View Full Version : Özer Hurmaci
Onur_gs
17.Ağustos.2006, 21:14
http://futbol.milliyet.com.tr/Images/OyuncuFotograf/211.jpg
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/profil_fotolar/ozer_hurmaci.jpg
Oyuncu Bilgileri Oyuncu adı : Özer Hurmacı Oynadığı takım adı : Ankaraspor (http://futbol.milliyet.com.tr/TeamDetail.aspx?TeamID=18) Mevkii : Orta Saha Doğum tarihi : 20.11.1986 Uyruk : Almanya Boy : 174 cm Kilo : 70 KgAlex, Lincoln, Ricardinho derken, gözümüzün önünde oldukları halde kendi Alexlerimiz’i unutuyoruz bazan ya da onlar kendilerinden bekleneni veremeyip kayboluyorlar “bir zamanlar umut vaâd eden futbolcular çöplüğü”nde.
Ankarasporlu Özer Hurmacı, işte o kaybolmamasını umduğumuz yeteneklerden biri.
Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Özer Hurmacı, henüz 21 yaşında. 2005 yılında Almanya’nın Kassel takımından Keçiörengücü’ne gelen oyuncu, bir yıl sonra da Ankaraspor’a transfer olmuş. Özellilkle 2006-07 sezonunda gösterdiği performansla dikkat çeken Özer, bu sezon boyunca toplam 29 lig maçında görev alarak, iki de gol attı. Özer genellikle sağ kanatta hücuma yönelik oynuyor.
Videoda görüldüğü gibi, bileklerine çok hakim olan ve oyunu çok iyi okuyan bu heyecanlı genç; eğer önceki abileri gibi sönmezse, Türk futbolunun dünyaca tanınacak yıldızlarından biri haline gelebilir.
Muhteşem Bir Video
http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo
İzlemenizi Öneririm Çocugun Kumaşı Bayagı Kaliteli
Wesley Sneijder
17.Şubat.2008, 17:06
Gerçekten iyi bir oyuncu. Gelecekte Avrupa'ya gidemeyebilir ama pas vermeden oynadığı için.
YusufT
17.Şubat.2008, 18:26
Yetenekli bir oyuncu, insallah ilerleyen zamanda cok iyi bir futbolcu olur.
IcedEarth
17.Şubat.2008, 21:44
Galatasaray'ın yeni yıldızı. Bildiğim kadarıyla Ankaraspor'da kiralık oynuyor.
Wesley Sneijder
18.Şubat.2008, 08:13
Hayır, henüz bonservisi Galatasaray'da değil. Şöyle bir anlaşma yaptılar:
GS, Emre Aşık, Orhan Ak ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık verecekti, Özer de sonraki sezon normalden düşük bir parayla GS'ye gidecekti.
Yalnız Necati Ankaraspor'dan ayrıldığı için bu anlaşma yatabilir...
YusufT
18.Şubat.2008, 09:30
Hayır, henüz bonservisi Galatasaray'da değil. Şöyle bir anlaşma yaptılar:
GS, Emre Aşık, Orhan Ak ve Necati'yi Ankaraspor'a kiralık verecekti, Özer de sonraki sezon normalden düşük bir parayla GS'ye gidecekti.
Yalnız Necati Ankaraspor'dan ayrıldığı için bu anlaşma yatabilir...
Ankaraspor ve Necati birlikte anlasip, kontrati iptal ettiler.
SiR ToMaSRoSiCkY1
18.Şubat.2008, 12:17
Türkiye'de geleceğin Messi'si...Diyorl
Del Piero_10
18.Şubat.2008, 15:33
Geleceğin Messi'sinin aslından 1 yaş büyük olması ilginç.
Fernando Gago
18.Şubat.2008, 15:44
Takım oyuncusu olmayan , 1 2 hareket dışında özellii olmayan bi oyuncu.Büyük takımlara yar olmaz
Onurap
18.Şubat.2008, 16:27
Geleceğin Messi'sinin aslından 1 yaş büyük olması ilginç.
:icon_smile:
Yetenekli birisi ama ilerde en fazla bir yattara olur.
nerazzuri
19.Şubat.2008, 09:59
Yattara'yı bırak, ilk 11 e girerse iyi . Çok şey beklemiyorum Özer'Den en fazla Türkiye'de ses getirir o kadar.
Onurap
19.Şubat.2008, 14:38
H.şaş özer arda lincoln oynarsa bi arada rakip sarhoş olur valla :D
Redrum
19.Şubat.2008, 14:44
bırak yattara o olsun. Saçamlayın beyler yattara ne ki şu anda.
Bu arada sanki kıskançlık seziyorum bazılarından..
IcedEarth
19.Şubat.2008, 21:25
Yattara'yı bırak, ilk 11 e girerse iyi . Çok şey beklemiyorum Özer'Den en fazla Türkiye'de ses getirir o kadar.
Futboldan pek çakmıyoruz heralde. Ya da Özer'i hiç izlememişiz.
Özer'in yetenekleri ortada, iyi kullanırsa Messi'nin Türkiye çapında olanı çıkar, iyi kullanamazsa Hasan Şaş kadar olur.
RoNNiE91
19.Şubat.2008, 22:24
1-2 sene önce başlasaydı büyük kulüpte oynamaya daha da iyi olurdu.Umarım ileride ülkemizi hem Milli Takım'da hemde Avrupa'da en iyi temsil edebilecek biri olur.
mert_fox
19.Şubat.2008, 22:56
Video linkine basınca böyle bir şey çıkıyor ;
This video is no longer available due to a copyright claim by DIGITURK
Gelecek vaad eden bir futbolcu.İnşallah ilerde büyük kuluplerde oynar.
El Comandante
19.Şubat.2008, 23:04
IauuQpouW9o
Nocna Mora
19.Şubat.2008, 23:34
Çok yetenekli ardadan daha iyi oyuncu olabilir ileride İngiltereye gider Tuncay gibi ama o daha düşük takımlara örn: BOlton :)
nerazzuri
20.Şubat.2008, 13:48
Futboldan pek çakmıyoruz heralde. Ya da Özer'i hiç izlememişiz.
Özer'in yetenekleri ortada, iyi kullanırsa Messi'nin Türkiye çapında olanı çıkar, iyi kullanamazsa Hasan Şaş kadar olur.
Futboldan çakıyoruz canım hemde çok. Bi bak bakayım etfrafına Yabancı futbolcu kaynıyor.
Bu adam Türkiye'de oynarsa kaybolur gider. 11'e giremez. Neden diyeceksin. Yabancı kaynıyor.
Bak Semih'e kayboldu gitti. Bu avrupada oynamış olsa kimbilir nerelerde olurdu ;;) Sadece Semih değil bir çok örnek var.
Onurap
20.Şubat.2008, 16:59
"G.Saray'da başarılı olacağım"
http://www.ankaraspor.com.tr/as/images/kisiler/futbolcu_teknik/ozer_hurmaci_125px.jpg
Ankaraspor'a kiralık olarak verilen Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak karşılığında sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı konuşalan genç yetenek Özer Hurmacı, Sporx'in sorularını yanıtladı. Kendine olan güveni ile dikkat çeken Hurmacı, maçlarda sahanın en iyi isimlerden biri olmasına karşın, basında hakkında yorum yapan kişilerin bile saha dışında kendisini tanımamasından ise şikayetçi. Genç oyuncunun, Galatasaray'a transferi gerçekleştiği takdirde ise başarılı olacağına dair inancı tam.
- Özer senden ilk yarının kısa bir değerlendirmesini alabilir miyiz?
"İlk yarıya kötü başladık ve istediğimiz yerde bitiremedik. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Final havasında geçecek maçlar oynayacağız ve psikolojik olarak bu maçlara hazırız. Bireysel olarak ben dahil takım arkadaşlarım performanslarını artırırsa, bu kötü durumdan rahat bir şekilde kurtulacağımızı düşünüyorum."
- Ankaraspor'da ismi ön plana çıkan oyunculardan birisin...
"Ligin ilk yarısında tam olarak istediğim performansı sahaya yansıtamadım, ikinci yarıda her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum."
"BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU OLMAK İSTİYORUM"
- Özer'in artı ve eksi özellikleri neler?
"Ben tam bir orta saha oyuncusuyum. Kanatlarda da oynayabiliyorum ama özüm orta saha. Forvete dönük ya da defansa dönük iki yönlü olarak orta sahada görev yapabiliyorum, açıkçası kanatlarda verimsiz oluyorum. Kanatlarda oynadığım zaman mutlu olmuyorum, seyircilere de iyi bir Özer izlettiremiyorum. Orta sahada oynadığım zaman ise kendimi buluyorum. Gerçek bölgemde skora da katkıda bulunabiliyorum. Defansif yönümün Türkiye'ye geldiğim dört yıldan beri çok fazla geliştiğini görüyorum. Artık yavaş yavaş daha büyük hedeflere hazır olduğumu hissediyorum."
- Almanya'da hangi takımın altyapısında yetiştin?
"Alman 3. Ligi takımlarından Cassen'in altyapısında yetiştim. Burada iyi bir eğitim aldım, Türkiye'de de uyum sürecimi atlattım. Aykut Kocaman'ın bende çok büyük bir emeği var. Özer'i Özer yapan Aykut Hoca oldu. Hikmet Hoca'yla da çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah buradaki sezonu iyi bir şekilde tamamlayarak, gelecek sezon büyük bir takımın oyuncusu olmak istiyorum. Galatasaray işi olursa da bu Galatasaray için ve benim için büyük bir kazanç olacaktır."
- Maçlarda ve idmanlarda seni özellikle takip ediyorum. İki ayağını da iyi kullanıyorsun, şutların da çok etkili...
"Evet kendimi bugüne kadar elimden geldiğince geliştirdim, inşallah bu yeteneklerimle hedeflerime ulaşacağım."
"G.SARAY'DA BAŞARILI OLACAĞIMA İNANIYORUM"
- Galatasaray orta sahasına baktığın zaman forma bulma şansını nasıl görüyorsun?
"Benim özgüvenim tam ve rekabeti çok seviyorum. Bir takımdaki oyuncular ne kadar iyi olursa ben de o kadar iyi performans sergilerim. Bunu da inşallah seneye göreceğiz. Büyük takımda daha çok topla oynama fırsatı yakalayacağım, daha çok atak yapan taraf olacağız ve bu tarz oyunlarda daha çok yeteneklerimi sergileyebileceğim. Büyük hedefleri olan Galatasaray'da başarılı olacağıma inanıyorum."
- Galatasaray ile ilgili Necati, Orhan ve Emre’den bilgi alıyor musun?
"Necati, Emre ve Orhan abi sağolsun bana her konuda akıl veriyorlar. Beni şimdiden büyük takıma hazırlıyorlar, büyük takım atmosferini, neler yapmam gerektiğini söylüyorlar. İdmanlarda ve maçlarda bana yardımcı oluyorlar. İkinci yarıda bu üç önemli isimden Ankaraspor'un daha çok faydalanacağını düşünüyorum. İlk yarıda şanssız günler yaşadılar."
"HEDEFİM AVRUPA ŞAMPİYONASI"
- Milli Takım ile ilgili neler söyleyeceksin?
"Ümit Milli Takım'ın banko futbolcuları arasındayım, tabii ki A Milli Takım'da da forma giymek istiyorum. Ligin ikinci yarısında gösterilen performansları Fatih Hoca'nın değerlendireceğini düşünüyorum ve Milli Takım ile birlikte Avrupa Şampiyonası'na gitmek istiyorum. Fatih Hoca, Milli Takım’a oyuncu seçerken Galatasaray, Fenerbahçe ya da Ankaraspor arasında ayrım yapmıyor. Beni de iyi performans göstereceğim takdir de Ankaraspor'dan çağıracağını düşünüyorum. 21 yaşındayım Ümit Milli Takım'da da oynuyorum, ama benim yaşımda birçok oyuncu hem takımını hem de milli takımını sırtlayacak performansı gösterebiliyor. Ben de kendimi o seviyede görüyorum.
- Sezonun ilk yarısı ile ilgili olarak soracağımız birkaç soruyla röportajı noktalamak istiyoruz.
“Elbette.”
-Ligin ilk yarısında sana göre en iyi performansı gösteren kaleci kimdi?
"Sakatlık yaşayana kadar bizim kalecimiz Ufuk."
-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren defans oyuncusu kimdi?
"Roberto Carlos."
-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren orta saha oyuncusu kimdi?
"Yusuf Şimşek."
-Ligin ilk yarısında en iyi performans gösteren forvet oyuncusu kimdi?
"Semih Şentürk."
Kaynak : Sporx.com
IcedEarth
20.Şubat.2008, 17:27
Futboldan çakıyoruz canım hemde çok. Bi bak bakayım etfrafına Yabancı futbolcu kaynıyor.
Bu adam Türkiye'de oynarsa kaybolur gider. 11'e giremez. Neden diyeceksin. Yabancı kaynıyor.
Bak Semih'e kayboldu gitti. Bu avrupada oynamış olsa kimbilir nerelerde olurdu ;;) Sadece Semih değil bir çok örnek var.
Sevgili arkadaşım, millet çıkıp ta yabancı sınırını kaldırırsa bu ve bunun gibi çocuklar kaybolup gider tabi. Ayrıca, 11'e giremez, yabancı kaynıyor demişsin. Galatasaray'da devamlı oynayan, yeri doldurulamayacak yabancı oyuncu yok şu anda. Song'a 1. devre takımın kralı diyenler, 2. devrede Emre gelince oynamasa da olur diyor. Lincoln sürekli sakat. Barusso'nun kendisini kanıtlaması gerekli. Linderoth sezonu kapattı. Bouzid ve Carrusca yedek kulübesinin gülü oldu. Nonda da bazen oynuyor bazen oynamıyor. Her takımda aynı tip, yüekli oyuncular olursa yabancılar için sınır kapısına taksi tutulur. Neyse konunun dışına daha fazla çıkmayayım, Özer'in yetenekli bir gencimiz olduğu ortada bence. Daha önce örneklerini gördüğümüz üzere, yeteneğinin üzerine eklemeyip Hasan Şaş gibi olmazsa, sürekli bir performans gösterebilirse, en az Arda kadar faydalı olur takıma.
Alicanfmfan
20.Nisan.2008, 00:48
Özer kaliteli bir topcu gs'ye gelecegini biliyordum.Ama Ankaraspor yönetimi Özer'i gs'ye vermiyeceklerini söyledi ve ödenmemiş paraları bahane etti.Eger bu cocuk gs'ye gelmezse üzülürüm...
tarikko
29.Haziran.2009, 01:45
Yurt içinde takımda en çok görmek istediğim oyunculardan biriydi ve de geldi.Çok ümitliyim Özer'den...
Enterokinaz
29.Haziran.2009, 01:51
Çok yetenekli ardadan daha iyi oyuncu olabilir ileride İngiltereye gider Tuncay gibi ama o daha düşük takımlara örn: BOlton :)
puhaha bu yoruma ne gülünür vallahi. özer, hangi yönüyle arda'dan daha üst düzey, söyler misin çok bilen kardeşim ?
MeMo
29.Haziran.2009, 02:02
puhaha bu yoruma ne gülünür vallahi. özer, hangi yönüyle arda'dan daha üst düzey, söyler misin çok bilen kardeşim ?
İleride demiş zaten.İleriye yönelik tahmin yapmanın ne sakıncası var anlamadım?Fenerbahçe'ye geldi diye iler Arda kadar iyi olmayacak diye bir şey yok.
Aydin
29.Haziran.2009, 02:11
Arda'dan daha iyi olabilir demiş zaten. İyi dememiş. Bence de Arda seviyesine gelme potansiyeli mevcut Özer'de.
Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 02:21
teknik anlamda ardayı yakalayabilir ama arda ondan mental ve kafa olarak çok önde ben bu yüzden yakalamasını zor görüyorum çünkü arda çok tecrübeli oldu avrupa gs falan 30 kadar a milli oldu.
özerde kaliteli yetenkli ve teknik kapasitesi olan bir oyuncu milli takımda ardanın yanına gidebilir göstereceği iyi performansla.
Enterokinaz
29.Haziran.2009, 02:26
özer bu sene asist kralı oldu. iyi bir futbolcu ama arda'nın şu anki seviyesi çok daha fazla. mental olarak arda gerçekten çok önde, bu sene takımda kaptanlığı alabilir.
fener'de forma şansı bulur ve iyi değerlendirirse, türk futboluna büyük armağan olur. ancak arda'nın da gelişim süreci mevcut olduğundan ve devam ettiğinden, her daim özer'den iyi olduğunu düşünüyorum.
EreN
29.Haziran.2009, 02:32
Çok yetenekli ve bunun yanında fiziksel özellikeli itibariyle geleceğin en büyük türk yıldız adaylarından.
Universal
29.Haziran.2009, 03:17
Büyük gelecek vaad ediyor, umarım sakatlığını kısa sürede atlatır. Bu sezonun ilk yarısı iyi bir performans beklemiyorum ameliyatından dolayı.
Birde ilk mesajda ki bilgiler değiştilirse sevinirim. Artık Fenerbahçe'de oynuyor. :)
Addolorato
29.Haziran.2009, 03:26
Fenerbahçe'li artık görüşlerinde degişmiştir tabi :schaf:
nerazzuri
29.Haziran.2009, 03:47
Fenerbahçe'li artık görüşlerinde degişmiştir tabi :schaf:
Hayır hala aynı görüşteyim :) Yedek klübesinde çürüyeceğini düşünüyorum.
TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 04:24
Aykut Kocaman'ın onun kariyerinde çok önemli bir yerinin olması ve Aykut Kocaman'la aynı çatı altında olmalarından dolayı kolay kolay harcanmayacağını düşünüyorum. İstanbul hayatının pek çok yetenekli oyuncuyu yuttuğunun örneklerini çok gördük. Bu nedenden dolayı Aykut Kocaman olmasaydı özellikle İstanbul hayatından dolayı bazı soru işaretleri olabilirdi fakat Aykut Kocaman'la beraber olmalarından dolayı İstanbul'un futboluna olumsuz manada etkisi olacağını düşünmüyorum.
Bu sezondan önce de yetenekleri herkes tarafından biliniyordu ama büyük takıma ne derecede katkısı olabilirdi, takım oyununa ne derecede uyum sağlayabilirdi bilinmiyordu. Bu sezon asist krallığını paylaşması gösterdi ki Özer yeteneklerini takım için sergilemeyi öğrendi. Sakatlanması ve sezon başı kampa yetişemeyecek olması şanssızlık olsa da henüz genç bir oyuncu ve çok rahat toparlayabileceğini düşünüyorum. Formayı kapıp bir daha bırakmamasını umut ediyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=0qzOkcei8GI
MeMo
29.Haziran.2009, 04:28
Arada bir asist krallığı var ama fikrini değiştirebilecek.
tarikko
24.Ekim.2009, 02:38
Dün Carlos'a attığı müthiş pas maçın hareketiydi bana göre..Daha da iyi olacak ve formayı aldığında kimseye bırakmayacak Özer buna inanıyorum..
http://img21.imageshack.us/img21/8986/zeri.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg21.imageshack.u s%2Fi%2Fzeri.jpg%2F)
KaF KeF
24.Ekim.2009, 02:50
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs227.snc1/7432_155485505508_8827940508_2927399_635696_n.jpg
scar face
24.Ekim.2009, 03:48
Yeni umudumuz :)
Universal
24.Ekim.2009, 17:20
Steauta Bükreş maçında gol sırasında R.C3'e verdiği mükemmel pas golü getirdi. İlk kez ilkonbirde oynadı ve bu formaya ne kadar yakışabileceğini, yeni form tutan oyunu olarak gösterdi. Derbide de umarım forma şansı bulur.
HooijDonk07
24.Ekim.2009, 19:47
Alex'in hızlı ve frikik atamayan versiyonu :p
TR.CaPTaiN
27.Kasım.2009, 12:29
"Alex ile özel çalışıyoruz"
Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, Brezilyalı oyuncu Alex de Souza ile özel çalışmalar yaptığını ve bunun kendisine çok şey kazandırdığına inandığını söyledi.
Özer Hurmacı, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, antrenmanların son bölümünde teknik direktör Christoph Daum'un kendilerine bireysel çalışmalar yapmaları için fırsat verdiğini ifade ederek, ''Bu tür zamanlarda Alex ile bir araya gelerek özel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların bana çok şey kazandırdığına inanıyorum. Ayrıca çok da keyif alıyoruz. Çalışmalar ne kadar yoğun ve ağır geçse de, bu tür bireysel çalışmalar sırasında bütün yorgunluğumuzu unutuyoruz'' dedi.
Takım arkadaşı Alex'in futbolculuğu gibi, karakter özelliklerinin de üst düzeyde olduğuna vurgu yapan Özer Hurmacı, ''Alex gerçekten dünya çapında bir yıldız ve çok sıcakkanlı bir insan. Onun tecrübelerinden ve yeteneklerinden yararlanmayı planlıyorum. Ondan çok şey öğreniyorum. Alex gibi bir 'duran top ustasıyla' çalışmak benim için şans'' diye konuştu.
goosfraba
27.Kasım.2009, 21:33
Bu haftaki Kasımpaşa maçında sol kanatta 11'de olacak muhtemelen. Bu tür maçlarda kesinlikle yapılması gereken bir davranış Daum tarafından. Umarım değerlendirebilir.
nekop
27.Kasım.2009, 22:29
Trabzonspor sevgisi nedeniyle sempatimi kazanmış bir oyuncu..Umarım birgün seni bordo mavili formaylada izleme şansımız olur.
fm26mer
28.Kasım.2009, 23:36
Bu akşam guiza arapaslarını değerlendirseydi maçı kazanabilirdik.. Tekniği yüksek bir futbolcu..
KaF KeF
26.Ocak.2010, 23:33
http://i48.tinypic.com/103fq87.jpg
Alıntıdır..
http://i48.tinypic.com/103fq87.jpg
Alıntıdır..
Vay be. :)
Stejan67
05.Şubat.2010, 01:08
Adam o yıllarda belli etmiş büyüyünce adam olacağını ve olmuş tebrik ediyoruz kendisini.bugün de süper oynadı Alexin Yükünü azaltıyor ilerde Alexin Yerine Geçer
RasAnt
10.Şubat.2010, 13:22
özer iyidir bakalım umutluyuz,gs ye gelmeden aldık kıskanmayın yorumları yapmışlar anca görüyorum çok güldüm :)
Takıma yararını görünce yanıldığına seviniyorsundur Serkan heralde :)
nerazzuri
12.Şubat.2010, 06:39
Takıma yararını görünce yanıldığına seviniyorsundur Serkan heralde :)
Mehmetcim tabi seviniyorum :) Özer oynasın yetenekli topçu, fakat ben ileride böyle şans bulamayacağını düşünüyorum hala nedense.
Daum olduğu sürece Özer şans bulamayacak gibi geliyor bana. Sezon sonu bir sol açık transferi yapacağız ve Özer yine klübeye geçecek.
A.FaruK
12.Şubat.2010, 10:33
Çok kaliteli bir bukmaşı olduğu kaatindeyim. Eğer üzerinde durulursa çok çok önemli yerlere geleceğine inanıyorum.
Arbitre
26.Mart.2010, 18:09
alex de souzanın benden daha iyi dediği ve benimde bu görüşe katıldığım oyuncu
ForsakeN
26.Mart.2010, 18:19
Bana mı öyle geliyor yoksa Ankaraspor'dayken tekniği daha mı iyiydi?(ilginç bir şekilde)
Top kontrollerinde,top sürmede,paslarda zorlanıyor gibi şu sıralar.
Arbitre
26.Mart.2010, 18:21
yetenekli bir oyuncudur kendisi.alexin veliahtıdır
Bana mı öyle geliyor yoksa Ankaraspor'dayken tekniği daha mı iyiydi?(ilginç bir şekilde)
Platin var ayağaında galiba ondan zorlanıyordur.
tarikko
26.Mart.2010, 19:38
Sakatligindan dolayi..Doktorlar ameliyat edilmesini onermis ama Ozer takimi yalniz birakmamak icin sezon sonuna birakmis ameliyati..Sene sonunda ayagindaki platinler alinacak ve sapasaglam bir Ozer olacak yeni sezonda..Yeni sezonda cok iyi bir Ozer izleyecegimize eminim..
nerazzuri
26.Mart.2010, 23:01
Sakatligindan dolayi..Doktorlar ameliyat edilmesini onermis ama Ozer takimi yalniz birakmamak icin sezon sonuna birakmis ameliyati..Sene sonunda ayagindaki platinler alinacak ve sapasaglam bir Ozer olacak yeni sezonda..Yeni sezonda cok iyi bir Ozer izleyecegimize eminim..
Sezon başı kampında olamayacak yine, sapasağlan bir Özer olacak ama form tutması çok zor olacak.
Sezon başı kampına katılmayan Emre'yide gördük, Nihat'ıda görüyoruz.
ForsakeN
26.Mart.2010, 23:03
Özer'i bu durumda görmek pek hoş olmuyor.Keşke direk ameliyat olsa da önümüzdeki seneye bomba gibi çıksa.
nerazzuri
29.Mart.2010, 06:31
Bir an önce ameliyat olup iyileşmesi gerekiyor. Yoksa gelecek sezonda sahada olmayan bir Özer izleyeceğiz. Sezon öncesi kampına kesinlikle katılması gerekiyor. Bu sezonda katılmazsa, iki sezon üst üste katılmamış olacak ve fizik gücü inanılmaz derecede düşecek.
Özer zaten Fenerbahçe'de rüştünü ispatladı. Bence ameliyat olup, önümüzdeki sezona kendisini hazırlamalı ve bomba gibi girmeli sezona.
Bir an önce ameliyat olup iyileşmesi gerekiyor. Yoksa gelecek sezonda sahada olmayan bir Özer izleyeceğiz. Sezon öncesi kampına kesinlikle katılması gerekiyor. Bu sezonda katılmazsa, iki sezon üst üste katılmamış olacak ve fizik gücü inanılmaz derecede düşecek.
Zaten olucak sezon biter bitmez.Sezon öncesi kampada yetişir.
Sekopej
29.Mart.2010, 22:52
Ayağındaki platinin alınması sezon başı kampına yetişmesini engellemez ama omuzunun durumu nedir bilmiyorum. Fenerbahçe'de İlhan'ın da dediklerine katılarak, formasıkıntısı yaşamayacak birisi Özer. Ki bu sezon da, geçen senenin yarısını sakatlığı sebebiyle oynayamamış, sezon başı kampıuna katılamamış ve sezonun başlarında uzunca bir süre oynamamışolmasına ağme, iyileince kadroya girdi.
Sakatları çok olması, fedakarlık yapmasını gerektiriyor. Sahada yapmak isteyip de, fiziki sıkıntılar sebebiye yapamadığını görüyoruz. Eğer hedeften erken kopulmazsa ya da erken şampiyonuk ilan dilmezse amaliyat olmaz, bu 2 ihtimal da düşük olduğundan, fedakarlık yapmaya devam edecek, günü kurtarmak için geleceğini tehlikeye atacak. Biz seni anlıyoruz Özer, ameliyat olman takımı yalnz bırakman anlamına gelmez, o nedenle mümkün olan en kısa sürede ameliyat olmalısın.
El Barto
05.Haziran.2010, 01:38
http://www.sabah.com.tr/multimedya/video/videoizle/19859ed7-e066-43e0-a20e-9020867a0749
Çok eğlenceli bir video ben çok beğendim. :) Gerçekten içten ve samimi bir şekilde anlatıyor.
CeNTeR_TR
05.Haziran.2010, 17:19
Sayın Barto , Videoyu izleyemedim ama başlığı okudum Bu sene Şampiyonluğun niye kaçdığı anLaşıLdı bu haberden sonra :p
BleedingMoon
06.Haziran.2010, 01:23
yeteneklerinin yanında pres yapması ve çok koşması güzel.