Log in

View Full Version : Hagi'nin gönlündeki 10 numara: Emre Belözoğlu

aix2
21.Ağustos.2006, 22:44
İşte Hagi'nin gönlündeki 10 numara!

G.Saraylıların efsanevi futbolcusu Gheorghe Hagi Romanya'da LİG TV'nin sorularını yanıtladı. G.Saray'ın yeni 10 numarası Lincoln'ü değerlendiren Hagi'ye göre Aslan'ın asıl 10 numarası kim olmalı?

Steaua Bükreş'in teknik direktörlüğünü yapan ve bu takımda sıkıntılı günler yaşayan Hagi Romanya'da LİG TV'den Tunç Elibol'un sorularını yanıtladı. Romanya ile oynayacağımız hazırlık maçı hakkında "Çok güzel bir maç olacak. Türkiye çok iyi bir takım. Romanya da bu sıralar çok iyi bir hava yakaladı. Ben de maça gideceğim. Herkes çok iyi bir maç izleyecek" açıklamasını yapan Gheorghe Hagi Türkiye'nin çok iyi bir takım olduğunu ve gelecekte çok daha iyi olacağına inandığını kaydetti.
Son zamanlarda rekorlarıyla anılan ve futbolu ne zaman bırakacağı merak konusu olan Hakan Şükür hakkında da konuşan Hagi "Hakan her zaman genç. Medya, taraftarlar, yöneticiler herkes Hakan'ın ne zaman bırakacağını merak ediyor. Ama onun bırakmaya niyeti yok. İyi bir sporcu. Futbolu çok seviyor" ifadesini kullandı.

G.Saray'ı yakından takip ettiğini ve bu sezona çok iyi başladığını belirten Hagi "İyi transferler yaptık. Bu sene çok başarılı olacağız" dedi. Hagi'nin bu ifadelerini kullanırken hala G.Saraylı gibi konuşması dikkat çekti.

"EN İYİ 10 NUMARA EMRE BELÖZOĞLU"
Hagi son olarak G.Saray'daki 10 numara olayına değindi. G.Saray'ın yeni 10 numarası Lincoln'ü çok iyi bulduğunu açıklayan Hagi "Bu sene G.Saray'ın çok iyi bir 10 numarası var. Güzel pas atıyor,iyi şut atıyor" dedi ancak heman ardından dikkat çekici bir göndermede bulundu. "10 numara olmak kolay değil. Benim için en iyi 10 numara Emre Belözoğlu'dur"

(Ligtv.com.tr)

sehzadee
21.Ağustos.2006, 22:50
Bır beşiktaşlı olarak hagi türkiyeye gelmıs en iyi 10 numaradır ve ne dedıyse dogrudur:)

Fietra 10
21.Ağustos.2006, 22:51
Hagi'nin Emre'de emeği büyük olduğu için böyle konuşması normaldir:)

attiilla
21.Ağustos.2006, 22:51
Emre bir oynasa kabulümdür de sakat her zaman yıldıray 1 emre 2

uAburak89
21.Ağustos.2006, 22:53
10'un gibisi gelmez, ne Lincoln ne de Emre 10'un yerini dolduramaz..

RoNNiE91
21.Ağustos.2006, 23:31
Bence de Hagi gelmiş geçmiş en iyi 10 numara.Yenisi zor bulunur.

Fıratcan Alçınkaya
21.Ağustos.2006, 23:53
Hagı büyük oyuncuydu yahu yeri GS de dolmaz...

Atakan38
22.Ağustos.2006, 00:06
Hagi Dünyanın GeLmiş Geçmiş En Büyük Oyuncusudur (Bana Göre) Hemen Üstüme SaLdırmasın Dier TakımLıLar

Bence AlabiLeceğimiz En İii Numarayı Aldık LıncoLn'Le
Emre Super Adam Ama LıncoLn Gıbı Olamaz

TürkuAz
22.Ağustos.2006, 00:18
Hagi ne derse doğrudur..:p

Aşk-ı Şehir
22.Ağustos.2006, 00:23
Oğlu gibi büyüttü Emre'yi hatta antrenmanlardan sonra bile beraber çalıştılar.. Bildiği bütün teknikleri Emre'ye anlattığı söyleniyor...Hatta Emre'nin top sürüş tekniği bile Hagi'ye benziyor...

eXcitinG
22.Ağustos.2006, 01:29
Nerde geLicek onun gibi gözLerimizin pasını siLecek adam bir daha.Emre içinse bence duygusaL konuşmuş kendisi yetiştirdi ya ondan öyLe diyor.Yoksa Emre öyLe aham şaham 10 numara değiL bence ;)

remake
22.Ağustos.2006, 02:40
Hagi dogru soylemis. Bence Emre'ye 10 numara oynasa su an Turkiye'de oynayan her 10 numaraya futbol dersi verir. Cok sik sakatlaniyor ama adamin top surusu, pas verisi oyle kimsede yok. Lincoln'den de, Alex'ten de, Rico'dan da daha kaliteli bir oyuncu. Keske degerini bilen bir klube gitse.

GeNç KaRTaL
22.Ağustos.2006, 02:50
Emre iyi oyuncuda şu an Türkiye'de oynamak istemiyor.

RaSenGan
22.Ağustos.2006, 03:07
Hagi dediyse vardır bir bildiği..

gezenti
22.Ağustos.2006, 04:27
Ya Newcastle de kimi kesecek şimdi Allah aşkına bence zaten şu anda yedek bir sene yedek beklemek oyunucuyu bitirir.(İstisnalar hariç)O yüzden Galatasaraya gelsin zaten 28 yaşında filan olması lazım artık genç emre değil ben olsam Galatasaraya gelirdim....