Log in

View Full Version : TSL 1. Hafta | Beşiktaş - Konyaspor

Pages : 1 [2]

Ralph
12.Ağustos.2007, 14:05
Kötü bir maçtı seyir zevki açısından.
Kötü mü...!!Bir bjk li olarak çok zevk aldığımı söyleyebilirim.Beşiktaş uzun zamandır hiç yapmadığı kadar orta yaptı.Bu ortaların çoğuda yerini buldu.Birçok da gol pozisyonu oldu.Bu maç inanın 6-0 veya 7-0 olabilirdi.Mutlak gol pozisyonlarını harcadık.Bence seyri güzel bir maçtı.Taraftarımızın üstüne yok zaten 1 dakka susmadılar.

FeYYaz1989
12.Ağustos.2007, 16:03
İbrahim Akın'ın önümde vurduğu top direğe gidince çok üzüldüm.Çünkü bu sefer değişti bence.Artık kendini toplamaya başlamış,çalışmaya devam..Beşiktaş taraftarı ondan çok şey bekliyor.Belki bilenler vardır ben İbrahim Akın'ı hiç sevmem ve bu kadar senedir Beşiktaş'ta adeta hiç bir şey yapmadan yatmasına çok tepki gösterirdim ama sezarın hakkı sezara,bu sene gerçekten çalışıyor ve çabalıyor,o eski bencilliği de pek kalmamış.Bravo İbrahim Akın..
Bobo için ilk izlediğimden beri aynı şeyi savunuyordum bu adam çok iyi işler yapacak diye.Bazen şanssızlık mı diyeyim kazmalık diyeyim bilmiyorum ama çok kötü maçlar çıkardı geçen sene..Yine de bu sene artık her şeyiyle hazır gibi..Allah nazarlardan saklasın! :D
Serdar Özkan'ı Del Bosque zamanından beri hatta daha önce kimse oynatmıyor sürekli kiralınıyor diye kızıyordum ama Ertuğrul Sağlam geldi ve oynatmaya başladı.Fakat bence böylesi de çok ani oldu.Yetenekli çocuk olduğu çok uzun zamandır zaten belliydi ama bu kadar göz önünde olup hemen yıldız ilan edilmesi beni endişelendirdi..Yalnız yanılıyormuyum bilmiyorum ama bir tane isabetli ortası yoktu..Kanat adamı değil!Yalnız bize uzak tarafta müthiş bir şutu vardı,Özden çıkardı!
Özden Özgün'ün o kadar iyi kaleci olmadığını,abartıldığını düşünürdüm hep ama dün müthiş toplar çıkardı,bundan sonra daha fazla takipteyim.Kalecilerden bahsetmişten nedense kalede Hakan Arıkan varken hiç güvende hissetmiyorum kendimi,bekleyip göreceğiz onu da bakalım.
Nobre her zaman ki gibiydi,son dakikaya kadar mücadele etti,varını yoğunu ortaya koydu.Rico'yu tekrar canlı izlediğim için mutluyum.Delgado bıraktığımız yerde yine iyi değildi bence.Defans bekler müthişti,hem Tello iyiydi hem de Serdar Kurtuluş..
Toraman ve Gökhan'ın defanstan top çıkarma sorunu devam ediyor.Toraman fazla dikkatimi çekmedi ama Zan bayağı fazla top kaybı yaptı gördüğüm kadarıyla..
Transferine tepki gösterdiğim Tello iyi gözüktü.Yine Cisse son 10 dakika da olsa iyi gibiydi bence.İkisi de beni yanıltacak sanırım..
Tekrar İnönü'nün havasını koklamak çok güzeldi!

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 16:08
Ertuğrul hoca hakikaten oyuncularımı iyi değerlendiriyor.Onlara çok güven veriyor.Dediği gibi bu sezon oyuncularımızın en iyi performanslarını göstereceklerine inanıyorum.

Ralph
12.Ağustos.2007, 16:40
En önemliside maçlarda seyir zevki olacağını söyledi.Şahsen ilk maçta ben bu zevki tattım.

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 16:46
Evet Görkem abi.Tigana zamanında olsa 1 gol atıp geriye çekilirdik ve Hakan ya devleşirdi ya gol yer kazanamazdık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş 6 sezon sonra iyi başladı
Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Konyaspor'u, BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerek 2007-08 sezonuna galibiyetle başlayan Beşiktaş, bu galibiyetin yanı sıra uzun bir aradan sonra kalesinde gol görmeden ligin ilk haftasını tamamladı. Yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezonu açan Siyah-beyazlı takım, Konyaspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin yanı sıra 6 sezon sonra lige gol yemeden başladı.

Beşiktaş, en son 2000-2001 sezonunda Yimpaş Yozgatspor'u 3-0 yenerek gol yemeden sezonu açmış, ancak daha sonraki 6 sezon ise ligin ilk haftalarında kalesinde gol görmüştü. Kalesini bu 6 sezonun ilk haftasında rakip oyunculara kapatamayan Beşiktaş, gol yediği birinci haftalarda 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 3 de beraberlik aldı.

-GOL YEDİĞİ 6 SEZON-

2000-01 sezonunda Yimpaş Yozgatspor'u kendi evinde 3-0 mağlup eden Beşiktaş, daha sonraki 6 sezonda kalesinde gol görürken, bu 6 sezonun ilk hafta maçlarında toplam 8 gol yedi.
Bu arada Beşiktaş'ın gol yediği 6 sezonun ilk hafta maçları şöyle:
2001-2002
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2
2002-03
Bursaspor-Beşiktaş: 2-2
2003-04
Samsunspor-Beşiktaş: 1-3
2004-05
Malatyaspor-Beşiktaş: 1-1
2005-06
Kayseri Erciyespor-Beşiktaş: 1-1
2006-07
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-0

12.08.2007

Kaynak : AA

Bugra19o3
12.Ağustos.2007, 18:16
maçın özetini izledim özden gerçekten fırtınalar estirmiş

Ralph
12.Ağustos.2007, 20:24
Topu kurtarıp yere düşürdü daha sora admın önüne geçip dışarı tokatladı ya hatırlıyomusunuz?Hayret ettim valla...Helal olsun.

Maksic
13.Ağustos.2007, 00:46
Beşiktaş'ı kutluyorum Özden olmasaydı 3 veya 4 daha atardı Beşiktaş

GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 12:07
Evet maçın geniş özetini seyrettim.Serdar Kurtuluş sağ bekte oynayabileceğini iyice gösterdi.Çok iyi ortalar kesiyor.Takım, oyunu ile umut verdi.Dediğiniz gibi Özden dünyaları kurtarmış.:D

Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2007, 18:00
Ztn Şemsi'cim emindik hepimiz Serdar ın çok iyi oynayabilceni... Çokta başarılı mevkisinde... BoBo gollerine dvm ediyor... Ligin ilk haftasına galibiyetle başlamak sevindirici umarım hep böyle dvm ederiz...