View Full Version : Dsmart Hakkında 2 [ Avrupa Maçları ]
VoLkaN BaROs
25.Ağustos.2006, 09:36
Konuya yazılan tüm mesajları sildim.
Forumlarımızda illegal paylaşımların yasak olduğunu bile bile yaklaşık 300 mesaj atılmış. Tabi bu mesajların burada durması da ayrı bir konu...
"Lig TV yi netten nasıl izlerim, bilmem şu kanalın şifresi nedir, ben şuan netten süper lig maçını izliyorum" gibi mesajları lütfen atmayın. Bu tür mesajlar hem silinecek hem de ilgili üye direkt üyelikten çıkarılacaktır.
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 19:25
Lig Tv ne kadar veriyor acaba?:confused: D-Smart daha fazla mı veriyor?
fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 20:20
Ya bu D-Smart ne sanıyor kendini ben D-Smart'tan memnun olan bir kişi görmedim onlar hala Süper ligide almaya çalışıyorlar.Almak istiyorsan 2010 yılında ihaleye girersin alırsın
TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2006, 20:25
Şampiyonlar Ligi grup maçları artık Star TV'de değil D-Smart'ta öyle mi ?
agoecmen
26.Ağustos.2006, 22:36
Şampiyonlar Ligi grup maçları artık Star TV'de değil D-Smart'ta öyle mi ?
hayır grup maçları starın elinde
Sekopej
26.Ağustos.2006, 22:56
D-Smart ihaleye girerse çok rahat kazanır. Lig TV'den daha çok para verecekleri kesin.
Lig TV ile olan anlaşma ihale yapılmadan uzatıldı, sanırım bu nedenle yeni ihale istiyor D-Smart. Federasyon daha çok gelir getireceğini düşünürse ihale yapabilir...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:44
İyide lig tvnin sözlesmesi var bence biraz zor...
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2006, 00:47
Serkan'ın dediğine katılıyorum, ihale isterse TFF bunu kabul eder,ayrıca daha fazla para vereceği de kesin.
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2006, 00:50
Adamlar baktılar Avrupa maçları ile olmuyor şimdide Lig maçlarına dadandılar.Bence Lig tv de kalsın.Adamlar bu işin ustası oldular artık.Birde D-Smart'ın acemilikleri ile uğraşmayalım.
uAburak89
27.Ağustos.2006, 00:51
LigTv kolay kolay bırakmaz..
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2006, 00:57
Aslında rekabet olursa kulüplerimiz daha çok para kazanabilirler bu işten.
zemlinskis
27.Ağustos.2006, 00:58
çarşamba günü anderlecht fb maçını d smartı protesto amacıyla herkes trtden izlesin
Hugo
27.Ağustos.2006, 01:33
D Smart Lig TV'den çok daha fazla para veriyor. Ayrıca daha ucuza izleteceklerini iddia ediyorlar.
sananes
27.Ağustos.2006, 01:38
tamamda nası ucuza izletecekler anlamadım senelerdir lig tv dekoderi alan bi sürü insan var.dekoderleri baglatırken bi ton ücret ödedi o insanlar her ayda aylık ödüyoruz lig tv gitse d smart gelse tekrar yeni dekoderler alacagız baglatma ücreti falan aynı masrafları bastan yapacagız hem sonra 2010 yılına kadar sözlesmesi olan lig tv ki gercekten cok profesyoneller bu ihaleyi bastan yaptırmaz
transatlantik
27.Ağustos.2006, 02:39
dogan grubunun uyanikliklari iste d smart falan almayin biz ayni seyleri sansui free tv olayinda da yasadik digiturke devam...
zemlinskis
27.Ağustos.2006, 02:41
hiç kimse merak etmesin ligtv yetkililerinin de söylediği gibi 2010 yılına kadar lig maçlarının bu kanalda yayınlanmasını kimse engelleyemez herkesi d smartı protesto etmeye davet ediyorum çarşamba günü fb maçını stardan izleyen d smarta katkı yapmış olur onun için herkes trt den izlesin maçını
Menecerci
27.Ağustos.2006, 02:53
2009 - 2010 yılına kadar tsl maçları lig tv de
Maksic
27.Ağustos.2006, 03:14
evet böyle birşeyin olması mümkün değilmiş zaten ben lig tv den memnunum:)
İsildur
27.Ağustos.2006, 03:30
Arkadaşlar önemli olan ucuza izlemek değil kaliteli bir biçimde seyredebilmektir.LİG TV'nin kalitesi tartışılmaz.Yayın haklarını aldıklarından bu yana müthiş bir yol katetti.Özellikle bu yıl HD yayına geçilmesi bunun en açık örneği.Harika maç spikerleride çabası.
canavar20
27.Ağustos.2006, 04:03
Bunlarda artık rekabet içindeler düşman kanal.:p Lig TV D-Smart. :)
Bugra19o3
27.Ağustos.2006, 04:54
Fenerbahçe nin maçı açık kanaldan veriliyor peki yhaa beşiktaş'ın :(:(
Emurafu
23.Haziran.2007, 14:23
Arkadaslar kusura bakmayin belkki gereksiz konu olabilir ama bilmeyenler icin Önemli bilgi verecem
Dsmart maclari sifresiz verecek yani evden diger kanallardan izliyebilecez UEFA nezdinde Avrupa maclarini Sifreli vermek yasakmis
mesela eskiden TELEON vardi Ama uefa onu sonra kaldirtti Cunku UEFA Yasak getirdi Maclar sifreli verilmeyecek diye
Benim icin sevindirici bir olay