View Full Version : Dost Acı Söyler!!!(Diyeceğim İnanmıyacaksınız:-)
gezenti
23.Ağustos.2006, 18:35
Yıllarca Fransa'da top koşturan Bursaspor'un Kamerunlu futbolcusu Tum, Kartal'ın yeni transferi Diatta'yı değerlendirdi.
24.08.2007
Yıllarca Fransa'da top koşturan Bursaspor'un Kamerunlu futbolcusu Tum, Kartal'ın yeni transferi Diatta'yı değerlendirdi. Beşiktaş'ın eski yıldızı Pancu'nun sorusu üzerine yorumda bulunan Tum, "Kendisini iyi tanıyorum. Kesinlikle Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Avrupa'da gidecek takım bulamadı" dedi. Durumdan rahatsız olan Pancu, "Umarım Tum yanılıyordur. Ben sadece Beşiktaş'ı uyarmak istedim" diye konuştu.
Valla bende merak ediyorum şu adamı ayrıca Gökhan İbrahim ikilisini kesebileceğini hiç sanmıyorum....
uAsamet91
23.Ağustos.2006, 18:40
Diatta zaten vasat belkide vasatın altında bir oyuncu doğru söylemiş
anilton
23.Ağustos.2006, 18:41
Bu hafta oynayacağını düşünüyorum.Hep beraber göreceğiz.Song ayarında bir topcu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...
gezenti
23.Ağustos.2006, 18:48
Lyonda kaç maça çıkmış???
Ama inşallah iyi adamdır da ligimizin kalitesi yükselir....
transatlantik
23.Ağustos.2006, 18:59
ne song ayarindasi o kalitede bi futbolcuyu bedava almak kolay mi kendini kandirma
gezenti
23.Ağustos.2006, 19:07
ne song ayarindasi o kalitede bi futbolcuyu bedava almak kolay mi kendini kandirma
Katılmamak elde değil....
Fietra 10
23.Ağustos.2006, 19:10
unutmayalımki Song'ta Galatasaray'a Lens'ten geldi..Lens'te çok üst düzey bi takım değil..Lütfen yargısız infaz yapmayalım
BlackEagle19o3
23.Ağustos.2006, 19:26
Hep beraber izleyip görücez.Adamı görmeden yerden yere vurmanın anlamı yok;)
anilton
23.Ağustos.2006, 19:30
Lyonda kaç maça çıkmış???
Ama inşallah iyi adamdır da ligimizin kalitesi yükselir....
Lyon'da 2 sezonda 32 maç oynadı...
ForCimbom
23.Ağustos.2006, 19:35
unutmayalımki Song'ta Galatasaray'a Lens'ten geldi..Lens'te çok üst düzey bi takım değil..Lütfen yargısız infaz yapmayalım
Ribery de Metz'den geldi, geldiği takıma göre yorum yapmayalım, zaten çok zor almıştık, ilk önce kiralık gelmişti;;)
Lionel Andres Messi
23.Ağustos.2006, 19:39
tanımıyorum ama tek kelimeyle song ayarında bir futbolcu demek yanlış olur.song lens ten geldi evet doğru.ama taş gibi adam süper oynamıomu.adam liverpool da oynadı 2-3 sezon.song la kıyaslamak ne kadar doğru.daha önce izleyenler varsa diatta'yı yorum yapsın.çok iyi tanımıyorum çünkü.
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 19:46
Hakkında çeşitli söylentiler var.Bir taraf iyi oyuncu diyor başka bir taraf beş para etmez diyor.Görmeden karar vermek saçmalık olur.Hele hele hiç seyretmeden vasatın altında demek tamamen yanlıştır.Bu oyuncuyu Ertuğrul hoca isteyerek aldı.Hep birlikte ilerleyen zamanlarda göreceğiz Diatta'nın oyununu..
Fietra 10
23.Ağustos.2006, 19:49
Ribery de Metz'den geldi, geldiği takıma göre yorum yapmayalım, zaten çok zor almıştık, ilk önce kiralık gelmişti;;)
bende onu demeye çalışıyorum..hiç görmeden izlemeden geldiği takımlara bakarak yorum yapmak yanlış..Song'u örnek vererek açıklmaya çalıştım olayı..
anilton
23.Ağustos.2006, 19:55
Diatta'yı Lyon'da oynarken izlemiştim bir kaç kere.Tam anlamıyla Song stilinde bir oyuncu.G.Antep maçında oynarda bunu hep beraber görürüz.Song'a oranla biraz ağır ama hava toplarında da Song'dan daha iyi...
eXcitinG
23.Ağustos.2006, 20:00
Doğru oLabiLir adam neden durduk yere ortaLığı buLandırsın.Tabi böyLe bir açıkLama yada bir konuşma geçmişmi o da önemLi.
Rodrigo Tello
23.Ağustos.2006, 21:27
Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...
Dogru söze ne denir...
Zaten bizim oyuncular nedense hep kötü oluyor.Anlamadım gitti. :icon_biggrin:
Bizde iyi adam yokki varsın buda kötü olsun...
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 21:39
Diatta=Song :rolleyes:
Tamamıyle yanlış. Lyon'da 2 sezon 32 maç etmesi ne değiştirir ki. O zaman Song da Kamerun milli takımının en çok milli formayı giyen oyuncu.
Rodrigo Tello
23.Ağustos.2006, 21:49
Diatta=Song :rolleyes:
Tamamıyle yanlış. Lyon'da 2 sezon 32 maç etmesi ne değiştirir ki. O zaman Song da Kamerun milli takımının en çok milli formayı giyen oyuncu.
Kac kere izledin Diatta'yı böle konusuyosun ? Bende izlemedim fakat Song'dan daha iyi kariyere sahip.İzleyip görecez
ForCimbom
23.Ağustos.2006, 21:55
Kac kere izledin Diatta'yı böle konusuyosun ? Bende izlemedim fakat Song'dan daha iyi kariyere sahip.İzleyip görecez
Adından belli, bir şeyden haberin, bilgin yok. Song 120'nin üstünde milli oldu, yarısı "KAPTAN" olrak. Liverpool'da da oynadı, Diatta'nın kariyeri ile uzaktan yakından alakası yok yani;;)
starfreedom
23.Ağustos.2006, 21:55
Yine formundasın bakıyorum.
anilton
23.Ağustos.2006, 22:02
Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...
Atakan38
23.Ağustos.2006, 22:04
Song ayarında bir topcu.
Sonq Turkıyedeki En İii Defans Oyuncusudur
Kaç Defa İzLedin Diattayıda Sonq Ayrında Olduğunu Dusunuosun
Ztn Sonq Ayarında Olsa İlk 11'in Deişmez Adamı Olurdu Henüz 3-4 Maç Etmiş Olsanız BıLe
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:05
Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...
Laflarını unuttun bakıyorum.
ForCimbom
23.Ağustos.2006, 22:07
Sen de abarttın ama:D Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???
FeYYaz1989
23.Ağustos.2006, 22:10
Fazla beklentim yok ama yine de iyi kötü ciddi bir kariyere sahip bence.Biraz izledikten sonra yorum yapmak daha doğru olur.
anilton
23.Ağustos.2006, 22:14
Laflarını unuttun bakıyorum.
Benim birinci cevabım çok ayrı.Okursan anlarsın.O cevap vasatın altında bir oyuncu görüşüne karşılık verilmiş bir cevap.Yani vasatın altında olsa ne işi var Lyon'da anlamında...
Diğer sölediğim ise kariyerine bakarak şu oyuncu şu oyuncudan daha iyidir kıyaslaması yapılmasının yanlış olduğunu belirtmek.Bu aradaki farkı anlayacak kapasite vardır heralde...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen de abarttın ama:D Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???
Ya ben Song'dan iyi oyuncu demedim.Merak edenler için onun ayarında bir futbolcu dedim.Bunuda göreceğiz zaten...
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:17
"Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:17
Şu dost gerçekleri söyleyeceğine kale dibinde gol atmayı öğrense daha iyi olur bence.
Tekrar diyorum izlemeden yorum yapmak yanlış.
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:18
Yine formundasın bakıyorum.
Bu sözü Bursasporlu Tum'a da söyleyiversen?
ForCimbom
23.Ağustos.2006, 22:21
Benim birinci cevabım çok ayrı.Okursan anlarsın.O cevap vasatın altında bir oyuncu görüşüne karşılık verilmiş bir cevap.Yani vasatın altında olsa ne işi var Lyon'da anlamında...
Diğer sölediğim ise kariyerine bakarak şu oyuncu şu oyuncudan daha iyidir kıyaslaması yapılmasının yanlış olduğunu belirtmek.Bu aradaki farkı anlayacak kapasite vardır heralde...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya ben Song'dan iyi oyuncu demedim.Merak edenler için onun ayarında bir futbolcu dedim.Bunuda göreceğiz zaten...
Song ile o adamın uzaktan yakından alakası yok, Lyon hocası iyi adamı neden oynatmasın? Milli taımda kaç maç yapmış ayrıca??
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:23
Song ile o adamın uzaktan yakından alakası yok, Lyon hocası iyi adamı neden oynatmasın? Milli taımda kaç maç yapmış ayrıca??
Ondan iyi oyuncuları vardır.
BlackEagle19o3
23.Ağustos.2006, 22:23
Ne alaka?Samet her zamanki mesajlarından birini yazmış.Srarfreedom da yine formundasın demiş.Doğru söylemiş yani:)
Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:25
Bu R.C. Tello kiyaslamasi cok komik olmus gülmekten 5 dakikadir kendime gelemedim.
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:26
Arkadaş Beşiktaş ile ilgili her konuda böyle yorumlar yaparak performansını korumaya devam ediyor onu demiş starfreedom.
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:27
Ne alaka?Samet her zamanki mesajlarından birini yazmış.Srarfreedom da yine formundasın demiş.Doğru söylemiş yani:)
Ona bakarsan Tum ile Samet aynı şeyi dedi. StartFreedom da Samet'e cevabını verdi. Ben de diyorum ki o cevabı bir de Tum'a de diyorum. Bunda ne var ki?
anilton
23.Ağustos.2006, 22:28
"Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.
Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...
Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....
Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...
RaSenGan
23.Ağustos.2006, 22:28
Tum isimli futbolcu izlemiş biliyor ve söylemiş.Yani futbolunu beğenmemiş.Biz izlemedik ama o izlemiş ve kötü diyor..
Olay bu..
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:31
Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...
Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....
Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...
Ben burdan başka ne çıkarabilirim ki?
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:33
Arkadaşlar kişisel tartışmaya girmek yasak bunu unutmayalım.
omer-faruk-14
23.Ağustos.2006, 22:34
Tum isimli futbolcu izlemiş biliyor ve söylemiş.Yani futbolunu beğenmemiş.Biz izlemedik ama o izlemiş ve kötü diyor..
Olay bu..
Ben de bunu diyorum. Adam beğenmemiş ama bazıları Song'la bir tutuyorlar. Artıı, Kariyere bakarak Diatta'yı öne geçirmeye çalışıyorlar.
starfreedom
Okumanda sorun mu var bilemiyorum ama mesajları tam olarak anlamadığın belli. Samet her konuda aynısını yapıyor, ben onun için dedim.
Memedov
Konu disi mesaj atamazsiniz,Kisisel tartismaya giremezsiniz.
Hangi takimdan ne oyuncular geldi ama hicbiri faydali olmadi,Bilinmedik takimdan gelipte muhtesem performans cizenler oldu bkz: Ribery.Basin yine is basinda daha futbolcunun nasil oynadigindan haberdar degiliz abartmislar yine.Oynasin hele bir o zaman herkesin kafasinda belirli bir noktada yer alir zaten.
Iyi oynasin goze batsin yigidin hakkini iste o zaman verelim.
Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:36
Song Türkiye'nin tartismasiz en iyi 3 defansindan birisi. Diatta'yi onunla kiyaslamaniz gercekten cok komik hatta bazilariniz Diatta'yi neredeyse Song'dan daha iyi yapacak :)
anilton
Ya birincisi Tum'un bu sözleri söylediği meçhul...
İkincisi ben Song ayarında bir futbolcu diyorum,hatta stil olarakta çok benziyolar,göreceksiniz...
omer-faruk-14
Okumanda sorun mu var bilemiyorum ama mesajları tam olarak anlamadığın belli. Samet her konuda aynısını yapıyor, ben onun için dedim.
Bu konuda Samet de Tum da aynısını yaptı. Ben de, Samet'e dediğini Tum'a da söyler misin diyorum. Burdan neden art niyet arıyorsun ki?
Ayrıca bir daha bu konuya mesaj yazmıyorum!!!
starfreedom
23.Ağustos.2006, 22:38
Bu konuda Samet de Tum da aynısını yaptı. Ben de, Samet'e dediğini Tum'a da söyler misin diyorum. Burdan neden art niyet arıyorsun ki?
Ayrıca bir daha bu konuya mesaj yazmıyorum!!!
Ey allahım! Kardeşim, bu Samet'in her mesajındaki tavrı. Tum bir kere söyledi diye ona formundasın mı diyecem?
anilton
23.Ağustos.2006, 22:38
Song Türkiye'nin tartismasiz en iyi 3 defansindan birisi. Diatta'yi onunla kiyaslamaniz gercekten cok komik hatta bazilariniz Diatta'yi neredeyse Song'dan daha iyi yapacak :)
Öbür ikiside Edu ile Lugano'dur sana kalırsa.İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...
GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2006, 22:40
Belki Song'tan daha iyi bir performans sergileyecek.Bunun olmayacağını kim garanti edebilir.
starfreedom
23.Ağustos.2006, 22:41
Öbür ikiside Edu ile Lugano'dur sana kalırsa.İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...
Diğer ikisinin, Lugano ve Edu olmadığından şüphen mi var yoksa?:D
Neyse, Diatta'yı hiç izlemedim, bu forumda yorum yazanların çoğuda izlemedi! O yüzden boşuna tartışmaya gerek yok!
Omerdinho
23.Ağustos.2006, 22:43
Öbür ikiside Edu ile Lugano'dur sana kalırsa.
Bilemedin ;) Lugano,Song ve Toraman'dir.. Bunlari bir siralamaya koymuyorum cünkü hepsinin ayni seviyede oldugunu düsünüyorum hirsli ve istekli oyuncular ruhuyla oynuyorlar.
İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...
Ben oyuncu hakkinda olumsuz bir yorum yapmadim iyi oyuncuda olabilir kötüde fakat Song kalitesinde olduguna inanmiyorum, adam daha yeni geldi 10 15 mac oynasin Gokhan yada Ibrahim'den birisini kessin ondan sonra Song'la ayni kefeye koyarsin.
ibo
23.Ağustos.2006, 22:58
Daha adam maça çıkmadan kimisi övüyor, kimisi yerin dibine sokuyor. Siz buralarda boşuna tartışıp kendinizi yormayın diye konuyu kilitliyorum ;;) OYuncu maça çıktıktan sonra performansına göre yorum yaparsınız...