PDA

View Full Version : Carrusca aylar sonra kadroda...

agoecmen
26.Ağustos.2006, 21:05
Carrusca aylar sonra kadroda

Galatasaray'ın, Boca Juniors ve River Plate kulüpleriyle parada anlaşamaması nedeniyle takımda kalmasına karar verilen Marcelo Carrusca aylar sonra kadroda kendine yer buldu. Feldkamp hafta boyunca antrenmanlarda performansıyla gözdolduran Arjantinli oyuncuyu yedek soyundurdu.

bence carruscanın takımda kalması doğru bir karar.. çünkü çok yetenekli.. ama kendini fizik olarak geliştirmesi gerekiyor.. bunu da hallettimi çok yararlı olacağına eminim..

Atakan38
26.Ağustos.2006, 21:56
bence carruscanın takımda kalması doğru bir karar.. çünkü çok yetenekli.. ama kendini fizik olarak geliştirmesi gerekiyor.. bunu da hallettimi çok yararlı olacağına eminim..

Bunun Üstüne Daa Bi Şey Denmez Carrusca Konusunda

Ondan Çok İii İşLer BekLioruzz

sehzadee
27.Ağustos.2006, 00:41
Bencede dogru cunku carrusca yeteneklı bır oyuncu

TürkuAz
27.Ağustos.2006, 00:48
Carrusca'nın kalmasını baştan berri isteyenlerden biriydim.Umarız Kalli ona şans verir..

ThersoN
27.Ağustos.2006, 00:49
oynatılsa... süper olacak :D

Fıratcan Alçınkaya
27.Ağustos.2006, 00:51
Carrusca dan süper halı saha oyuncusu olur... Galatasaray da oynayacak oyuncu değil... Kontratı bitene kadar maaşı ödencek sonra güle güle...

zemlinskis
27.Ağustos.2006, 00:52
carrusca lincolndan sonra takımdaki şu anda en iyi oyuncu bence takımda kalması demek bu sene ardanın sol kanattaki formasını kapması anlamına geliyor

ChAoS
27.Ağustos.2006, 01:06
Ben bu oyuncuda yetenek var diyorum ama şu uyum sorunu denen olaya kurban gitti bence.

zemlinskis
27.Ağustos.2006, 03:01
bari şu Koprivnica maçında bir şans verilse şu Carruscaya

aix2
27.Ağustos.2006, 04:23
Carrusca'ya inşallah yeterince şans verilir eğer şans verilirse kalitesini gösterecektir ki az da olsa fırtast bulduğu maçlarda iyi olduğunu gösterdi.

erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 07:49
Carrusca dan süper halı saha oyuncusu olur... Galatasaray da oynayacak oyuncu değil... Kontratı bitene kadar maaşı ödencek sonra güle güle...

kontratı 5 yıllık :)

neyse bu sistemde işi zor ama çok yetenekli bir oyuncu kalmasına sevindim..

geçen yıl en az şans verilen oyunculardan biri olmasına ragmen kendini taraftarın büyük bölümüne kanıtlamayı başarmıştı ;)

Varonil
27.Ağustos.2006, 15:03
Bence yetenekli bir oyuncu Carrusca.Yalnız uyum sorununu aşamadı sadece.Bu o kadar kolay birşey değil.Bunları atlatınca kendini bulacaktır.

Fernando Gago
27.Ağustos.2006, 18:27
Yeneteknli bir oyuncu ama çok narin hemen yere düşüyor 2li müdadeyele girme yok filan tslde bu sert futbolda iş görmez

Ralph
27.Ağustos.2006, 18:29
Bu çocuk yeteneklimi değil mi birtürlü anlayamadım.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2006, 20:13
Adamda var bir şeyler ama bir türlü sürekli şans bulamıyor.Uzun süre oynamayıp birden formayı giyince elinden geleni yapıyor ama bu seferde tam performansını ortaya koyamıyr.Hanginiz geçen sezon üst üste 3 maç oynadığını söyleyebilir?

Fıratcan Alçınkaya
27.Ağustos.2006, 20:50
kontratı 5 yıllık :)

neyse bu sistemde işi zor ama çok yetenekli bir oyuncu kalmasına sevindim..

geçen yıl en az şans verilen oyunculardan biri olmasına ragmen kendini taraftarın büyük bölümüne kanıtlamayı başarmıştı ;)

5 yılmı :) Desene Erdem epey bi maaşı ödencek, tabi adamın kontrat sağlam o yüzden Anadolu Takımlarına kiralanmayı reddediyor...

erdemzorer10
27.Ağustos.2006, 21:05
5 yılmı :) Desene Erdem epey bi maaşı ödencek, tabi adamın kontrat sağlam o yüzden Anadolu Takımlarına kiralanmayı reddediyor...

Fırat aslına bakarsan iyi bir oyuncu ..yetenekli ama bu sistemde işi çok zor..

çok koşması mücadele etmesi gerekiyor..carrusca ise 4-4-2 oyuncusu bence :)

LaKe
27.Ağustos.2006, 21:09
Carrusca, başarılı bir futbolcuydu. Takıma geldiğinde de sevinmiştim. Fakat ona hiç şans verilmedi. Harcandığı düşüncesindeyim. Biz bu yeteneğin farkına varamıyorsak göndermeliydik. Ama madem göndermedik ve bizimle, Kalli onu harcamayıp şans vermeli. Ben inanıyorum ki Carrusca değerini GS'ye gösterecek.

paco
28.Ağustos.2006, 00:25
bakarsiniz Carrusca'da turkiyenin maradonasi olur :D

viyana
28.Ağustos.2006, 01:27
carrusca aslında tekniğiyle lincolnun oynayamadığı maçlarda 10 numara mevkiinde oynayabilir defansif yönü pek iyi olmadığından o mevkiide serbest oynayarak daha faydalı olabilir

agoecmen
28.Ağustos.2006, 04:14
geçen sene gerets carruscayı harcadı bunu çok rahat söyleyebilirim.. inamotoya verdiği şansı carruscaya verseydi bu sene çok farklı olurdu ama bu sene kondisyon eksiği var. inşallah bu sorunuda kalliyle beraber aşar ve takıma yararlı duruma gelir. hiç olmazsa 1 2 seneye iyi bi fiyata satarız..