Log in

View Full Version : 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grupları

Neron_FB
27.Ocak.2006, 15:20
Grup A
1.Portekiz
2.Polonya
3.Sırbistan Karadağ
4.Belçika
5.Finlandiya
6.Ermenistan
7.Azerbaycan
8.Kazakistan

Grup B
1.Fransa
2.İtalya
3.Ukrayna
4.İskoçya
5.Litvanya
6.Gürcistan
7.Faroe Adaları

Grup C
1.Yunanistan
2.Türkiye
3.Norveç
4.Bosna Hersek
5.Macaristan
6.Moldova
7.Malta

Grup D
1.Çek Cumhuriyeti
2.Almanya
3.Slovakya
4.İrlanda Cumh.
5.Galler
6.Güney Kıbrıs
7.San Marino

Grup E
1.İngiltere
2.Hırvatistan
3.Rusya
4.İsrail
5.Estonya
6.Makedonya
7.Andorra

Grup F
1.İsveç
2.İspanya
3.Danimarka
4.Letonya
5.İzlanda
6.K.İrlanda
7.Licheishtein

Grup G
1.Hollanda
2.Romanya
3.Bulgaristan
4.Slovenya
5.Arnavutluk
6.Bayaz Rusya
7.Lüksemburg

Neron_FB
27.Ocak.2006, 15:22
Tarih tekkerrürden ibaret dememişler boşuna :D İşte size yine Yunanistanlı bir eleme grubu..Umarım bu sefer yeneriz onları ve gruptan çıkarız..Bence kolay bi gruptayız ve ilk 2 ye girenlerin doğrudan şampiyonaya katılmaya hak kazanması da bizim şansımıza :D

En zor grup ise B grubu...Çok fena..:eek:

batuhan673
27.Ocak.2006, 15:33
B grubu hakkaten en zor grup fakat bizimki de zor yandık :(

Neron_FB
27.Ocak.2006, 15:36
batucum yapma ya..1.torbadan gelebilecek en kolay takım geldi..Bir tek Norveç zorlayabilir belki o da....Diğerleri kolay, Macaristan'ın eski gücü yok mesela çok kötü....

İsildur
27.Ocak.2006, 15:37
Yunanistan,B.Hersek,Norveç ve Macaristan kaliteli takımlar.İşimiz zor.Çıkmak için çok çalışmamız lazım.

mustang
27.Ocak.2006, 16:06
Valla bu grubada zor derseniz yuh artık valla bana göre en iyi grub bizim grub
bu grubta eger dogru düzgün oynarsak cıkarız hemde cok kolay

emirduman
27.Ocak.2006, 17:05
Türkiye kalitesini ortaya koyarsa, çok rahat bu gruptan çıkar diye düşünüyorum..

Ancak son eleme gruplarında olduğu gibi kaybetmemesi gereken cepte puanları kaybederse, yine sorunlarımız olur...

Ama Türkiye futbol potensiyelinin %50'sini bile oynasa, bu gruptan rahatlıkla çıkarız...

Neron_FB
27.Ocak.2006, 17:12
Kabusumuz olan Playoff'ların kalkması çok çok iyi oldu...Bu nedenle bence de rahat çıkarız

zeffix
27.Ocak.2006, 17:14
evet bence de biz en kolay gruplardan birine düştük çok rahat bir şekilde çıkarız bu gruptan ama gevşememek lazım tabi ki B grubu gerçekten baya zor ama D grubuda yabana atılcak gibi degil yani çok çekişmeli geçer bence

barahir
27.Ocak.2006, 17:39
beyler kusura bakmayın ama bu grup hiçde zor değil bizi zorlayabilecek olan sadece yunanistan onlarda kılpayı elimizden kaçırdık zten geçen grupta. bence bu gruptan rahat çıkarız

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 18:51
GRUBUMUZDAKİ TAKIMLARI TANIYALIM

YUNANİSTAN

http://img58.imageshack.us/img58/5238/greece9ku.png

Kadrosu
Antonios Nikopolidis
Traianos Dellas
Panagiotis Fyssas
Ioannis Goumas
Mihalis Kapsis
Sotirios Kyrgiakos
Giourkas Seitaridis
Efstathios Tavlaridis
Loukas Vintra
Angelos Basinas
Stylianos Giannakopoulos
Pantelis Kafes
Georgios Karagounis
Konstantinos Katsouranis
Vassilios Lakis
Stylianos Venetidis
Theodoros Zagorakis
Ioannis Amanatidis
Angelos Charisteas
Theofanis Gekas
Nikolaos Lyberopoulos
Dimitrios Papadopoulos
Zisis Vryzas

Stadı:Athens Olympic Stadium ( 74443 )

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/athens_spiros_louis1.jpg

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/greece/athens_spiros_louis2.jpg

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 18:56
NORVEÇ

http://www.uefa.com/ml/images/Logos/50X50/101.gif

KADROSU:
Erik Holtan
Espen Johnsen
Jon Knudsen
Thomas Myhre
Trond Andersen
Christer Basma
André Bergdølmo
Bård Borgersen
Erik Hagen
Jon Inge Høiland
Claus Lundekvam
John Arne Riise
Vidar Riseth
Ragnvald Soma
Ståle Stensaas
Kjetil Wæhler
Martin Andresen
Ardian Gashi
Christian Grindheim
Kristofer Hæstad
Brede Hangeland
Magne Hoseth
Tommy Svindal Larsen
Morten Gamst Pedersen
Petter Rudi
Jan Gunnar Solli
Alex Valencia
Ole Martin Årst
Daniel Braaten
John Carew
Thorstein Helstad
Steffen Iversen
Frode Johnsen
Azar Karadas
Alexander Ødegaard
Egil Østenstad
Sigurd Rushfeldt
Jan Sørensen

STADI:Ullevaal Stadion ( 25572 )

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/norway/oslo_ullevaal1.jpg

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/norway/oslo_ullevaal2.jpg

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 19:00
BOSNA HERSEK

http://img77.imageshack.us/img77/4157/bosnia7dr.png

KADROSU
Goran Brašnić
Kenan Hasagić
Almir Tolja
Branimir Bajić
Gradimir Crnogorac
Ninoslav Milenković
Safet Nadarevic
Saša Papac
Velimir Vidić
Zlatan Bajramović
Sergej Barbarez
Džemal Berebrović
Mirsad Bešlija
Bulend Biščević
Dario Damjanović
Almir Gredić
Ivicia Grlic
Vladan Grujić
Mirko Hrgovic
Sergej Jakirović
Mario Juric
Dušan Kerkez
Rikardo Lago Santos
Vedin Musić
Hasan Salihamidžić
Emir Spahić
Elvir Baljić
Mladen Bartolović
Dragan Blatnjak
Elvir Bolić
Nedim Halilović
Zvjezdan Misimović

STADI:Asim Ferhatovic Hase ( 37500 )

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/bosnia_herzegovina/sarajevo_kosevo1.jpg

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/bosnia_herzegovina/sarajevo_kosevo2.jpg

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 19:07
MACARİSTAN

http://img57.imageshack.us/img57/8561/hungary4zy.png

KADROSU:
János Balogh
Gábor Király
Balázs Rabóczki
Lajos Szücs
Zoltán Balog
László Bodnár
Boldizsár Bodor
László Éger
Zoltán Feher
Ákos Füzi
Gábor Gyepes
Roland Juhász
Ádám Komlósi
Zsolt Löw
Péter Stark
Ákos Takács
Vilmos Vanczák
Leandro
Balazs Molnár
Zsolt Baranyos
Zoltán Böőr
Ákos Buzsáky
Pál Dárdai
Csaba Fehér
Tamás Hajnal
Péter Halmosi
Szabolcs Huszti
György Korsós
Péter Lipcsei
Dénes Rósa
Henrik Rósa
Péter Simek
Zoltan Szelesi
Norbert Tóth
Krisztián Vadócz
Ottó Vincze
Gábor Vincze
Zoltán Gera
Krisztián Kenesei
Zsombor Kerekes
Péter Kovács
Zoltán Kovács
Péter Rajczi
Imre Szabics
Sándor Torghelle
Robert Waltner

STADI:Puskas Ferenc ( 68976 )

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/hungary/budapest_ferenc1.jpg

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/hungary/budapest_ferenc2.jpg

emirduman
27.Ocak.2006, 19:08
Eyvallah RoCCo_42, iyi oldu bu... Bi da hatırlamış olduk..

hucar17
27.Ocak.2006, 19:09
Allahım sana şükürler olsun ki Yunanlar yine bize çıktı...

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 19:13
MOLDOVA

http://img72.imageshack.us/img72/4604/moldova11cl.png

KADROSU:
Evgheni Hmaruc
Alexandru Melenciuc
Serghei Pasenco
Denis Romanenco
Liviu Andriuta
Vitalie Bordian
Valeriu Catinsus
Maxim Cebotari
Aleksandr Covalenco
Alexandu Epureanu
Serghei Lascencov
Ghenadie Olexic
Radu Rebeja
Victor Barîsev
Vadim Boret
Iulian Bursuc
Boris Cebotari
Andrei Corneencov
Serghei Covalciuc
Serghei Iepureanu
Stanislav Ivanov
Vladislav Lungu
Iurie Priganiuc
Alexei Savinov
Victor Berco
Denis Calincov
Serguei Dadu
Viorel Frunza
Alexandru Golban
Iurii Miterev
Serghei Pogreban
Alexandru Popovici
Serghei Rogaciov

STADI:Stadionul Republica ( 8084 )

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/moldova/chisinau_republican.jpg

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 19:15
MALTA

http://img513.imageshack.us/img513/7264/malta4hl.png

KADROSU:
Saviour Darmanin
Reuben Gauci
Justin Haber
Mario Muscat
Ian Azzopardi
Jonathan Bondin
Jeffrey Chetcuti
Ian Ciantar
Rennie Forace
Michael Ganea
Adrian Pulis
Brian Said
Kenneth Scicluna
Stephen Wellman
Orosco Anonam
Roderick Briffa
Luke Dimech
Stefan Giglio
Massimo Grima
Claude Mattocks
Jamie Pace
Peter Pullicino
Kevin Sammut
Antoine Zahra
Antoine Zahra
Gilbert Agius
Etienne Barbara
Andrew Cohen
George Mallia
Michael Mifsud
Ivan Woods

STADI:Ta'Qali Stadium ( 17000 )

http://www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/malta/ta_qali_stadium.jpg

RoCCo_42
27.Ocak.2006, 19:17
Umarım verdigim bilgiler yararlı olur.Sahsen kendi görüsüm dişimize göre bir grupta oldugumuzdur.Norveçle kış aylarında oynamazsak Grupta rahat bir şekilde lider oluruz.Ama geçen seferki hataları tekrarlamazsak eger.

mustang
27.Ocak.2006, 19:20
eVET bencede bu grubtan rahat çıkarız .rocco'nun dedigi gibi eger basit hatalar yapmazsak grubu ilk sırada bitere biliriz

semih5
27.Ocak.2006, 20:18
hatalar olmazsa bu grubta turkiye yi kimse zorlayamaz

Universal
27.Ocak.2006, 20:30
Biz birinci oluruz bizi sadece norveç deplasmanıyla yunanistan deplasmanı zorlar

Maymuncuk
27.Ocak.2006, 20:47
baba ben takımımıza güvenmiorum..bazen harika oynuolar..bazen işin içine sı.ıyorlar..

dinaMYt
27.Ocak.2006, 20:58
1.torbadan gelebilecek en zayıf takımı çektik.diğerlerinden zorlanabileceğimiz takım daha çok bosna-hersek bence.son maçlarında ispanyayı yenebilseler baraj oynayacaktılar.ciddi bir çıkışları var.fatih terimin getireceği yeniliklerle ve futbol anlayışıyla gruptan çıkmamız bence pek zor olmayacak.

diğer gruplardan a-b ve f gruplarındaki çekişme bir hayli yüksek olacaktır.hollanda ve romanya ise sanırım 5.kez üstüste aynı eleme grubuna düştüler.bu sefer yanlarında çek cumhuriyeti eksik ama.artık biri bu eşleşmeye dur demeli.

batuhan673
27.Ocak.2006, 21:35
Kabusumuz olan Playoff'ların kalkması çok çok iyi oldu...Bu nedenle bence de rahat çıkarız

öle diosunuz ama İsviçre maçında da böle hafife aldınız gördük!Yenseydik onları yenerdik.Türk Milli Takım'ı artık maçları kolayca kazanamıyor.

Neron_FB
27.Ocak.2006, 21:37
ellerine sağlık Rocco_42 ;;)

Yunanistanla tekrar eşleşmemize ben de çok çok sevindim..İntikam acı olucak(6 puanlı inşallah:))

Geri kalan takımları istediğimiz gibi oynarsak zaten dağıtırız....İnşallah Fatih Terim kalır..Böyle bi dönemde Milli takıma çok lazım

Neron_FB
27.Ocak.2006, 21:41
öle diosunuz ama İsviçre maçında da böle hafife aldınız gördük!Yenseydik onları yenerdik.Türk Milli Takım'ı artık maçları kolayca kazanamıyor.
Aynı şey diil batu...eleme usulü ile lig usulü o kadar farklı ki.....Ayrıca FiFa unsurunu unutmamak lazım..Ve 2. maçı da hatırla..onları dağıttık..Tek maça bağlı kalmayalım.. Ben F.Terim ile maç kaybetmeden çıkabileceğimizi düşünyorum bu gruptan..Geçen sene en kötü halmizle bile Yunanistan'a yenilmedik ;;)

m_o_11
27.Ocak.2006, 23:05
Zor dostum zorr... Turkiye kendini geliştirmezse cok zor.. Bizi en yunanlar ve macarlar zorlar.. norvecliler belki.. Diger takımlarsa kucumsemezsek yenebilecegimiz takımlar.. turkiye su an ki halinin ustune bi cok sey koymadıkca cıkamaz bu gruptan. cok calısmak gerek cok.. gruptan cıkmak tatmin etmek artık bizi.. ii bi derce isteriz.. bunun içinse dişimizi sıkmamız gerekir.. bu arada RocCo, ellerine saglık canım. tsk ederiz bilgilerr için..

m_o_11
27.Ocak.2006, 23:06
Su yunanları Bozguna ugratalım... canlarını okuyalım..acımak yok... eziyet ceksinler......:))

mustang
27.Ocak.2006, 23:56
Bizi yunan deplasmanı ve norveç deplasmanı zorla ,fakat her zamanki halimiz meydana çıkarsa vay halimize.Ben bir isveç maçı hatırlıyorum isveçi yensek grub birincisi olcagız ve baraj maçı oynamadan 2002 dünya şampiyonasına gitcektik.inşallah bu defa başımıza böyle saçma sapan şeyler gelmez başımıza herkezi yeneriz ve grub birincisi oluruz

Neron_FB
28.Ocak.2006, 00:39
grup 2.si de doğrudan gidiyo artık ;;)

Nuri Alco
28.Ocak.2006, 03:08
F grubunda 2.takım Norveç yazıyor :) ni yanlışlık oldu herhalde?

Kolay gözüken bi grup ama zorlanabilceğimiz tarz rakipler var. Yunanistan ve Norveç sağlam takımlar. Süpriz olarakta Bosna var yükselişteler.
Bu 3 takımla yapacağımız maçlar arasında 12 puan toplayan ülke grup 1.si olur.
10 puanda yeter hatta. Kolay maçlarda puan kaybı yapmayalım yeter.
Bizim grubumuzda 2sırayı zorlayacak 4takım var diğer gruplarda 3hatta 2. bu yüzden pekte kolay diil çoğunuzun dediği gibi.

10_Osmanozc
28.Ocak.2006, 03:36
İyi bir kura çektik.İyi bir Türkiye birinci olarak çıkar.

Neron_FB
28.Ocak.2006, 11:01
F grubunda 2.takım Norveç yazıyor :) ni yanlışlık oldu herhalde?

Uyardığın için saol ;;) Hepsini kendim heyecanla yazınca karışmış demek :) F grubunun 2. takımını İSPANYA olarak düzelttim ;;)

shenshebek
28.Ocak.2006, 13:13
Tarih tekkerrürden ibaret dememişler boşuna :D İşte size yine Yunanistanlı bir eleme grubu..Umarım bu sefer yeneriz onları ve gruptan çıkarız..Bence kolay bi gruptayız ve ilk 2 ye girenlerin doğrudan şampiyonaya katılmaya hak kazanması da bizim şansımıza :D

En zor grup ise B grubu...Çok fena..:eek:

Hala akıllanmadık galiba.. Gücümüzü bilelim ama yine bu gruptan rahat çıkarız, biz en iyiyiz havasına girmeyelim.. Tabiki kadro olarak biz bu gruptaki takımlardan kağıt üzerinde daha iyiyiz.. Ama lütfen Letonya,A.Famagusta, Tromsö vs.. dersleri unutmayalım..

Türkiye'nin gruptan çıkması dileğiyle..

Laz_Asker_61
28.Ocak.2006, 14:31
öncelikle rocco_42 ellerine sağlık verdiğin bilgiler için
bu gruptan türkiye bence rahat çıkamaz ilk 2 mücadelesi son haftalara kadar devam eder yunanistan norveç ile birlikte bu mücadeleden inşallah karlı çıkarız ilk 2nin direkt gitmesi de büyük bir şans

Neron_FB
28.Ocak.2006, 14:40
Baylar bir de B gubuna düşseydik nolurdu onu düşünün...işte ben bu nedenle çok mutluyum.Öyle bi grupta diiliz allaha şükür..
Tabiki küçümsememek lazım küçümsersen maltaya bile yenilirsin...Ayrıca Fatih Terim ile derbi olmayan maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum çünkü o asla hiç bi maçı küçümsemez ;;)

Laz_Asker_61
28.Ocak.2006, 14:43
b grubuna düşmüş olsaydık oradaki takımlardan biri o grupta olmazdı ama yinede süper bir grup

meddah
28.Ocak.2006, 14:50
Üç aşağı - Beş yukarı Dünya Kupası eleme grubunun aynısı..

Danimarka yok, Norveç var; Ukrayna yok Bosna var; Arnavutluk yok, Moldova var; Yunanistan gene var..

Neron_FB
28.Ocak.2006, 14:57
bence Danimarka = Norveç
Fransa > Yunanistan
Ukrayna > Bosna
Yani çok çok daha zor...italyanın yerinde olucaktık eğer girseydik...yine de çok zor bi grup olucaktı....
İskoçya ile Gürcistan'ı da unutmamak lazım..

Cengo
28.Ocak.2006, 17:55
Grup C
1.Yunanistan
2.Türkiye
3.Norveç
4.Bosna Hersek
5.Macaristan
6.Moldova
7.Malta

Benim görüşlerim:
Yunanistan'ı gene her 2 maçta da yenemeyiz.Yazın 2 beraberlik.2 puan.

Norveç'e orada kaybederiz, burada hiç belli olmaz ama bence beraberlik olur.1 puan.

Bosna Hersek bizi biraz zorlar ama her iki maçta da kazanırız.Erken atacağımız birer goller Bosna Hersek maçlarından rahat galibiyet almamızı sağlar.Yazın 2 galibiyet.6 puan.

Macaristan bizi kontraatak futbolu ile biraz zorlar ama galibiyeti alırız her iki maçta da.Yalnız deplasman çok tehlikeli olabilir.Yazın 2 galibiyet.6 puan. (Buradaki deplasmanda çıkabilecek bir beraberlik kupaya gidemememizi sağlar, aman dikkat!)

Moldova ve Malta maçları fark olur.Yazın 2şer galibiyetten 12 puan.

Bence en fazla 27 puan toplayabiliriz.

RoCCo_42
28.Ocak.2006, 19:32
Masallah arkadasım sen çözmüşsün bu işi.Walla 27 puan hmm iyi ya bu kadar puan alacaz yani.Bunları puan hesaplarını yapmak için çok ama çok erken.

Hangi maç nerede ne zaman hangi ortamda oynanacak baskı nasıl olacak bunları bilmeden puan hesaplari yapmak bana çok ama çok saçma geldi kusruma bakmayın.İsteyen katılır bu sölediklerime isteyen katılmaz.

m_o_11
28.Ocak.2006, 20:56
4 mac ceza verilmesi büyük ihtimal milli takıma bu cok etkiler bizi. bizimkiler tahkime gidip ceza azaltıp almanya gibi türk nufusunun cok oldugu yerlere yonlendircekler. tüm maclarımızda taraftarımız sükrü saracoglundaki isvicre macı gibi olsa süper olur.

Neron_FB
28.Ocak.2006, 21:06
Baylar Türk Milli Takımı bundan sonra maçlarını Saraçoğlunda mı oynicak??? Bilen var mı??

Cengo
28.Ocak.2006, 21:11
Baylar Türk Milli Takımı bundan sonra maçlarını Saraçoğlunda mı oynicak??? Bilen var mı??

Şükrü Saraçoğlu'nda oynanması lazım, başka daha hazır ve iyi stad var mı?

Neron_FB
28.Ocak.2006, 21:41
ya aslında BJK ninki de fena değil ama saraçoğlunun kapasite daha fazla bir de TV den izlerken Beşiktaşın sahasındaki çekim pek ii olmuyo..Fazla havadan ve uzak çekiyolar :) Neyse kusura bakmayın konuyu saptırdım...:o :)

RoCCo_42
28.Ocak.2006, 23:04
Bence maçlar Şükrü Saraçoğlu stadı ve Bursa Atatürk stadında oynanmalı eger ceza gelmezse tabii.

Malta ve Moldova maçları ise Anadoludaki farklı bir stattada oynanabilir bence.

Neron_FB
28.Ocak.2006, 23:06
Fikstür belirlemek için Ulusoy tüm ülkelerin temsilcilerini İstanbul'a davet etmiş ve hepsi gelicekmiş..(bizim grup tabii)

mustang
29.Ocak.2006, 00:45
Eger kayserinin stadı yapılırsa en az 1 kaç maç kayseride oynanır.Bakın ben bunu şimdiden söylüyorum yazın bir kenara eger kayserinin stadı yetişirse en az bir kaç maç kayseride oynanır ben şimdiden söylüyorum.kayserinin stadı 32bin kişilik veya 40bin kişi olacak ama 40bini geçmez ,projeyi gördüm muhteşem bir stad olacak

tombul taho
29.Ocak.2006, 01:36
projeyle ilgili herhangi bi resim warsa eğer buraya koyabilirsin mustang. bizde bi göreydik. şahsen merak ettim yaw! :)

RoCCo_42
29.Ocak.2006, 13:57
Eger kayserinin stadı yapılırsa en az 1 kaç maç kayseride oynanır.Bakın ben bunu şimdiden söylüyorum yazın bir kenara eger kayserinin stadı yetişirse en az bir kaç maç kayseride oynanır ben şimdiden söylüyorum.kayserinin stadı 32bin kişilik veya 40bin kişi olacak ama 40bini geçmez ,projeyi gördüm muhteşem bir stad olacak

o stad daha yetismez bence.Eger Kayserininki yetisecekse bence Antalyada yapılacak 40bin kisilik stadıda bitirmeleri lazım Antalya'da kesin milli maç oynanması lazım er yada geç.Eger su 2012'yi alsaydık ne statlara sahip olacakdık Konyadaki stat bir revize edilecekdi.Allah kahretsin aklıma geldikce deliriyom.

tombul taho
29.Ocak.2006, 14:14
walla bence maçlar şükrü saraşoğlunda oynanmalı! hele şimdi son tribünü de bitirdiler.. çevre düzenlemeleri fln da bitince gerçekten çok güzel bi stat olacak. umarım orda oynarızz maçı! hem tribünler yapısı kadıköyde çok iii.. boğucu bi hava veriyo. ve rakip etkileniyo. beckham penaltıyı niye kaçırdı sanıyonuz :d ;) (sakın ayağı kaydı demeyin.) :)

Berkaiser
29.Ocak.2006, 14:38
Bence de Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanmalı.Umarım gruptan lider olarak çıkarız ve Avrupa Şampiyonası'na gideriz.

J.M SaLas
28.Nisan.2006, 20:13
aßi o G Grubu ne öyle yaa !

ibo
28.Nisan.2006, 21:21
aßi o G Grubu ne öyle yaa !
öyle çook zor da bir grup değilmiş G grubu...;)