PDA

View Full Version : Tomas: Gitmeye Mecburdum"

cydel
14.Ağustos.2006, 10:15
evet tomas gitmeli çok kademe hatası yapıyor...

aix2
15.Ağustos.2006, 00:11
Tomas'ın gitmesi iyi oldu defansın göbeğinde 3 yabancı oyuncu vardı Song içlerinde en iyisi Bouzid yeni geldi doğal olarak Tomas'ın gitmesi gerekiyordu ayrıca Tomas'ın aldığı parada fazlaydı. Yeni takımında başarılar.

eXcitinG
15.Ağustos.2006, 00:18
GeLdiği iLk sezon hariç zaten öyLe aham şaham katkısı oLmadı takıma.En güzeLi oLdu aLan razı satan razı oLayı gibi :)

Emurafu
15.Ağustos.2006, 00:29
Suanki stoper cok Oturdu...Tomas olunca savunmada cok acıkveriyorduk..Hava hakimiyeti olan bir savunmamız oldu..Yolun acık olsun tomas.

RaSenGan
15.Ağustos.2006, 13:47
İyi oldu..

comandante
15.Ağustos.2006, 15:55
song gidecek tomas kalacak deniliyordu tam tersi oldu ki doğru olanı da buydu...

transatlantik
20.Ağustos.2006, 04:11
sikma canini tomas kimse uzulmedi gittine

Knightmare
20.Ağustos.2006, 05:24
ee bi yaştan sonra futbolcular oynadığı lige kulübe değil aldıı paraya bakıyor galiba :D villareal gibi bi takımı reddettiğine göre...

spider3784
11.Ağustos.2007, 15:34
İspanyol kulüpleri Celta Vigo ve Villarreal’in tekliflerini beğenmeyen savunmacı yıllık 1.5 milyon dolar veren Rubin Kazan’a, "Evet" dedi. Rus ekibi H.Kabze’nin ardından Cimbom’un Hırvat yıldızını da aldı.

Galatasaray’da yaprak dökümü sürüyor. Hırvat yıldız Tomas da Hasan Kabze’nin ardından Rubin Kazan’a transfer oldu. Sarı kırmızılı takımla yollarını ayırmak istediğini sezon başından beri yöneticilere söyleyen Hırvat futbolcu, dün başta İspanyol kulüpleri Celta Vigo ve Villarreal’in ardından Rubin Kazan ile de sıkı pazarlıklar yaptı. Gönlünde İspanya olmasına rağmen Celta Vigo ve Villarreal’in, bonservis parası vermek istememesi üzerine Tomas, rotayı Rubin Kazan’a çevirdi. Rus ekibi, daha önce bu oyuncu için Galatasaray kulübüne yaptığı teklifte artışa gidince, Tomas da mecburen "Evet" demek zorunda kaldı.

Tomas'ın gitmesine çok sevindim.:)

hagi89
11.Ağustos.2007, 18:15
evet tomas gitmeli çok kademe hatası yapıyor...

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 18:25
Tomas futbol olarak katkı sağlıyordu ama çok pğara aldığı için gönderildi bence yanlış bir karar ama gs başka bir stoper alabilir

Aşk-ı Şehir
11.Ağustos.2007, 19:06
stopere ihtiyaç yok ;;) song servet emre aşık bouzid 4 tane safkan stoper var tomasın gönderilmesi doğru ;;)

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 19:08
Bouzid Server E.Aşık banko oynayabilecek stoperlerse bir şey demiyorum neyse bnm görüşüm bu zaman doruyu gösterecek

esos07
11.Ağustos.2007, 19:33
tomasın gönderilmesi doğru bir karar,çünkü bir mevkiye 3 yabancı(tomas,song,bouzid) çok lüks,bence servet-song ligi götürür de benim anlamadığım madem tomas gönderilcekti,milli takıma kadar yükselen,üstelik sene başında gönderilmesine izin verilmeyen emre niye kadro dışı kaldı?

Fıratcan Alçınkaya
11.Ağustos.2007, 19:34
3 Tarafta memnun oldu bence... Hayırlı olsun...

GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2007, 01:39
Hayırlı olsun.Pek gitmek istemiyor gibiymiş.