PDA

View Full Version : Bunu Bilen Yok Mu



sercaninan
16.Ağustos.2006, 07:53
Herşeyi yaptım java'yı kurdum dilleride hallettim ama fm'nin kendi setup'una başlayınca böyle bir yazı çıkıyor ne yapmalıyım bunu bilen veya daha önce gören varsa lütfen yardım etsin...

http://img526.imageshack.us/img526/9846/skntic1.th.png (http://img526.imageshack.us/my.php?image=skntic1.png)

Orada yazanı tam okuyamayanlar için:

Error in instructions.İnvalid jvm file name spacified in LAUNH.İnvalid variable specification.Line number(9).

Lütfen en kısa zamanda bir bilgi verenolursa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...

samasti
16.Ağustos.2006, 17:46
daha once hıc rastlamadım ama ınstalshıeld den kaynaklanan bır sorun galıba.oyunu yuklemeyı otomatık olarak deılde elle yapmayı denedınmı?yanı oyunun kurulum dosyasının ıcındekı setuptan kurmayı denedınmı?

sercaninan
16.Ağustos.2006, 19:28
İlk olarak dil ayarlarını ingilizce ingiltere yaptın mı. Sanırım bu hata Java ile alakalı. javayı kuramıyor..

Dili ayarladım ayrıca javayıda kurdum ama hala bu hatayı veriyor nolur bi yardımcı olun...

Coşkun sen bunu söyledikten sonra java'yı silip tekrar kurdum...Yine aynı hatayı verdi ne yapmalıyım lütfen söyleyin artık...Coşkun cevap verirsen sevinirim...

samasti
16.Ağustos.2006, 20:37
arkadasım sıtenın football manager bolumu var oraya gır dıl ayarları hakkında detaylı bılgı verılıyo ordan dıl ayarlarını tekrar yap oyunu komple sıl ve yenıden yukle sorun hallolur dıye dusunuyorum

sercaninan
16.Ağustos.2006, 21:43
Dil ayarlarını yapıyorum ama yinede bakıcm fakat anladığım kadarıyla sorun javada olabilir...

sercaninan
16.Ağustos.2006, 22:39
Zaten son sürümünü indirmiştim internet üzerinden fakat yine olmadı sen çalışmasını engelleyen birşey vardır deyince norton'nuda kapattım ama yinede olmadı...Biraz sonra norton'u silip tekrar denicem...İnşallah o zaman olur ama bana pek olacak gibi görünmüyor...:(:(:(:(

sivaslizoro
16.Ağustos.2006, 22:45
bencede dille alakalı bişi
:D

sercaninan
16.Ağustos.2006, 22:55
Norton'u sildim tekrar denedim ama yinede olmuyor artık yapacak birşey yok heralde koskoca fm sitesinde soruna çözüm bulamadım:(:(

pes4ever
17.Ağustos.2006, 01:03
senın bılgısayarınla alakalı o zaman yaw.sıte ne yapsın:D sorun javada ama tm olarak nerde

sercaninan
17.Ağustos.2006, 08:17
aynı srun başka birisinde daha varmış ne oluyor nden oluyor anlamıyorum koskoca sitede şunu çözecek bir kişi yok mu????

fyagiz
18.Ağustos.2006, 14:10
Ben iki teşhis koycam.
1-Java olabilir
2-Her zaman rastlanabilen bir illegal içerik hatası.

Artıkın hangisini kabullenirsen

sercaninan
18.Ağustos.2006, 18:00
Ya tamam cd kopya ama bundan öncede hep bu cd'den kurdum...Sorun java'da da değil gibi duruyor çünkü mynetten okey tavla falan oynayabiliyorum orda java çalışıyor...