Log in

View Full Version : Mehmet Topuz:Mutluyum

Maksic
14.Ağustos.2006, 09:53
Kayserispor'un başarılı oyuncusu Mehmet Topuz, başka bir takıma gitmeyeceğini belirtti.

Topuz, Kayseri'de yayınlanan Sportif dergisine verdiği röportajda, büyük takımların kendisini transfer etmek için ısrarcı olduğunu hatırlatarak, Kayserispor'da futbol oynamaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Kayserispor ile olan sözleşmesini de uzattığını hatırlatan Topuz, şunları kaydetti:

''Bir yere gitmiyorum. Ben kulübümde mutluyum. Kayseri ve Kayserispor beni seviyor ve istiyor. Ben de Kayserispor'u seviyorum. Burada mutluyum, iyi de kazanıyorum. Niye düzenimi bozup da gideyim ki? Başka bir takıma gitme zamanım gelince gideceğimi söylerim. Ama şimdilik Kayserispor'dayım. Başka bir takıma gitmiyorum ve gitmeyeceğim. Bu sözlerime inanmayanlar var. Hala başka takımlara transfer olduğum veya olacağım yönünde haberler çıkıyor. Takımımda performansımı artırıp, çıtayı yükseltmek ve A milli takımın değişmez futbolcusu olmak istiyorum.''

Hızlı futbol oynamayı sevdiğini, bu nedenle hızlı futbol oynanan ülkelere gitmek istediğini belirten Topuz, ''Hedefim İngiltere'de Premier Lig'de futbol oynamak. Orada futbol çok hızlı ve kaliteli. Takım olarak hangisinin olacağı fark etmez'' dedi.

Atakan38
14.Ağustos.2006, 15:42
Super Bi Oyuncu.

Artık Bu Sezon Sonunda AyrıLır.İnşaLLah Once Gs'ye Sonra Avrupa'ya Gider :p

Cyzio
14.Ağustos.2006, 16:49
Bu adamın üstüne biraz daha gelinirse kafa olarak biter Topuz..

eXcitinG
14.Ağustos.2006, 17:46
Türkiyenin büyük takımLarına gitmeden direk Avrupa ya gitmeyi başarabiLirse çok iyi bir iş başarmış oLur.Gerçekten çok iyi bir futboLcu.Bence sezon sonu ayrıLabiLir takımından.Büyük düşünüyor bu düşünceLerini de Kayserisporda yapamaz.

Universal
14.Ağustos.2006, 17:59
Genç bir oyuncu. İki-üç sezon oynayıp kendini ispatlayabilir. Eğer bu süre içinde Avrupa'da forma giyme şansı bulursa, Avrupa'ya Kayseri'den gidebilir. Ama Kayseri'den çokta iyi bir Avrupa Kulübüne gideceğini sanmıyorum.

BlackEagle19o3
14.Ağustos.2006, 20:01
Mutlu olduğunu sanmıyorum.3 büyüklere gitmeyi her futbolcu gibi o da istemiştir...

deniz.91
16.Ağustos.2006, 19:51
Mutlu olduğunu sanmıyorum.3 büyüklere gitmeyi her futbolcu gibi o da istemiştir...
senin gibi düşünenleri inandırması için ne yapması gerek anlamadim.Mehmet topuz benim 1 sezondur dediğimi diyo:DBen sizde demiyomuyum gitmeyecek diye:)Süper bir oyuncu kayserinin herşeyi bu sezonada süper başladı manisa maçına bakan bilir:0:

Fernando Gago
16.Ağustos.2006, 22:15
Ne Kadar mutlu olduklarını rsmlerde katıldıkları programda gördük bu senede kayseride oynar işte

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2006, 23:12
Mutluysa bir sorun yok.

RoNNiE91
17.Ağustos.2006, 02:17
Mutluysa bir sorun yok.

Yani bence de.Umarım ilerde Avrupa'ya gider.

nekop
17.Ağustos.2006, 06:56
Kendisini Porto istiyor diye duymuştum biara bence bu senede kalması iyi oldu bana kalsa mutluysa burada hep kalsın ne işi var Premier Ligde...

nart_susruko
18.Ağustos.2006, 10:31
Mehmet Topuz:Mutluyum

yeni afiş başlığı mı bu ?

:roll:

transatlantik
20.Ağustos.2006, 03:37
mutlu oldugu belli oluyo zaten :icon_smile:onunda gokhan unalinda

mgokalparslan
20.Ağustos.2006, 06:21
gerçekten çok iyi oyuncu direk avrupa ya villarreal,zaragoza gibi takımlarla gitse rahat oynar bence