View Full Version : TSL 2.Hafta | Bursaspor - Galatasaray
bjk4ever
13.Ağustos.2006, 02:00
Galatasaray bu maci kazanacaktir.Ayrica Arda bu sefer maca ilk 11de baslayacak.Kral formda,son mactada gördükki takim cok degismis,müthis bir futbol oynuyor.Macin mutlak favorisi GalataSaray.
Cok kotu bir Rizespor'a karsi alinmis olan galibiyet kimseyi aldatmasin, kritik anlarda da hakem GS lehine calmisti. Bursa deplasmani GS icin iyi bir sinav olacak, Rize maci birsey ifade etmez ama Bursa deplasmani eder. GS ne yapacak merak ediyorum.
Maksic
13.Ağustos.2006, 02:23
Bursa'da Bülent hoca var bizde çok iyiyiz bakalım bu maç gerçek performansımız belli olur
perpetua
13.Ağustos.2006, 02:45
Avrupa kupasi maclari tamamlanana kadar kilitli.
perpetua
17.Ağustos.2006, 16:25
Konu tekrar acilmistir
Eray Dengiz
17.Ağustos.2006, 16:27
Galatasaray mutlaka bu maçı kazanmalıdır. Beraberliği bile kabul etmiyorum hatta gerekirse 4-5 tane atalım...
Futbolumuzla ezelim onları, başka şeylerle değil...
Emurafu
17.Ağustos.2006, 16:29
Avrupa macında bence hiç yorulmadık.....Normal birmaç gibi oldu.Çok zorlu birmac bekliyor bizi eger gol yolarında sorun cekmessek bu maçı rahat alırız..
Eray Dengiz
17.Ağustos.2006, 16:31
Avrupa macında bence hiç yorulmadık.....Normal birmaç gibi oldu.Çok zorlu birmac bekliyor bizi eger gol yolarında sorun cekmessek bu maçı rahat alırız..
Gol yollarında sorun çekmeyiz, karşımızda çok iyi defans yapan bir takım yok ve bununla beraber bu maçı çok rahat alırız karşımızdaki rakip futbol oynamıyor..
Roberto Baggio
17.Ağustos.2006, 16:32
Gol yollarında sorun çekmeyiz, karşımızda çok iyi defans yapan bir takım yok ve bununla beraber bu maçı çok rahat alırız karşımızdaki rakip futbol oynamıyor..
bencede bursaspor ofansif transferler yapmış hep defansa önem verilmemiş kazanırız..
Atakan38
17.Ağustos.2006, 16:42
Avrupa Macında BzmkıLer AdamLarı Takım Yerıne Koyup OynamadıLar
Yorqunda DeiLLerdir FazLa
Cok İii FutboL v 3-4 GoLLu Bı GaLıbıyet Alırsak Manyak Olur
neondh
17.Ağustos.2006, 16:44
korkarım yıne aynı sey olcak
topu ceza sahasına kadar mukemmel getırcez
sonra hakana vercez
hakan sacma bır vurus yaparak topu dısarı atıcak.hatta hatta vurus yapamıcak bence yaparken yere duscek top yavasca dısarı gtcek.veya umite gelcek umıt topa takılıp ytere duscek ve kaybetcek yada 40 metreden falan samca vburuslar denıcek.takımımızn forvetlerının bu ıkı ısım olması bence dıger oyunculara yapılmıs bır saygısızlıktır.dusunsene sız getırın getırın ceza sahasına forvetınız topa dokunamasın.bı sure sonra orta saha oyuncularımız da sınırlencek.ne kda r yeteneksız foorvetlerımız var ınanamıorum ya.alın işte 4 isim vereyım ya.gueye,feindouno,gouffran,dindane bunların 2 tanesını alın yeter daha bıseye gerek yok.cıldırcam hep aynı selerı yasıoruzz.deja vuuuuu
hakan ve umıt cok gol kacırcaklar yaırn hıssedıorum
M.Scofield
17.Ağustos.2006, 17:35
Sakat oyuncular düzelirse kesin kazanırız
TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2006, 18:01
Galatasaray'ın puan veya puanlar kaybedeceğini düşünüyorum.
Aşk-ı Şehir
17.Ağustos.2006, 18:48
2-1 kazanırız Kral'dan rekoru kırmasını bekliyorum bu maçta;;)
eXcitinG
17.Ağustos.2006, 18:53
Bursa zaten sadece Lig te büyük takımLara karşı adam gibi oynuyor.BüLent hoca faktörü de göz önüne aLınırsa çok zor maç oLucak.Ama GaLatasaray bütün şartLara rağmen kazanıcaktır.
absolut12
17.Ağustos.2006, 18:57
Beraberlik bekliyorum.
uAsamet91
17.Ağustos.2006, 20:25
Biz iyi kalecilere daha çok gol atıyoruz..:)
Martinez olsun 4 tane sonra Rizesprorun kalecisi onada iyi diyorlar 4 tane Vegayada 4 tane atarıs:)
douramss
17.Ağustos.2006, 21:00
Lincoln,Arda gibi yaratıcı oyuncular eksik ollunca hücum atraksyonlarımız zayıf kalıyor...Linderoth un önliberoda oynaması da geride boşluk kalmaması ve stoperlerin rahatalaması için önemli...Bi kaç futbolcuya bağlı kalmak iyi değildir anca bu oyuncular oynamazsa çok zor bir maç olacak...
byunuss1
17.Ağustos.2006, 21:07
bursadan puan veya puanlar bekliyorum.
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 21:09
Beklemeye devam edin..
Bu maç Galatasaray'ın..
CeNTeR_TR
17.Ağustos.2006, 21:14
Valla Bursa takımı hırs yaptığı zaman inandığı zaman neler yapabileceğini geçen sene gösterdi...Bu maçtada En azından beraberlik bekliyorum..Ama galibiyete asla şaşırmam..
19_SeRDiNÇ_05
17.Ağustos.2006, 21:16
Galatasaray, Turkcel Süper Lig'de yarın oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, Lincoln ile Linderoth'un sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada da forma giyemeyecekleri açıklandı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Lincoln ile Linderoth'un yarınki karşılaşmada oynayamayacağının kesinleştiğini belirtirken, dün belinden sakatlık geçiren Arda'nın ise oynayabilecek durumda olduğunu söyledi. Bu arada, geçen sezondan kalan cezası biten Hasan Şaş ise yarınki karşılaşmada forma giyebilecek.
Sarı-kırmızılı kafile, akşam üzeri Bursa'ya gidecek. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 18.45'de başlayacak karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 21:18
Arda'nın olması çok iyi oldu.Hücuma çok şey katacak..
Hasan Şaş'ı bu sezon henüz izleyemedim.Performansını bilmiyorum..
Cyzio
17.Ağustos.2006, 21:26
Bu maçta kesin gözüyle bakıyorum GS'nin puan kaybına.Bursa kazanır ama beraberliğe daha yakın maç..
El Comandante
17.Ağustos.2006, 21:39
Arda'nın olması çok iyi oldu.Hücuma çok şey katacak..
Hasan Şaş'ı bu sezon henüz izleyemedim.Performansını bilmiyorum..
Izleme en iyisi sen Hasan`i.Yine eski Hasan olmus,cok top kaybediyor,calim atmayi seven,atagimizi bitiren Hasan olmus.Yani kanimca bu macta oynayamaz!
Arda`nin dönmesi cok iyi oldu,Lincoln`ün bölgesinde Arda oynar.Serkan Calik`in mutlaka oynamasi gerekiyor.
Takim böyle olabilir:
------------------Orkun------------------
--Sabri S.----Bouzid---Song-----Volkan Yaman
----------------Baris Özbek------------
--Serkan Calik----------------------Ayhan Akman
------------------Arda Turan-----------------
----------Hakan Sükür----Ümit Karan--
TürkuAz
17.Ağustos.2006, 21:44
------------------------Orkun--------------------------
Sabri ----- Servet --- Song ----- Volkan Yaman
---------------- Mehmet Topal----------------------
Barış Özbek----------------------Ayhan Akman
------------------Arda Turan-------------------------
----------Hakan Sükür----Serkan Çalık------------
Böyle bir kadro daha uygun olur bana göre.Mehmet Topal, görevini iyi yapabilir "Ön Libero" bölgesinde..
agoecmen
17.Ağustos.2006, 21:58
------------------------Orkun--------------------------
Uğur----- Servet --- Song ----- Volkan Yaman
---------------- Mehmet güven----------------------
Barış Özbek(Hasan Şaş)----------------------Ayhan Akman
------------------Arda Turan-------------------------
----------Hakan Sükür----Ümit karan------------
bence böyle olacak kadro
uAburak89
17.Ağustos.2006, 22:37
Lincoln ve Linderoth'un olmaması kötü bir gelişme, bu sakatlıklar olmasaydı rahat bir galibiyet alabilirdik.. Ben herşeye rağmen Galatasarayımızı 3 puana yakın taraf görüyorum, dua edelim de free-kick olsun Rize ve Slaven maçlarında ki gibi.. Volkan Yaman'da Allah ne verdiyse vursun, yoksa işimiz zor olabilir.. :D
GeNç KaRTaL
17.Ağustos.2006, 23:44
Galatasaray için kolay maç olmayacak ama Gs kazanacak gibi.
byunuss1
18.Ağustos.2006, 01:25
beraberlik kokusu alıyorum
Memedov
18.Ağustos.2006, 02:33
Bu mac ya Berabere biter yada Bursaspor'un.Sinan'dan Artik bir patlama bekliyorum.
uAsamet91
18.Ağustos.2006, 02:57
Her şeye rağmen kazanırız...
teamsah
18.Ağustos.2006, 03:27
Bursaspor'u kaçkere izledin de böyle peşin yargılı olabiliyorsun. Pazar akşamı görürsünüz defansı da ofansı da... gs beraberlik dahi alırsa buna çok sevinecek.
Ayrıca taraftar baskısını unutmayın !
uAburak89
18.Ağustos.2006, 03:29
gs beraberlik dahi alırsa buna çok sevinecek.
Şakacı çocuk seni.. Biz her maça 3 puan için çıkarız, kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz galiba..
M.Scofield
18.Ağustos.2006, 03:32
Bursaspor'u kaçkere izledin de böyle peşin yargılı olabiliyorsun. Pazar akşamı görürsünüz defansı da ofansı da... gs beraberlik dahi alırsa buna çok sevinecek.
Ayrıca taraftar baskısını unutmayın !
Bursaya nasıl güvenebiliyonkı bu kadar görüşürüz yarın
teamsah
18.Ağustos.2006, 04:08
gs yenerse tabiki tebrik ederiz. siz Bursaspor'u izlediniz mi ki? Neye göre konuşuyorsunuz. Ben gs yi defalarca izledim. taraflı istanbul medyasında hergün izliyoruz zaten. ama siz Bursaspor'u izlemeden fark atmaktan dahi bahsedenler olmuş. ben diyorum ki yarın işiniz çok zor. kazanamazsınız da demiyorum. kazanırsanız, hatta berabere kalırsanız buna da sevineceksiniz.
benim Bursaspor hakkında da bilgim var Gs hakkında da bilgim var. Ama daha Bursaspor'u görmeden fark olacağını kesin bir dille söyleyenler var. Yenerseniz tebrikler.
Birde "kiminle dans ediyorsunuz" denmiş havalı ve küçümseyici bir tavırla. Yarın zannettiğiniz gibi kolay olmayacak !
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 04:10
gs yenerse tabiki tebrik ederiz. siz Bursaspor'u izlediniz mi ki? Neye göre konuşuyorsunuz. Ben gs yi defalarca izledim. taraflı istanbul medyasında hergün izliyoruz zaten. ama siz Bursaspor'u izlemeden fark atmaktan dahi bahsedenler olmuş. ben diyorum ki yarın işiniz çok zor. kazanamazsınız da demiyorum. kazanırsanız, hatta berabere kalırsanız buna da sevineceksiniz.
benim Bursaspor hakkında da bilgim var Gs hakkında da bilgim var. Ama daha Bursaspor'u görmeden fark olacağını kesin bir dille söyleyenler var. Yenerseniz tebrikler.
Birde "kiminle dans ediyorsunuz" denmiş havalı ve küçümseyici bir tavırla. Yarın zannettiğiniz gibi kolay olmayacak !
Sen sakın o güzel aklını yorma, bizler izlemeden yorum yapacak kişiler değiliz..
Şuna küçümseme demeyelim ama adını sen koy..
Karşında GALATASARAY var..
teamsah
18.Ağustos.2006, 04:22
Sizin de karşınızda BURSASPOR var yalan mı?
M.Scofield
18.Ağustos.2006, 04:23
bursa ile Galatasaray arasındakı farkı anlatmamıza gerek yok değilmi?
REsist JuvE11
18.Ağustos.2006, 04:25
Karşında GALATASARAY var..
karşılaştırmaya gerek yok..sonuç ortada..bursaspor galatasaray ı yenebilir ama isim konusunda kimin kimden korkacağı belli
teamsah
18.Ağustos.2006, 04:29
bursa ile Galatasaray arasındakı farkı anlatmamıza gerek yok değilmi?
yok tabi biri semt takımı biri şehir takımı :)
yahu arkadaşlar benim anlatmak istediği ya anlamadınız ya da ben anlatamadım. Ben sidik yarıştırmıyorum.
Bazı arkadaşlar Bursaspor'a fark atarız, rahat yeneriz demiş. Ben de diyorum ki yarın işiniz zor.
Yenemezsiniz de demiyorum. Yenersiniz ama tüm samimyetimle söylüyorum dalga da geçmiyorum, sidikte yarıştırmıyorum, yarın çok zor bir maçınız olacak bunu söylüyorum.
ThersoN
18.Ağustos.2006, 04:57
Bjk maçları gibi olacagını sanmıyorum, biz ne taraftar baskıları gördük,zor bir maç olacagı kesin,genellemeye bakarsan her maç zordur,belki rahat 3 puan alamayız ama berabere de kalmayız sanırım (yenilmekten hiç bahsetmiyorum bile..)
teamsah
18.Ağustos.2006, 05:02
Benim de aklımdan hiç yenilmek geçmiyor ben takımıma güveniyorum.
uAburak89
18.Ağustos.2006, 05:08
Benim kimseyi küçümsediğim yok, eksiklerimiz var hemde önemli eksikler.. Zaten futbol üç ihtimalli bir oyun..
Senin kullandığın beraberliğe bile sevinirsiniz lafı saçmaydı, biz Galatasarayız 3 puan için oynarız.. Beraberlik bizi mutlu etmez, ayrıca Bursadan çekinmemizi gerektirecek birşey yok ortada..
gezenti
18.Ağustos.2006, 06:37
Yıl 2005 açılış maçı
Bursaspor:2- Galatasaray:0
Yıl 2006 açılış maçı
Bursaspor:3-Galatasaray:2
Geçen sezon Bursadaki maç
Bursaspor:2-Galatasaray:0
Biraz daha eskiye gidersek
Galatasaray darmadağın: 5-0
Maç boyunca Galatasaray kalesinde etkili olan Bursaspor, hızlı hücumlarla sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.
Yeşil beyazlı takımın golcü futbolcuları Okan ve Murat Sözkesen, Galatasaray filelerini ikişer kez havalandırdı.
Bursa
NTV-MSNBC
2 Kasım— Süper Lig’in 11. haftasında Bursaspor ile deplasmdan karşılaşan Galatasaray, sahadan 5-0 yenik ayrıldı. Yeşil beyazlı takımın golleri, 13. dakikada serbest vuruştan Ömer, 34 ile 75 dakikalarda Murat Sözkesen ve 57 ile 90. dakikalarda Okan’dan geldi. Bursaspor aldığı bu farklı galibiyetle, Galatasaray’ın Süper Lig’deki yenilmezlik unvanına da son vermiş oldu.
Yani beyler fazla küçümsemiyormusunuz Bursaspor anadolunun en önemli klüplerindendir.Türkcell Süper Ligde bir tek Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş yok oynadığınız takım Galatasaray diye hatırlatmanıza gerek yok ne yani bu takımla oynuyoruz yenilmemiz mi lazım?Tamam Türkiyenin en büyük klübüdür(Bana göre) ama bu Galatasaraya özel bir şey yüklemiyor.
Pazar akşamı görüşürüz.Bakalım fark atarız diyenler neler yapacak?
Not:İki takım arasında kim hakederse o kazansın Galatasaray yenebilirde yenilebilirde ama takımımıza güveniyoruz bundan sonra Bursaya gelen her takım korkarak gelecek bu sadece bir başlangıç olacak....
Not2:Tarihlerde ufak yanlışlıklar olabilir....
Aşk-ı Şehir
18.Ağustos.2006, 06:48
Bursaspordan her zaman çekinmişimdir ama rahat kazanacağımızı düşünüyorm 2-0 olabilir ;;) Lincoln ve Linderoth'un olmaması kötü ama Arda ve Mehmet Güven onların yokluklarını hissettirmeyecektir ;;) Bakalım Cihan nasıl oynayacak ya da oynayacakmı??:)
fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 07:17
Lincoln ve Linderoth önemli kayıplar orta sahanın yarısı eğer Bülent Hoca Erciyes'teki disiplini burdada sağlamışsa beraberlik çıkartabilir.
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 07:23
Bursaspor bu maci alir, Bülent hoca GS'ye bir darbeyide Bursa'yla vurur.
Memedov
18.Ağustos.2006, 07:26
Burasi karismis yine arkadaslar biraz daha sakin lutfun yok su takim var karsinda yok bu takim sahaya cikip oynayacak sizler degilsiniz hic birseyin garantisi yoktur bekleyip gorecegiz kimin kacanacagini.
Ayrica ceza maddesi ''Konudan saparak kişisel tartışmaya giremezsiniz'' hatirlatmakta fayda var.
gezenti
18.Ağustos.2006, 07:26
Bursaspor bu maci alir, Bülent hoca GS'ye bir darbeyide Bursa'yla vurur.
Bu konuda ağzından bal damlıyor:D:D:D....
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 07:28
Bu konuda ağzından bal damlıyor:D:D:D....
Damlar sonucta Bursa'liyim Bursaspor'u desteklemek zorundayim degil mi?
gezenti
18.Ağustos.2006, 07:32
Yoo öyle bir zorunluluğun yok içinden gelmesi yeterli....
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 07:34
Yoo öyle bir zorunluluğun yok içinden gelmesi yeterli....
Firsat buldukca maclarini izlemeye calisiyorum orada olmadigim icin stada gitme gibi bir imkanim yok yani az cok bende takip ediyorum bursaspor'u , fanatik oldugumdan degil bursali oldugumdan ve takima sempatim oldugundan o yorumu yaptim.. neyse uzatmayalim.
KaF KeF
18.Ağustos.2006, 08:03
Haydi BursaSpor...
enesao
18.Ağustos.2006, 09:39
valla Bulent Korkmaz dan korkuyorum..
Gecen sezon bizi rahat birakmamisti
GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2006, 09:54
Tek umudumuz Bülent hoca.:D Bülent hoca Gs'yi sever.
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 10:01
Biraz daha konuşun..
Maça 18 saat 57 dakika kaldı beyler..
erdemzorer10
18.Ağustos.2006, 10:06
Gs bir iki oyuncusunun eksigiyle kaybedecek bi takım degil..takımı takım yapan takımın kazandıgı ruhtur..ve bence Gs bu ruhu kazanma yolunda ilerliyor..
anti Gs arkadaslar yorumlara devam edin..en iyi cevabı sahada alacaksınz ;)
REsist JuvE11
18.Ağustos.2006, 10:11
inşallah 2de 2 yapacağız..yapamasak da canımız sağolsun..eğer yenersek bu kadar insanı hayal kırıklığına uğratmak güzel olur ;)
TürkuAz
Ondan sonra forumun bu başlığını bahaneler kaplamaya başlar Mahmut abi..:)
GeNç KaRTaL
Yani yanlış anlama olmasın.Sonuçta rakibiz ve sizin yenilmeniz bizim işimize geliyor.Darılmaca gücenmece olmasın.:)
TürkuAz
18.Ağustos.2006, 10:13
Yani yanlış anlama olmasın.Sonuçta rakibiz ve sizin yenilmeniz bizim işimize geliyor.Darılmaca gücenmece olmasın.:)
Bu işi başka boyutlara çekenler var Şemsi.Her taraftar senin gibi değil..
omer-faruk-14
18.Ağustos.2006, 10:15
Seni ben Bursaspor'dan daha çok Fenerbahçe'yi desteklediğini görüyorum.:rolleyes:
nart_susruko
18.Ağustos.2006, 10:15
3ün üstüne "3" koymaya geliyoruz..
:icon_wink:
omer-faruk-14
18.Ağustos.2006, 10:17
3ün üstüne "3" koymaya geliyoruz..
:icon_wink:
İnşAllah da koyarız o 3'ü.
Fıratcan Alçınkaya
18.Ağustos.2006, 10:19
Galatasaray kazanıcaktır maçı...
Ralph
18.Ağustos.2006, 17:56
Bana bu maç berabere bitecekmiş gibi geliyor.Hadi bakalım hayırlısı.
gezenti
18.Ağustos.2006, 19:34
Hiç heveslenmeyin arkadaşlar kim koyacak o 3 ü cebine bu akşam göriceğiz taraftarımız her maçta olduğu gibi bu maçtada bilet bırakmamış helal olsun size.
MeMo
18.Ağustos.2006, 19:39
Hiç heveslenmeyin arkadaşlar kim koyacak o 3 ü cebine bu akşam göriceğiz taraftarımız her maçta olduğu gibi bu maçtada bilet bırakmamış helal olsun size.
Galatasaray'ın kazanmamasını isterim ama kazanınca burda olacak mısın?Hayır.
gezenti
18.Ağustos.2006, 20:21
Galatasaray'ın kazanmamasını isterim ama kazanınca burda olacak mısın?Hayır.
Arkadaşım senelerdim ben bu sitedeyim bu futbol yenmekte var yenilmekte.Biz yenilicez diye mi maça çıkacağız elbette iddamız olucak kendimize güvenmek suç mu hem Galatasarayın Bursaya şansı tutmuyor bunu da gözardı etmemek lazım.
Ayrıca şunu bana bir daha söylemeyin burda olacakmısın bilmemne olacağım sonuna kadar burdayım.Bu akşamda Galatasarayı yenicez....
Omerdinho
18.Ağustos.2006, 21:08
Seni ben Bursaspor'dan daha çok Fenerbahçe'yi desteklediğini görüyorum.:rolleyes:
Hey Allah'im ya :D daha ligin 2. haftasi GS lidermis FB sonuncuymus umrumda degil kardesim ,Fenerbahce'yi daha cok destekledigim dogru ama daha ligin 2.haftasindayiz yorum yaparken biraz insafli olun lafinizi tartarak konusun..
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 02:33
2 takımda çok top kaybı yapıyor;;) + Servet çok kritik müdahalelerde bulunuyor...
Hugo
19.Ağustos.2006, 02:38
Ayhan Akman sarı kart gördü
dk 37...
İlk yarının son dakikalarında Pancu sakatlanıp oyundan çıktı..
KaF KeF
19.Ağustos.2006, 02:47
Herve Tum Servet ve Song'dan sıyrıldı... Tum süratle ceza sahasına girdi... Tum kaleye vurmak yerine arka direğe Sinan'a ortaladı top taça çıktı... Sonuçsuz kaldı Bursaspor atağı...
Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 02:48
2.yarı yeni başladı bence maç 0-0 bitmez gol olur...
Aşk-ı Şehir
Ayhan Pancuyu biçti :)
KaF KeF
Bursaspor yine tehlikeli geliyor... Sumulikoski 25 metreden sert vurdu kaleci Orkun'dan sekti Song uzaklaştırdı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Devam ediyor Bursaspor atağı... Veli sol kanattan ortaladı Sinan altı pastan kafayı vurdu dışarı çıktı top...
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 02:49
Servet formda şu dakikalarda:zuhaha
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 02:52
Servet şov yaptı ilk yarıda Song ile birlikte :)
transatlantik
19.Ağustos.2006, 02:59
sabri cok bozuk bu mac
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 03:02
Lincoln gelince Sabri yedek klübesine çekilebilir ;;)
barahir
19.Ağustos.2006, 03:21
Sanırım gol oldu.. Fenerbahce Kahvesinden Sevinç sesleri geldi:)
batuhanry
19.Ağustos.2006, 03:21
gollllllllll karan
Hugo
19.Ağustos.2006, 03:22
Ümit Karaaaaaaaaan...
Karan ends goal drought!.. :)
KaF KeF
Gol Oldu!!
BlackEagle19o3
Ümit Karan....:(
barahir
19.Ağustos.2006, 03:23
Bunların Fenerli olduklarından şüphem var:):)
Memedov
19.Ağustos.2006, 03:24
Golu Galatasaray atti Bursaspor degil.:D
BlackEagle19o3
Atamayana atarlar.Bursaspor daha iyi oynayan taraf radyodan dinlediğim kadarıyla:(
Aşk-ı Şehir
oh be oh be :D 3/3 oluyom hemde Cimbomum yeniyo :D
Hugo
19.Ağustos.2006, 03:26
Colins Mbesuma girdi sanırsam. Portsmouth'tan alınan golcü..
Zambia'lı...
batuhanry
19.Ağustos.2006, 03:27
Barışla Serkan ısınıo
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 03:28
Mbesuma girer girmez pozisyona girdi Orkun kurtardı;;) Orkun süper bugün ;;)
batuhanry
19.Ağustos.2006, 03:33
Barıs gırdı Arda cıktı
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 03:35
Off ya offf bursa iyi oynuyopr gol yok:mad:
Hugo
19.Ağustos.2006, 03:36
Hakan gol kaçırdı..
ya da Vega tuttu :)
Ama Bursa da çok kaçırıyor...
Tum kaçırdı demin..
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 03:37
Servet çizgiden top çıkardı :) Helal be Servet 9'la oynuyo valla :D
KaF KeF
19.Ağustos.2006, 03:40
kapalıda olay çıktı..
Çoşkun abiye bişi olmasın sakın....
Bugra19o3
19.Ağustos.2006, 03:40
Bursa Taraftarı İş Başında
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 03:41
Hadi be Bursa at artık:mad:
KaF KeF
19.Ağustos.2006, 03:42
hadi be Bursa......ufff...
Memedov
19.Ağustos.2006, 03:42
kapalıda olay çıktı..
Çoşkun abiye bişi olmasın sakın....
Merak etme birsey olmaz her mac boyle :) kucuk olaylar bunlar.Bildigim kadari ile de Benim gibi Coskun abi de maca gitmedi,gidemedi.
El Barto
19.Ağustos.2006, 03:43
Hepimiz Galatasaraylıyız. ;;)
BlackEagle19o3
Bu maçın hakkı bu skor değil:mad:
batuhanry
hadi be Aslanım 8 dk kaldı
Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 03:44
aslanlar karan kendine geldi galiba..
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 03:45
Bu macın hakkı kesinlike beraberliktir:mad:
attiilla
Bu kadar eksiğe rağmen hadi aslanım sık dişini
Aşk-ı Şehir
Atamayana atarlar kardeş;;)
batuhanry
19.Ağustos.2006, 03:46
Atamayana atarlar kardeş;;)
Güzel dedin Mustafa Abi;;)
attiilla
19.Ağustos.2006, 03:47
Arkadaşlar tam olarak kaçıncı kanal prgramı indirdim fakat sadece buffering oluyor duruyor..
Hugo
19.Ağustos.2006, 03:51
Çalık girdi Karan çıktı..
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 03:53
bit artık bit :mad:
Roberto Baggio
19.Ağustos.2006, 03:56
allaha şükürler olsun ohhh bitti....
KLeiNeR
Bitti....
Galatasarayımız kazandı...
Hugo
ve Bitti...
Galatasaray maçı kazanıyor..
fenerbahce_1907
Off ya off bu macın hakkı bu değildi of Bursa offf nasıl atamadın ya bitti işte.mad::mad::mad:
attiilla
19.Ağustos.2006, 03:57
Ohh Be 2 De 2 Yehhhuuu!!
BlackEagle19o3
19.Ağustos.2006, 03:57
Pff bitti:mad:
attiilla
19.Ağustos.2006, 03:58
Off ya off bu macın hakkı bu değildi of Bursa offf nasıl atamadın ya bitti işte.mad::mad::mad:
Burası yakınma yeri değil arkadaşım..Maç bitti ve Galatasarayımız çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı..
douramss
19.Ağustos.2006, 03:58
Maç berabere bitseydi bunu yazmayacaktım...Bahanelere sığınmak gibi olmasındiye...Ancan Ümit Karan'ın poziyonu bence bariz penaltıydı...Yardımcının gözünün çnünde olmasına rağmen vermemesi ilginçti...Ya ben yanılıyorum ki böyleyse siz uyarın,ya hakem gözünden kaçırdı....
fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 03:59
Burası yakınma yeri değil arkadaşım..Maç bitti ve Galatasarayımız çok değerli 3 puanı hanesine yazdırdı..
Gs yenilse sende yakınıcaktın:mad:.Burası Gs forumu olmadıgına göre ben Bursa'lıyım belki takmım yenildi yaknıyorum:mad:
Hugo
19.Ağustos.2006, 04:01
Haklı arkadaş burası GS maçlarını konuştuğumuz bir yer değil..
Bursalıymış.. Üzgün tabii.. Yenildiler.. Yakınabilir burada dediği gibi...
batuhanry
19.Ağustos.2006, 04:02
OH be 2 Gitti Kaldı 32 :zuhaha:zuhaha
attiilla
19.Ağustos.2006, 04:02
Gs yenilse sende yakınıcaktın:mad:.Burası Gs forumu olmadıgına göre ben Bursa'lıyım belki takmım yenildi yaknıyorum:mad:
nickinden ve bilgilerinden Bursasporu tuttuğun anlaşılıyor..:D
El Barto
19.Ağustos.2006, 04:05
Galatasaray'ı tebrik ederim 3 puanından ötürü.
Bursada 2 maçta 1 puan artık bu sene bakalım nasıl mücadele edecekler ligde kalmak için ;;)
Ralph
19.Ağustos.2006, 04:07
Zorlu bir maç oldu GS adına.Berabere de bitebilirdi.Tebrik ediyorum..
REsist JuvE11
19.Ağustos.2006, 04:08
galatasaray bu maçta ezik oynadı..bakalım daha nereye kadar ortasahayı kullanmadan oynayacağız..biz böyle oynamaya devam edersek uefa da bırakın yarı finali gruplardan bile çıkamayız..
hakan şükür : ona burdan yalvarıyorum..nolur artık futbolu bırak!!seni bu takımda görünce galatasaraydan soğuyorum..beni her maç sinir krizlerine sokuyo..hakan sükür çok büyük bir golcüydü ama eskide kaldı..maziyle futbol oynanmıyor..bunu herkes görüyordur heralde..
servet : futbol yerine amerikan futbolunu tercih etseymiş isabet olurmus..eğer oynamaya devam ederse vay halimize..emre aşık ı tercih ederim ben..ama bu adamın gs den para kazanması beni üzüyor..
sabri : bu maç için tek kelime : rezil......
ümit karan : bugün mücadele etti..bir gol attı,bir tane %100 lük kaçırdı..bir de penaltı pozisyonu vardı..o pozisyon bence penaltıydı..
orkun : yan toplarda 0 . çok önemli bir hata yaptı..ondan sonra toparlayamadı..
arda : arda sahada yoktu..kalli ona nasıl sabretti anlamadım..
ayhan : ilk 5dk çok hırslıydı ama geri kalan 85dk da etkisizdi..
öyle veya böyle 3 puanımızı aldık..
Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 04:12
galatasaray bu maçta ezik oynadı..bakalım daha nereye kadar ortasahayı kullanmadan oynayacağız..biz böyle oynamaya devam edersek uefa da bırakın yarı finali gruplardan bile çıkamayız..
hakan şükür : ona burdan yalvarıyorum..nolur artık futbolu bırak!!seni bu takımda görünce galatasaraydan soğuyorum..beni her maç sinir krizlerine sokuyo..hakan sükür çok büyük bir golcüydü ama eskide kaldı..maziyle futbol oynanmıyor..bunu herkes görüyordur heralde..
servet : futbol yerine amerikan futbolunu tercih etseymiş isabet olurmus..eğer oynamaya devam ederse vay halimize..emre aşık ı tercih ederim ben..ama bu adamın gs den para kazanması beni üzüyor
sabri : bu maç için tek kelime : rezil......
ümit karan : bugün mücadele etti..bir gol attı,bir tane %100 lük kaçırdı..bir de penaltı pozisyonu vardı..o pozisyon bence penaltıydı..
orkun : yan toplarda 0 . çok önemli bir hata yaptı..ondan sonra toparlayamadı..
arda : arda sahada yoktu..kalli ona nasıl sabretti anlamadım..
ayhan : ilk 5dk çok hırslıydı ama geri kalan 85dk da etkisizdi..
öyle veya böyle 3 puanımızı aldık..
hepsi tamamda Servet'e dediklerine katılmıyorum ;;)
Maksic
19.Ağustos.2006, 04:14
tebrikler aslanlar maçın yıldızı bence servetti
ekolata
19.Ağustos.2006, 04:29
Hiç bir futbolcu 1 maça göre değerdirilmemelidir !
Hakanda düzelme var gibi inşallah daha iyi olur.
O penaltıyı nasıl vermedi hakem anlamıyorum ya topla alaksı yok zaten top dümdüz devam ediyo adam kayıyo e bizim adamda yerde. Bu 3 ü birleşince ne olur FAUL ama hakem gözünün önünü göremiyor :mad:
Servet çok önemli bi kurtarış yaptı bugün.
Sizin buraya hakan futbolu bırak yazmanızla hakan bırakmaz. Adam açıkladı 2008 de bırakıcam diye dahada sözünden dönmez o ;)
Bu arada aykut bi aralar tam oyuna giriyodu ne oldu ona ?
fmsmyrna
19.Ağustos.2006, 04:33
Galatasaray'a tebrikler bu zorlu deplasmandan 3 puan aldılar.Servet yaptığı hatalara rağmen o toğu çıkarması yıldızlaştırdı onu.
Omerdinho
19.Ağustos.2006, 04:44
Bursada 2 maçta 1 puan artık bu sene bakalım nasıl mücadele edecekler ligde kalmak için ;;)
Ligde kalmak mi ? sen Bursa'yi Rize,Kasimpasa felan sandin galiba, Bursa'nin hedefi ilk 5 tir.. bu böyle biline..
uAburak89
19.Ağustos.2006, 04:45
Bursa yener, berabere biter diyenleri göreyim ? :p
Maçı alacağımızı biliyordum, ama bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyordum doğrusu.. Sabri ilk yarıda maçı koparabilecek iki pozisyonu kaçırmasa farka gidebilirdik.. Sabri'ye nasıl tahammül edebildi Kalli, ilginç gerçekten..
Bursa Galatasaray'dan çok daha net poziyson buldu, ama forvet elemanları beceriksiz olunca golü bulamadılar.. Ortada giden çok sıkıcı bir maçtı.. Hakem de takdir haklarını anlamsız bir şekilde hep Bursadan yana kullandı.. Hele vermediği penaltı tam bir komedi..
Pek iyi oynamadık, galibiyeti haketmedik belki ama attığımız gol gerçekten güzeldi.. Uğur'un süper çalımı, ve Karan'ın düzgün vuruşu..
Linderoth ve Lincoln geri geldiği zaman bu takım daha iyi oynar, ve şampiyonluğa emin adımlarla gideriz.. :)
El Barto
19.Ağustos.2006, 04:46
Ligde kalmak mi ? sen Bursa'yi Rize,Kasimpasa felan sandin galiba, Bursa'nin hedefi ilk 5 tir.. bu böyle biline..
İlk 5 mi? :p
Lig uzun hepimiz buradayız görürüz bakalım ilk 5'e mi yakın olacak son 3'e mi? :)
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 04:51
o bu şu değilde taraftar baskısı gerçekten müthişti..
:p
_____
3 - unut dediler unutamadık..!
ekolata
19.Ağustos.2006, 04:51
Bence ilk 5 olmasada ilk 10 a mutlaka girecektir bursa ( Tabi Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'ın sayesinde )
uAburak89
19.Ağustos.2006, 04:53
o bu şu değilde taraftar baskısı gerçekten müthişti..
:p
_____
3 - unut dediler unutamadık..!
Bencede abi, ben böyle baskı görmedim.. :D
Bizim tezahüratlar duyuldu hep, yerimde duramadım vallahi.. Bursa'nın genelde bol küfürlü tezahüratları duyuldu..
Omerdinho
19.Ağustos.2006, 04:53
Lig uzun hepimiz buradayız görürüz bakalım ilk 5'e mi yakın olacak son 3'e mi? :)
Ilk 5'e rahatlikla girer merak etme, sene sonu görüsürüz.
erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 04:55
bursa kazanır diyenler ??? :):)
maç çok zorlu geçti bursasporu tebrik ediyorum..büyük kaptanın eli degmiş bu takıma ..nasılda belli oluyor..
bursa bikaç yıl içinde kayserispor gibi ligin kalbur üstü takımlarından biri olmaya aday..
inorax
19.Ağustos.2006, 04:56
Bülent Korkmaz gittiği takımlara sihirli bir değnek değdirirmişcesine yeni bir anlayış kazandırıyor kesinlikle bu sezon ilk 5'i zorlar.
Bir Galatasaray'lı olarak Bursaspor'u üstün oyunundan dolayı kutlamak lazım.Ama futbol gol işi onu atanda biz olduk.
El Barto
19.Ağustos.2006, 04:56
Yok canım ben ne merak edeceğim istediği yere girebilir. :)
Ben sadece fikrimi söyledim yada olmasını istediğimi. :p ;;)
uAsamet91
19.Ağustos.2006, 05:00
Büyük ek*******ize rağmen galibiyet almak beni çok sevindirdi.Tebrikler Galatasarayım
ibo
19.Ağustos.2006, 05:15
Zorlu bir maçtı. Ama zorda olsa kazandığımız için mutluyum... Bursa gerçekten iyice toparlanmış. Ama son vuruşlarda zayıf kalmaları en büyük sorunları...
absolut12
19.Ağustos.2006, 05:31
Ben beraberlik bekliyordum.Ama Galatasaray'ı galibiyetinden dolayı kutlarım.İkinci yarı güzel bir maç oldu
TürkuAz
19.Ağustos.2006, 05:37
Nerede Bursa'cılar ?
Her sene görüyoruz Ömer Bursa'yı.Hangi ilk 5 ten bahsediyorsun?
Eray Dengiz
19.Ağustos.2006, 05:48
güzel bir galibiyet aldık... fb taraftarını bile severim ama bursa taraftarını nedense hiç sevmiyorum.
penaltımız verilmedi ama gelip burda hakemlere isyan etmeyecem olur öyle şeyler, 2'de 2 gidiyoruz..
erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 05:53
bu maçta Gs puan kaybı yapmş olsaydı acaba yan hakem gece nasıl yatardı...bu kdr bariz bir pozisyon...
neyse 2 de 2 tebirkler
uAburak89
19.Ağustos.2006, 05:57
O pozisyon penaltı vermek için hakem olmaya gerek yok.. Adamın topla uzaktan yakından alakası yok, bir de yetmezmiş gibi Ümit Karan'ın sol ayağını iki ayağının arasını alıyor.. Buna penaltı denmez, penaltının babası denir..
gezenti
19.Ağustos.2006, 05:58
İlk olarak Galatasarayı bende tebrik ederim.
Ama ikinci cümlene katılmıyorum ilk maçımız deplasmandaydı ve ilk maçlar her zaman kimle oynarsan oyna çoook zor geçer.İkinci maçta ise (gene kendi fikrimi belirteyim Türkiyenin en büyük futbol klübü) Galatasarayla oynuyorsun kaybetmek o kadar anormal bişey değil.Bu sene gerçekten çok canlar yakıcağız.Tribün baskısı demişssiniz bu taraftarın kötülüğünden değil iki grup arasında ki (texas- tsc) amigo kavgaları bu yüzden kopukluklar oluyor hatta kavgalar çıkıyor.Ben maçtaydım ama heralde ruhum başka yerdeydi siz hep galatasaray taraftarının sesini duymuşssunuz ama ben bir kere duydum onda da kapalı kale arkasında çıkan kavga da stad sustu o zaman davulunda büyük yardımıyla sesleri Allah için çıktı.Ama taraftar gene her zamanki yanlız bırakmadı futbolcuları.
Bazı arkadaşlar Bursalılar nerde demiş bende şunu söylüyorum.Biz burdayız ama
1-)Fark atarız
2-)Karşımızda ki takım futbol oynamıyor
3-)Çok rahat kazanırız diyen adamlar nerde
Diğer mesajlarıma bakarsanız "yenmek de var yenilmekte futbol bu" ve "hakeden kazansın" gibi mesajlarımı göreceksiniz.
Galatasarayı tebrik ediyorum ve Bursaspor bu ligde nasıl tutunacak diyen arkadaşlarıma gülmekle yetiniyorum size sadece bu akşam ki futbolumuzu gösteriyorum başkada bişey demiyorum.Ve son olarak Galatasarayı yine tebrik ediyorum....
TürkuAz
19.Ağustos.2006, 05:59
Halen daha Hakan Şükür'ü eleştiriyorsunuz ya yazıklar olsun sizlere..
Bugün kü hırslı, istekli Hakan'ı bile beğenmiyorsunuz, söyleyecek lafım yok..
Kral Hakan Şükür...
El Barto
19.Ağustos.2006, 06:00
Ama ikinci cümlene katılmıyorum
Elbetteki hepimiz aynı fikirde olacak değiliz...
erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 06:03
bu Hakan ı eleştirenlerin futbol anlayışlarını tam olarak çözmüş degilim...
şuanda bile bi tane dahaa hakan yok Türkiye piyasasında..neyse hakan konusu ne zmn açılsa çok uzuyo..
bence şuanda hakan türkiyenin 1 numaralı santraforudur..
yunusgs
19.Ağustos.2006, 06:04
Kupa yorgunu Lıncoln ve Lınderoth gıbı 2 oyuncusundan yoksun bır takım Bursa gıbı zorlu bır deplasmanda 3 puanı aldı bu bana gore harıkadır cunku zaten 2 gun once yorucu bır mac oynamıssın 2 cok onemlı oyuncun yok bu galıbıyet harıkadır
gezenti
19.Ağustos.2006, 06:05
Hakan Şükürü eleştirmek bence çok saçma bir şey.Çünkü bana sadece şunu söyleyin o takımdan Hakanı kestiniz yada milli takımdan onun yerine koyabilecek bir tane adam gösterin ne olur gösterin....
erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 06:06
Hakan Şükürü eleştirmek bence çok saçma bir şey.Çünkü bana sadece şunu söyleyin o takımdan Hakanı kestiniz yada milli takımdan onun yerine koyabilecek bir tane adam gösterin ne olur gösterin....
yok yok yok !!!
hüseyin kartal dediler hiç oldu..
ersen martin dediler sonuç sıfır...
yani şu görünümdede biraz zor bulunur hakan gibisi...
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 06:08
bursa taraftarı maçtan sonrada iyi çalışmış
;)
Memedov
19.Ağustos.2006, 06:09
Galatasaray'i oncelikle tebrik ederim.
Galatasarayli arkadaslar kazanmali halinde hala verilmeyen penalti diyorlar peki hic dikkat ettilermi penaltidan once top tac cizgisini gecmisti haken Bursaspor icin Tac verecegi yerde oyunu devam ettirdi.Herkes gormek istedigi yeri gorur Umit'e yapilan haraket faul + penalti ama ondan onceki olaya bakarsaniz tek tarafli hata yapilmadigini gorursunuz.
Bursaspor taraftarini kiniyorum iyiki gitmemisim maca her sene boyle olaylar oluyor baskalari ile kavga etseler neyse kendi aralarinda arbede yaratiyorlar.
Bursaspor'da en cok Vega ve Tum'u begendim Tum baya bir pozisyon harcani ama istekliydi.Sinan'a soyleyecek laf bulamiyorum sahada yoktu adeta.Galatasaray cok onemli bir galibiyet aldi son zamanlarda Bursa'da pek basarili olamadigi halde.
Tebrikler Galatasaray.
gezenti
19.Ağustos.2006, 06:12
bursa taraftarı maçtan sonrada iyi çalışmış
;)
Alaylı mesajların alemi yok.10 tane adinin yaptığı olayı tüm Bursaya yıkamazsın....
uAburak89
19.Ağustos.2006, 06:19
Bursasporlu taraftarlarca taşlanan rakip takımın taraftarlarını taşıyan 3 otobüsün birbirine çarpması sonucu 10 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, maçın ardından konvoy halinde Atatürk Stadı'ndan ayrılan Galatasaray taraftarlarını taşıyan 3 otobüse, stat yakınındaki Çekirge Caddesi'nin her iki tarafından kimi Bursasporlu taraftarlarca taş atıldı.
Atılan taşlarla camları kırılan otobüsler birbirine çarptı.
Kazanın hemen ardından otobüslerden inen Galatasaraylı taraftarlar kimi işyeri ve araçların camlarını kırdı.
Kaza nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralanan Galatasaray taraftarlarından 7'sinin tedavileri, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ayakta yapılırken, 3'ü Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerine gelen çok sayıda çevik kuvvet ekibi, Galatasaraylı taraftarları sakinleştirmeye çalışırken, bölgedeki Bursaspor taraftarlarını da uzaklaştırdı.
Kaza ve meydana gelen taşkınlık olayları nedeniyle Çekirge Caddesi araç trafiğine kapatıldı.
Caddenin, kaza yapan otobüslerin kaldırılmasının ardından trafiğe açılacağı bildirildi.
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 06:20
Alaylı mesajların alemi yok.10 tane adinin yaptığı olayı tüm Bursaya yıkamazsın....
stadta da 10 kişi küfür etti zaten, hep bu 10 kişi yapıyor bu olayları..
uAburak89
19.Ağustos.2006, 06:21
Bursanın sadece küfürlü tezahüratları duyuldu, Lig TV'den maçı izleyen herkes hak verecektir.. Ayrıca bu yapılanlar çok çirkin..
gezenti
19.Ağustos.2006, 06:34
stadta da 10 kişi küfür etti zaten, hep bu 10 kişi yapıyor bu olayları..
Sen kendi içinde çelişkiye düşüyorsun.Biz maçtan sonra çıkan olayları konuşurken maçın içinde ki küfürlere dönüyorsun.Alakayı kuramadım.
El Barto
19.Ağustos.2006, 06:36
Dışardaki olayları yapan 10 kişi stadda küfür eden 10 kişi sanırım. ;)
ibo
19.Ağustos.2006, 06:38
Lütfen konudan sapmayalım. 10 kişide olsa 1000 kişide olsa bir şey değişmez. Sonuçta yapılan ayıp bir şeydir.
Lütfen maç hakkında konuşalım...
nart_susruko
19.Ağustos.2006, 06:40
Sen kendi içinde çelişkiye düşüyorsun.Biz maçtan sonra çıkan olayları konuşurken maçın içinde ki küfürlere dönüyorsun.Alakayı kuramadım.
mesajımın Türkçe mealinide yazayımda tam olsun bari..
demek istediğim olumsuz bi hareket olunca hep 5-10 kişiden bahsedilir ama güzel birşeyler olunca genele maledilir yapılan şey nedense..
bilmem anlatabildim mi ?
:icon_cool:
uAburak89
19.Ağustos.2006, 06:40
Bazı Bursalılar, Galatasaraylılar da araba ve iş yerlerinin camını kırdı tek suçlu biz değiliz diye savunma yapıyorlar.. Gerçekten komedi.. :D
Başlatan kim ? ultrAslanlar galibiyet sevincini yaşayarak geri dönmek isterken, sen gel taş at sonra da suçu başkasına at.. Bu öve öve bitirilemeyen 10 kişi de gerçekten hakediyor bu övgüleri.. Ben olsaydım o otobüste değil iş yeri ve araba camı kırmak o bana taş atanların kafasını kırardım..
Yenilgiyi, kaybetmeyi hazmetmeyi, başkalarına çamur atmamayı ne zaman öğrenecekler çok merak ediyorum..
@İbo, mesajı görmedim yazarken.. Maç hakkında konuşacak fazla şey olmayınca, konu dağıldı kusura bakma..
eXcitinG
19.Ağustos.2006, 06:41
Bursa taraftarı bu ateşini bu enerjisini takıma yarar sağLayacak şeyLere kuLLansa durum daha farkLı oLur ama yıLLardır ısrarLa bu tür hareketLere devam ediyor Bursa taraftarı.GaLatasaray çok zor bir maç kazandı.Tebrik etmek gerek.
Eray Dengiz
siz hala 10 kişi diyin, eğer doğru ise neler olmuş haberiniz var mı? şöför öldü, kolları kesilen var diyorlar, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama....
neyse!
gezenti
Dışardaki olayları yapan 10 kişi stadda küfür eden 10 kişi sanırım. ;)
Yavf bu son mesajım daha fazla uzamasın statda küfür edenlerin hepsi çekirge meydanına gitseydi cimbomlu taraftarlar zaten sağ çıkamazdı biraz mantıklı konuşun 20000 kişi çakılı oynuyoruz maçları.Ayrıca Galatasaray Alisamiyende hiç mi küfür etmiyor daha doğrusu etse ne olur bırakın kararı fedarasyon versin burda konuşmanız hiçbir şey değiştirmiyecek....
El Barto
19.Ağustos.2006, 06:44
cimbomlu taraftarlar zaten sağ çıkamazd
vay vay vay zihniyete bak...
ibo
19.Ağustos.2006, 06:46
Lütfen konudan sapmayalım. 10 kişide olsa 1000 kişide olsa bir şey değişmez. Sonuçta yapılan ayıp bir şeydir.
Lütfen maç hakkında konuşalım...
beyler yazıyı okumadınız galiba hala aynı tas aynı hamam gidiyor... Son uyarıdır hala devam edenlere uyarı puanlarını vermeye başlayacağım...
gezenti
19.Ağustos.2006, 06:59
vay vay vay zihniyete bak...
Ya İbrahim kardeş puan değil uzaklaştırma versende fark etmez bune ya ben ne diyorum bu adam ne diyor.yazdığım o kadar yazıdan kesip abuk bir şey çıukarmış zihniyete bak diyor bu ne saçmalık allah aşkına yavf.Ben hakeden kazansın dedim onu dedim bunu dedim hala zihniyetimden bahsediyor asıl sen kendi zihniyetine bak sana yazık hatta yazıklar olsun....
SYLaR
19.Ağustos.2006, 07:01
Adam kesip biçmeyle,küfür etmeyle ne delikanlı olunur ne taraftar olunur.
El Barto
19.Ağustos.2006, 07:01
Hoppp yavaş gel...
El Comandante
19.Ağustos.2006, 07:21
Mac hakkinda yorum yapayim konu kapanmadan :)
Ilk basta böylesine zor bir deplasmandan 3 puanla döndügümüz icin cok mutluyum,gercekten bu mactan 3 puanla ayrilmak zorundaydik,ligde istikrarli olmak zorundaydik ve bunu basardik.
Galatasaray`in bu macta ben oyununu fazla begenmedim,ama mücadelesini cok begendim,her futbolcu kostu,pres yapti,mücadele etti,elinden geleni yapti.Bursasporlu futbolcularda buna karsilik verince cok zevkli bir mac izledik.Galatasaray`in sistemi henüz oturmadi,ama oturunca Galatasaray ne kadar favori oldugunu gösterecek.
Galatasaray`da ben bu macta en cok Song`u,Hakan Sükür`ü,Ümit Karan`i,Ayhan`i ve Mehmet Güven`i begendim.Gercekten cok iyi oynadilar,mücadele ettiler,takimi icin ellerinden geleni sonuna kadar yaptilar.En kötüler ise Servet,Sabri ve Arda`ydi ne yazikki.
Song tek basina defansi düzeltti,Bursaspor ataklarina defansta tek basina cevap verdi.Mehmet Güven orta sahada inanilmaz mücadele etti,Bursaspor`un göbekten geldigi pozisyonlarda cok iyi toplar kesti,oyuna cok iy toplar soktu.Hakan Sükür inanilmaz mücadele etti,savasti,hic yoktan gollük pozisyonlar buldu,defansa gelip top cikardigi oldu,takimini bazen ataga kaldirdi orta sahadan.Ümit Karan bugün cok calisti,cok iyi pozisyonlar buldu,attigi gol cok teknikti.Golcü iste böyle olmali dedirtti adeta! Böyle oyna her zaman Ümit Karan..!
Servet inanilmaz kötü oynadi,yani deli ettiler Servet`i.Cok kolay calimlar yiyordu,agirligini üzerinden atamamis,cok yavasti.Tek iyi müdahalesi vardi,o da maca damgasini vurdu! Orkun`un akilalmaz hatasini telafi etmesiydi.
Sabri cok kostu ama bos yere kostu,en cok top kaybeden kisiydi takimda.Cok bos ortalar acti.Gercekten kötüydü.Arda Turan ise ilk dakikalarda etkiliydi,Sabri`ye cok güzel bir pas verdi onun disinda birsey yapmadi,sahada yürüdü nitekim sonradan oyundan cikti.Arda Turan kendisini toparlamali biran evvel!
Takim su anda yapilanma asamasinda,ondan dolayi iyi futbol izleyemiyoruz,ama mücadeleci bir futbol izliyoruz.Bu iyiye isarettir!Galatasaray tam olarak hazir oldugu zaman hem mücadeleci hem iyi futbol ortaya koyacaktir ve ozaman gercek Galatasaray belli olacaktir..!
gezenti
19.Ağustos.2006, 07:23
Hoppp yavaş gel...
Ya tamam tamam benim yazımdan bir parçayı cümle bile değil çekip bak senin zihniyetin bu diyorsun böyle bir yargısız infaz yapıyorsun(kendi çapında) sonra yavaş gel hızlı gitme cart curt bak saygı çerçevesi içinde mesajlarımı yazıyorum haddimi biliyorum.Bu bir maçtı oynandı bitti Galatasaray 3 puan aldı tebrikler.Ama hala sataşmanın manası yok eğer cezai işlem yapılacaksa bu ülkenin polisi var bu sürü yasama organı var bu sana kalmadı.
Bu konu bayağ konu dışına çıkmadı mı bence kapatılsın yoksa kalpler kırılacak.Ayrıca kural ihlali yaptığımı biliyorum ve cezası neyse kabulleniyorum...
ThersoN
19.Ağustos.2006, 07:25
Bu takımın eksigi bi servetin oynaması bir de forvet alınsa yük rahatlıcak gibi..
El Comandante
19.Ağustos.2006, 07:30
Ayrica Bursaspor mutlaka ceza almali.Mac boyunca ettikleri küfürler yetmiyormus gibi mac sonunda ortaya anayi katan küfürlerin edilmesi hic hos degildi.
TürkuAz
19.Ağustos.2006, 07:31
Maç sonrası olanlar ayrı bir konu..
RaSenGan
19.Ağustos.2006, 08:34
Çok gelen değil golü atan maçı alır..
REsist JuvE11
19.Ağustos.2006, 08:39
hep aynı cümle hep aynı..bana hakanın eski günlerini anlatın bişey demicem..diyemem,buna hakkım yok zaten..ama 35 yaşına gelmiş hakan bahsediyosunuz...yapmayın böyle..hakan bitmiştir beyler..ayağında top tutamayan..18den gol atamayan..gelişine sut atamayan bir hakan bitmiştir..
hakanı kestiğimiz zaman onun yerine baska bir golcü alabilirler..sanki adam ölümsüzmüş gibi konusuyosunuz yaa..aslına bakılırsa hiçbir futbolcunun yeri doldurulmaz..hagi nin yerini doldurabildik mi?hayır...yerini dolduramicaz diye adamı 50yaşına kadar mı oynatacaz o zaman?!
artık genmçlerin önü açılmalı..bana çok büyük bir klüp gösterin hala bünyesinde 35yaşında bir GOLCÜ barındıran...hadi barındırmasından geçtim..banko oynayan....??!!
biraz düşünün..her imparatorluığun bir devri vardır..hakan ın devri sona erdi...gerçekçi olun biraz!!
GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 08:46
Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ediyorum.
Maç hakkında yorum yapmak gerekirse;Bursa bitiremedi.Bitirebilseydi bu gece çok iyi olmayan Galatasaray'ı belkide yenebilirlerdi.Atamayana atarlar kuralı iş başına geçince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Gs ise iyi oynamadığı halde kazanabilmesi önemli şampiyonluk yarışında.Diyeceklerim bu kadar.
erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 09:29
gs çok iyi oynamadı evt ama en az bursa kadar bizde gol kaçırdık bunu da unutmayın ;)
Fıratcan Alçınkaya
19.Ağustos.2006, 09:41
Ümit Karan ın pozisyonu penaltı yahu vermemiş hakem...
ibo
19.Ağustos.2006, 10:07
Konuda saha içi futboldan çok SAHA DIŞI olaylar konuşulduğu ve ciddi tartışmalar yaşandığı için Kilitlenmiştir.
Memedov
13.Ağustos.2007, 17:10
Bursaspor - Galatasaray
http://img138.imageshack.us/img138/8752/bursalogosk6.gif (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/5628/galatasaraykp3.gif (http://imageshack.us)
Stad : Bursa Ataturk Stadi
Tarih : 19.08.2007
Saat : 18.45
2. haftanin en onemli maci bence bu Kismet olursa maca gidecegiz Galatasarayli arkadaslarda gelecek Bursa'ya Beraber bulusup Turksportal Bulusmasi yapip maca gidecegiz.Bursaspor'un kendi seyircisi onunde kazanacagini dusunuyorum dostca mucadele olsun.
El Comandante
13.Ağustos.2007, 17:14
Galatasaray bu maci kazanacaktir.Ayrica Arda bu sefer maca ilk 11de baslayacak.Kral formda,son mactada gördükki takim cok degismis,müthis bir futbol oynuyor.Macin mutlak favorisi GalataSaray.
Hugo
13.Ağustos.2007, 17:19
İnşallah güzel futbol oynayacağız.
Bu değşik sistemde bakalım önümüzdeki maç Arda'yı görebilecek miyiz..?
gerrrard
13.Ağustos.2007, 17:19
Bende Baran gibi düşünüyorum. Umarım yanılmam ve alırız.
Fernando Gago
13.Ağustos.2007, 17:42
Bursanın puan almasını bekliyorum :)
Fıratcan Alçınkaya
13.Ağustos.2007, 17:44
Galatasaray Kazanır...
byunuss1
13.Ağustos.2007, 18:20
bursadan beraberlik bekliyorum
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 18:28
Gs favori.Bursa 1 puan alsa çok güzel olur.
Eray Dengiz
13.Ağustos.2007, 18:37
Galatasarayımız kazanır, eğer bir aksilik çıkmazsa Turksportallı Aslanlar olarak ilk defa bir deplasmana gideceğiz, tabi daha belli değil ama...
Fietra 10
13.Ağustos.2007, 18:40
maçtan beraberlik bekliyorum...
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:40
Arkadaslar önce önümüzde avrupa macları var......
BlackEagle19o3
13.Ağustos.2007, 18:42
Bursa deplasmandı zordur.Gs puan kaybeder bana göre
Emurafu
13.Ağustos.2007, 18:46
Yeni sistem belli 4-3-2-1 arda artık lincoln yedegi oynaması zor.....
Ortsaha sanki 3 önlibero gibi olmus cok kosan ve savasan ortsaha.herkezgeri yardıma geliyor...Ayhan ve barıs zaman zaman kanata iniyor....Oyüzden kalli bu sistemi ve oyuncuları kesmez takımdan..
uAburak89
13.Ağustos.2007, 19:22
Eze eze yeneriz.. Bülent Kaptana ayıp olcak, ben ona üzülüyorum.. :p
GeNç KaRTaL
13.Ağustos.2007, 19:28
Bu maçta gerçek Gs'yi göreceğiz.
Atakan38
13.Ağustos.2007, 19:31
Avrupa Macı Yuzunden BeLki Bi BeraberLik
Ama % 80 GaLatasaray