Log in

View Full Version : Ali Sami Yen'de bambaşka bir maç

Emurafu
20.Ağustos.2006, 19:38
ALİ SAMİ YEN’DE “FORMULA FUTBOL ŞÖLENİ”

Kimi, Dünya’nın en ünlü F1 pistlerinin hızına erişilemeyen şampiyon pilotu, kimi ise futbol dünyasına, adını altın harflerle yazdırmış ünlü bir futbolcu, bazısı kalemiyle profesyonelliğini zirveye taşımış, bazısı ise sesiyle halka mal olmuş isimler.

Hepsi alanında şöhret olmuş bu isimler, tek bir amaç için Ali Sami Yen’de 22 Ağustos 2007 tarihinde buluşuyor. Amaç “Tüm Dünya Çocuklarına Yardım”.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından, ülkemizde ilk kez gerçekleştirilecek “Formula Futbol Şöleni”nin de karşı karşıya gelecek olan F1 ve All Stars Takımlarında oynayacak isimlerin listesi belirlendi.

Türkiye adına All Stars Takımında; İlhan Mansız’dan, Cevad Prekazi’ye, Tanju Çolak’tan Fatih Altaylı’ya, Hakan Ünsal’dan Mahsun Kırmızıgül’e kadar birçok renkli ve ünlü sima, Formula 1 pilotlarına karşı, galibiyet için sahaya çıkacaklar.

F1 Takımında ise; son iki yıldır Formula F1 Dünya Şampiyonluğu’na imza atan McLaren Mercedes Takımı pilotu Fernando Alonso, Ferrari’nin ünlü pilotu Felipe Massa, Renault pilotu Giancarlo Fisichella ve Toro Rosso pilotu Vitantonio Liuzzi gibi ünlü pilotlar pistlerdeki yeteneklerini, yeşil sahalarda da göstermek için Ali Sami Yen’de Türkiye’nin karşısına çıkacaklar.

Her iki takımın UNESCO, AÇEV, UMUT ÇOCUKLARI DERNEĞİ ve Galatasaray Spor Kulübü'nün düzenlemiş olduğu 1905 Tekerlekli Sandalye Kampanyası'na yardım için karşı karşıya geleceği maçın SMS ve bilet satışlarından elde edilen gelir, söz konusu kurumlara bağışlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü’nün destekleriyle organize edilen ve saat 20:00’de başlayacak organizasyonun biletleri, biletix (www.biletix.com) gişelerinden 5-10 ve 15 YTL’den satışa sunuluyor.

CNNTürk ekranlarından canlı yayınlanacak maçta oynayacak isimlerin tüm listesi aşağıda yer almaktadır.

22 Ağustos 2007 tarihinde saat 20.00’de Ali Sami Yen’de buluşmak üzere…

F1 TAKIMI Oyuncu Listesi
Fernando Alonso
Felipe Massa
Giancarlo Fisichella
Sebastian Vettel
Vitantonio Liuzzi
Giorgio Pantano
Luca Pilippi
Hegado
Pastor Maldonado
Khristian Ghedina
Matteo Munari
Riccardo Patrese
Ivan Capelli
Nicolas Todt
Jason Tahincioğlu
Alan Guimdrdes
Enrico Zanarini

ALL STARS TAKIMI Oyuncu Listesi
Cüneyt Tanman
Erhan Önal
Zoran Simoviç
Cevad Prekazi
Hakan Ünsal
Tanju Çolak
Cemil Turan
Rıdvan Dilmen
Nurettin Yıldız
Cem Pamiroğlu
Mehmet Özdilek
İskender Gönen
Kerem Alışık
Serhat Ulueren
İlhan Mansız
Onur Belge
Gökmen Özdenak
Rıza Çalımbay
Mahsun Kırmızıgül
Göktuğ Sevinçli
Fatih Altaylı
Necil Ülgen
Sinan Engin.

Eray Dengiz
20.Ağustos.2006, 20:41
Serhat Ulureren nie oynuyor? Neyse elime bişi geçerse kafasına atarım :D

travis1903
20.Ağustos.2006, 21:11
ah be schumi yeminlen sen f1'i biraktin bende f1'i biraktim
sen niye yoksun kadroda :)
bu maci izlemem arkadas sen yoksan bende yokum

:0:

sercaninan
20.Ağustos.2006, 23:43
Mahsun Kırmızıgül'ün ne işi varmış yahu gerçekten o oynarsa heralde efsane olur o maç...Onun yerine ben oynasaydım

ekolata
22.Ağustos.2006, 06:06
Maç 8-5 bitti

İsildur
10.Ağustos.2007, 20:48
Formula 1 yıldızları ve Türkiye'nin tanınmış isimlerinden oluşan ''All Stars'' karmasını karşı karşıya getirecek olan ''Formula Futbol Şöleni'' nin kadroları belli oldu.

Otomobil Sporları Federasyonu'nun (TOSFED) öncülüğünde Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilerek Formula 1 yıldızları ve Türkiye'nin tanınmış isimlerinden oluşan ''All Stars'' karmasını karşı karşıya
getirecek olan ''Formula Futbol Şöleni'' nin kadroları belli oldu.

Futbol Federasyonu ve Galatasaray Kulübü'nün katkılarıyla 22 Ağustos
Çarşamba günü Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak bu önemli karşılaşmada forma giyecek isimler şöyle:

F1 Takımı: Fernando Alonso, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Sebastian Vettel, Vitantonio Liuzzi, Giorgio Pantano, Luca Pilippi, Hegado, Pastor Maldonado, Khristian Ghedina, Matteo Munari, Riccardo Patrese, Ivan Capelli, Nicolas Todt, Jason Tahincioğlu, Alan Guimdrdes, Enrico Zanarini.

All Stars Takımı: Cüneyt Tanman, Erhan Önal, Zoran Simoviç, Cevad Prekazi, Hakan Ünsal, Tanju Çolak, Cemil Turan, Rıdvan Dilmen, Nurettin Yıldız, Cem Pamiroğlu, Mehmet Özdilek, İskender Gönen, Kerem Alışık, Serhat Ulueren, İlhan Mansız, Onur Belge, Gökmen Özdenak, Rıza Çalımbay, Mahsun Kırmızıgül, Göktuğ
Sevinçli, Fatih Altaylı, Necil Ülgen, Sinan Engin.

Karşılaşmanın geliri, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu
(UNESCO), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Umut Çocukları Derneği'ne aktarılacak.

YusufT
11.Ağustos.2007, 05:28
Schumi yokmu yahu?

Omerdinho
11.Ağustos.2007, 07:03
Schumacher niye yok :D iyi topcudur :D

aix2
11.Ağustos.2007, 09:18
Türk karması süper Mahsun Kırmızıgül-Fatih Altaylı-Kerem Alışık :) alırız bu maçı :)

Ahmet_77
11.Ağustos.2007, 10:27
Evet yav.Schumacher kadroda die biliodum :S

ogcj_me
11.Ağustos.2007, 11:12
bizim takıma 1-2 önemli yabancı takviye etmemiz lazım :n:
resmi sitedeki haber:
ŞOK ŞOK ŞOK :D :D :D
Türk takımında mahsun kırmızıgül kadro dışı oldu
antreman sırasında yanık türküler söyliyip arkadaşlarının motivasyonunu bozan mahsun kırmızıgül konu ile ilgili şöyle konuştu:''Yıkılmadım ayaktayım.Beni bir sürü takım istiyor.Madem öyle bende müziğimi daha iyi anlayan yere giderim''
Mahsun Kırmızıgülün yerine Cüneyt Arkın:d: , Cemil İpekçi , Sakat Alex isimleri konuşuluyor:D:D:D
:n: :n: :n:

Atakan38
11.Ağustos.2007, 11:27
Mahsun KırmızıqüL
Aix2'nin dediği şekıLde Kemer Alısık :D:D

Enterasan zevkLı bı mac oLur

uAsamet91
11.Ağustos.2007, 11:28
ilginc bir maç olur.

El Barto
11.Ağustos.2007, 11:30
F1 Böyle organizasyonlarda hep vardır ve Schumi bu işler için herzaman öncü olmuştur. Bu maçtada adı geçmiyor olsada olması gerekli.

Umarım gelenekselleşen bir olay olur.

Hugo
11.Ağustos.2007, 11:35
Kadrolar güzelmiş.
Schumi de olsaydı keşke :)

El Barto
11.Ağustos.2007, 11:39
Yardım organizasyonlarına hep katılan Schumi Sami Yen'deki maçta da olacak

Ben onların yalancısıyım.

İlhan Mansız'ı tekrar seyretmek keyifli olacak. ;;)

erdemzorer10
11.Ağustos.2007, 12:13
katılıyorum mansız özletti kendini

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 12:16
Ali Samiyen yerine İnönü veya Şükrü Saraçoğlu olsaydı daha doğru olurdu bence.Tanıtım açısından da

real_footballer
11.Ağustos.2007, 15:16
güzel bir maç olur bol gollü olması dileğiyle :)

gerrrard
11.Ağustos.2007, 15:24
Alırız bu maçı...:D:D:D

El Comandante
11.Ağustos.2007, 15:32
Türk karması süper Mahsun Kırmızıgül-Fatih Altaylı-Kerem Alışık :) alırız bu maçı :)

Serhat Ulueren`i,Göktug Sevincli`yi de ekle sen kadroya :D

Bari Alisan`i,Yilmaz Erdogan`i alsalardi,bunlar iyi futbol oynar. :)

ogcj_me
11.Ağustos.2007, 19:12
Ali Samiyen yerine İnönü veya Şükrü Saraçoğlu olsaydı daha doğru olurdu bence.Tanıtım açısından da
kadıköyde yapılmıştı ama kendi aralarında yapmışlardı
seneyede inönüde yapılır

Eray Dengiz
11.Ağustos.2007, 19:23

niye Ali Sami Yen Türkiye'yi tanıtamıyor mu? :) Türkiye'yi tanıtma açısından diyorsan,

ha stad açısından diyorsanda yılların maçlarını görmüş Ali Sami Yen'de oynanması bir ilk olarak daha iyidir...

gelecek sene muhtemelen Ş.Saraçoğlu'nda oynanır.

Emurafu
11.Ağustos.2007, 19:28
Yok haklısın eray.......

Maldininin bizim stdla ilgili bir sözü var unutmam....sanki stad yanıyor falan diyorlardı cehennem:D

Neyse.......

Yılmaz erdogan daha iyi oynarı ama o yok...

ForsakeN
11.Ağustos.2007, 20:43
Arkadaşlar ASY bildiğiniz gibi eskidi artık.Doğruya doğru ;)

Yeni yapılmış stadlarımız Olimpiyat Stadı,İnönü,Şükrü Saraçoğlu bence daha doğru bi tercih olurdu.Ama ASY'de olur. :)

RaSenGan
11.Ağustos.2007, 20:56
Ah birde Hagi olsa..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Serhat Ulueren`i,Göktug Sevincli`yi de ekle sen kadroya :D

Bari Alisan`i,Yilmaz Erdogan`i alsalardi,bunlar iyi futbol oynar. :)

İbrahim Tatlıses'te olsun bence.İyi defans olur :D