Log in

View Full Version : Abramovich'ten Kartal'a kıyak

Bugra19o3
18.Ağustos.2006, 22:56
Abramovich'ten Kartal'a kıyak

Chelsea’nin Rus patronu, Çırağan Sarayı’nda bir araya geldiği Beşiktaş yöneticisine, "Türk futboluna katkıda bulunmak bana mutluluk verir. Bizden istediğiniz futbolcular için bonservis parası talep etmem. Siz oyuncuyla anlaşın yeter" dedi.
Chelsea'yi satın aldıktan sonra yaptığı rekor transferlerle adını tüm dünyaya duyuran Rus işadamı Roman Abramovich, "Le Grand Bleu" adlı süper lüks yatıyla geldiği İstanbul’da Türk kulüplerine dostluk ve işbirliği mesajı gönderdi.
Hürriyet Gazetesi'nin 19 Ağustos 2007 tarihli haberine göre, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Celal Kolot ile Çırağan Sarayı’nda yemek yiyen Abramovich, Kolot’a, Türk kulüpleri ile oyuncu alışverişi yapmaya hazır olduğunu ifade etti. İş ve tatil için birkaç kez geldiği Türkiye’yi çok sevdiğini vurgulayan Rus işadamı, "Türk futboluna katkıda bulunmak bana mutluluk verir" dedi. Abramovich, Beşiktaş’ın yaklaşık 1 ay önce talip olduğu Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele için bonservis ücreti istemediğini hatırlatarak şöyle konuştu:
"Projelere açığım"
"Türkiye’yi ve Türk insanını çok seven bir işadamı olarak, sahip olduğum maddi ve manevi olanakları bu ülkenin yararına kullanmaya hazırım. Chelsea’den bir veya birkaç oyuncuyu Türk kulüplerine verebilirim. Beşiktaş Kulübü olarak kadromuzdaki herhangi bir oyuncuyla anlaşma sağlarsanız, sizden bonservis bedeli istemeyeceğiz. Siz futbolcuyla anlaşın yeter. Sadece Beşiktaş’a değil, Fenerbahçe ve Galatasaray’a da imkanlarımız dahilinde yardımcı olurum. Türk kulüplerinin futbolla ilgili her türlü projelerine açığım."
Celal Kolot da Roman Abramovich’e, kendilerine gösterdiği bu yakınlık ve dostane tavır nedeniyle teşekkür ederek, bundan böyle Chelsea Kulübü ile daha sıkı bir işbirliği içine gireceklerini söyledi. Kolot, önümüzdeki dönemde Chelsea’de oynayan bazı futbolculara talip olabileceklerini de vurguladı.

Kaynak: Hürriyet19.08.2007document.write('');

ChAoS
18.Ağustos.2006, 23:14
Türk kulüpleriyle arayı iyi tutup türkiye'ye kapağı atmaya çalışacak , bana göre Abramovich'in ticari bir amacı var amacına ulaşmak için türk futbol kulüplerini hedef seçmiş olabilir.

erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 06:47
bu habere pek inanmadım...

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 07:08
Kimse kimseye kara kaşı,kara gözü için futbolcu almaz.

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 07:08
Banada pek inandırıcı gelmedi.Doğru olsada arkadaşın dediği gibi kesin bir çıkarı vardır.

eXcitinG
19.Ağustos.2006, 07:19
Sheva`yı yoLLasınLar o zaman bize işte nasıL oLsa forma şansı da buLamıyor :zuhaha

Atakan38
19.Ağustos.2006, 15:26
Haber YaLandır

Doruysa BiLe CeLaL KoLot BıLerek Gıtmıstır Daa Sonraki YıLLarda Onumuzdekı GunLerde Bi İşim Çıkarsa Die Daa Dorusu Abramoviç'in YapabiLeceği Ondan Yardım İsteyebiLeceğimiz Bi İş Olur Die

starfreedom
19.Ağustos.2006, 16:30
Anlaşılan Abramovich Türkiye'de yatırım yapacak.

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 20:46
Yav Türkiye'ye yatırım yapacaksa direk bizim kulübün hisselerinin bir bölümünü satın alsın.

starfreedom
19.Ağustos.2006, 20:48
Direkt olarak kulübüde alsın bence. Demirören'den kurtulmuş oluruz en azından.

RaSenGan
19.Ağustos.2006, 22:09
3 büyüklere versin 1'er kişi.O zaman anlarız doğru olduğunu :)

starfreedom
19.Ağustos.2006, 22:19
Bize bir seneliğine Kalou'yu kiralasın:D
Obi Mikel'de olur aslında:)

eraser212
19.Ağustos.2006, 22:21
adam bedelsiz verse bile oyuncular neden chelsea yi bırakıp gelsin ki beşiktaşa. hem gelmeyi kabul etse bile chelsea den aldığı paranın 10 da 1ini karşılayamaz türkiyedeki kulüpler

FeYYaz1989
20.Ağustos.2006, 07:53
Bir Abramovich'imiz eksikti,süper oldu..
Ne işlerle uğraştığı belli olmayan insanların Beşiktaş'la işi olmasın,paramız yetiyorsa anlaşır alırız,kimseden bedava futbolcu dilenecek değiliz.Sayın Abramovich yanlış takımı seçmiş bence,Beşiktaş'ta böyle şeyler olmaz.