View Full Version : Oyunda Hedefleriniz yapmak istedikleriniz
kanter
25.Ağustos.2006, 08:05
Arkadaşler ben Fm 2005 oynuyorum çıktığı günden beri ve iki farklı hedefim var.
Birincisi Galatasaray'ı en kısa zamanda Hall of Fame'in 1.hanesine yazdırmak ve bunları yaparken Türkiye ile de kupalar kaldırabilmek.Türkiye'de yeni oyuncuları ikinci uyruğu Türk olan oyuncuları oynatarak yeni tecrübeler kazanmak
İkincisi ise yabancı bir kulüp ile işe başlayıp onla kupalrı teker teker havaya kaldırmak ve 1. kulüp yaptıktan sonra da başka bir güzel kulübe geçip aynı işlemi tekrarlamaya çalışmak yine bunları yaparken de ulusal bir takımla kupa kaldırabilmek.
Buraya hedeflerimizi yapmak istediklerimizi yazalım.Birbirimize de yeni ufuklar kazandırmış oluruz diye düşünüyorum.
Deso713
25.Ağustos.2006, 18:13
birincisi adımı hall of fame'de ilk 3'e yazdırmak.
ikincisi profilimdeki özelliklerin hepsini 20 yapmak
3.sü gs ile 3 sezon boyunca eksiksiz bir şekilde bütün kupaları almak.
sonuncusu ise Rooney'i gs'ye almak. daha hiç başaramadım:icon_sad:
kanter
25.Ağustos.2006, 19:56
Kardeş benim de profilimdeki özelliklerimi 20 yapmak gibi bir hedefim var ama daha tutturamadım.Cm 2003-2004'de Reputation süperdi ama bunda World Class'ın ilerisini göremedim gerçi var mı onu da bilmiyorum ama
bulent3407
25.Ağustos.2006, 22:01
ben bursasporla oynuyorum ve 3 senedir lig $ampionu oluyorum ama $ampionlar liginde ilk turu bile gecemiyorum $uanlik hedefim finalde oynamak we bircok yildizin klubum icin siraya girmesini isterim ve ba$aricamda!!!
kanter
25.Ağustos.2006, 22:12
Yıldızları Türkiye'ye getirmek zor.Ben Galatasaray'da en son senelik 6,8M$ ücret verecek seviyeye kadar çıkmıştım ama yıldız oyuncu almaya çalıştığımda en süper önerimi yaptım gelmediler.Ama Fernando Torres,Rosicky,Diego,H. Crespo gibi oyuncuları sözleşmesi bitince almıştım.Drogba'yı da transfer listesine konulmuştu öyle almayı başarmıştım.Yoksa cidden zor iş.
Burak Üstüner
25.Ağustos.2006, 22:35
Arkdaşlar kusuruma bakmayın ama HALL OF FAME ne ? manager sıramalasımı...! Bizim burda ööle kullanıyorlarda:D
kanter
25.Ağustos.2006, 22:50
Evet Hall of Fame Manager sıralaması oluyor.Türkçe manası ün yapmışlar diyebiliriz.
scar face
26.Ağustos.2006, 00:59
2012 yılında yani boltonda ki son senemde premier ligde sampiyonluk,sampiyonlar ligi,comminety sheild ve kıtalar arası sampiyonluğu istiyorum.hall of hame önemli değil sadece bolton da ki son yılımda su kupaları alayım yeter
FRUKO777
26.Ağustos.2006, 07:34
Ben 5 senedir Fenerbahçe'de çalışıyorum ve artık İngiltere Ligi'nden orta derece bir takıma gitmek istiyorum.Çünkü dev İngiliz takımları (Manchester United,Arsenal,Chelsea)hocalarını kovduklarında genellikle hatta %90 orta dereceli İngiliz takımlarından bir ismi başlarına getiriyorlar.Ve böylece önüm sonsuza kadar açık kalır(tabi başarılı olursam ki olacağımı düşünüyorum)Ama her şeye rağmen Fenerbahçe'mden ayrılmak zor gelecek bana :( (tabi ne zaman ve ne şekilde ayrılırım bilinmez...)
AneLKa_90
26.Ağustos.2006, 19:34
Hedeflerim;
1-Hall of Fame'de adımı ilk sıraya koymak
2-İtibarımı ''World Class''a çıkarmak
3-Zihinsel Özelliklerin hepsini ''20'' yapmak
4-Dünyanın en çok kazanan menejeri olmak...