PDA

View Full Version : Celal Kolot İstifa Etti!

Emurafu
01.Ağustos.2006, 01:26
Beşiktaş'ta şok gelişme.

Siyah Beyazlı kulüpte uzun süredir tartışılan ismi olan Celal Kolot, Maraton.Com.Tr'nin yaklaşık 2 saat önce duyurduğu gibi Futbol Şubesi Sorumluluğu görevinden aındı ve ardından istifa etti.

Yine Maraton.Com.Tr'nin saatler önce duyurduğu gibi Sinan Engin menajerlik görevine getirilirken, Ali Gültiken de görevinden ayrılma kararı aldı.
NOT: Bu haber resmen doğrulanmamakla birlikte gayriresmi ve güvenilir kaynaklar tarafından doğrulanmıştır.
Bu konu ile ilgili gelişmeler MARATON.COM.TR'de olacak..

MeMo
01.Ağustos.2006, 01:26
Bence Beşiktaş için hayırlısı oldu.

eXcitinG
01.Ağustos.2006, 01:28
Haber budur işte.Sinan Enginin geLmesine hem sevindim hem üzüLdüm.Eğer Sinan Engin işini yaparsa süper oLur ama geçen yıLLarda oLduğu gibi Teknik Direktör ve futboLcuLara karışırsa işimiz zor.CeLaL KoLot un istifası süper bir haber.

uAsamet91
01.Ağustos.2006, 01:32
Celal Kolot'tan zaten bişey olmaz hayırlı olmuş BJK için.

Maksic
01.Ağustos.2006, 01:32
Beyler Lig Tv'de alt yazıda bu akşam başkanla görüşüp karar vericeğini diyordu az önce istifa ederse Sinan Engin ve Gülnaz Arsel geri dönecekler mi?

Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2006, 01:35
Olması gerekende buydu...

El Comandante
Bence Beşiktaş için hayırlı bir gelişme.Beşiktaş'a ciddi zarar veren kişiydi Celal Kolot.Gitmesi iyi oldu.

FeYYaz1989
Bir iyi bir kötü haber..
Bu arada;
Bu akşam belli olacak
Dilden dile dolaşan "Celal Kolot istifa etti, yerine Sinan Engin geldi" haberlerine Celal Kolot'tan cevap geldi. Beşiktaş'ta istifa edeceği yönünde spekülasyonlar yapılan futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, kararını henüz vermediğini açıkladı.
Kolot, yaptığı açıklamada, "İstifayla ilgili haberler benim de kulağıma geldi. İstifa edip etmeyeceğime başkanla bu akşam yapacağım görüşmeden sonra karar vereceğim" dedi.
ligtv.com.tr

Emurafu
01.Ağustos.2006, 01:36
Arkadaslar ben bir rakip taraftar olarak üzüldüm:D:D

Saka bir yana besiktaş iicin hayırlı oldu:)

zemlinskis
01.Ağustos.2006, 01:44
evet bjk için en hayırlı işti

TürkuAz
01.Ağustos.2006, 01:45
Rahatlayın karakartallar..:)

ChAoS
01.Ağustos.2006, 01:47
Beklediğmiz sevindirici haber geldi nihayet.:)

FeYYaz1989
01.Ağustos.2006, 01:48
Arkadaşlar adam akşam belli olacak demiş,bence sevinmek için biraz daha bekleyelim yani..
Sonra hevesimiz kursağımızda kalmasın!

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 02:09
Oley be işte bu.Nihayet gidiyor.Bjk yöneticiliğini hiç bir zaman hak etmemişti zaten.Yalnız Sinan Engin'in gelmesi beni biraz düşündürmüyor değil.Ali Gültiken neden gidiyor onu anlamadım.:confused:

Kolot istifa ediyor
Beşiktaş'ta uzun süredir tartışılan isim Celal Kolot, bugün Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı toplantının ardından, fikir ayrılıkları yaşanınca istifa kararı aldı.

Gülnaz Arsel ile Celal Kolot arasında yaşanan gerginlik ve sonrasında Arsel'in yönetimden ayrılması ile siyah beyazlı yönetimde çatlak sesler oluşmaya başlamıştı. Kolot'un aynı zamanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile de birçok konuda anlaşamadığı basına sızmıştı. Son olarak transfer politikasında da anlaşmazlıklar yaşanınca, Celal Kolot'un istifası istendi. Kolot ile beraber menajer Ali Gültiken'in de istifa edeceği öğrenildi.

Bu gelişmeler üzerine Başkan Yıldırım Demirören, zaman kaybetmeden Sinan Engin'i arayarak, kendisini genel menajerlik görevine getirmek istediğini söyledi. Bu teklifi kabul eden Sinan Engin, Bodrum'daki tatilini keserek yarın İstanbul'a geleceğini ifade ederek, resmen göreve başlayacağını doğruladı.

01.08.2007

Kaynak : DHA

ChAoS
01.Ağustos.2006, 02:12
Beklenen haber geldi . Sinan Engin'de zaten hazırkıta bekliyodu apar topar geliyo İstanbul'a:)

Fıratcan Alçınkaya
01.Ağustos.2006, 02:13
Gökhan Zan bana selam vermedi...
Kalli yaşlı takım çalıştıramaz...
Gülnaz Arsel e ile tartışması...
Ertuğrul Sağlam ile arası bozuk olması...
Diatta transferinde bana niye sorulmadı diye tavır alan

--Celal Kolot istifa etmenin zamanı gelmişti...

BlackEagle19o3
01.Ağustos.2006, 02:16
Celal Kolot'un istifa etmesi harika.Sinan Engin'in gelmesi daha da harika:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Carlos'dan daha büyük yıldız alacağız diyip tükürdüğünü yalayan

deniz.91
01.Ağustos.2006, 02:19
bencede iyi olmuş çok gereksiz laflar sarfetmişti

ali güneş potansiyeline erişse topuzdan iyi
bobo gökhana 10 bsara falan diyodu:)

Aşk-ı Şehir
01.Ağustos.2006, 02:22
En büyük transferi yaptınız böylece Celal Kolot'un gitmesiyle ;;)

BlackEagle19o3
01.Ağustos.2006, 02:22
bencede iyi olmuş çok gereksiz laflar sarfetmişti

ali güneş potansiyeline erişse topuzdan iyi
bobo gökhana 10 bsara falan diyodu:)

Bobo konusunda ben de ona katılıyorum;;)
Bu arada Süleyman Hurma'yı Beşiktaş menajerliğne getirsek hiç de fena olmaz:p

Omerdinho
01.Ağustos.2006, 02:30
ben demistim istifasi yakindir diye.

gahanthegod
01.Ağustos.2006, 02:32
Mafia reloaded.

GodfatheR
01.Ağustos.2006, 02:32

kalli yasli takim calistiramaz demedi kalli annem yasinda dedi dengesizin tekiydi o adam gitmesine cok sevindim bide deivid gitse tam super olacak:D

Fernando Gago
01.Ağustos.2006, 02:38
Zaten bu transfer fiyaskolarından ve teknik direktörleri ile olan kötü ilişkilerden beklenen bir şeydi

ChAoS
01.Ağustos.2006, 02:42
Mafia reloaded.

Evet sana katılıyorum takımın başına yine mafya Sinan geldi.

Maksic
01.Ağustos.2006, 03:14
Beşiktaş'ta Celal Kolot'un en çok problem yaşadığı isimlerden biri olan ve baskılar sonucu geçen hafta istifa etmek zorunda kalan Gülnaz Arsel, Celal Kolot'un kendisi gibi istifa etmesini ilginç bir şekilde yorumladı.

Maraton.Com.Tr'ye özel açıklama yapan Arsel son derece imalı bir cümle kurarak, çok kısa ve öz konuşup şöyle dedi: "Resmen açıklanmasa da Celal beyin istifa ettiği her yerde konuşuluyor. Bu doğruysa Sayın Kolot ilk defa Beşiktaşlı duruşunun gereğini yapmış demektir! Bütün camiaya hayırlı olsun."

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER.

gahanthegod
01.Ağustos.2006, 04:05
Demiroren, Kolot'un basinda bulundugu Futbol Subesi'nin kapatildigini, fakat bu herifin yonetici olarak hizmetlerine devam edecegini acikladi. Lanet olsun be.

uAburak89
01.Ağustos.2006, 04:31
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbol şubesini kendisine bağladığını açıkladı.

Futbol şubesi sorumlusu Celalettin Kolot ve futbol takımı menajeri Ali Gültiken'in istifa ettikleri iddialarıyla hareketlenen siyah-beyazlı kulüpte, yönetim kurulu toplantısı Swissotel'de gerçekleştirildi. Yıldırım Demirören, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklama yaptı.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte medya mensuplarının karşısına çıkan Demirören, ''Beşiktaş'a gönülden bağlı, kulübe herşeyini veren Celalettin Kolot son dönemde çok yıpratıldı. Kamuoyunda durum onuruna ve kişiliğine hakaretler seviyesine geldi. 30 yıllık dostum olan kendisinin ve Beşiktaş'ın daha fazla yıpranmaması için futbol şubesini kapatma kararı aldım. Şu anda futbol şubesi tamamen bana bağlı. Celattin Kolot da denim sağ kolum olarak yönetim kurulundaki görevine devam edecek. Maç 90 dakika ve kamuoyu 1-0 önde ama biz maça devam ediyoruz'' diye konuştu.

Takımda Sinan Engin'in genel menajerlik görevine getirilip getirilmeyeceği sorularına ise Demirören, ''Bu konuda yönetim kurulu olarak konuşup karar vereceğiz'' demekle yetindi.

Demirören'in bu akşam Moldova'nın Sheriff takımıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını düşünerek bu konuda şimdilik bir açıklama yapmadığı düşünülüyor.

Açıklamanın ardından Demirören ve yönetim kurulu üyeleri bir minibüsle FC Sheriff Tiraspol karşılaşmasını izlemek üzere BJK İnönü Stadı'na geçti.

GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2006, 04:45
Neyse bu da bir gelişme.

AneLKa_90
01.Ağustos.2006, 05:35
Beşiktaşlı arkadaşlara hayırlı olsun...

BlackEagle19o3
01.Ağustos.2006, 18:37
Futbol şubesi kapatıldı.Celal Kolot asbaşkanlık görevine devam etcek.Sinan Engin genel menajer olcak.Ali Gültiken de izleme komitesinde görev alcak.Benim anladığım böyle:)Peki Beşiktaşın son transferini kim yapcak acaba Sinan Engin mi yoksa Celal Klot-Mario Berk ikilisi mi;)

uAburak89
02.Ağustos.2006, 02:15
Beşiktaş'ta futbol takımı menajerliğine getirilmesi gündemde olan Sinan Engin, siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile bugün bir kez daha görüştü.

Sinan Engin, yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Demirören ile bugün bir kez daha bir araya geldiklerini belirterek, ''Arada ufak tefek pürüzler kaldı'' dedi.

Engin, ''Yarın sabah başkan Yıldırım Demirören ile yine görüşeceğiz. Henüz net bir şey yok, ama yüzde 80 anlaştık. Bir iki pürüz kaldı. Genel menajer olarak görev yapacağım'' diye konuştu.