Log in

View Full Version : TÜRK Olarak Doğmasaydınız?

TürkuAz
27.Ağustos.2006, 01:34
Hangi milletten olmak isterdiniz ? :)

Not: Yöneticiler konuda bir sakınca görürse hemen kaldırsınlar..

ChAoS
27.Ağustos.2006, 01:40
İnsan gibi yaşayacağım bir ülke olabilir . Ezilmeden, sömürülmeden, katledilmeden yaşayacağım bir ülke olabilirdi . Hiçbir milletin veya hiçbir ülkenin diğerinden üstünlüğü yoktur , bu üstünlüğü yaratanlarada bu yüzden ırkçı faşist gibi söylemlerde bulunuruz .

Ayrıca türk olarak doğulmaz insan olarak doğulur , isteyen istediği zaman vatandaşlıktan çıkabilir.

TürkuAz
27.Ağustos.2006, 01:50
Doğduğun zaman ailen ulus olarak neyse sende o şekilde doğarsın..

Ne mutlu ki hiçbir zaman hiçbir şeyle değiştiremeyeceğim bir milletin çocuğuyum.Ben bununla gurur duyarım..

Lütfen konu dışına çıkmadan fikrinizi belirtin arkadaşlar..

gezenti
27.Ağustos.2006, 01:51
Türklük ayrı bir kavramdır benim için.Dünyaya huzuru getiren namusu temsil eden gururu simgeleyen özgürlük delisi saygılı vsvsvs....
Türk olarak doğmamayı hiç dünyaya gelmemeye tercih ederim.Bazıları ben milletten değilim ben sadece insanım der olabilir saygı duyarım.Ama tarihini bilip vatandaşlıktan çıkan insan bence bazı şeyleri yanlış biliyordur.Çünkü biz öyle bir milletiz ki ne kadar yozlaşssakta konu vatan oldumu konu bayrak oldumu aynı çatı altından toplanıyoruz hemen.
Dediğim gibi TÜRKLÜK BENLİĞİ ayrı birşeydir.TÜRK olarak doğmıyacağıma hiç doğmamayı tercih ederim......
Not:Ben burda üstün ırktan bahsetmiyorum.Sadece tarihten gelen süreçte geçirdiğimiz evreleri en iyi şekilde tamamladığımızı anlatmaya çalışıyorum.Türk milleti (fiziki yada biyolojik açıdan değil) diğer milletlere göre en iyisi en yücesidir...

canavar20
27.Ağustos.2006, 01:53
Vallla bilmiyorum yine Türk olurdum. Ne de olsa Türkiye olacaktı.;;)

ChAoS
27.Ağustos.2006, 01:54
Çok şükür hiçbir millete özentim yok.

Bu ülkede yapılan herşey ülke içindir . Ama bazılarının kalın kafası yüzünden bazı aydınlarımız vatandaşlıktan çıkarıldı b.k.z NAzım Hikmet.

Bir örnekle belirttim.

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2006, 01:54
Türk milletinin farkını tüm dünya bilir bununla gurur duyarız. Güney Korelilere sempati duyarım.

Sekopej
27.Ağustos.2006, 01:55
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Mustafa Kemal Atatürk