Log in

View Full Version : Musampa Trabzon’dan ayrıldı

wwhirlwind
22.Ağustos.2006, 05:59
Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Hollandalı oyuncu Kiki Musampa, yönetime haber vermeden Trabzon'da ayrıldı.

Trabzonspor'da, teknik direktör Ziya Doğan tarafından kadro dışı bırakılan Kongo asıllı Hollandalı oyuncu Kiki Musampa'nın, Trabzon'dan ayrıldığı bildirildi.

Sezon başı kampına geç gelen ve daha sonra tek başına antrenman yapması istenilen Musampa'nın, Trabzon'dan ayrılarak bir süredir idmanlarını yapmadığı öğrenildi.

Yönetim kurulu tarafından daha önce 250 bin Euro para cezası alan Musampa'nın, yönetime haber vermeden gittiği kaydedildi.

Musampa'nın, ''Hem benim hem de kulüp için kentten ayrılmam en iyi çözümdü. Ben de ayrıldım. Bundan sonra kararı FIFA verecek'' dediği öğrenildi.

ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARI
Trabzonspor, hafta sonunda sahasında Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, milli oyuncular Gökdeniz, Hüseyin, Ergin, Jabi ile sakatlıkları süren Ersen Martin ve Musa katılmadı. Yattara ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Bordo-mavili oyuncular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladılar.

TürkuAz
22.Ağustos.2006, 06:03
Musampa'yı Trabzon formasıyla hiç izlemedim..

Yine de hayırlı olsun..:p

Fıratcan Alçınkaya
22.Ağustos.2006, 06:06
Musampa ztn hiç faydalı olamadı takıma ayrılması en iyisi...

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 06:24
Trabzonspor'un Musampa'dan zararı ne kadar merak ettim.

Fernando Gago
22.Ağustos.2006, 06:31
Marcelinho Musampa Jefferson
Fatih Tekkenin bonservisinden gelen büyük paralar bu oyuncularla çar çur oldu gerçekten çok yazık

Fietra 10
22.Ağustos.2006, 07:01
yolu açık olsun kurtuldu Ziya'dan..ben olsam bende kaçardım

byunuss1
22.Ağustos.2006, 21:12
hep ziya dogan yüzünden

Atakan38
22.Ağustos.2006, 21:47
MarceLinho v Musampa Uyum SağLasaydı Super Bı İkiLi OlabıLırLerdi
Ama Yonetımdenmı Zıya Doğandanmı Bı TurLu Olmuo

Nyse BakaLım Şimdi Kımde 1 Sezon KaLıp Gıtcek

onur1990
22.Ağustos.2006, 21:50
musampa iyi yapmış

Memedov
22.Ağustos.2006, 21:50
Marcelinho suanda Almanya liginde sov yapiyor :) Gecen macta 2 asist yapti 1 gol atti.

Musampa icinde hayirli olsun bence gittigi iyi oldu.

Her isin basi uyum futbolcu uyum saglayamaz ise verimli olmaz.

Aşk-ı Şehir
22.Ağustos.2006, 22:04
Hem Trabzonspor hemde Musampa için iyi olmuş...

Cyzio
22.Ağustos.2006, 22:13
Szymek,Jefferson,Stepanov,Marcelinho ve son olarak Musampa sıradaki?

Aşk-ı Şehir
22.Ağustos.2006, 22:17
Szymek,Jefferson,Stepanov,Marcelinho ve son olarak Musampa sıradaki?

Çok basit=İbrahima Yattara:rolleyes:

eXcitinG
22.Ağustos.2006, 22:56
Tranbzon takımı bence yabancıLarını kuLLanmayı biLmiyor.Ciddi anLamda çok kaLiteLi yabancıLarı vardı ama hepsini takıma bir nevi küstürüp gönderdiLer.Giden adamLarda zaten gittikLeri yerLerde show yapıyorLar.Yakında yattara da gider.Onun da kaç sezondur bir disipLin sorununu çözemediLer.

Emurafu
23.Ağustos.2006, 00:04
Cok iyi bir adamı harcadılar bu musampa bir kere sol acık oynamadan gitti..

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 00:49
Trabzon'a futboldan anlayan bir teknik adam lazım.Bir sürü iyi yabancı elden gitti.Misal Ersun Yanal..

Omerdinho
23.Ağustos.2006, 00:58
Ziya hoca'da hemen hemen her futbolcuyla sorun yasiyor :) yazik Trabzon'a..

El Comandante
23.Ağustos.2006, 01:57
Cook yazik gercekten.Her iki taraf icinde..

Musampa gibi cok yetenekli bir isim mac yapmadan ayrildi,Trabzonspor bu futbolcudan cok yararlanabilirdi ama nerede bunu kullanabilecek kisi ?

Ziya Dogan kulübü batiracak galiba,ondan sonra gidecek..!

starfreedom
23.Ağustos.2006, 02:01
Zaten Trabzon'da yabancı oyuncu kalmadı. Kulübünde parası yok zaten. Üstüne böye bir basiretsiz bir yönetim. Aylarca uğraşıp 1 kaleci transferi yapamayan bir yönetim sonuçta. Ve hepsinden daha kötüsü Ziya Doğan! Geçmiş olsun.

Emurafu
23.Ağustos.2006, 02:25
Ziya dogan her zaman tanıdıgı Türkleri alır alırkende performansına ve konumuna hiç bakmaz..

Örnek tolga..

Trabzonspor bence yabancı oynucu alırsa vasat lıglerın en iyi oyuncusunu alsın..Gelen yıldızlar hemen harcanıyor..

Fernando Gago
23.Ağustos.2006, 02:29
Harbi kim kaldı yabancı olarak
Jabi var
Jefferson - Jun takımdaysa başkada yok

Cyzio
23.Ağustos.2006, 02:31
Atletico Bilbao'yu geçecez yakında.Takımda yabancı oyuncu kalmayacak..

11 ARALIK 2007 - TRABZONSPOR'UN KURTULUŞ GÜNÜ

Sabır sabır..

Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 02:34
elveda musampa
'bu kalp seni unutur mu?'

şaka maka yazık oldu adama.yattara da giderse durum çok daha kötü olur.

Fernando Gago
23.Ağustos.2006, 02:34
Atletico Bilbao'yu geçecez yakında.Takımda yabancı oyuncu kalmayacak..

11 ARALIK 2007 - TRABZONSPOR'UN KURTULUŞ GÜNÜ

Sabır sabır..

Kongre mi var o gün :)

Cyzio
23.Ağustos.2006, 02:43
Evet kongre var..

starfreedom
23.Ağustos.2006, 02:44
Büyük ihtimalle. Ama yeni gelen yönetim nasıl olacak kim bilir! Her zaman aynı şeyler oluyor. Yeni yönetim geliyor "şöyle yıldız alacaz, böyle yıldız alacaz herkes şaşacak" diyorlar. Geliyorlar 2.ligden Ahmet'i 3.ligden Dursun'u 1'ligden sıradan bir oyuncuyu alıyorlar sonra "hocamız takımdaki dengeler bozulmasın diye böyle istedi, çok iyi kadro kurduk şampiyonluğun en büyük adayıyız" diyorlar, sonra tekrar başa dönüyor bu böyle gidiyor.

Cyzio
23.Ağustos.2006, 02:45
Hiçbir yönetim bu kadar aciz olamaz.Bu yönetim siyaset yapmak için seçmiş Trabzon'u;;)..

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 02:59
İnşallah yeni yönetim futboldan anlayan kişilerden oluşur.Yine bir yönetim faciası Trabzon'u çok kötü etkiler.

cagriadilkilic
23.Ağustos.2006, 08:43
musampa super bı yetenektı ama marcelınho gıbı olmadı ıste hayırılısı olsun

Ralph
24.Ağustos.2006, 23:38
Mükemmel bir futbolcuydu.Birkaç maçını seğretmiştim ve bileklerine çok hakim bir futbolcuydu.Trabzonsporun onu harcadığını düşünüyorum...

sehzadee
25.Ağustos.2006, 04:22
Ya wallahi acıyorum trabzona :(Musampa süperdi hiç bi kere düzgün 11 de oynadıgını görmedim

zemlinskis
27.Ağustos.2006, 01:04
ya bu yönetimlerı kınıyorum gereksiz transferler yapıyorlar ülkenin paralarını har vurup harman savuruyolar musampa da bu transferlerden biri

Ralph
27.Ağustos.2006, 06:26
Musampa gereksiz bir transfer değil.Tam tersi.

Varonil
27.Ağustos.2006, 15:06
Trabzonspor Musampa'dan yararlanabilseydi keşke.Böyle kaliteli bir oyuncuyu bitirdiler.

ZeroG
27.Ağustos.2006, 16:37
Trabzonspor'un başındakilerde sorun var.O sorun da çözülse baya bir rahatlanacak.Musampa gibi oyuncu harcandı.Yahu düşünüyorum acaba bu gidenler kötü oyuncular mıydı diye ama şu anda Marcelinho Bundesliga'da süper oynuyor.Musampa'da bir yerde öyle şov yaparsa yine taraftarlar yanacak.Yazık değil mi?