Log in

View Full Version : R.Carlos OFTAŞ'a bedel

ForsakeN
08.Ağustos.2006, 00:21
R.Carlos OFTAŞ'a bedel

Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği Oftaşspor'da tüm futbolcuların aldığı yıllık paranın toplamı, Fenerbahçe'nin Real Madrid'den transfer ettiği Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un 1 yılda aldığı paraya yetmiyor.

http://www.sporx.com/images/1/29/6120_B_Carlos051.jpg
Fenerbahçe'nin Real Madrid'den yıllık 4 milyon Euro karşılığında 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladığı Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un 1 yıllık aldığı paraya Süper Lig'de takım kuruldu. İHA muhabirinin araştırmasına göre, Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği Oftaşspor'da tüm futbolcuların aldığı yıllık paranın toplamı, Roberto Carlos'un 1 yılda aldığı paraya yetmiyor. Fenerbahçe, Roberto Carlos'a yıllık 4 milyon Euro verirken, Gençlerbirliği Oftaşspor'da tüm futbolcuların aldığı yıllık para 4 milyon Euro'yu bulmuyor. Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, takımlarında yıllık olarak en yüksek parayı alan futbolcunun 250 bin YTL'ye yakın bir ücret aldığını söyledi.

Gençlerbirliği Oftaşspor'da futbocuların yıllık ortalama olarak 150-200 YTL arasında para aldığı öğrenilirken, bunun yıllık toplamı ise yaklaşık olarak 5 milyon YTL yapıyor. 5 milyon YTL ise yaklaşık olarak 3 milyon Euro'ya tekabül ediyor. Roberto Carlos yıllık 4 milyon Euro karşılığı yaklaşık 7 milyon YTL kazanırken, Gençlerbirliği Oftaşspor'da tüm futbolcuların aldığı paralar toplansa bile1 milyon Euro fazlalık ortaya çıkıyor. Roberto Carlos'un yıllık olarak aldığı 4 milyon Euro'dan 1 milyon Euro daha az paraya takım kuran Gençlerbirliği Oftaşspor'un yeni sezonda alacağı sonuçlar merakla bekleniyor. Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, transfer politikaları doğrultusunda kadrolarında sürekli olarak gelişmeye aday futbolcuların yer aldığını söyledi.

Kalemci, yeteneği artmayan bir futbolcunun yerine gelecek sezonlarda transfer yapıp, para harcamak yerine tüm çabalarını mevcut oyuncuların yeteneklerini geliştirmek için kullandıklarını ifade etti.

Kaynak : İHA

LaigLeNoiR
08.Ağustos.2006, 00:21
Bedel bile değilmiş :D

Fıratcan Alçınkaya
08.Ağustos.2006, 00:25
Olaya bak yahu

Fietra 10
08.Ağustos.2006, 00:36
peh gülermisin aglarmısın:)

Sekopej
08.Ağustos.2006, 02:42
Habere gelirsek, üç büyükler şampiyonluğa oynuyor, OFTAŞ asla şampiyonluğa oynayamayacağı için böyle bir durum normal...

Mirza
08.Ağustos.2006, 02:42
Konu dışı mesajlar temizlendi. Kendi adıma özür dilerim.

muytti
08.Ağustos.2006, 02:51
Bende özür dilerim.

ogcj_me
09.Ağustos.2007, 13:14
türk futbolunun hali...
mesela ziya doğan denilen antrenör malatyayı küme düşürmeseydi daha kaliteli bir takım oftaşın yerine ligde olurdu
diyeceksiniz neden çıkmadı ligden
oraya düşenin ne olacağı belli olmuyor (bkz:göztepe)
ayrıca bir altay bir diyarbakırın ligde olmaması büyük kayıp...
malatyalı flan olduğum yok bu arada

bjk4ever
12.Ağustos.2007, 14:49
Abartmamak lazim, bu tur seyler normal. Bir Barcelonanin, Real Madridin degeri de belki tum Turkiye ligine bedeldir. Takimlar, kulupler, hedefler, ekonomik gucler farklidir, fazla sasmamak lazim...

Fernando Gago
12.Ağustos.2007, 17:30
Abartmamak lazim, bu tur seyler normal. Bir Barcelonanin, Real Madridin degeri de belki tum Turkiye ligine bedeldir. Takimlar, kulupler, hedefler, ekonomik gucler farklidir, fazla sasmamak lazim...

Katılıyorum normal bence Messi+onaldinho bir TSL eder ona bakarsanız:)

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 19:01
Bazıları para için oynar bazıları futbol için.;;)

Memedov
12.Ağustos.2007, 19:09
Bazıları para için oynar bazıları futbol için.;;)

Ama parasizda isteyerek futbol oynayan pek gorulmemistir.

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 19:12
Olurmu Mehmet 2 sene önce Galatasaray futbol takımı dediğine çok önemli bir örnek.

Ama Aygün'e katılmıyorum.futbolcular bu işi sonuçta para kazanmak için yapıyorlar.1 numaralı etken bu.Sonra gelir futbol zevki olayı.

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 19:24
2005-2006 Şampiyonluğumuz MehmeTopcu07 için örnek olur sanırım..

Memedov
12.Ağustos.2007, 19:27

Olurmu Mehmet 2 sene önce Galatasaray futbol takımı dediğine çok önemli bir örnek.

Ama Aygün'e katılmıyorum.futbolcular bu işi sonuçta para kazanmak için yapıyorlar.1 numaralı etken bu.Sonra gelir futbol zevki olayı.

Benim demek istediğimi anlamadınız sonuçta futbolcular Şampiyonluğun ödülü aldılar.Hangi futbolcu verdiği emeğin karşılığını almadan istekli futbol oynamak ister ben bunu söylemek istemiştim.

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 19:29
Eğer Hasan Şaş, Necati Ateş, Ümit Karan.. yürekleriyle oynamasalardı belki de mutlu son gelmeyecekti..:)

bjk4ever
12.Ağustos.2007, 20:20

Paralarini sonradan aldilar mi yoksa vaz mi gectiler, onu da soyler misin? Ayrica hakikaten durumlari cok acikliydi, futbolcular Porschelerine benzin alamayacak duruma gelmistik, buyuk bir vefa ornegi sergilediler!

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 20:47
Katılıyorum normal bence Messi+onaldinho bir TSL eder ona bakarsanız:)

Üstün zekada son nokta..

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:14

Ama parasizda isteyerek futbol oynayan pek gorulmemistir.

Ronaldinho'yu düşün..Ayda Kaç yüzmilyon dolar alıyo kim bilir..Birde FB'li Alex'i düşün.İki takıma görede ikisi takımının en iyileri.Ama Alex'in yıllık parası Ronaldinho'nun 1 aylık maaşına bedel..Eee bu zamanda Ronaldinho Alex'i 12'ye katlamış oluyo.Pekii Alex neden Ronaldinho kadar para istemiyo ?

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 21:21
Aygün resmen saçmaladın.Alez Ronaldinho kadar iyi oynayabilse o da o kadar para alır.

JameSawyer
12.Ağustos.2007, 21:22
Ronaldinho'yu düşün..Ayda Kaç yüzmilyon dolar alıyo kim bilir..Birde FB'li Alex'i düşün.İki takıma görede ikisi takımının en iyileri.Ama Alex'in yıllık parası Ronaldinho'nun 1 aylık maaşına bedel..Eee bu zamanda Ronaldinho Alex'i 12'ye katlamış oluyo.Pekii Alex neden Ronaldinho kadar para istemiyo ?

Yaşın profilde yazmasada yaptığın saçma yorumlardan ufak olduğun anlaşılır..

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:23
Aygün resmen saçmaladın.Alez Ronaldinho kadar iyi oynayabilse o da o kadar para alır.

Yaşın profilde yazmasada yaptığın saçma yorumlardan ufak olduğun anlaşılır..

Eee peki bu saçmalık değil mi ? G.Oftaş nerde R.Carlos nerde..

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 21:26
Futbol artık para işi Aygün.Bu tür şeylerin olması gayet normal.Kim daha iyiyse o daha çok para alır.Kim daha zenginse o güçlüdür.

MeMo
12.Ağustos.2007, 21:30
Futbol artık para işi Aygün.Bu tür şeylerin olması gayet normal.Kim daha iyiyse o daha çok para alır.Kim daha zenginse o güçlüdür.

Katılıyorum Şemsi abi herkes hakkettiğini alıyor.

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 21:32

Evet..Pekii niye dalga geçiliyor bu durumda ? Aynı şey o kişilerin takımı içinde geçerli ?

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 22:38
Evet..Pekii niye dalga geçiliyor bu durumda ? Aynı şey o kişilerin takımı içinde geçerli ?

Kim dalga geçiyor ki Aygün?

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 23:52
Bedel bile değilmiş :D

Kim dalga geçiyor ki Aygün?

Yukarıda örneği var Şemsi..

spider3784
12.Ağustos.2007, 23:59
Herkesin hakettiğini aldığı kanaatinde değilim ben.