View Full Version : Uefa Kupasında Rakibimiz!!![NK Slaven Koprivnica]
Emurafu
02.Ağustos.2006, 22:18
NK Slaven Koprivnica
http://img455.imageshack.us/img455/6970/ekipa725sezona20062007kw1.jpg (http://imageshack.us)
Hırvatistan temsilcisi NK Slaven Koprivnica ülkenin kuzeyinde yer alan Koprivnica şehrinin en önemli takımı. Maçlarını 3000 koltuk kapasiteli Gradski Stadion’da oynayan NK Slaven Koprivnica bu sezon sona ermeden kapasite arttırmayı hedefliyor.
1912’de kurulan kulüp 1920 yılında da bölgesel lige katıldı. Takım finansman sorununuysa bölgedeki ilaç üreticisi Belupo’yla anlaşma yaparak geride bıraktı.
2000, 2001, 2002, 2004 ve 2005 yıllarında Intertoto’da mücadele eden Hırvat temsilcisi çıktığı 34 maçta 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 50 gol kaydeden Koprivnica kalesinde de 30 gol gördü
Web sitesi: http://www.nk-slaven-belupo.hr/
Kuruluş: 1912
Lakabı: Eczacılar (Pharmacist) Belupo İlaç şirketi daimi sponsorları olduğundan böyle bir lakapları var.
Başkan: Stanislav Biondic
T.D.: Krunoslav Jurčić
Stadyum: Gradski Stadı (3.000 kişi kapasiteli)
Stadyumlarından resimler
http://img361.imageshack.us/img361/9523/stadionuf6.jpg (http://imageshack.us)
http://www.groundhopping.de/belugr3.jpg
http://www.groundhopping.de/belugr2.jpg
http://www.groundhopping.de/belugr4.jpg
2006 / 2007 sezonunda ne yapmış:
Hırvat Ligi'ni geçen sezon 5. bitirmiş.
Hırvatistan Kupası'nda finale yükselmiş. Finalde Dinamo Zagreb'e 2-1 yenilmelerine rağmen, bizdeki Erciyes gibi UEFA'ya katılmaya hak kazanmışlar tarihlerinde ilk defa.
Klüp ilginç bir şekilde Intertoto'da hep başlarda iyi sonuçlar alıp, finallerde yenilmiş, UEFA'ya katılamamışlar.. En son aşamaya gelip, Stuttgart, Lille, Deportivo gibi takımlara kıl payı skorlarla yenilip, Avrupa'ya veda etmişler..
Hal böyle olunca çok iyi bir istatistiğe sahipler
Hırvatistan Ligi'ne 1997 yılında yükselmişler ilk defa.
1992/1994 arası Belupo ilaç şirketi Koprivnica'ya sponsor olunca yükselişleri söz konusu olmuş..
Avrupa karnesi:
UEFA Intertoto Kupası:
Oynadığı maç: 50
Galibiyet: 17
Beraberlik: 7
Mağlubiyet: 10
Attığı gol: 50
Yediği gol: 30
Geçmişte sürekli Intertoto'da oynamış ve başarısız olmuşlar. Bakmayın siz böyle iyi durduğuna bu istatistiklerin.
UEFA Kupası:
2 maç
Bir beraberlik, bir galibiyet
Attığı 8, yediği 4 gol
Kadro Bilgisi:
Yaş ortalaması: 25
Oyuncular:
* = dikkat edilmesi gereken oyuncuları
Kaleci:
Vanja Ivesa (birinci kaleci)
Silvio Rodic
Goran Bulic
Defans:
Alen Simunic
Elvis Kokalovic
Tomislav Balasko
Petar Bosnjak
Matija Kristic
Dalibor Bozac
Dario Bodrusic *
Danijel Radicek
Ivan Radeljic (kaptan) *
Orta Saha:
Mato Jajalo
Kristijan Caval
Dalibor Poldrugac
Srebrenko Posavec *
Dejan Somoci
Željko Sopic
Mateas Delic
Stjepan Poljak
Labinot Haliti
Tomislav Kelemen
Mario Juric
Forvet:
Asim Sehic
Dino Kresinger *
Bojan Vrucina ** (en iyi oyuncuları)
Franjo Tepuric
Bizden önceki turda UEFA'da oynadığı maçta, evinde 6-2, deplasmanda 2-2'lik skorlar almış.. İlk defa UEFA Kupası'nda oynuyorlar..
6-2'lik maç:
http://www.youtube.com/watch?v=s8gqGUg8of0
TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2006, 22:25
Şimdiye kadar gördüğüm en görkemli stad :n:
Oghuse
02.Ağustos.2006, 22:25
O stad ne öyle ya antrenman sahası gibi.
partizanlion
02.Ağustos.2006, 22:28
O sahaya laf etmiolarsa bizm Stadımıza hiç laf söylemsnler..
Oghuse
02.Ağustos.2006, 22:31
Taraftarları çok ateşli. :D
Emurafu
02.Ağustos.2006, 22:32
Arkadaslar diger trübünleride bu sene yapmayı düsünüyorlarmıs ama bizim maca yetişmez........
Fıratcan Alçınkaya
02.Ağustos.2006, 22:33
Stad ön plana çıkıyor...:D
Kolay bir rakip ya GS eler rahatça...
Emurafu
02.Ağustos.2006, 22:36
Top toplayıcıların işi zor valla:D:D
Hırvat Ligi'ni geçen sezon 5. bitirmiş.
Hırvatistan Kupası'nda finale yükselmiş. Finalde Dinamo Zagreb'e 2-1 yenilmelerine rağmen, bizdeki Erciyes gibi UEFA'ya katılmaya hak kazanmışlar tarihlerinde ilk defa.
partizanlion
02.Ağustos.2006, 22:36
Taraftarları çok ateşli. :D
Çoookkkk..:D:D
TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2006, 22:39
Adamlar tarlaya iki tane koltuk koymuşlar,sonra da stad diye milleti kandırıyorlar.
Fietra 10
stadın her tarafı açık burada oynayan futbolcunun can güvenliği zor saglanır:)
Emurafu
Arkadaslar butakım hersene İntertoto finalinde yeniliyormuş ama ilk defa seytanun bacagını kırmışş:=:)
Deplasmandaki İlk mac LİG TV de
ZeroG
02.Ağustos.2006, 22:43
Yalova Atatürk stadı bile daha fazla kapasiteli:p...
Emurafu
02.Ağustos.2006, 22:46
Bizim tribünlerin videoları paylaşılmaya bile başlandı..
Hırvat Forumları acaba neler yazıyorlar.........
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=43&idt=139714&p=1
tosunpasa
02.Ağustos.2006, 22:48
Stadı ve yorumları görünce 5 dk aralıksız güldüm :D GS'ye yazık ya o stadda maç oynayacağına gelsin bizim baraj sahasında oynasın :D Maçtan sonra baraja falanda girerler hiç değilse serinlemek mahabında :D
Emurafu
02.Ağustos.2006, 22:49
Hırvat forumları buyrun Bizim stadyumdaki resimleri ve videoları koymaya basladılar acaba neler yazıyorlar..............
uAsamet91
02.Ağustos.2006, 22:49
Staddaki trübünü göremedim:D ilk baktıgımda Çok küçük bi stad.Bizim Florya bile buna 1000 basar:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hırvat forumları buyrun Bizim stadyumdaki resimleri ve videoları koymaya basladılar acaba neler yazıyorlar..............
bi mesaj dikkatimi çekti
fenomenalno.. europo bye-bye
TürkuAz
02.Ağustos.2006, 23:04
Bir sonraki turda umarım Atletico ile eşleşmeyiz..:)
uAsamet91
02.Ağustos.2006, 23:07
Bir sonraki turda seribaşıyız korkma:D
Fıratcan Alçınkaya
02.Ağustos.2006, 23:09
Adamlar topa ayarsız vursa trafiğe gidicek top...:zuhaha
partizanlion
02.Ağustos.2006, 23:14
Arkadşlar o forum sitesinden bi yorum
hajduk 40%
slaven 30%
Şansları değerlendirmş bir üye..
Emurafu
02.Ağustos.2006, 23:15
Öbür turlarda hep seri basıyız....
douramss
02.Ağustos.2006, 23:22
Deplasmandaki İlk mac LİG TV de
Gruplardaki deplasman maçlarını kim vercek,bilgin var mı??
Emurafu
02.Ağustos.2006, 23:25
Onu bılmıyorum ama İlk mac Lig tv de imiş...........
Selman Ozturk
02.Ağustos.2006, 23:42
Arkadşlar o forum sitesinden bi yorum
Şansları değerlendirmş bir üye..
Aşağıdaki üye daha gerçekçi olmak istemiş sanırım :):)
slaven 1% realno.
ocito ne pratis nogomet bas
partizanlion
02.Ağustos.2006, 23:44
Aşağıdaki üye daah gerçekçi olmak istemiş sanırım :):)
evt gördüm bu yorumuda..:D
dorular ne diyelm bunun üstüne..:)
SaRPeR1903
02.Ağustos.2006, 23:46
Bizim okuldaki saha bundan daha büyük :D.Gs zorlanmadan geçer yoruma gerek yok ;;)
Edit:Tabi rakibi küçümsemezlerse ..
Kayserispor38
02.Ağustos.2006, 23:50
stad berbatmış ..
deniz.91
03.Ağustos.2006, 00:15
GS tabiki zorlanmadan geçer kendi taraftarlarıda adio europa by bye auropa falan yazmış zatn:)
Aşk-ı Şehir
03.Ağustos.2006, 00:43
İşte rakibimiz: NK Slaven Koprivnica
UEFA Kupası 2. ön eleme turundaki rakibimiz Hırvatistan temsilcisi NK Slaven Koprivnica, ülkenin kuzeyinde yer alan Koprivnica şehrinin takımı.
Maçlarını 3000 kişilik Gradski Stadı’nda oynayan Hırvat kulübü ülkesinde kısaca Slaven (Slaven Belupo) olarak biliniyor.
Teknik direktörlüğünü Torino ve Sampdoria’da forma giydikten sonra 2002 yılında Slaven’e dönen ve kariyerine 2004 yılında son veren 38 yaşındaki Krnoslav Jurcic’in yaptığı Slaven, UEFA Kupası 1. ön eleme turunda Arnavutluk temsilcisi Teuta’yı sahasında 6-2’lik skorla devirdikten sonra deplasmanda aldığı 2-2 beraberlikle bir üst tuta çıktı ve Galatasaray’ın rakibi oldu.
1997 yılında Hırvatistan 1. Ligi (Prva HNL)ne yükselen ve o tarihten beri küme düşmeden 10 sezondur mücadelesini sürdüren Slaven, Avrupa Kupaları’nda ilk kez 2000 yılında yer aldı. Intertoto Kupası’nda 3. turda Çek temsilcisi Sigma Olomouc’a elenen Slaven, 2001 yılında Aston Villa’ya, 2002 yılında Stuttgart’a ve 2003 yılında ise Fransız ekibi Lille’e boyun eğdi ve kupa dışında kaldı.. 2005 yılında Deportivo La Coruna’nun Intertoto Kupası’nda elediği Slaven, 2006-2007 sezonunda Hırvatistan Kupası finaline yükseldi. Finalde Dinamo Zagrep’e kaybeden Slaven, tarihinde ilk kez UEFA Kupası eleme turunda yer almayı başardı.
21 Temmuz’da start alan Hırvatistan 1. Ligi’nin ilk haftasında HNK Osijek’e deplasmanda 1-0 mağlup olan Slaven, 2. haftada sahasında Medimurje’yi 2-0 mağlup etti. 12 takımlı ligde 2 maçta 3 puanla 6. sırada yer alan mavi-beyazlı kulüp, Galatasaray’ı ağırlayacağı ilk maç öncesinde 5 Ağustos Pazar günü deplasmanda HNK Zagrep ve 11 Ağustos tarihinde yine deplasmanda HNK Sibenik ile karşılaşacak.
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda ilk maç 16 Ağustos Perşembe günü Hırvatistan’da, rövanş karşılaşması ise 30 Ağustos Perşembe günü Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada bildiğim 2 yeni transferleri birincisi Ankaraspordan tanıdığımız Dragoslav Jevric diğeriden PSG'den Ruddy Haddad ;;) Haddad 22 yaşında ve yüksek tekniğiyle dikkat çekiyor ;;) Jevric'te malum zaten Dünya Kupasında iyi bir performans sergilemişti;;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hırvat forumunda Galatasaraylı arkadaşlarımız Türkçe konuşuyo ve çok kötü şeyler söylüyo :D:D:D:D:D
uAsamet91
03.Ağustos.2006, 01:33
Bu forumlar işi siyasete kadar götürmüş:D
El Comandante
03.Ağustos.2006, 01:33
2 maçıda farklı skorlarla kazanmalıyız.Rakibi fazla küçümsememeliyiz.Ülke puanları açısından bu maçlardan birinde bile berabere kalmamalıyız.
Hugo
03.Ağustos.2006, 01:37
17 numaralı oyuncuları bayağı teknikmiş ;;)
Atakan38
03.Ağustos.2006, 01:41
O Kdr Seyirci BaskısıyLa NasıL Oynıcaz Orda Gercekten Cok AteşLi v ÇıLqın Bir Taraftara SahipLer :D
Tur %99 Bzm Gibi Ama Yıne Trömsö Maçını Unutmamak Lazım
Hugo
03.Ağustos.2006, 01:53
tromso bir iş kazasıydı :)
Bu öyle olmaz. Ayrıca kim kme baskı yapacak bakalım :D
Emurafu
03.Ağustos.2006, 02:12
Mustafa ilk mesaja bakmadın sanırım ben rakibimiz hakkında cok ayrıntılı bilgi verdim...........Stadyum.
REsist JuvE11
03.Ağustos.2006, 02:18
stad baya havadarmıs:D futbolcular fazla terlemez:D .ben kalli nin yerinde olsam..gs maç yaparken (olmayan açık tribünde) mangal yapardım:D
inşallah tromso dan ders almısızdır
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 02:25
tromso bir iş kazasıydı :)
Bu öyle olmaz. Ayrıca kim kme baskı yapacak bakalım :D
Ertuğrul garantisi varmı... Kesin konuşmamak lazım...
GS çok rahat kazanır... Ama yinede kontrollü olmak lazım rehavet iyi değildir...
Hugo
03.Ağustos.2006, 03:31
Ben garanti demedim. O iş kazasıdı dedim :)
Tabii ki kontrollü oynayacağız.
Aşk-ı Şehir
03.Ağustos.2006, 03:36
Mustafa ilk mesaja bakmadın sanırım ben rakibimiz hakkında cok ayrıntılı bilgi verdim...........Stadyum.
Bakmaz olurmuyum abi bende bilgi vermek istedim ;;)
barahir
03.Ağustos.2006, 03:36
Stadlarına bayıldım ben açıkcası.. Yönetimin yerinde olsam Boş bölümlere Kolon Koydururdum.. Tek ( Zaten başka yok:D) tribün bağırdığında tüm stad inlerdi:D
ekolata
03.Ağustos.2006, 03:48
Uefa ülkelere göre karar veriyor bence Tromsonun sahasını herkez hatırlıyodur. UEFA ona birşey demedi ama Bizim Mütiş samiyenimize niyeyse karşı çıkıyorlar (kötü hatıralarımı vardır nedir (: )
Emurafu
03.Ağustos.2006, 04:25
gs elenir -_--_-
Ne şaka:) adam bir basarılar der:D:D:D
zemlinskis
03.Ağustos.2006, 04:59
bu stad amatör küme takımlarıyla aynı kapasitede bu takımı da eleyemezsek zaten gs nin başarılı olma şansı yok :D
THe MaNgLeR_
03.Ağustos.2006, 05:44
GS rahat geçecektir, bakmayın böylelerine.
uAburak89
03.Ağustos.2006, 05:50
Eler geçeriz..
ogcj_me
adamların stadının kuşbakışı görüntüsüne koptum bu arada
TaşkınMahmut
MOLTEBregado
Ortamı gericek polemiklere girme.Uyarı aldın
Kural : Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız
Emurafu
03.Ağustos.2006, 05:51
Edİted By TaŞkinmahmut
Arkadasım rakibimiz denk olur ozaman dersin elenir...aama şimdi her trülü favoriyiz sen elenir diyorsun ayrıca rakip takımın forumlarında rakip takım seyircileri yüzde 1 sans veriyor.....
Emurafu
03.Ağustos.2006, 05:52
rakip takımın forumlarında rakip takım seyircileri yüzde 1 sans veriyor.....
Fanatizm olayarını lütfen bırakalım bu sene bizim kritik yılımız yoksa seneye avrupada elencek takımda olmayacak........
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 05:53
taskinmahmut dierlerinide editlemiyorsun
Alkış sana
Turksportal Forum Kurallarına Göre : Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 05:59
Spor taraftarlığınızda uluslararası maçlarda rakip ülke takımını destekleyici davranamazsınız
Uyarı verdiğimiz şablonda yukarıdaki seçenek de var. Ne düşündüğünüz bizi ilgilendirmez ama kurallara uymayan mesaj atarsanız bu forumda gereken yapılır.
Kardeş buyur Yöneticimiz Sekopej de gerekli açıklama... Başka bir yerdeki açıklaması...
REsist JuvE11
03.Ağustos.2006, 06:00
Allah kolaylık versin cimboma.
allah bize zorluk,rakiplerimize kolaylık versin...çünkü uefa yı aldığımız zaman kolaylık vermedi..
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2006, 06:01
Şu an ülkemizin bulunduğu durumda ( tek takımla ŞL'ne katılma tehlikesi) Ne Fenerbahçe'nin üstündeki forma sarı-laciverttir,ne Galatasaray'ın üstündeki forma sarı-kırmızıdır,ne de Beşiktaş'ın üstündeki forma siyah-beyazdır. Hepsi Kırmızı-beyazdır.
Emurafu
03.Ağustos.2006, 06:02
o deilde ben 2. Tromso faciası geliyor diye görüyorum :)
Allah kolaylık versin cimboma.
Kardes bu sene en az ceyrek fınal oynucaz insallah... bakıyorumda bu bazılarının hosuna gitmiyor herkez bizi elenecek gözü ile bakıyor......Sonuca ülkemiz kazanacak yokda bir dahaki senelerde tromso ile birlikte mac yapamıcak duruma gelecez......
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 06:15
abi cıkın.. vallahi kupayı alın getirin.. şerefsizim hosuma gider.. sonucta benim takımım şamp ligine girmek için uyduruk kaydırık ülkelerle eşleşmicek.. sonucta trabzon gibi 40. yılını kutlayan bi takım halı saha takımına intertotoda elenmicek uefaya kalmak için.. sizin kazandıgınız kupa beni baglamaz bana olan yararına bakarım ben.. ingiliz alman şerefsizlerinin yüzü güleceğine cimbomlu da olsa TÜRK'ün yüzü gülsün birazda..
ben sadece lincoln geldi linderooth geldi diye sizinkiler 3000 m den inmiyor o yüzden diyorum.. ummadığın taş, yarar baş...
ingiliz alman şerefsizlerinin yüzü güleceğine cimbomlu da olsa TÜRK'ün yüzü gülsün birazda
Buradaki mana ne demek biliyormusun sen?
KONU TEMİZLİK YAPILANA KADAR KİTLENİCEKTİR
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 06:27
bir daha polemik yaratıcak , türk olmayan takımı destekleyicek mesaj atanlar olursa mesajları silinicektir + uyarı alıcaktır.
Bilginize
uAburak89
03.Ağustos.2006, 06:32
Bu yazılanlara sadece gülüyorum, yaptığımız katkıları tek tek anlatarak vakit kaybetmeye gerek duymuyorum.. Hepimiz Türküz bunu unutmayın, yurt içinde ezeli rekabet, yurdumuz sınırları dışında ölümüne destek..
Emurafu
03.Ağustos.2006, 06:43
Arkadaslar biraz konu dışı ama Dayanamadım........
Arkadasalr demin hırvat takımını destekliyordunuz ama adamlar Atamıza ne küfürlet etmış buyrun........Atatürke cirkin laflar söylemişler...
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=43&idt=139714&p=15
Djota adlı nick biraz saldıralım suraya hem bu ara forum dinlenir...........
Fietra 10
03.Ağustos.2006, 06:47
yazılanları okuyorumda bazı arkadaşlar hala sitede oldukları için yönetici arkadaşlara teşekkür etmeliler...
Oghuse
03.Ağustos.2006, 06:48
Arkadasalr demin hırvat takımını destekliyordunuz ama adamlar Atamıza ne küfürlet etmış buyrun........Atatürke cirkin laflar söylemişler...
Kendileri böyle büyük bir insan yetiştiremediği için kıskanıyorlar.
ogcj_me
03.Ağustos.2006, 06:49
şerefsizler
onun ipsini bulun bana gönderin ama bulmak mesele işte
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dos attack yapalım siteye
Fıratcan Alçınkaya
03.Ağustos.2006, 06:56
Herkese nasip olmaz Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lider... Kıskançlıkta son nokta bunlar işte...Her yerde ezik kaldıkları için böyle Terbiyesizliklere başvuruyolar... Galatasaray ımıza güvenimiz sonsuz bunları ezicektir sahada Allah ın izniyle...
Emurafu
03.Ağustos.2006, 06:57
Fırat Ezicez de adam gibi sahalarıda yok.............
Varonil
03.Ağustos.2006, 07:02
Onlara göre tek çözüm zaten küfür etmek.Galatasaray'a güvenim sonsuz,inşallah her iki maçtada dağıtıcaklardır bunları;;);;)
Maksic
03.Ağustos.2006, 07:03
Arkadaşlar ilk maçı Lig Tv'de gösterecekler az önce Lig Tv'de gördüm
ogcj_me
03.Ağustos.2006, 07:06
uefa yasak koymadımı şifrelemeyi
onun yanında show tvde verir heralde
Emurafu
03.Ağustos.2006, 07:30
Aynen lig tv de.........Yani tümü dsmartta degil:):)
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 07:58
sadece iç saha maçları D-Smartta yayınlanıcak arkadaşlar.Alış Veriş merkezinde D-Smartta satıyoruz o yüzden biliyorum.Ayrıca D_Smart paralıya geçicek haberiniz olsun.
İleride İzle-Öde yöntemine geçicekler
Emurafu
03.Ağustos.2006, 08:02
sadece iç saha maçları D-Smartta yayınlanıcak arkadaşlar.Alış Veriş merkezinde D-Smartta satıyoruz o yüzden biliyorum.Ayrıca D_Smart paralıya geçicek haberiniz olsun.
İleride İzle-Öde yöntemine geçicekler
Yani tamamen digitürk gibi olacak...........Oh oh
Fietra 10
03.Ağustos.2006, 08:04
peki bedava izlicem diye alanlara nolacak??yazık..
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:06
özel kanallar sadece parayla olucak
Movie Smart
Movie Smart 2
Comedy Smart
D Max
D Çocuk
ve benzeri kanallar arkadaşlar
Emurafu
03.Ağustos.2006, 08:07
Gs tv falan acık olacak sanırım sadece maclarda sifreye gececek sanırım cünkü şifre işareti var kanalda ondan sordum.......
Taşkın sen Dsmart hakkında baya şey biliyorsun şu konuya ayrıntılı bilgiler sunarsan sevinirim.........
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=45621&page=8
Sürekli soruyorlar çünkü....
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:08
sitede buldum esela yazıyı ;)
Sizin için küçük, TV'niz için büyük bir adım: D-Smart
D-Smart, Türkiye'deki dijital yayıncılığa bambaşka boyutlar getirerek televizyon izleme alışkanlıklarınızı yeniden şekillendiriyor.
Yüzden fazla kanal, eğlence, neşe ve şans dünyasını evinize getiren D-Smart, üstelik sizden hiçbir aylık abonelik ücreti talep etmiyor.
D-Smart'taki 'izledikçe öde' sistemi ile uygun fiyatlara kaliteli filmleri takip edebilme ve harcamalarınızı sadece izlemek istediğiniz filmlere yani keyfinize göre şekillendirebilme imkanı sunuyor.
Böylece, televizyon izlemek için her ay ekstra masraf yapmak zorunda olmadan;
D-Smart'ın sunduğu ayrıcalıklardan yararlanıyor, dijital televizyon izleme keyfine ulaşıyorsunuz.
D-Smart dijital platformuna uyumlu uydu alıcıları ile ayrıcaklı olarak şifreli özel kanalları izlenebilmektedir.
Bir kere D-Smart platformuna aktivasyon yaptırılmış ise mevcut kullanıcılardan geriye dönük olarak kesinlikle bir ücret talep edilmeyecektir. Ancak her gün hızla gelişen D-Smart dijital platfromuna katılmakta geç kalanlar ise aynı imkanlara ileride sahip olamayabilirler.
D-Smart platfromunda yakında başlayacak çeşitli izledikçe öde sistemi ile ücretli olacaktır. Ancak bugün mevcut olan film kanalları için ücret talep edilmeyecektir. Kulllanılmayan hizmetler için de ücret ödenmeyecektir.
D-Smart uydu alıcınız, D-Smart yayınlarında herhangi bir problem olduğu takdirde bile aktif durumdadır ve uydudaki kanalları izlemeye devam etmenize olanak verir.
Kısaca, D-Smart yüksek görüntü ve ses kalitesindeki televizyon yayınını alıştığınızdan çok daha kolay, keyifli ve ekonomik bir yolla evlerinize getiriyor ve sizleri dopdolu bir ayrıcalıklar dünyasına davet ediyor.
TaşkınMahmut
03.Ağustos.2006, 08:09
geriye dönük yayınlamalardan para alınmayacağı ama daha sonra izledikçe öde sisteminin olacağını onlarda söylüyor ;)
TürkuAz
03.Ağustos.2006, 08:39
Hırvat forumu için geçmiş olsun..:n:
REsist JuvE11
03.Ağustos.2006, 11:10
ben bu olayı bu konularla ilgilenen arkadasıma mutlaka ileticem.o da zaten atatürk ve islam alemine saygısızlıkta bulunan sitelerle gayet güzel bişekilde iletişim halinde..inşallah ilgilenir
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2006, 11:13
En kötü 5 tane bekliyoruz. Galatasaray atacağı gollerle hırvatların başını döndürmeli.
dinaMYt
04.Ağustos.2006, 06:46
tromsö faciasından sonra çok emin olamasam da rahat rahat elenmesi gereken bi takım.deplasmandaki maçta yağacak bir yağmur o antreman sahasından bozman stadı patates tarlasına çevirebilir.dikkatli olmak gerek yine de
Fıratcan Alçınkaya
04.Ağustos.2006, 06:49
Galiba gecen sene M.Boleslav ile oynadı GS turu geçti... Tromso maçı var hafızalarda ama ben GS nin fark atıcağını düşünüyorum en az 5......
YusufT
04.Ağustos.2006, 16:22
Tromso gibi kesinlikle olmayacak. Galatasaray en az 5 gol atacak.
inorax
05.Ağustos.2006, 06:42
Bunlar küfür de ediyordur şimdi he :D :icon_mad:
İşte ali samiyeni yayınlamışlar :D
a sto se tice na ali sami jenu gostovanje, to je najgore na svijetu vjerojatno.
kada tamo krenu navijaci, pa ne cujes sam sebe.
jebote ovo 1 (http://uk.youtube.com/watch?v=B6x5MMITGxs)
iskreno nebi isao tamo za sve pare ovoga sviejta, ovo obavezno poslusati!!!!!! (http://uk.youtube.com/watch?v=Rv7kxLxtoIY)
Forumda arkadaşın biri Slaven'e şans vermiş ama alkollü yazmış herhalde :D
Arkadaş slaven 30% demiş ama 3 ü yanlışlıkla koymuş :D
BAŞKA BİRİNİN YAZDIĞINI AKTARIYORUM
%30 yazana cevap olsun diye yazmış
slaven 1% realno.
ocito ne pratis nogomet bas
Forumda Ümit KARAN ve Hakan ŞÜKÜR'den bahsediliyor.
BAZI SLAVEN TARAFTARLARI İSTANBUL KÜÇÜK ŞEHİR BİZİM NÜFUS DAHA FAZLA SLAVEN GALATASARAY'DAN DAHA BÜYÜK DİYE YAZMIŞ 5 DAKİKADIR GÜLÜYORUM :D bizim bi kaç Türk'te Türkçe küfürler yazmış :D
TaşkınMahmut
05.Ağustos.2006, 07:20
hele orada bir küfür var. bir hırvat türkçe birşeyler yazmaya çalışmış. sen var slaven gelmek. bizim türkte ben gelmek slaven .. :D
REsist JuvE11
05.Ağustos.2006, 13:00
bu hırvatlar salakmı..adam Koprivnica türkiyeden büyük demiş:D 20milyon nüfus var demiş..bizim takım gs den daha büyük ve avrupanın en iyi forvetlerine sahibiz demiş.4-0 yencez demiş üstüne bi de golleri kimin atacağını söylemiş.slaven in değeri 130milyon euro ymus..5gün içinde ronaldinho yu transfer edeceklermiş.:D bi tanesi 10tane atarız demiş:D
bunlar ne ya...gülmekten yerlere yattım sabahın 05.45 inde.neredeyse bütün sayfaları okudum..bunlara 6-7tane atmak şart oldu..ayrıca maça gidecek olanlara da söyliyim..:şunlara hayatları boyunca bidaha yaşayamayacakları bir maç izletin..
El Barto
05.Ağustos.2006, 14:53
N.Ş.A Galatasaray'ın yürüye yürüye yenmesi lazım ama sağolsun hiçbir takımımız rahat geçer dedirtmiyor eski tecrübelerden.
Ama Galatasaray çook şanslı diyebiliriz tur için.
Universal
05.Ağustos.2006, 17:20
Deplasmanda rakip kazanabilir. Öyle bir stadda Barcelona oynasa bile kaybeder. Neden İnter Toto'da bu kadar finale yükseldikleri belli oluyor. Cimbom için kolay lokma...
ultraslanerdem
05.Ağustos.2006, 19:37
Adamların sitesine resim ekleyeyim dedim eklenmedi.Amma dandikmiş haa.:D.
YusufT
05.Ağustos.2006, 20:12
ee, onlar 5. sinif takim
uAsamet91
05.Ağustos.2006, 20:19
bi üye olabilsem göstercem onlara ama:D
RaSenGan
05.Ağustos.2006, 21:49
Stad iyi açık hava ne güzel.:)
transatlantik
05.Ağustos.2006, 23:34
o resımdekı stat mıydı yaa:)
partizanlion
05.Ağustos.2006, 23:44
Adamların sitesine resim ekleyeyim dedim eklenmedi.Amma dandikmiş haa.:D.
dandik site doru diorsun..:Dordaki yazını gördüm,gülmekten koptum..:D:D:icon_biggrin:
Universal
06.Ağustos.2006, 17:21
Birisi Atatürk'e gay demiş. O herife saldırmak lazım.
Hugo
06.Ağustos.2006, 17:24
evet gördüm.
.... was gey yazmış. salak nasıl yazıldığını da bilmiyor.
ultraslanerdem
06.Ağustos.2006, 19:17
Arkadaşlar aranızda Hırvatça bilen varmı..:D
Universal
06.Ağustos.2006, 20:33
Arkadaşlar aranızda Hırvatça bilen varmı..:D
Forumu dolaştıktan sonra bir kaç kelime öğrendim. Bahsettiğim yazıda zaten İngilizce yazılmış.
uAsamet91
07.Ağustos.2006, 01:00
Ya ben üye olamadım oraya:D
barahir
07.Ağustos.2006, 01:05
Beyler Hırvatça çeviri programı buldum ücretsiz.. İsterseniz koyabilirim Zira bende saldırcam o foruma.. Türkün Gücünü göstermek gerekir..
Buradan (http://www.dicts.info/ud.php?w=hello&l1=Croatian) Kelimelere bakıp yazın indirdiğim program bozuk çıktı:)
uAsamet91
07.Ağustos.2006, 01:09
Koyarsan seviniriz...
Fietra 10
07.Ağustos.2006, 01:12
program süper bişeye benziyo koyarsan süper olur:)
uAsamet91
07.Ağustos.2006, 01:17
Evet Çözdüm siteye sağolasın.
barahir
07.Ağustos.2006, 01:19
rica ederim ben üye oldum başlıyorum:)
drazan11
07.Ağustos.2006, 05:41
ya biz sahada parcalayalim en iyi cevabi verelim