Log in

View Full Version : Basin Arda'ya ucan kafa mi atmak istiyor?

remake
19.Ağustos.2006, 18:24
"Ne işin var barda?"

Galatasaray'da son günlerin konuşulan ismi Arda Turan dün Bursaspor mücadelesinde ikinci yarı oyundan alındı. Arda'nın performansındaki düşüklük yine eleştiri oklarını genç futbolcunun üzerine yöneltti.

20 Ağustos 2007 tarihli Takvim gazetesinde Serhat Ulueren'in Arda ile ilgili açıklamaları ve onun gece hayatını anlatması genç futbolcuyu sıkıntıya sokacak gibi duruyor. İşte Ulueren'in aldığı bilgiler ve Arda'nın Cuma gecesi yaşadıkları..."Cuma sakatlanıp idmanı bıraktıktan sonra Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan'la Sortie'ye gittin mi? Bir an önce toparlan ve kendine gel Arda!.. Yoksa her şey çok geç olacak.
Dünkü maçın yorumuna geçmeden önce 19 yaşındaki Arda Turan'a bir kaç soru yöneltmek istiyorum. Perşembe günü Koprivnica maçından sonra sabaha karşı İstanbul'a geldiniz. Cuma günü antrenmana çıktınız. Bu antrenmanda belinde spazm oluşan Arda çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Soru 1: 17 Ağustos Cuma akşamı Ortaköy'deki Sortie gece kulubüne gittin mi? Soru 2: Yanında Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan ve kızlı erkekli kalabalık bir grupla oturdun mu?. Soru 3: Saat 02.45'i gösterdiğinde (Cumartesi gününün ilk saatleri) hala Sortie'de ayakta bir şekilde tam mekanın ortasında bulunuyor muydun?. Soru 4: Dünkü Bursaspor maçında sahada tel tel dökülmenin takımın en kötüsü olmanın ve 71. dakikada oyundan alınmanın bu gece kulübünde o saate kadar bulunmanın rolü var mıydı?
Kaybolup gideceksin
Şimdi soruları bitirip uyarılarımı yapmak istiyorum. Geçen sezon müthiş bir çıkış yakalayan ama devamını getiremeyen, Konyaspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan, bu sezon başında teknede 'bademcik operasyonu' yaparken çekilmiş fotoğrafların manşetleri süslediğini hepimiz çok iyi hatırlıyoruz. Arda kötü yaşıyorsun.. Ve bu tempoyla kaybolup gideceksin. Tabi Galatasaray yönetimi aylardır santrfor arayışında olduğu için disiplin hak getire. Takım kim kimle ne yapmış, ne etmiş. Kim eğlenmiş, kim dozajını kaçırmış, kim nasıl yaşıyor, kimin umurunda ki. Üç resmi maç, üç galibiyet. Defans yol geçen hanına dönmüş, Orkun abuk sabuk hareketler yapmış, itirazlardan bol sarı kart görmüş, tabi bunlar anında unutuluveriyor. Ben uyarıyorum. Galatasaray kötü oynuyor. Son iki maçını şansıyla kazanmıştır ve bu gidişat tehlike sinyalleri vermektedir. G.Saray'ın yapması gereken bir kaç şey var. Yeni forvete 10-15 milyon euro vereceğinize, elinizdeki 1 milyon dolarlık Necati'yi affedersiniz. Defansa Servet ve Song'tan daha çabuk adam gibi bir oyuncu alırsınız ve başta gençleri disiplin altına alarak, onları sürekli kontrol altında tutup, bu oyunculardan çok daha fazla verim alma yoluna gidersiniz."
SERHAT ULUEREN/TAKVIM

Laflara bakar misiniz: "kizli erkekli kalabalik bir grupta bulnuyor muydun?", "bademcik ameliyati yaparken"...

Arda'da sonucta bir insan. Hemde 19 yasinda. Bazi insanlar hata yaparak ogreniyorlar ama basin boyle bir genc yildiza sahip cikacagina adami psikolojikman bitirmeyi amaclamis sanki.

Arda'nin yaptigi degil, bu kose yazarinin yaptigi asil ayip...

Aşk-ı Şehir
19.Ağustos.2006, 18:28
bu adam hep aynı konuşma tarzını kullanıyo ve çok itici!!! Ne yaptığını sanıyor sözde Türk futbolunu kurtarmak istiyor ama daha çok batırıyor :mad:

gezenti
19.Ağustos.2006, 18:40
Yavf bu Serhat Uluerene ne kadar uyuz oluyorum tahmin edemezsiniz.Her hafta hazırladığı saçma haberlerle ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!!!!! diye geçerler hiç kimse tiye bile almaz bunları haksızmıyım.Kendini bişey sanan gazeteci bozuntusu bana göre nerde nasıl konuşucağını bilemiyor.........

Atakan38
19.Ağustos.2006, 18:42
Adam Bi Yerde HakLı N İşi Var Barda Sortie'de FaLan Mac Gunu

Arda Genc Bı FutbOlcu Yapıcak DoaL Olarak Hakkı Ama Yerı v Zamanı Var

Kotu YoLda IlerLio Performansıda Çok Düşük

Benca Adam Gıbı ÇaLısıp ToparLanmaLı Yoksa LıncoLn'ün Yedeğini Bırak Ilk 18 BıLe Gıremez

Basında Çok Abartıo Bazen HeLe Serhat Ulueren

Hugo
19.Ağustos.2006, 18:45
Ben Serhat Ulueren'i severim..
Ama bu sefer çok ağır konuşmuş..

eXcitinG
19.Ağustos.2006, 18:51
Serhat uLueren zaten paso eLeştirir.Hic acıma feLan yok adamda.Ağzına ne geLiyorsa söyLüyor.Zaten ben kaaLe aLmam bu adamın söyLedikLerini.

tosunpasa
19.Ağustos.2006, 19:03
Sert ama doğru konuşmuş..

remake
19.Ağustos.2006, 19:54
Mactan once gece klubunde olmasi kotu tamam. Ama kiz arkadasiyle birlikte tatilde olmasinin ne gibi bir zarari var Arda'ya onu cozebilmis degilim. Adam ister oper ister sever...sana ne yani? Ulusal bir gazetede adamin sevgilisi ile yazin ne yaptigini elestirmek senin ne haddine be adam?

Sabri'de ayni yollardan gecti fakat son akli basina geldi. Hakan Sukur gibi bir faktor varken Galatasaray'da genc futbolcular er gec dogru yola geleceklerdir. Bizde de Rustu bu rolu ustlense cok faideli olacak Batuhanlara, Aydinlara.

erdemzorer10
19.Ağustos.2006, 20:04
arkadaşlar arda turandan bahsediyoruz Türk futbolunun gelecekteki en önemli yıldızlarından biri..dolayısıyla ardaya yapılan bu sert eleştiriyi sonuna kadar dogru buluyorum

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2006, 20:23
Eleştirilerin sertliği önemli değil.Önemli olan hakkında eleştiri yapılan futbolcunun eleştirinin sertliğine bakıp üzülmek yerine o eleştiriden bir şeyler kapmak.Zaten iddialar doğru değilsede hiç takmaması lazım.Bu tür şeyler genç oyuncuların en büyük sorunu.

REsist JuvE11
19.Ağustos.2006, 20:28
futbolunu ve karakterini etkilemeyecek herşeyi yapabilir bence

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 20:29
Medya hızlı yükseltir,hızlı indirir.

transatlantik
19.Ağustos.2006, 20:43
bu uyuz adam kendince gundem olusturuyo...takmamak lazim

TürkuAz
20.Ağustos.2006, 00:48
Serhat Ulueren..

Yorum yapmaya gerek yok.

RaSenGan
20.Ağustos.2006, 00:51
Takmıyorum ben bu adamı..

Omerdinho
20.Ağustos.2006, 03:41
Sert ama doğru konuşmuş..
Katiliyorum, yabanci forvete 10-15 milyon dolar vereceklerine ellerindeki Necati'yi affetsinler daha iyi.

Ayrica Arda kendisine Sergen'i örnek aldigini söylemisti , Sergen'i örnek almasi beni sasirtmiyor dogrusu :)

nart_susruko
20.Ağustos.2006, 07:19
serhat ulueren söyledi diye yanlış olacak diye birşey yok, kaldıki bu konuda söylediği şeylerin çoğunda haklı..

sezon içinde olmaz böyle işler hele de maç günü, sezon bittiğinde ya da klüp futbolculara izin verdiğinde ne yapıyorsan yap tabii basına fazla malzeme de vermemek gerekir..

ama yinede serhat ulueren çok konuşmasın. :icon_smile:

ekolata
20.Ağustos.2006, 07:30
Şimdiki çocuklar kendilerine ardayı örnek alıyolar arda forması alıyorlar. Ama arda örnek olucağı yerde maçdan 2 gün önce barlarda gezip tozuyor.

Serhat olueren çok büyük konuşmaya başladı. Eskiden çok güzel haberler yapardı ama artık cıvıttı :mad:

absolut12
20.Ağustos.2006, 08:05
Arda iyi bir futbolcu.19 yaşında kanı kaynıyo gezip tozucak ama bu hareketi yapıp medyanın ağzına malzeme vermese iyiydi.Bir maç kötü oynayınca kötü futbolcu olmaz.Çok çabuk batırmış gazeteci arkadaş

REsist JuvE11
20.Ağustos.2006, 08:06
siz bu serhat ulueren in türk futboluyla ilgili bir tane iyi haber yaptığını gördünüzmü?.herzaman bomba gibi konuklar,önemli dosyalar falan filan..sanki derin devleti tartısıyolar..resmen rating amaçlı..

Atakan38
20.Ağustos.2006, 15:54
Şok Şok Şok___Flaş Flaş Flaş

İddaa Edioruz Yer Yerinden Oynayacak Türkiye Bu Proqrama KiLitLenecek

KonuşuLmayanLar KonuşuLacak GercekLer Gun Yuzune Cıkacak

Paso Bu Tur RekLamLar

Ama Adamın Artık N Olduğunu AnLadı Herkes Bu adamın Ismını Duyunca GuLuoLar Ztn
Ama Bu Yazısında Diecek Bı Sey Yok

dakara
20.Ağustos.2006, 17:04
adamın yaptığı programlarda futbolun güzellikleri dışında her şey var

Eray Dengiz
20.Ağustos.2006, 17:10
basına bak, geçen sene ardayı yere göğe sığdıramadılar, 1 sene geçti şimdi çocuğu ezmek için fırsat kolluyorlar. serhat ulueren kim ya? bu çocuk 21 yaşında istediğini yapar, gezer tozar, tatilde kızları öper buna kim karışır. ister gece hayatı olsun isterse etrafında 100 bin tane kız olsun kime ne?

bu adam çıkıp futbolunu oynadıktan sonra normal hayatında yok şunu yapıyosun yok bunu yapıyosun diye kimseyi eleştirmeye hakkı yok, serhat ulueren sen git şike olaylarını araştır...

Ralph
20.Ağustos.2006, 18:11
Sonrada denir ki neden türkiyeden genç yetenek çıkmıyor.

TürkuAz
20.Ağustos.2006, 19:28
Bırakın artık bu karalama çalışmalarına destek vermeyi.Arda Turan 21 yaşında, profesyonel bir oyuncu.Ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez..

Serhat Ulueren, sen ne zaman doğru düzgün [futbol] haber yaptın ki?

Ayrıca Karl Heinz Feldkamp, GST TV'ye konuştu.Arda haberinin doğruluğunu bilmediğini ve milli takım kampından sonra bunu araştırıp ona göre davranacaklarını söyledi..

Ayrıca her futbolcunun özel hayatı olması gerektiğini ve bunun gizlilik içinde olması gerektiğini belirtti..

ekolata
21.Ağustos.2006, 04:03
Absolut12

Arda iyi bir futbolcu.19 yaşında kanı kaynıyo

TobiAslan

Arda Turan 21 yaşında, profesyonel bir oyuncu

Doğrusu hangisi :)

Omerdinho
21.Ağustos.2006, 04:04
Arda 21 yasinda diye biliyorum.

transatlantik
21.Ağustos.2006, 04:11
arda 20 yasinda ikisinin ortasi yani

sehzadee
21.Ağustos.2006, 22:54
Yorumsuz..:D:D

TürkuAz
21.Ağustos.2006, 23:20
Yorum yaptığım sırada FM 2007 açıktı ve 2 sezon ilerideydim.O nedenle dalgınlıkla yanlış yazmışım.:D

Bugra19o3
22.Ağustos.2006, 05:57
uçan kafadan çok uçan tekme gibi....:n:

ekolata
22.Ağustos.2006, 06:01
ee gene karışık bu sefer 20 mi 19 mu :n:

uAburak89
22.Ağustos.2006, 06:07
Bende basına uçan kafa atmak istiyorum..