View Full Version : TSL 3. Hafta | G.Antepspor - Beşiktaş
Emurafu
25.Ağustos.2006, 17:35
Bu arada Antep 10 kişi ile falan savunma yapmadı zurita biaz akıllı olsa golüde vardı..
fmsmyrna
25.Ağustos.2006, 17:48
Orda İ.Akın'ı önceden biri tutsa taçı rahat kullandırmasalar gol olmayacaktı belki ama futbol bu oldu işte.Mesut Bakkal Volkan'ı çıkardı Fatih Şen'i aldı belki gol pozisyonunda Volkan olsaydı tecrübesiyle takımı öne çıkarıp taçta rahat top aldırmazdı.Tebrikler Beşiktaş'a.Batuhan'a tebrikler aynı yaştayız ve Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak kolay değil gerçekten öyle bir camiayı kaldırmak maç sonunda ağlıyordu helal olsun çocuğa
Ralph
25.Ağustos.2006, 17:53
Serdar Özkan gerçekten mükemmel.Ben her geçen gün ikna olmaya başlıyorum.Sanki senelerdir 11'de oynuyormuş gibi.Delgado'nun çıkmasına bu sefer ilk dfa hak verdim.Çok kızdı çıkarken ama bencede gerekliydi.Çok top kaybetti.Şanssız günüydü.Ama herkes onun yeteneğini biliyor.Batuhan'ın girmesine kızdım biraz.Gerçi biraz düşününce kim var dedim.Burak Yılmaz...Ondan kötü oynamayacaağı kesindi.Ona da hak verdim.Sonuç olarak 16 yaşında benden bile küçük bir çocuk kurtardı maçı.Helal olsun.İstekli bir Beşiktaş görmek çok iyi.3/3 yaptık.Bakalım nereye kadar gidecek.Başarılarının devamını diliyorum Beşiktaş.
Bu arada Fotospor gazetesi nedense kafasına göre haber yapıyor hergün.Hem okuyorum hemde Beşiktaş'ın resmi sitesinde gördüm.Bobo'yu kafalarına göre bir takıma gönderiyorlar.Beşiktaş resmi sitesinde hergün yalan diyor ama ısrarla habere devam ediyorlar.Gazetecilik yalan haberse devam etsinler.Medya buysa devam etsinler.
Rodrigo Tello
25.Ağustos.2006, 17:58
Maçı full izledim....
Maç da iyi oynayan yoktu...Çok denk bir maç oldu..Son dakikada Gol gelerek besıktas kazandı...
Bu arada Antep 10 kişi ile falan savunma yapmadı zurita biaz akıllı olsa golüde vardı..
Oyun hakkı 1 puan gibiydi ama nitekim besıktas kazandı ve çok kritik 3 puan aldılar..
Daha bişey demiyorum hala denk bi maç oldu diyorsunuz.İsteyen istedigi yorumu yapıyo konusmaya gerek yok.
Ralph
25.Ağustos.2006, 18:00
Denklik diye birşey yok.90 Dakika etkili olan bizdik.Ama isteyen istediğini söyler tabii.
Emurafu
25.Ağustos.2006, 18:13
Dogruya dogru bu sene besıktası sırtlayan oyuncu bobo idi.......Bütün oyun onun üstüne idi şimdi bobonun olmaması cok kötü bana göre gol yollarında sıkıntı olacak gaziantep katı savunma yaparsa bu mac -0-0 veya 1-0 biter..
Dedigim cıktı galiba:D:D
Hatta macta yasanacakları yazmısım:):)
Ralph
25.Ağustos.2006, 18:23
Ozaman neden son 2 maçı yendik.İkisinde de Bobo yoktu.Yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı olmaz böle şeyler.Sonuçta olan böyle oldu ve yendik.Olsaydısı flan olmaz böyle şeylerin ;)
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2006, 18:29
Kimse kolay bir maç olmasını beklemiyordu zaten.Zor oldu ama güzel oldu.G.Antep 10 kişi savunma yapmadıysa De Nigris neden ilerde yalnız kaldı?Beşiktaş nasıl %62ye %38 gibi açık ara topla üstün oynadı?G.Antep'in son dakikalardaki kontra ataklar dışında kalemize organize bir atağı var mı?Onlarda da Volkan ve Zurita uzaktan vurmayı tercih etti.Bobo ve Higuain takıma katılınca daha rahat gol atacağımıza inanıyorum:)
canavar20
25.Ağustos.2006, 18:48
BJK kazandı işte hem şu geçn Batuhan çok feci.:n:
Del Piero_10
25.Ağustos.2006, 20:50
Bir takım 95 te atar maç uzarsa 115 te atar,şansla alakası yoktur.
eXcitinG
25.Ağustos.2006, 20:54
10 kişi ile savunma?!...
arkadaşım sen bu maçı izlediğine emin misin?.. ben ordaydım ve 10 kişi ile savunma yapan bir takım da, ileri çıkınca oyuncularını azarlayan bir hoca da göremedim!...
bakkal, maçtan önce diyodu, yeni bir oyun stiliyle oynucaz diye; oyun sitili buysa, pek de dahiyane ve içacıcı olmadığı ortada. ama 10 kişiyle savunma olmadığı da ortada...
sahada (iki takım için de), kanatlara top çıkaramayan, haliyle kanatların çalışmadığı, savunmada beceriksizlik yarışında olan ve (nedense) sanki kazanmayı istemeyen iki takım vardı...
ilk yarı pozisyon bulamasa da oyunun hakimi antep'ti, ikinci yarı ibrahim akın'ın girmesiyle beşiktaş biraz canlandı... zurita'nın beraberliğe yatması neticesi ise gol geldi ve beşiktaş kazandı...
ama beşiktaş böyle oynayacaksa, kusura bakmayın ama, daha çok bocalar... burası bjk-fb-gs tartışma yerine döndüğü için, antep hakkında fikrimi buraya yazmaktan vazgeçiyorum...:mad:
Sanırım Ben antep maçının geniş özetini değiLde başka maç izLedim herhaLde uyku sersemi.İLeri çıktıkLarı içinde bağırıp çağıran geri koşun diye de Mesut bakkaL değiL başka hocaydı gaLiba..
Sen oLayLara bakmak istediğin açıdan bakıyorsun.Peki o zaman bana bir pozisyon söyLe ki goL oLması içten oLmayan ?
Bizim de sadece bir kaç tane vardı.Sonunda da şans eseri her zaman atıLamayacak bir goL attık ve kazandık.Aham şaham Beşiktaşı bozan Beşiktaş a üstünLük kuran da bir futboL oynamadınız.
Şu mesajını GaLatasaray maçı hakkında bir başka üye size karşı yazsaydı şikayet etmediğin yönetici söyLemediğin Laf kaLmazdı değiLmi.İnsanLarı sinirLendirmek için eLinizden geLeni yapıcaksınız iLLa.. ?
Rodrigo Tello
25.Ağustos.2006, 21:01
Sanırım Ben antep maçının geniş özetini değiLde başka maç izLedim herhaLde uyku sersemi.İLeri çıktıkLarı içinde bağırıp çağıran geri koşun diye de Mesut bakkaL değiL başka hocaydı gaLiba..
Sen oLayLara bakmak istediğin açıdan bakıyorsun.Peki o zaman bana bir pozisyon söyLe ki goL oLması içten oLmayan ?
Bizim de sadece bir kaç tane vardı.Sonunda da şans eseri her zaman atıLamayacak bir goL attık ve kazandık.Aham şaham Beşiktaşı bozan Beşiktaş a üstünLük kuran da bir futboL oynamadınız.
Şu mesajını GaLatasaray maçı hakkında bir başka üye size karşı yazsaydı şikayet etmediğin yönetici söyLemediğin Laf kaLmazdı değiLmi.İnsanLarı sinirLendirmek için eLinizden geLeni yapıcaksınız iLLa.. ?
Bosver abi isteyen istedigi gibi konusuyo yapcak bişey yok biz dogruları görüyoruz yeter.Onlar kendilerini kandırsınlar.Beşiktaş cok sanslıydı desinler.
eXcitinG
25.Ağustos.2006, 21:04
Yok yani adam gibi tartışma yok.Kimse gerçekLeri kabuLLenmek istemiyor.Her zaman oLayLar farkLı yere çekiLiyor.Ne desek doğru da oLsa göre göre itiraz ediyorLar.Yani bu böyLe oLmaz ve gitmez.Artık mesaj yazmaktan ve okumaktan korkar haLe geLdim.Adam gibi tartışma yapsak anaLiz etsek herkes adam gibi görüşünü beLirtse Dünyanın sonu geLir..
Rodrigo Tello
25.Ağustos.2006, 21:18
Yok yani adam gibi tartışma yok.Kimse gerçekLeri kabuLLenmek istemiyor.Her zaman oLayLar farkLı yere çekiLiyor.Ne desek doğru da oLsa göre göre itiraz ediyorLar.Yani bu böyLe oLmaz ve gitmez.Artık mesaj yazmaktan ve okumaktan korkar haLe geLdim.Adam gibi tartışma yapsak anaLiz etsek herkes adam gibi görüşünü beLirtse Dünyanın sonu geLir..
Valla haklısın abi.Bİri cıkmıs diyorki ordan mactaki ilk atak 55. dk da Gaziantep'ten geldi falan filan.Valla bunlara sadece gülüyorum abi...Ayrıca spiker bile bagırıyodu Antep 11 kişi kendi yarısahasında kapanıyo diye.:icon_biggrin:
ChAoS
25.Ağustos.2006, 21:22
http://www.sabah.com.tr/2006/07/01/im/5B6D643AB614AD43B5B4F47Em.jpghttp://www.agas.2n.pl/dzieci/Kuba/Batistuta/batistuta5.jpg
eXcitinG
25.Ağustos.2006, 21:24
Batuhan ve Bati..VaLLa bence o kadar benzemiyor stiLLeri.Bati topLa gidebiLen ve sert şutLar atabiLen bir oyuncuydu.Batuhan biraz daha Hakan vari oynuyor.Bence Hakan Şükür tarzında.
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2006, 21:25
Adı benziyor abim o yeter :)
ChAoS
25.Ağustos.2006, 21:26
Batuhan ve Bati..VaLLa bence o kadar benzemiyor stiLLeri.Bati topLa gidebiLen ve sert şutLar atabiLen bir oyuncuydu.Batuhan biraz daha Hakan vari oynuyor.Bence Hakan Şükür tarzında.
Daha 16 yaşında bir futbolcunun oyun tarzını tam olarak belirlemek yanlış değilmi toplam 2 maçını izledik:)
Ayrıca Batistuta kafa toplarında Hakan Şükür'ü aratmazdı.;;)
eXcitinG
25.Ağustos.2006, 21:29
ehe zaten keşke Bati gibi oLabiLse ne mutLu bize oLur o zaman.Daha genç evet hakLısınız.Kendine bir idoL beLirLeyip onun yoLundan gitmeye çaLışırsa bunun üzerine kendi yetenekLerinide koyarsa bişeyLer oLur neden oLmasın :)
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 22:07
Yok abi öyle şey mi olur? Herkesin kafasında basma kalıp fikirler var.Ona göre ve işlerine nasıl gelirse öyle yazıyorlar.Beşiktaş gol atıyor Beşiktaş taraftarından başka çoğu kişi(Bazı kişiler hariç) bu şansla nereye kadar diye yorum yapıyor.O zaman maç 90 dakika oynanmasın.Gerçi 80 dakika oynansa ve biz 80 de atsak yine ballı taraf biz oluruz.Kendilerine gelince ama aynı tarafsızlıkta!!! yorum yapamıyorlar.
Emurafu
25.Ağustos.2006, 22:18
Bizim basın varken oda söner:(
İnsallah oyunlara gelmez:):)
Basın abarta abarta oyuncu nerelere getirir 2 gün sonra basında söyle haber cıkar batuhan bonservisi su kadar:):)
Önemli olan Allah sakatlık yasatmasın:)bu performansını sürdürürse en azından ümit milliye cagırılır....
Stili bence hakan gibi...
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 22:34
Bizim basın varken oda söner:(
İnsallah oyunlara gelmez:):)
Basın abarta abarta oyuncu nerelere getirir 2 gün sonra basında söyle haber cıkar batuhan bonservisi su kadar:):)
Önemli olan Allah sakatlık yasatmasın:)bu performansını sürdürürse en azından ümit milliye cagırılır....
Stili bence hakan gibi...
Merak etme Emrah abi biz oyunlara getirtmeyiz.;;)
Ayrıca en azından ümit milliye gitmez.Orası kesin.Amacı milli takım olmalı.
Fıratcan Alçınkaya
25.Ağustos.2006, 22:36
Ertuğrul Sağlam olduğu sürece Batuhan Karadeniz gelişmeye dvm eder...
BlackEagle19o3
25.Ağustos.2006, 22:37
Bence Batuhan özel hayatına çok dikkat etmeli:)Bir de bu yaşında fazla yüklenilmesi yanlış olur ona....
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 22:38
İşte Batugol & İ.Akın ortaklığının meyvesi;
http://www.youtube.com/watch?v=C5w66788EKs
Rodrigo Tello
25.Ağustos.2006, 23:34
Öncelikle Ertugrul Saglam'a helal olsun 16 yasındaki cocuga güvenip oynattı.Tigana genclere Saglam'ın yanında hiç önem vermiyomuş ;) Turkiye'de hiçbir hocada 16 yasındaki oyuncuyu oynatacak yürek yok.Tebrikler Batu Tebrikler Ertugrul saglam...
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2006, 23:41
Evet Delgado'yu çıkarıp Batuhan'ı almak her teknik direktörün yapacağı iş değil.
Bugra19o3
25.Ağustos.2006, 23:43
Hangi Burak bu ?
Burak Yılmaz
Ilhan
26.Ağustos.2006, 02:18
Beşiktaş dün atak bir futbol oynadı. Baskılı futbol ile rakip alanına çok adamla gittiler. Bekler birkaç pozisyonda geriye dönüş problemi yaşadığı için Antep kontra atak ile pozisyon bulabildi.
Batuhan'ın kendini geliştirmesi gerektiği bir gerçek. Nobre ağabey'i gibi pas alabilmeyi becermesi lazım. Kanat ataklarında ve havadan gelen toplarda etkili bir silah. Beşiktaş eğer Avrupa arenasında iş yapmak istiyorsa Batuhan gibi, Serdar gibi yıldızlarını satmamalı.
Serdar Kurtuluş kendini hücum yönünde geliştirmiş. Topa basabiliyor, isabetli orta açabiliyor, çalım atabiliyor. Daha konsantre ve daha soğukkanlı.
Maçta ön plana çıkan üç isim kimdi diye sorarsanız, İbrahim Akın, Nobre ve De Nigris derim. İbrahim Akın Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam önderliğinde bence bu sezon milli takıma kada yükselecek. Hızlı ve iyi adam geçebiliyor. Tek eksiği top tekniği ve aldığı kararlar. Nobre'yi ben bu maç çok beğendim. Gerçekten ligimizdeki en kaliteli forvetlerden. Topu alıp ayağında tutabiliyor, kanatlara yayabiliyor. Ömer'in yıldızlaştığı pozisyonda attığı kafa şutu mükemmeldi. Kanatlardan gelen pozisyonlarda nerede duracağını biliyor.
De Nigris de bence bu maç olumlu bir görüntü çizdi. Topu alıp saklayabiliyor, hem havadan hem yerden iyi. Ama Antep'in hocası tek forvetli sistemde onu yanlız bıraktığı için etkili olamıyor.
Bence Antep'in De Nigris'in yanına bir forvet monte etmesi ve orta sahada Zurita'nın yanına yaratıcı bir orta saha alması gerek.
Beşiktaş bu sene kanatlardan çok iyi geliyor. Serdar Özkan ve Tello gibi iyi orta açan oyunculara sahipler. Nobre, Batuhan ve Bobo ile bu topları gole çevirebiliyorlar. Ayrıca yanlarına Delgado ve Higuain de katılınca yerden de iyi gelecekler.
Beşiktaş'ın en önemli zaafları oyuncuların geri dönmemesi ve orta sahadan kademeye giren oyuncu sayısının azlığı. Antep belki gol atamaz ama yarın Şampiyonlar Ligi'nde gafil avlanabilir Kara Kartal.
Emurafu
26.Ağustos.2006, 02:20
Merak etme Emrah abi biz oyunlara getirtmeyiz.;;)
Ayrıca en azından ümit milliye gitmez.Orası kesin.Amacı milli takım olmalı.
Herhalde milli takım olacak yani demek istedigim yası cok genc bu yasda ümit milli da rahatlıkla oynayabilir milli takım ise olgunlasınca:)
Üimt milliye cagrılabilir ama galiba u18 cagrıldı..
Öncelikle Ertugrul Saglam'a helal olsun 16 yasındaki cocuga güvenip oynattı.Tigana genclere Saglam'ın yanında hiç önem vermiyomuş ;) Turkiye'de hiçbir hocada 16 yasındaki oyuncuyu oynatacak yürek yok.Tebrikler Batu Tebrikler Ertugrul saglam...Batuhan yasını hiç göstermiyor fizik gücü süper zaten fizik gücü olmasa oynayamazdı çünkü 16 yasında forvette işi zor olurdu:)ilerde hakan şükür gibi olabilir.. Bu arada Bir gerets vardı Aydın yılmaz sahneye cıkmısdı unutma:)Geretsde gıttı...Ugur ucar vardı 16 yasında Terim oynattı..Sanırım istanbulspor macı idi..Birde emre belözoglu var o yasda ortsaha yükü onda idi.....
Peshayat
26.Ağustos.2006, 02:30
Antepin kac pozisyonu var Allahskina...Baskili bi oyun sergiledik ve bekledigimiz gol son dk da geldi...olay budur...Gs de fb de son dk golleri atmadimi...nie bukadar..laf sayiyosunuz ki..Besiktaslilik durusu bu mu faso fiso...gidin..
Fb-sivas macini izlein..Fb kadar balli takim olamaz 2-3 kere direkten donuyo top nerdeyse kalenin agzina girip cikio..olmaz boyle pozisyonlar..neyse kazandik maci mutluyuz...
Rodrigo Tello
26.Ağustos.2006, 03:34
Herhalde milli takım olacak yani demek istedigim yası cok genc bu yasda ümit milli da rahatlıkla oynayabilir milli takım ise olgunlasınca:)
Üimt milliye cagrılabilir ama galiba u18 cagrıldı..
Batuhan yasını hiç göstermiyor fizik gücü süper zaten fizik gücü olmasa oynayamazdı çünkü 16 yasında forvette işi zor olurdu:)ilerde hakan şükür gibi olabilir.. Bu arada Bir gerets vardı Aydın yılmaz sahneye cıkmısdı unutma:)Geretsde gıttı...Ugur ucar vardı 16 yasında Terim oynattı..Sanırım istanbulspor macı idi..Birde emre belözoglu var o yasda ortsaha yükü onda idi.....
Avrupadada bu yasta oynayanların fiziki böyle Batuhan belki aralarında fiziki en iyi olan oyuncu.16 yasında fizigi iyi olmayan oyuncu hicbir yerde oynayamaz zaten.Oynasa Muhammed'i alır oynatırız...
Ayrıca oynatmakda problem degil herkes oynatır.Böyle riskli bi anda Gaziantep tamamen yarı sahasına kapanmışken Delgado gibi adamı cıkarıp Batuhan'ı herkes alamaz.Bunuda bil...Diger hocalarada helal olsun ben her hocanın harcı degil demek istedim..
El Barto
26.Ağustos.2006, 03:39
Sanırım başabaş bir maç oldu diyenlere en güzel cevap gol videosunun içinde var. :)
Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2006, 03:42
Avrupadada bu yasta oynayanların fiziki böyle Batuhan belki aralarında fiziki en iyi olan oyuncu.16 yasında fizigi iyi olmayan oyuncu hicbir yerde oynayamaz zaten.Oynasa Muhammed'i alır oynatırız...
Ayrıca oynatmakda problem degil herkes oynatır.Böyle riskli bi anda Gaziantep tamamen yarı sahasına kapanmışken Delgado gibi adamı cıkarıp Batuhan'ı herkes alamaz.Bunuda bil...Diger hocalarada helal olsun ben her hocanın harcı degil demek istedim..
Bir zamanlar Hagi 75.dakikada Galatasaray malupken oyundan Hakan Şükür'ü çıkarıp Cafercan'ı almıştı... Cafercan 17'isine yeni basmıştı...Yani böyle şeyler olur kardeş Batuhan iyi oyuncu hocası güvenmiştir ve oynatmıştır... Bu kadar basit
Emurafu
26.Ağustos.2006, 04:22
Welet lütfen biraz düsün öyle yaz
Aydın yılmaz sahnede: Konyaspor deplasmanında zorlu mac 0-0 devam ediyor..sampiyonluk her an kacabilir cok kritik bir mac soguk bir kış günü oyuna aydın giriyor 90 da goool aydın:)
yaş 17 yeni girmişdi...
Batuhan gelecegin hakan sükürüdür..
Rodrigo Tello
26.Ağustos.2006, 04:26
Ya siz hala benim ne demek istedigimi algılayamadınız galiba yazdıklarımı iyi okuyun sonra konusun.Ne diyorum ben herkesin harcı degil...
Emurafu
26.Ağustos.2006, 04:32
Bu arada genclere sans veren ertugrul hoca ve diger hocaları tebrik ediyorum..
Umarım terim gibi genc oyuncu profesörü bir hoca insallah bunları milli takıma kazandırır..
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 04:42
Sanırım başabaş bir maç oldu diyenlere en güzel cevap gol videosunun içinde var. :)
+1
Ona da kılıf bulurlar abi.Çok mu zor.Misal "Son dakikada oyuncular yenemedik bari beraberlik elden gitmesin diye geri çekildiler."
uAburak89
26.Ağustos.2006, 04:50
Hala mı bu son dakika muhabbetleri yav, onlarda oyunun içindeki dakikalar.. Zurih maçında da Beşiktaş gol yedi son dakikada.. Takılmayın bunlara.. :D
fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 06:07
Beşiktaş ilk yarı defansifti biraz Baki sol bekti.Serdar Kurtuluş'ta pek çıkmıyordu.2.devre Tello sol beke çekildi önüne İ.Akın geldi işte o zaman baskı kurmaya başladılar.Son dakikalarda iyice şişirdiler ve sonunda bir açık buldular gol geldi.
Atakan38
26.Ağustos.2006, 17:12
Bjk Çat Pat Goturuo BakaLım Bundan Sonra ToparLanacakmı Yoksa Dusecekmı
eXcitinG
26.Ağustos.2006, 18:07
LincoLn pas atmaya çaLışırken top önünde kaLır geLişine şut saLLar harika ötesi goL oLur ama 16 yaşında Batuhan ustaLık kokan bir goL atınca şansa baL`a oLur.Zihniyet ayrıLığının da böyLesi..:)
Atakan38
26.Ağustos.2006, 18:30
LincoLn pas atmaya çaLışırken top önünde kaLır geLişine şut saLLar harika ötesi goL oLur ama 16 yaşında Batuhan ustaLık kokan bir goL atınca şansa baL`a oLur.Zihniyet ayrıLığının da böyLesi..:)
Batuhan'ın GoLune Bı Sey Demedık Demeyızde Ztn GuzeL GoLdü
Ama Sen LincoLn'un GoLu Şansa Uzaktan Vurdu GoL Oldu NormaL Bi GoL Diosan Sanada Bı Sey Demıoruz :):p
eXcitinG
26.Ağustos.2006, 18:33
Batuhan'ın GoLune Bı Sey Demedık Demeyızde Ztn GuzeL GoLdü
Ama Sen LincoLn'un GoLu Şansa Uzaktan Vurdu GoL Oldu NormaL Bi GoL Diosan Sanada Bı Sey Demıoruz :):p
Ben LincoLn ün goLüne bişey demiyorum ki harika bir goL attı.Bazı arkadaşLar Batuhanın goL için o tarz söyLemLerde buLunmuşLardı da onLara gönderme yaptım :)
Ilhan
26.Ağustos.2006, 18:36
Batuhan golü kokladı ve usta bir vuruşla topu ağlara yolladı.
Sanırım ligimizin en genç golcüsü. Aklıma bir isim geldi, Wayne Rooney, o da 16 yaşında iken attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekleri arasında fark vardır elbet, ama Batuhan ülkemizin en kaliteli santraforlarından biri olacak.
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 18:37
Şans golünün en büyük örneği Hakan Şükür'ün kafasına çarparak yön değiştiren ve gol olan goldür.Fenerbahçe maçında olmuştu bu hatırlarsanız.Ancak bu tür goller şans golü diye adlandırılabilir.
eXcitinG
26.Ağustos.2006, 18:51
Herkes nasıL görmek isterse.KimiLerine göre bu hafta İLyasın attığı goLde şanstır meseLa.;)
fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 18:57
Batuhan golü kokladı ve usta bir vuruşla topu ağlara yolladı.
Sanırım ligimizin en genç golcüsü. Aklıma bir isim geldi, Wayne Rooney, o da 16 yaşında iken attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekleri arasında fark vardır elbet, ama Batuhan ülkemizin en kaliteli santraforlarından biri olacak.
Yine Everton'da Vaughn diye bir oyuncu vardı 16 yaşında ilk maçında gol atmıştı bundan 1-2 sene önce
Rodrigo Tello
26.Ağustos.2006, 19:00
Beşiktaş bu oyuncuları 1-2 sene sonra satarsa borç falan kalmaz ama bunlar bize lazım satmayalım. :)
Batuhan-Serdar Özkan-Bobo