PDA

View Full Version : Bursaspor Taraftarı Bir Başkadır

RaSenGan
19.Ağustos.2006, 09:10
Bursaspor bu sezon cok canlar yakacak Gumbur Gumbur geliyor.Taraftar zaten muhtesem (:

2'de 0.Henüz galibiyet yok.Bakalım devamı ne olacak..

El Comandante
19.Ağustos.2006, 09:12
Taraftarlar gercekten bambaskaymis ;) Hele bugün gördügümüz taraftarlar...

Bursaspor taraftarlari bu kafayla giderse kulübüne yarardan cok zarar vermeye devam edecektir..!

TürkuAz
19.Ağustos.2006, 09:19
Bambaşka bir taraftar Bursa'nın ki..

Futbol onların ilgi alanında yok..

bjkmete
19.Ağustos.2006, 12:40
Bursa bence Bülent Korkmaz 'la başarılı olamıyacak yalnız bugünkü maçta Herve Tum'u ve Egemen'i çok beğendim.Bu sene inşallah kavgada biter bizde bursalı da rahatlar

EreN
19.Ağustos.2006, 15:17
Taraftarlar gercekten bambaskaymis ;) Hele bugün gördügümüz taraftarlar...

Bursaspor taraftarlari bu kafayla giderse kulübüne yarardan cok zarar vermeye devam edecektir..!

Bakalim daha neler göreceğiz..
Bursaspor taraftarı artık haddini aşmaya başladı.
Tamam güzel o kadar kombine az değil ama önce o çarşılı çocuk olayı sonra bu olaylar..yeter bence.

gezenti
19.Ağustos.2006, 18:35
Duca ve Selime sesleniyorum gerçi o cahiller bilgisayarı açmayı bilmiyor ama adamları nette çok takılırlar haber toplarlar inşallah bu sitede de vardır da duyarlar beni.Aranızdaki rekabeti düşmanlık haline getirdiniz daha sonra kim daha çok kavga eder diye birbirinizle takıştınız daha sonra pankart konusunda kapıştınız en son birbirinizin mekanını bastınız size yazıklar olsun.Hele bu selim hiç akıllanmıyacak hapise kaç kere girdi çıktı cezası daha geçen sene bitti hala aynı hala aynı.Aslında Bursa taraftarı grçekten büyük taraftardır ama orda ki provakatörler iki grubu birbirine düşman gösteriyorlar ve stadtaki o atmosferde kimse kimseyi tanımayacak konuma geliyor.Gerçek BURSASPORLULUK bu değil beyler.Ben ikisinide tanırım çikosuymuş bilmen nesiymiş hepsiyle çok yakındım ama onlar maçtan önce hap atıyor deplasmana giderken esrar çekiyor sonra kendilerine adam diyorlar.Bunu görürseniz tribün katilleri ben gökhan eski texaslı yerimi biliyorsunuz çok sinirlenmeyin.Gerçekleri yazdım.İnsanlar sizin yüzünüzden Bursaspor taraftarını kötü tanıyor sizi Bursalılar olarak şimdilik Allaha havale ediyoruz.Ama tahtınız artık çok sağlam değil bunu herkes bilsin....

Atakan38
19.Ağustos.2006, 19:09
ÖvqüyLe Bahsettiğininz Taraftar FutboLda Sadece Kombine'yLe İlqiLenio HeraLde

Bi DayıLık Bi Kavqa-Şiddet Almıs Basını Gidio Dun Yıne YaptıLar YapacakLarını Arada Bjk'ye Laf Koymayada Dvm

Kombıne Alınması İii Bi Şey Ama OnemLı Olan Devamını Getırmek

attiilla
19.Ağustos.2006, 20:42
Malesef taraftar bu futbola hiç mi hiç yakışmıyor...Olay çıkartmakta üstlerine yok..Tatsızlık çıkarmada 1 numaralar..

Cyzio
19.Ağustos.2006, 20:55
2 hafta sonra Bursa-Trabzon var.Ordada yine pislik çıkaracakları kesin.Ama geçen sene yedikleri bi otobüs sopayı unutmasınlar..:D

Memedov
19.Ağustos.2006, 21:30
2 hafta sonra Bursa-Trabzon var.Ordada yine pislik çıkaracakları kesin.Ama geçen sene yedikleri bi otobüs sopayı unutmasınlar..:D

Bu cumlenden su anlami cikariyorum,Demekki sizin taraftarlarinizinda Bursaspor taraftarlarindan assagi kalir yani yok.;)

Cyzio
19.Ağustos.2006, 21:38
Bu cumlenden su anlami cikariyorum,Demekki sizin taraftarlarinizinda Bursaspor taraftarlarindan assagi kalir yani yok.;)

Bizim taraftarımız durduk yerde millete sataşmaz,bişey yapmaz.Bursaspor'un üstüne yok ama bi tarafından bişey uydurup diğer takıma saldırmak.Bide çok büyük taraftarı varmış pff..

Memedov
19.Ağustos.2006, 21:41
Bizim taraftarımız durduk yerde millete sataşmaz,bişey yapmaz.Bursaspor'un üstüne yok ama bi tarafından bişey uydurup diğer takıma saldırmak.Bide çok büyük taraftarı varmış pff..

Sen kendin diyorsun ''geçen sene yedikleri bi otobüs sopayı unutmasınlar'' haklisin bu zihniyet Turkiye'nin her yerinde var ve bunu degistirmekte cok ama cok zor.

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 21:45
Çok büyük taraftarları var.Adam dayak yemekten korkuyor.:D

Fietra 10
19.Ağustos.2006, 21:52
öcelikle yapacagım eleştiriyi Bursasporu gönülden sevenler kabullenmesin..Bu olaylar belli bi kitle tarafından çıkartılıyor.Bu kavga ortamının yapılış amacı ise üzerlerindeki oluşan ve birçok klübün Bursa'ya taktıgı çirkin lakap yüzünden..Çok açık ve net bir şekilde Bursa'lı bazı holiganlarda buna tepki için sürekli bir kavga dövüş içindeler..Bursaspor'un yaptıgı ne kadar yanlışsa diğer takımların Bursa'ya karşı yaptıgı bu hareket o kadar yanlış..Kimse masum değil...

RaSenGan
19.Ağustos.2006, 22:00
Çok büyük taraftarları var.Adam dayak yemekten korkuyor.:D

Küfür ederken ediyo ama..

Memedov
19.Ağustos.2006, 22:13
Gorende sizi hic kufur etmiyor sanicak , neyse Bursaspor kotu bir takim taraftari pis siz nederseniz deyin icimizdeki Bursaspor sevgisi bitmez ayni sizdeki Galatasaray,Besiktas,Fenerbahce ve Trabzonspor gibi.

RaSenGan
19.Ağustos.2006, 22:15
Bizimkiler ana avrat küfür etmiyo..

ibo
19.Ağustos.2006, 22:31
Herkes tuttuğu takımın taraftarını SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK olarak ilan ediyor. Yorum yaparken biraz objektif olabilmeyi öğrenelim. Dün akşam için "Yapılanlar Hoş Davranışlar Değildir. Futboldan Çok Holiganizme Katkı Sağlıyor. Umarım Bundan Sonra Yine Aynı Olaylar Tekrarlanmaz. Futbolun Bizim için eğlence aracı olduğunu tüm taraftarlara aşılamamız gerekir." böyle cümleler olması gerekirken birileri "Bursaspor taraftarı böyle işte." öbürü "bizim stadımızda bu kadar küfür olmuyor Sizin taraftırınızın etmediği küfür yok." gibi söylemlerle saçma sapan tartışmalara giriyorlar. Bakalım ne zaman anlayacağız Futbol sahalarının kavga yeri olmadığını... Konu Kilitlenmiştir...

djmurat
11.Ağustos.2007, 16:29
Katılıyorum gerçekten müthiş rakam 10bin i geçecez inşallah

Fernando Gago
11.Ağustos.2007, 16:30
Bursa taraftarı muhteşem .. bu sene takım çok iyi td çok iyi inş. hak ettikleri yerlere gelirler

eXcitinG
11.Ağustos.2007, 16:41
Bir şehrin takımına sahip çıkması buna denir işte.

RaSenGan
11.Ağustos.2007, 16:43
Taraftar süper ama takım vasat..

Varonil
11.Ağustos.2007, 17:13
Helal olsun Bursa taraftarlarına.Takımlarına sahip çıkıyorlar.Bursa çok iyi bir sezon geçirecek bence.

Atakan38
11.Ağustos.2007, 17:29
Takım Vasat Gorunse BıLe BuLent Korkmaz Var

Bu Senenin Başa BeLa TakımLarından Biri OlabıLır Bursa

byunuss1
11.Ağustos.2007, 18:31
geçen yılki başarılı kayseri bu yıl yerini bursaya bırakabilir.. ama en fazla ilk 5 e girer bursa

Memedov
11.Ağustos.2007, 21:48
Bursaspor bu sezon cok canlar yakacak Gumbur Gumbur geliyor.Taraftar zaten muhtesem (:

real_footballer
12.Ağustos.2007, 00:00

bakalım fenerin canını yakacakmı yoksa geçen seneyi hatırlıyoruz 4-0

El Barto
12.Ağustos.2007, 00:03
Her kombine satan kulübün taraftarı böyle konu mu açacak. ??? :confused:

RaSenGan
12.Ağustos.2007, 00:04

Kayserispor'da hiç satamamış.Onunda konusu var :D

byunuss1
12.Ağustos.2007, 00:04

4 büyük haricinde böyle fazla kombine satan yok :) kayseri spor bak5 tanecik satmış..

El Barto
12.Ağustos.2007, 00:06
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47466&page=2 (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=47466&page=2)

Burası niçin var ozaman???

FeYYaz1989
12.Ağustos.2007, 16:12
Her zaman söylediğim gibi sağa sola saldıracağına işine baksa Bursaspor 5-10 sene içinde şampiyonluğa oynayabilecek seviyeye gelir.İkinci ligde tamamı kombineye oynadı bu takım,iyi bir yönetim gerekli her şeyden önce.Birde taraftarının artık sağa sola satışıp kabadayılık taslamak yerine takımlarına destek olması gerekli.Bu müthiş taraftarı geçen sene gördük,kendi oyuncularına laf atıp küfür eden futbolcuları oyundan düşüren,başkanına durmadan küfür eden taraftarlar,futbolcular isyan etmişti..ki o zaman bir çok takım düşme korkusu yaşıyordu ve buna rağmen Bursa takımı gayet rahat bir konumdaydı..
Dost kabul edermisiniz bilmem ama dost acı söyler!Bunlardan vazgeçmediği sürece bütün stad kombine olsa ne fark eder?Yine de dediğim gibi sadece takımlarını destekleseler Bursaspor'un yakın gelecekte şampiyonluğa oynayabilecek bir seviyeye geleceğini tahmin ediyorum.İyi yönetim,sağduyulu taraftar,hırslı teknik kadro ve futbolcular ile..