Log in

View Full Version : yeni bir transfer

esstel
02.Ağustos.2006, 21:52
Galatasarayda 2. sezonu bitirdim.

kale : mondragon
defans : hamit servet song deschacht
orta : ugur yıldırım J.mascherano ergün tuncay sanlı
forvet : fernando torres cartlos tevez

ilk sezon uefa şampioyonu 2 sezon şampionlar ligi finali man united kaybettim.şimdi ise mondiyi göndermek istiyorum yerine kimi alcağıma hangi mevkiye alacağıma karar vermedim..sizce bu kadroya yapılacak transferde önerileriniz varmı ?

AneLKa_90
03.Ağustos.2006, 01:20
Kaleci için önerilerim sırayla; Akinfeev,Ochoa,Ustari...

Bir de Ergün'ün zamanı geçimeye başlamış hangi mevkide oynuyorsa o bölgeye de transfer şart gibi gözüküyor ;;)

freddysaw
03.Ağustos.2006, 02:20
boruc, akinfeev, ustari, craig gordon

twins
03.Ağustos.2006, 09:49
bence yabancı uyruklu kaleci alma.türklerden al ve bir yabancı kontenjanınıda diğer bir mevkiye al.ama illa yabancı kaleci alacağım diyosan tavsiyem alabiliyorsan stekelenburg,frey,robinson süperler.sana tavsiyem sergio agüero yu al.orta saha forvet ikisindede süper.cavenaghi forvette iyi.forvet sıkıntın yok.onun için defansa veya orta sahaya yabancı oyuncu al.vanden borre süper.hem defans orta sağ hemde orta sahanın sağında iyi oynuyor fiyatıda cazip.

esstel
03.Ağustos.2006, 20:32
Teşekkürler ama ben yanlış ifade ettim pardon. kaleci almicam Volkan babacanla idare etcem AneLKa_90 dediği gibi ergünün yerine iyi bir yabancı transfer şöle takıma hükmeden biri mesela kim???
saygılar..

windofahanda
03.Ağustos.2006, 21:13
arkadaslar lars nynberg die bi kaleci var isveçli ben onu milli takımdan buldum ama oyun açıldıktan bi iki sene sora anca çıkıyo piyasaya bende özellikleri çok ii en düşük notu genelde 7 oluyo ortalaması 7.50 ye vuruyo bence çok ii bi kaleci simdi fener galatasaray istiyo onu benden tavsiye ederim bi ismini yanlıs hatırlamıosam jan bilek die bi kaleci vardı barcelona almıstı onu tavsiye ederim ii günler