Log in

View Full Version : Juninho Sidney'de

crazzy
03.Ağustos.2006, 21:07
Brezilyalı ortasaha oyuncusu Juninho Paulista, Avustralya ekiplerinden Sydney FC'ye transfer oldu.

Yaklaşık 1 Milyon Dolar alacak olan Juninho, 2002 Dünya Kupası'nı alan kadroda yer almıştı. Avustralya'nın kendisi için farklı bir tecrübe olacağını da sözlerine ekleyen Juninho, "Bu benim olduğu gibi Avustralya futbolu için de pozitif bir transfer." dedi.

eXcitinG
03.Ağustos.2006, 21:49
O da futboLunun son demLerinde daha çok para kazanabiLeceği bir Lig seçmiş kendisine.

spider3784
03.Ağustos.2006, 21:50
Juninho Middlesbrough'a ilk transfer olduğu zamanlar iyi futbolcuydu.Şimdi o kadar iyi değil. Sdney'de iş yapar ama. Hayırlı olsun Juninho'ya.

GeNç KaRTaL
03.Ağustos.2006, 21:58
Bende Pernambuceno juninho sandım ilk gördüğümde ve şok oldum.:eek: Dedim tüh yaa ama Paulista'ymış.Hayırlı olsun.

Sheriff
04.Ağustos.2006, 08:33
Juninho Middlesbrough'a ilk transfer olduğu zamanlar iyi futbolcuydu.Şimdi o kadar iyi değil. Sdney'de iş yapar ama. Hayırlı olsun Juninho'ya.

Şu anda kötü dediğin o Juninho Brezilya liginde Flamengo'dan teknik direktörle kavga edip ayrılmadan önce 15 maçta 16 gol atmıştı. Ve bu adam orta saha oyuncusu..

Türkiye'ye gelmesini çok isterdim. Bir ara GS baya bastırdı ama Celtic'e kaptırmıştı. Şimdide doğal olarak parayı tercih etmiş. Hayırlı olsun umarım onu izleyebileceğim bir kanal bulurum..

REsist JuvE11
04.Ağustos.2006, 09:02
Şu anda kötü dediğin o Juninho Brezilya liginde Flamengo'dan teknik direktörle kavga edip ayrılmadan önce 15 maçta 16 gol atmıştı. Ve bu adam orta saha oyuncusu..

Türkiye'ye gelmesini çok isterdim. Bir ara GS baya bastırdı ama Celtic'e kaptırmıştı. Şimdide doğal olarak parayı tercih etmiş. Hayırlı olsun umarım onu izleyebileceğim bir kanal bulurum..

salas 22 maçta 27 gol,luboslav penev 12 maçta 14 gol,jardel porto da iken (her sezon)maç başına 1gol ortalamasıyla oynadı...peki şimdi bunlar nerdeler?

salas:italyaya geldi..bir dönem iyi oynadı ama alışamadı..

penev:bulgaristan liginde sezonun ilk yarısında 12de/14 yaptı,2.yarı a.madrid e gitti..ama ispanyada tutunamadı

jardel:söylememe gerek yok heralde

juninho da aynı bunlar gibi oldu..tamam önceden çok iyiydi ama futbol ondan çoktan geçti..

Fıratcan Alçınkaya
04.Ağustos.2006, 09:27
Hayırlı olsun... Juninho iyi oyuncuydu ama yaşlandı artık iyi bir kontrat ile sidney de oynar bırakır futbulu bence...

Sheriff
04.Ağustos.2006, 10:01
salas 22 maçta 27 gol,luboslav penev 12 maçta 14 gol,jardel porto da iken (her sezon)maç başına 1gol ortalamasıyla oynadı...peki şimdi bunlar nerdeler?

salas:italyaya geldi..bir dönem iyi oynadı ama alışamadı..

penev:bulgaristan liginde sezonun ilk yarısında 12de/14 yaptı,2.yarı a.madrid e gitti..ama ispanyada tutunamadı

jardel:söylememe gerek yok heralde

juninho da aynı bunlar gibi oldu..tamam önceden çok iyiydi ama futbol ondan çoktan geçti..
Niye kötü onu anlamadım.. Adam hala formda.. Senin verdiğin örnekler sonradan oynamayan oynayamayan adamlar.. Juninho hala oynuyor ve hala iyi oynuyor.. Onlarla karşılaştırılması söz konusu dahi olamaz...
Not: Bu 15 maçta 16 gol geçen sezon ortasına kadar olan bir istatistik..

REsist JuvE11
04.Ağustos.2006, 10:02
Niye kötü onu anlamadım.. Adam hala formda.. Senin verdiğin örnekler sonradan oynamayan oynayamayan adamlar.. Juninho hala oynuyor ve hala iyi oynuyor.. Onlarla karşılaştırılması söz konusu dahi olamaz...

jardelle karşılaştırılamaz mı diyosun?

Sheriff
04.Ağustos.2006, 10:09
jardelle karşılaştırılamaz mı diyosun?
Jardel geçen sene 15 maçta 16 golmü attıda karşılaştıralım adam 34 yaşında Brezilya liginde alıyor bu istatistiği. Jardel 34 yaşında futbolu bıraksammı diyor kulüp bulamıyor..

spider3784
04.Ağustos.2006, 17:39

Adama eskisi gibi iyi değil dedim. Brezilya liginde yetenekler önplanda olduğundan iyi performans sergilemeleri zor olmuyor. Avustralya ligini tanımıyorum, küçülk olduğundan dolayı orada da iyi oynar dedim.
Romario bile o yaşında o kadar gol atıyor, gelsin atsın Avrupa'da bir ligde.Brezilya bambaşka biryer.:)

Hugo
04.Ağustos.2006, 21:23
Sydney oradan da Katar :)

Sheriff
05.Ağustos.2006, 07:26
Adama eskisi gibi iyi değil dedim. Brezilya liginde yetenekler önplanda olduğundan iyi performans sergilemeleri zor olmuyor. Avustralya ligini tanımıyorum, küçülk olduğundan dolayı orada da iyi oynar dedim.
Romario bile o yaşında o kadar gol atıyor, gelsin atsın Avrupa'da bir ligde.Brezilya bambaşka biryer.:)
Valla bence oynasın düşman çatlatır.. İzleyen bilen biri olduğum için bukadar net konuşuyorum. 60dk fln süper oynar sonra biraz durulur.. Ama o 60 dk da yapacağını yapar;;)
Ha dediğin şuysa Boro'da oynarken şu anda oynadığından daha iyiydi, doğrudur.. Daha genç ve daha dinamikti.. 90dk ağırlığını koyuyor ve her dakika gol atma ihtimali vardı..Ama yinede 34 yaşında Brezilya liginde bu kadar ön plana çıkabiliyorsa demekki hala iyi..

spider3784
05.Ağustos.2006, 21:47
Valla bence oynasın düşman çatlatır.. İzleyen bilen biri olduğum için bukadar net konuşuyorum. 60dk fln süper oynar sonra biraz durulur.. Ama o 60 dk da yapacağını yapar;;)
Ha dediğin şuysa Boro'da oynarken şu anda oynadığından daha iyiydi, doğrudur.. Daha genç ve daha dinamikti.. 90dk ağırlığını koyuyor ve her dakika gol atma ihtimali vardı..Ama yinede 34 yaşında Brezilya liginde bu kadar ön plana çıkabiliyorsa demekki hala iyi..

Romario'da 39 yaşında Brezilya liginde ön plana çıkabiliyor, yani Brezilya'da yansıtmak kolay oulyor bence ama tabi senin görüşün.:)

Ha dediğin şuysa Boro'da oynarken şu anda oynadığından daha iyiydi
Demek istedim aslen.

deniz.91
06.Ağustos.2006, 01:49
Sidney kalitesinde bir takımiçin güzel bir transfer

Sheriff
07.Ağustos.2006, 06:07
http://www.youtube.com/watch?v=WUyy_2eixDM&mode=related&search=

Daha önce izleme fırsatı bulamayanlar için bir video..

sananes
13.Ağustos.2006, 06:19
hayırlısı pek fazla parada almamıs ama olsun

RaSenGan
13.Ağustos.2006, 06:23
Bu adam hala futbolu bırakmadı mı ?

Varonil
13.Ağustos.2006, 07:29
Emekli olmak için gitmiştir artık.

cydel
14.Ağustos.2006, 10:16
o da futboLunun son demLerinde daha çok para kazanabiLeceği bir Lig seçmiş kendisine

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 13:40
O da futboLunun son demLerinde daha çok para kazanabiLeceği bir Lig seçmiş kendisine.

o da futboLunun son demLerinde daha çok para kazanabiLeceği bir Lig seçmiş kendisine

Oğlum bak dellendirme beni sabah sabah.Her konuda birisinin yazığı msjın tıpkısının aynısı yazıyosun.