View Full Version : Uyarı Sistemi
ForCimbom
11.Ağustos.2007, 15:48
Merhaba, hemen konuya giriyorum;
Geçen gün bir konuda diğer arkadaşlarla tartışıyorduk. Sonra bu tartışma bitti, başka biri laf attı, ben de onu uyardım: tartışmanın bittiğini ve neden yine başlattığını sordum. Sonra oradan bir tane sabit kafa da tartışma çıkarma falan dedi bana. Ben de mesajları dikkatli oku, tartışma bitmişti, o yeniden alevlendirdi ben de uyardım dedim. Sonra suçlu biz olduk, uyarıyı biz yedik.
Soruyorum size, bunun neresi uyarılık?? Haksız yere laf atmanın cevabı nasıl uyarılık oluyor??
GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2007, 15:54
Yanlış olduğunu düşünüyorsan bir üst yetkiliye bildir.Konu açmaya gerek yok.
tosunpasa
11.Ağustos.2007, 16:15
Uyarıyı veren modu bir üst yöneticisine şikayet etmelisin.. Yeni konu açmak sadece yeniden bir tartışma çıkarabilir ve hiç bir sonuç elde edilmez bu kıonu hakkında. O yüzden tekrarlıyorum o modu bir üstüne şikayet etmelisin pm yoluyla..
RaSenGan
11.Ağustos.2007, 16:16
Ayrıca uyarıların bitiş tarihinde hiçbir zaman yazıyor o ne demek ?
Krusty
11.Ağustos.2007, 16:18
Sürekli o senin hanende olacak demek sanırsam.
El Comandante
11.Ağustos.2007, 16:40
Evet,o uyari devamli sende kalacak.Hicbirzaman silinmeyecek,tecrübeliyimdir bu konularda :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica arkadasim kim sana uyari vermisse onun bir üst yetkilisine itiraz etmelisin.Yeni konu acmissin da bu konu kilitlenir birazdan.
Sekopej
11.Ağustos.2007, 16:46
Daha önceleri belirli bir süre sonra o uyarı kalkıyordu ama artık yeni sistemle hiç kalkmıyor. Devamlı sizin profilinizde duracak. Ve 3 puana ulaştığında bir süreliğine okur grubuna alınacaksınız. Tekrar forumda bulunan uyarı sistemi konusunu okuyarak gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
ForCimbom özel mesajla da belirttiğim gibi verilen cezalara itirazı üst yöneticiler ve adminlere yapıyorsunuz. Onlar gerekeni yapacaktır.