO'lu PEPE den bahsediyorum, bu oyuncu tam tamina 30 milyon euro'ya TRANSFER OLDU!!!
30 milyon euro!!!
eee iste dedigim gibi Avrupada donen bu carkin adi
"KARA PARA" carkidir...
Bu ulkelerin takimlari bu paralari aralarinda dondurur durur...
Kara para ne kadar elde kalirsa okadar zarar ve tehlike olur !
Bu yuzden ucuk fiyatlara hep rakip takimi onlemek hemde transferi bi an once bitirme sansi doguruyor, reklam da cabasi!
Bu paralar hic bir zaman Turkiyeye gelmez!!!
ama diyeceksiniz, ama OKOCHA ve Balic 20ser milyon euro'ya transfer oldu gibi...
olsun o'da Aziz Yildirimin basarisi yada kendileri yabanci futbolcu oldugu icin olsun!
Belki da Real MADRID Turkiyeye bi acilalim dedi ve husran oldugu icin artik bu paralari ulkemize degil bu tarafa donmek bile istemiyor!
iste KARA PARA ise devler!
lyondan TIAGO 30dan fazla bir ucrete gitti (galiba)
Essien (bana gore APPIAH ONDAN DAHA IYI---->
Stephen Appiah = Ghana milli takim kaptani ve 10 numarasi, dunya kupasinda neler yapti, eger takimi Lyon olsaydi simdi 40 milyona, herhangi bir DEVIN kadrosundaydi.
Pepe 30 milyon euroya Real Madride...
galiba bu cark boyle surup gidecek!
para nasil olsa bizim degil harcayin durun diyorsunuz yani??
Siradan vasati asamayan oyuncular bile 30milyon-, 20milyon euro gibi
buyuk transfer ucretleriyle transfer oluyorlar!
Hic farkinda degilmisiniz neden Turkiyeden boyle yuksek maliyette Turk Futbolcusu cikmadigini...
Avrupada esi benzeri olmayan Tuncay Sanli bu ucretleri rahat rahat karsilayacak bir FUTBOLCU! ama bedavaya gitti, bedava olmasa bile 6-7 milyone belki ALINIRDI!
En son ORNEK olarak eski FC PORTO'lu PEPE den bahsediyorum, bu oyuncu tam tamina 30 milyon euro'ya TRANSFER OLDU!!!
30 milyon euro!!!
eee iste dedigim gibi Avrupada donen bu carkin adi
"KARA PARA" carkidir...
Bu ulkelerin takimlari bu paralari aralarinda dondurur durur...
Kara para ne kadar elde kalirsa okadar zarar ve tehlike olur !
Bu yuzden ucuk fiyatlara hep rakip takimi onlemek hemde transferi bi an once bitirme sansi doguruyor, reklam da cabasi!
Bu paralar hic bir zaman Turkiyeye gelmez!!!
ama diyeceksiniz, ama OKOCHA ve Balic 20ser milyon euro'ya transfer oldu gibi...
olsun o'da Aziz Yildirimin basarisi yada kendileri yabanci futbolcu oldugu icin olsun!
Belki da Real MADRID Turkiyeye bi acilalim dedi ve husran oldugu icin artik bu paralari ulkemize degil bu tarafa donmek bile istemiyor!
iste KARA PARA ise devler!
lyondan TIAGO 30dan fazla bir ucrete gitti (galiba)
Essien (bana gore APPIAH ONDAN DAHA IYI---->
Stephen Appiah = Ghana milli takim kaptani ve 10 numarasi, dunya kupasinda neler yapti, eger takimi Lyon olsaydi simdi 40 milyona, herhangi bir DEVIN kadrosundaydi.
Pepe 30 milyon euroya Real Madride...
galiba bu cark boyle surup gidecek!
para nasil olsa bizim degil harcayin durun diyorsunuz yani??