View Full Version : TSL 4.Hafta | Bursaspor-Trabzonspor
Cyzio
28.Ağustos.2006, 20:45
http://img525.imageshack.us/img525/9475/turbursasporrx8.gifhttp://img525.imageshack.us/img525/3511/turtrabzonsporpu8.gif
31 Ağustos Cuma günü oynanacak maçta Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.Bursa Atatürk Stadyumu'nda ki mücadele saat 21.00'de başlayacak
Varonil
28.Ağustos.2006, 20:51
Çok çekişmeli geçecek maç.Bursa da Trabzonda kendine geldi.Skoru kestirmek güç.
Fietra 10
28.Ağustos.2006, 20:51
haftanın en güzel maçı olacak..Umarım galip gelen taraf biz oluruz.
byunuss1
28.Ağustos.2006, 20:54
bizim ayarımızda bir rakip değil bizim kadromuz cok daha iyi ama iyi bir hocamız yok ama herşeyeragmen mac bizimdir :)
Cyzio
28.Ağustos.2006, 21:07
Güzel maç olacak ama kazanan biz olacağız.2-1 veya 1-0 alırız..
Memedov
30.Ağustos.2006, 07:00
Bursaspor kendi saha ve seyircisi onunde kazanir diye dusunuyorum.
anilton
30.Ağustos.2006, 07:02
Trabzonspor'un alacağını düşünüyorum...
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 07:03
Aslında Trabzon spor kazanır diye düşünüyordum ilk başta ama Bursa'nın deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3 atması kafamı karıştırdı.Berabere biter diye düşünüyorum.Ve umuyorum.(Tahmin oyununda "0" verdim.:D)
TürkuAz
30.Ağustos.2006, 07:03
bizim ayarımızda bir rakip değil bizim kadromuz cok daha iyi ama iyi bir hocamız yok ama herşeyeragmen mac bizimdir :)
Bursa, Trabzon ayarında kulüp değil yani?
Bursaspor alır..
Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 07:04
trabzon alır...
Fernando Gago
30.Ağustos.2006, 07:06
Çok güzel maç oalcağı kesin ben beraberlik diyorum
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2006, 07:08
İlk sonuç beraberlik, bir takım kazanacaksa da o Trabzon olur.
eXcitinG
30.Ağustos.2006, 07:42
Trabzon fazLa biLe kazandı bu haftaya kadar.Bursa bu maçı aLıcaktır.
RaSenGan
30.Ağustos.2006, 07:44
Bursa alır :)
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 07:51
Bence Trabzon bu maçı iyi oynayıp kazanırsa.Bana şampiyon adayı olduğunu kanıtlar.3 ihtimalli bir maç.Beraberlik ağır basıyor;)
C h A o S
30.Ağustos.2006, 08:32
Bence trabzonspor maçı kazanıcak.Bursa kendi seyircisi önünde çok büyük bi baskı yaratsada trabzon'dan galibiyet bekliyorum.
Atakan38
30.Ağustos.2006, 15:47
BeraberLik
GaLıbıyet Olursa Ikı Takım Icınde OlabıLır
Cyzio
30.Ağustos.2006, 16:50
Turkcell Süper Lig'de 4. hafta karşılaşmasında Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de oynanacak karşılaşmayı İsmet Arzuman yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen olarak yayınlanacak.Arzuman'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Serkan Akarca, dördüncü hakemliği ise Uğur Söylemez yapacak
Süper ligde yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Trabzonspor, Bursaspor'u mağlup ederek üçte üç yapmak istiyor. Olaylı Sivasspor maçının 1 - 0 olarak tescil edilmemesi ile morali bozulan bordo - mavili ekipte, futbolcular ve yöneticiler galibiyete inanıyor.
Bursa ile Trabzon 62. randevuda
Turkcell Süper Ligi'nin 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi ile 62. kez karşı karşıya geliyor. 1974-75 sezonunda Bursa'da oynanan ve golsüz berabere biten karşılaşmada ilk kez karşı karşı gelen iki takımın bugüne kadar oynadığı 61 maçın 33'ünü Trabzonspor kazanırken, 7 maçı ise Bursaspor kazandı. 21 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Bursaspor karşısında ezici bir üstünlük kuran Bordo-mavili takımın attığı 92 gole, yeşil-beyazlı takım 40 golle cevap verdi.
İki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyetleri Trabzonspor elde etti. 1976-77 sezonunda 4-0, 1988-89 sezonunda 6-0 ve 2001-02 sezonunda ise 5-0'lık skorlarla sahadan ayrıldı. 2006-2007 sezonun ilk yarısında oynanan maçı Trabzonspor deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Aynı sezon kendi sahasında oynadığı maçı ise 3-1 kazanmıştı.
BURSASPOR
Vega
Yenal
Egemen
İsmail
Ömer
İbrahim Dağaşan
Mustafa Sarp
Veli
Sumulikoski
Herve Tum
Sinan Kaloğlu
TRABZONSPOR
Tolga
Tayfun
Erdinç
Tolga Seyhan
Celaleddin
Gökdeniz
Hüseyin
Serkan
Mustafa
Ceyhun
Umut
Stat: Bursa Atatürk
Saat: 21.00
Hakem: İsmet Arzuman
Yayın: Lig Tv
Trabzonspor galibiyete kilitlendi
Teknik Direktör Ziya Doğan, Bursaspor'u mağlup edecek güçte olduklarını ifade ederek, "Takım olarak her geçen hafta daha iyiye giden bir performans sergiliyoruz. Bazı eksiklerimiz var ama onları da Bursaspor maçından sonra Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yapacağımız kampta tamamlayacağımıza inanıyoruz. Şu anda Trabzonspor camiasının birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Saha sonuçlarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ancak biz izleyenlere seyir zevki yüksek maçlarda seyrettirmek istiyoruz.
Bursaspor'da hedef Trabzonspor
Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, ''Trabzonspor maçını mutlak kazanmak zorundayız'' dedi.Osman Çelik, yönetimdeki gerginliğin teknik heyet ve futbolcuları olduğu kadar tüm camiayı olumsuz etkilediğini, ancak sıkıntıların artık geride kaldığını belirtti.
Trabzonspor maçında taraftarlardan sağduyulu ve sakin davranmalarını isteyen Çelik, şunları söyledi: ''Türkiye'nin en iyi taraftarına sahibiz. Bizim yönetim olarak yaptığımız yanlışlar onları olumsuz etkiledi. Biz yanlış şeyler yaptık, ama onlar yapmasın. Yarın ki Trabzonspor maçında sadece takımlarını desteklesinler. Taraftarlarımız, dedikodulara prim vermesin. Eğer Bursaspor'un etrafında kenetlenirsek başarı kendiliğinden gelecektir.''
31.08.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
absolut12
30.Ağustos.2006, 17:26
Herşey olabilir Bursa TSL'nin en zor deplasmanlarından birisi.
Ahmet_77
30.Ağustos.2006, 18:02
Trabzon alıcaktır.
byunuss1
30.Ağustos.2006, 18:05
Bursaspor - TrabzonsporSüper Lig'de 4. haftanın açılış maçında bu akşam Bursaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.
Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, İsmet Arzuman yönetecek. Bursaspor'da Cihan cezalı, Pancu ve Volkan Bekiroğlu da sakat oldukları için forma giyemeyecek. Trabzonspor'da ise Ersen ve Musa sakat. Bursaspor yönetimi bilet fiyatlarını, açık kale arkası 10, kapalı kale arkası 20, maraton 30 kapalı 100, VIP 150 YTL olarak belirledi.
BURSA
Vega
Ö.Aysan
Ö.Erdoğan
Egemen
Bekir
Veli
Mustafa
Sumulikoski
Yenal
Sinan
Tum
TRABZON
Tolga
Tayfun
Erdinç
T.Seyhan
Celaleddin
Gökdeniz
Hüseyin
Serkan
Mustafa
Ceyhun
Umut
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 21:10
Beraberlik kokusu alıyorum.
Memedov
30.Ağustos.2006, 21:17
Bu mac kupalarla mi kazaniliyor bu is yurek isi futbolcular cikip sahada ellerinden geleni yapacaklar , Bilinmeyen takimlar neleri yeniyor , herkes haddini biliyor , herkes tuttugu takimi yuksek gorur bu normaldir ama isin ayarini fanatiklige dokmeyelim lutfen.
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2006, 21:54
Mehmet'e katılıyorum, yalandan yere tartışmayın.
uAburak89
30.Ağustos.2006, 22:48
Beraberlik bekliyorum, bol gol olur maçta.. Skor tahminim de 2-2..
fmsmyrna
31.Ağustos.2006, 01:44
Bursa son hafta deplasmanda 3-1 yeni.Trabzonspor ise Rize'yi 5-1 yendi.Ben Bülent hocanın takımlarının oyununu beğeniyorum bence Bursa daha yakın galibiyete.
gezenti
31.Ağustos.2006, 01:53
Senin bu söylediklerine cevap yazacak kadar seviyemi düşüremem kusura bakma.Allah akıl fikir versin..
Kaçamak cevaplara gerek yok hakaret et filan demiyorum ee bende küfür etmemişim demi sorun yok o zaman.Cevap bekliyorum.Hem biz sizin seviyenize çok iniyoruz bişey olmuyor korkma...
Memedov
31.Ağustos.2006, 01:56
Konudan saparak kisisel tartismaya giremezsiniz aksi taktirde ceza puani alabilirsiniz.
Daha sakin ve dikkatli olalim Lutfen.
Mirza
31.Ağustos.2006, 03:54
5 uyarı gelmiş ve devam etmişsiniz. Bir daha tekrarlarsanız okur grubuna alınırsınız. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin. Kıraathane değil burası resmi bir forum.
uAburak89
31.Ağustos.2006, 04:34
Bursaspor:1 - Trabzonspor:0
Gol: Dk. 18 Yenal..
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 04:55
Bu maç inşAllah berabere biter.
TürkuAz
31.Ağustos.2006, 05:03
Bursaspor beni yanıltmıyor.Tebrikler Bülent Korkmaz.
LaigLeNoiR
31.Ağustos.2006, 05:54
Goooooooollllllllll
Gökdeniz Karadeniz
Memedov
31.Ağustos.2006, 05:55
Gokdeniz Atti Penalti'dan.
RaSenGan
31.Ağustos.2006, 05:55
Bursa gol gol gol.
LaigLeNoiR
31.Ağustos.2006, 06:00
Trabzon gol gol gol :)
fenerbahce_1907
31.Ağustos.2006, 06:01
Gol yok 1-1 iyidir:zuhaha
mustafa35
31.Ağustos.2006, 06:03
berabere bitsin gelsin puanlar :D
Memedov
31.Ağustos.2006, 06:06
Gorduk ki iyi oynamakta bir ise yaramiyormus , insanda sans'da olacak.80 dakika diren 80. dakika penalti olsun mac berabere bitsin.
Demistim Bursa deplasmani her zaman zordur , Trabzon 1 puan aldigina sevinmeli Bursaspor ise 3 puani nasil kacirdim diye dusunmeli.
mustafa35
31.Ağustos.2006, 06:08
Bursa geçen haftaki gibi oldu sanırım. Geçmiş olsun Bursalılar ;;)
LaigLeNoiR
31.Ağustos.2006, 06:12
Valla maç ortadaydı bence, her 2 takımda 1'er puanla ayrıldı.
RaSenGan
31.Ağustos.2006, 06:20
Tüh be :(
Varonil
31.Ağustos.2006, 06:31
IRTINA BURSA'DA DİNDİ: 1-1
Turkcell Süper Lig'de 4.haftanın açılış maçında Bursaspor ile Trabzonspor Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Süper ligde yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve olaylı Sivasspor maçının 1 - 0 olarak tescil edilmemesi ile morali bozulan Trabzonspor ile Bursaspor'un mücadelesi 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bursaspor'un golü 17.dakika Yenal'den gelirken, Trabzonspor'un beraberlik sayısını 74.dakikada penaltıdan Gökdeniz kaydetti.
BİYEDİÇ UNUTULMADI!
Karşılaşma öncesinde her iki takım da maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadyumu'na yoğun güvenlik önlemleri altında geldi. Bursa Atatürk Stadı'na erken saatlerde gelen 800 Bordo-mavili taraftar, oyunculara büyük ilgi gösterdi. Futbolcular da taraftarların yanına giderek sevgi gösterisinde bulundu. Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasına yeşil-beyazlı taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Bursasporlu futbolcular sahaya çıktığında, yeşil-beyazlı taraftarlar tribünleri adeta karnaval yerine çevirdi.
Bursaspor taraftarları, tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' yaptırdı. Bursaspor, eski teknik direktörü ve simge oyuncusu Nejat Biyediç'i de unutmadı. Yeşil-beyazlı futbolcular, sahaya lösemi hastası olan ve ABD'de tedavi gören Biyediç için ''Geçmiş olsun imparator'' yazılı pankartla çıktı.
Bursaspor karşısında klasik 11'ini bozmayan Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, hucüm hattında Ceyhun, Gökdeniz ve Umut'a görev verirken, İspanya takımlarından Huelva'ya transferi an meselesi olan Ersen Martin ile sezon başından beri bir türlü istenileni veremeyen İbrahim Yattara'yı yedek kulübesinde oturtdu.
BURSASPOR FIRTINA GİBİ BAŞLADI
Karşılaşmaya çok hızlı başlayan Bursaspor, sağlı sollu ataklarla Trabzonspor kalesinde baskı kurdu. Sahanın her yerinde rakibine pres yapan yeşil-beyazlı futbolcular, karşılaşamanın henüz 17.dakikasında Yenal'ın attığı golle rahat bir nefes aldı. Özellikle orta sahada iyi top kullanan Bursaspor, Veli ve Sumulikoski'nin önderliğinde geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlikeli ataklar yarattı. Bursaspor karşısında ilk yarıda oldukça tutuk bir futbol sergileyen Trabzonspor, karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde iyi mücadele etmesine rağmen skoru değiştirebilecek önemli bir pozisyon bulamadı.
İlk yarının son dakikalarında rakip kalede baskısını artıran Trabzonspor, en ciddi atağını Mustafa Keçeli ile gerçekleştirdi. Karşılaşmanın 39.dakikasından Mustafa'nın yaklaşık 25 metreden sert bir şutunu kaleci Vega güçlükle çeldi. Kalan dakikalarda Trabzonspor'un beraberliği yakalama çabaları sonuç vermedi ve ilk yarı Bursaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
CEYHUN - YATTARA DEĞİŞİKLİĞİ HAYAT VERDİ
Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, ikinci yarıya Ceyhun - Yattara değişikliğiyle başladı. İlk yarıda Bursaspor karşısında oldukça etkisiz bir futbol sergileyen Ceyhun'un yerine oyuna giren Yattara, ikinci yarıda Trabzonspor ataklarına yön veren isim oldu. Yattara'nın oyuna girmesi, kanat oyuncuların daha fazla ileri çıkması ve Gökdeniz ile Umut'un ikinci yarıda daha istekli oluşu, oyunun kontrolünün Trabzonspor'un eline geçmesini sağladı. İkinci yarıda roller değişti ve bu sefer oyunu kendi yarı sahasında kabul eden, rakip takım ataklarına karşı koyma çabası içerisinde olan taraf Bursaspor oldu.
PENALTI VE GOL...
Bursaspor kalesinde her geçen dakika baskısını arttıran Trabzonspor,ikinci yarıdaki en tehlikeli atağını 60.dakikada Erdinç ile gerçekleştirdi. Yattara'nın kavisli ortasına iyi yükselen Erdinç topu filelere yerine Bursaspor kalecisi Vega'ya nişanladı ve Trabzonspor mutlak bir golden oldu.Karşılaşmanın son 15 dakikasından tüm riskleri göze alarak Bursaspor kalesine yüklenen Trabzonspor, karşılaşmanın 77.dakikasında Ergin Keleş'in Ömer Erdoğan tarafından düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Gökdeniz Karadeniz topla kaleciyi ayrı köşelere yollayarak Trabzonspor'un beraberlik golünü kaydetti. Kalan dakikalarda iki takımın da galibiyet arayışları sonuç vermedi ve Turkcell Süper Lig'de 4.haftanın açılış maçı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
4. dakikada Ceyhun'un sol kanattan kullandığı uzun taç atışında, top ceza sahasında Bursasporlu futbolcuların kafasından sekti. Arkada topu önünde bulan Gökdeniz'in sert volesinde top yan direkten dönerek auta çıktı.
4. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Ceyhun'un sert şutunda kaleci Vega tehlikeyi önledi.
13. dakikada kaleci Tolga'nın hatası sonrasında ceza sahası ön çizgisinde topu önünde bulan Sinan'ın aşırtma vuruşunda top üstten auta çıktı.
18. dakikada orta sahanın sağ kanadından Trabzonspor ceza sahasına yapılan ortada Tolga Seyhan'ın kafasından seken topla buluşan Yenal, kaleci Tolga'nın yanından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0
39. dakikada Mustafa'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Vega, son anda uzanarak topu üstten kornere gönderdi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
53. dakikada Yattara'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa arka direkte iyi yükselen Erdinç'in kafa vuruşunda top kaleci Vega'da kaldı.
60. dakikada Gökdeniz'in Bursaspor ceza sahasına girerken Umut'la yaptığı paslaşmanın ardından yaptığı vuruşta top kaleci Vega'da kaldı.
62. dakikada Ozan'ın ceza sahası ön çizgisinden sert şutunu kaleci Tolga yatarak kontrol etti.
72. dakikada Sinan'ın hızla sağ çaprazdan ceza sahasına girerken yaptığı vuruşunda top kaleci Tolga'da kaldı.
77. dakikada Ergin'in, Ömer Erdoğan'ın müdahalesiyle ceza sahasında yerde kalması sonrasında karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.
78. dakikada penaltı atışını kullanan Gökdeniz, ters köşeden topu ağlarla buluşturdu. 1-1
STAT: Atatürk
HAKEMLER: İsmet Arzuman, Baki Tuncay Akın, Serkan Akarca
BURSASPOR: Vega, Egemen, Ömer Erdoğan, İsmail, Mustafa Sarp, Sumulikoski, Bekir Ozan, Sinan, Veli (Ömer Aysan dk. 71 ), Yenal (Mbesuma dk. 81 ), Tum
YEDEKLER: Yavuz, Orhan, Eser, İbrahim Dağaşan, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
TRABZONSPOR: Tolga Zengin, Tayfun (Serkan Balcı dk. 38 ), Tolga Seyhan, Erdinç, Celalettin, Hüseyin, Ayman (Ergin dk. 72 ), Mustafa Keçeli, Ceyhun (Yattara dk. 46 ), Gökdeniz, Umut
YEDEKLER: Ahmet Şahin, Çağdaş, Ferhat, Adnan
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan
GOLLER: Yenal (dk. 18), Gökdeniz (dk. 78 pen.)
SARI KARTLAR: Tayfun, Ayman, Hüseyin, Ergin (Trabzonspor), Veli, Ömer Erdoğan, İsmail (Bursaspor)
31.08.2007
Kaynak : Sporx.com ve İHA
byunuss1
31.Ağustos.2006, 06:34
ziya dogana anlamış degilim.
yedigimiz golu ve aksaklık yapanlar :
tayfun : amatör bir oyuncu sag bekte oynatıyor o mevkiidee 100000000 tane oyuncu var ör : serkan balcı ( mevki orası degil ama sonradan girdi neler yaptıgı gördük ) , musa (sakat ama ) , jabi (kadroya almadı) ferhat ( vasatın üstünde futbolcu hata falan yapmaz ) ama bunları bırakıp amatör tayfunu oynartıyor öz evladı gibi
tolga seyhan : antremansız golude uzaklastıramadıgı için yedik hava topunda. orda oynuyabilecek oyuncu : çagdaş
golu atılan uzun ortada arka taraftar kafasıyla uzaklastıramayan tolga ve seken top tayfunun kademe hatası ve gol..
ziya dogan takıma zarar veriyor
bursaspor sert oynadı... macın basında gökdenizin vurusunda direkten dönen top gol olsaydı cok daha degişik mac olurdu
bursasporun iyi bir kalecisi var gercekten
BlackEagle19o3
31.Ağustos.2006, 07:11
Bu kadar basit penlatı olmaz!!!
Memedov
31.Ağustos.2006, 07:14
Katiliyorum , ortada yapilan hic bir hareket yok oyuncuda kendini oyle bir yere birakiyor ki gorende tekme yedi zannetcek.Olsun Bursaspor boyle oynamaya devam etsin ust siralari baya bir zorlar.
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 07:46
Maçın özetini izledim.Maçın hakkı beraberlik gibi geldi bana.Bursa kalecisi iyi toplar çıkardı.Neyse tahmin oyununda bu maçı bildiğim için mutluyum.
TürkuAz
31.Ağustos.2006, 07:47
Federasyon iş başında..
shamur1
31.Ağustos.2006, 08:54
ya Kardesim seni anLamiyorm ! TrabzonLa iLgiLi ne kda oLumsuz yorum warsa sen ordasin nedir zorun senin ! Hic bise yoq ztn adam ergine dokunmadi kendini attini yere haKLisn hay aLLahm ya bekLiomusn bisey ciksada hemen pat die oLumsuz yorum yapsam die hayret walla
EVET tipik bir ziya dogan faciasi izLedik Defansin saginda Tayfun ki bu adam stoper hemde stoperde bile o kda iyi degiL defansin ortasinda formsuz torpiLli toLga seyhan soLunda manevi ogLu celaleddin Yine 3 on Libero ve kankasi ayman ki macta hicbir net bi katkisi yoq ne top caldi ne pas ee boLe olunca sansizLik diyor kendisi neymis direkten donmus ee donmiyecekmi allah asKina 1-1 oLdu son 15 dakka saldircana takimi geriye cekiosun Serkan baLci neden yedek girdi oyuna sag kanadi kullandi adam o yokken butun atak girisimleri ordan geLdi ve golde tayfun toLga isbirLiginden meydana geldi bursanin tek sutu goL oldu bursaspor kalecisi mukemmeldi iste kaleci budur takimini kurtarir Bursa deplasmani zormus o zmn istanbuLa hic gitmeyeLim aradaki istatistiklere bakta konus ! bu kadar korkak oLunurmu bu adam haLa trabzonu bi maLatya saniyor adam ya 3 on Libero kaleciyle 8 defans oyuncusu ee rakip saLakmi gokdeniz ceyhun Umutu tutsun tmm kiLitlendin senin eLinde Yattara war yoq kuLlanma Jabi war adam 2 mac iyi oynadi ve yiLlardir sag kanattaki sorunu cozecek dedik kadro disi acaba yabanci diemi adi cemaL olsa bankoydu Takima bakiyorum tek bir yabanci yoq masaLlah miLlete 7 yabanci yetmiyo demek onlar gerizekaLiki sen akiLlisin ziya dogan !! Musampa MarceLinho STEPANOV Szymkowiak Jefferson Bu yabancilari harcadin sen !! vazgec su sevdandan FutboL nedir ya goLdur gol olmazsa kimse zevk aLmaz peki sen 3 kisiyLe nasi goL atacaksin be adam !! ergin keLes benim okuldan arkadasimdi hem cok genc hem yetenekLi bunlara kazancana omer riza hasan ucuncu sevdasi nedir kac yasina geLmisler hani gencler Yusuf nerde yani bunlarin oynamasi icin maLatya yda genclerbirLigi formasimi giymesi lazimdi onceden akiL alir is deiL ya !! Biktik senden yuz de yoqqi istifa etmiosun butun yoneticiler sana karsi ama baskanin sayesinde orda duruyosn araLikta hepiniz gideceksiniz Ey gidi Trabzonum bi zamanLar Orhan Sota ArciL HamiLi kadro 3-4 forvetle kasip kaviriyoduk futboL bu iste saldiracaksin senin gbi defans yapmicaksin usteLik 8 kisiyle defansif oynuosn onuda beceremiosn goL yiyosun Defans yapiosn eLindeki en iyi defansi Stepanovu gelecegi olan adami satiyosun hani aLdirdigin RISP nerde yazikLar olsun sanada seni takimin basina getirenLerede !!
nekop
31.Ağustos.2006, 09:35
Maça çok iyi başladık Bursa'danda iyi bir futbol sergiledik bugün Bursayla degil Vega ile berabere kaldık adeta maçın adamı kesinlikle Vegaydı.Bursaspor bu sene kalesini sağlama aldı geçen sene Ömer'in yan top sıkıntısı yüzünden biton gol yendi Vega yan toplarda oldukça etkiliydi bu gece neyse ama aklım maçta degil Trabzonspor'lu fanatik kızda kaldı golden sonra o ne sevinçti işte o görüntü Trabzonspor sevgisini anlatabilecek bir görüntüydü.Bu arada Bursalılar yine bağırdı Trabzon kümeye diye onlarda öyle eğleniyorlar işte aldırmamak lazım...
douramss
31.Ağustos.2006, 09:58
Yahu burasi bir forum...Herkes kendi goruslerini ozgurce yazabilir...Trabzona garezi olacagini sanmiyorum arkadasin...Onun fikri budur,bu cekememezligin sebebini anlayamiyorum....
Bordo61Mavi
31.Ağustos.2006, 11:40
Macin buyuk bolumu Bursa nin kontrolunde gecti, aslinda mac 4 ve 5 dakikalarda kopabilirdi , ve Trabzon farka bile gidebilirdi ama sans yanimizda degildi.
Bursa ustun oynadi, yani evde oynamanin avantacini kulandi, 2 ci yari Trabzonspor daha atak olmaya basladi ve golu bulduk.
Macin hakki boyle idi, Trabzon nagmalup yoluna devam ediyor, sevincliyim bu deplasmandan 1 puan cikardigimiz icin.
RaSenGan
31.Ağustos.2006, 11:51
Haksız penaltı ve 1 puan..
Cyzio
31.Ağustos.2006, 13:44
İlk 5 maç minimum 13 puan gerekliydi.Artık Sivas ve Ankaragücü maçlarını mutlak kazanmalıyız..
Maça iyi başlamamıza rağmen sonra kontrolü Bursa aldı.Müthiş defansımızın 2 hatasından 1'i gol oldu ve ilk yarı böyle bitti..
İkinci beklediğim Yattara oyuna girdi ve maçın kaderini değiştirdi.Penaltıdan bulduğumuz golle 1 puan ile döndük maçtan..
@nekop
Onlar bağırır bağırır susar.Her zaman yaptıkları şey işte.Neyse daha fazla konuşmayayım dün yedik cezayı yine:D
Bu arada Bursalılar sahaya girecekti heralde o planları suya düştü:D
Atakan38
31.Ağustos.2006, 15:49
V BekLeniLdiği Gıbı Berabere Bıttı
Maçı IzLemedım Ama YorumLara Gore Bursa Daa İi Oynamıs
eXcitinG
31.Ağustos.2006, 17:37
Doğru ne penaLtı penaLtı dı ne de Sinanın pozisyonu ofsayt.TFF Sivas maçının günahını mı çıkarıyoru nabıyor.
byunuss1
31.Ağustos.2006, 19:22
kötü oynadık hatta berbat oynadık ama bursadan 3 kat daha fazla pozizyon bulduk bursanın kaleci gercekten güzel tabi ziya doga nfaktörüde var korkak oynatınca böyle oluyor
Cyzio
31.Ağustos.2006, 19:25
Evet berbat oynadık bunu bizde söylüyoruz zaten.Ziya ile iyi futbol beklemek zate başlı başına bir hata.Aralık'a kadar ne kadar puan toplarsak o kadar iyi..
Bordo61Mavi
31.Ağustos.2006, 20:32
Pozisyon penalti, arkadan oyuncu Ergin in iki kolunu da, ve donmesine musade etmiyo. Kesin penalti
CeNTeR_TR
31.Ağustos.2006, 20:49
Her zaman hak eden kazanmıyor!!!
Beni anlayan anladı :zuhaha
Memedov
31.Ağustos.2006, 20:59
Pozisyon penalti, arkadan oyuncu Ergin in iki kolunu da, ve donmesine musade etmiyo. Kesin penalti
Pozisyon penaltimi yahu yapmayin Allah askina birazcik objektif olun bu penaltiyi biri uzayda bile vermez degil dunyada ama Ismet Arzuman verebiliyor iste adam resmen Bursaspor'un 3 puanini caldi , Federasyon boyle yapmaya devam etsin biz avrupada bu kafayla zor basari yakalariz , hakemlerimizin hali ortada , Sivasspor macinda sahaya cikmayan hakemi gorevden aliyorsun boyle hakemlere para yediriyorsun Federasyonun ozelligi burada , Tebrikler Turkiye Futbol Federasyonu.
Bordo61Mavi
31.Ağustos.2006, 21:18
Pozisyon penaltimi yahu yapmayin Allah askina birazcik objektif olun bu penaltiyi biri uzayda bile vermez degil dunyada ama Ismet Arzuman verebiliyor iste adam resmen Bursaspor'un 3 puanini caldi , Federasyon boyle yapmaya devam etsin biz avrupada bu kafayla zor basari yakalariz , hakemlerimizin hali ortada , Sivasspor macinda sahaya cikmayan hakemi gorevden aliyorsun boyle hakemlere para yediriyorsun Federasyonun ozelligi burada , Tebrikler Turkiye Futbol Federasyonu.
Objektif bakiyorum, bana yapilsa o haraket bende penalti isterdim
shamur1
31.Ağustos.2006, 21:37
bugunku gazetelere baKin penaLti oLduguna hemfikirler acaba penaLti oLmasi icin napiLmasi lazim iLla tekmemi saLlicak adam agzini gozunemi wuracak ya haLuk uLusoy napmis Trabzona sacmaLamayin Beyler ya acaba haLuk uLusoy baskanken farkinda oLmadan biz sampiyonmu oLduk yda bize macmi kazandirmis napmis bu adam ne kda gocunuyorsunuz TrabzonLu diye
Rodrigo Tello
31.Ağustos.2006, 22:04
Penaltıdır o pozisyon.Macın hakkıda Beraberlikti böyle oldu.Bursa bu sene yukarlara oynayamaz,seri yakalayamıyolar.Ama Trabzon oynıycak gibi...
byunuss1
31.Ağustos.2006, 23:29
ziya dogan maca adam gibi kadroyla cıksaydı bunları konusmamıza hiç gerek kalmıyacak tı
gezenti
31.Ağustos.2006, 23:33
ziya dogan maca adam gibi kadroyla cıksaydı bunları konusmamıza hiç gerek kalmıyacak tı
Öyle yada böyle Bursayı küçümssememeyi öğrenin arkadaşım hala Trabzon bunu Anartosisten Roman ekibindne öğrenemediyse bizim sorunumuz değil hakem bedava penaltı vermeseydi gerçekten bunları değil.Bursanın galibiyetini konuşuyor olurduk....
Bordo61Mavi
01.Eylül.2006, 12:11
Kimse Ziya hocayi kotulemesin, transfer istiyor hoca yonetim transferi kapatigini acikliyo, nasil bir anlasmazlik.
Elindeki kadroyu en azindan iyi kullanmaya calisiyo, suan gelecek hic bir teknik direktor Ziya Dogan dan daha basarili olamaz. Cunku kadromuz yeterli degil.
Onun icin Ziya hocaya biraz destek istiyorum. Artik takimizin yaninda duralim, stadin disinda degil.
Cyzio
01.Eylül.2006, 16:30
Kimse Ziya hocayi kotulemesin, transfer istiyor hoca yonetim transferi kapatigini acikliyo, nasil bir anlasmazlik.
Elindeki kadroyu en azindan iyi kullanmaya calisiyo, suan gelecek hic bir teknik direktor Ziya Dogan dan daha basarili olamaz. Cunku kadromuz yeterli degil.
Onun icin Ziya hocaya biraz destek istiyorum. Artik takimizin yaninda duralim, stadin disinda degil.
Senin bu mesajından Trabzonspor'un oynadığı korkak oyunu desteklediğin ortaya çıkıyor.Sadece 3 ofansif oyuncuyla maça başlayan bir takım..
Transfer istiyormuş bide.Nerde Musampa,Marcelinho,Szymek,Stepanov.Bu adamları kadroda tutmak en iyi transfer olurdu ama Doğan bu oyuncuları ne yapıp edip göndermeyi başardı.Alacağı futbolcuda ya önlibero olur ya da önlibero..
Saçmalamayı bırakın Aralık'ta nasıl olsa herkes kendi yoluna gidecek.Bakalım Doğan o zaman Trabzon sınırları içerisinde 1 dakika durabileck mi..
gezenti
01.Eylül.2006, 18:58
Senin bu mesajından Trabzonspor'un oynadığı korkak oyunu desteklediğin ortaya çıkıyor.Sadece 3 ofansif oyuncuyla maça başlayan bir takım..
Transfer istiyormuş bide.Nerde Musampa,Marcelinho,Szymek,Stepanov.Bu adamları kadroda tutmak en iyi transfer olurdu ama Doğan bu oyuncuları ne yapıp edip göndermeyi başardı.Alacağı futbolcuda ya önlibero olur ya da önlibero..
Saçmalamayı bırakın Aralık'ta nasıl olsa herkes kendi yoluna gidecek.Bakalım Doğan o zaman Trabzon sınırları içerisinde 1 dakika durabileck mi..
Ziya Doğan Trabzonu tanıyan isimlerin başında gelir.Gelecek diğer teknik direktör ise Trabozunu tanımaya çalışacak ve daha zor motive olucaktır.O yüzden Ziya Doğan şu anda Trabzonu en iyi yönetecek isimdir...
byunuss1
01.Eylül.2006, 19:40
ziya dogan torpilli oyuncular oynatıyor takımda
gezenti
01.Eylül.2006, 19:42
ziya dogan torpilli oyuncular oynatıyor takımda
Mesela????
Cyzio
01.Eylül.2006, 19:45
Mesela????
Tolga Seyhan,Ayman,Keçelinho,Celaleddin,Ferhat vs vs.Ortak özellikleri adam biçmek..
Bordo61Mavi
01.Eylül.2006, 21:06
Gecen sene bu zamani hatirliyomusun, heralde LAZARONI yi gonderiyoduk, ve durumumuz hic iyi degildi. Ben suanki durumumuza sukur ediyorum, bu baskan ile anca bukadar.
Geldiginden beri hep yanlis yapan bir adam, bi stad projesi tutturdu halen ihalesi oldumu bilmiyorum, sonra bide 2 yildiz sozu vardi. Bi tanesi Marcelinho, gonderdik oburu kim cok merak ediyorum.
Ben Trabzonsporun yonetiminin degismesini istiyorum, boylece futbola siyaset gozu ile bakan bi adamdan kurtulmus oluruz.
LaigLeNoiR
01.Eylül.2006, 21:09
Posizyon Penaltıydı yalnız.
Bence de maçın hakkı beraberlikti.Bursa'da ahım şahım top oynamadı hani.
shamur1
02.Eylül.2006, 01:06
ZIYA DOGANA DESTEK MI !!!
Simdi bak guzeL arkadasim bir teknik direktore destek verirmisin ama nasiL once bu adam akiLli futboLu biLen belli bir taktigi oLan hocaysa arkasinda durursun takimin zayif oLur genc takim oLur ondada durursun ama smdi Ben biktim bunLari yazmaktan ama ziya Hoca bikmadi simdi Senin takiminda sag bek Jabi var Serkan var tamam onu orta sahada kuLlan aymanin yerinde ama yoq sen stoper Tayfunu sag bek oynat hem maci katLet hem o cocuun moraLini boz simdi bumu teknik direktorLuk Simdi Bide su war Jabi ye son sansmis Yahu bu adam yeni Transfer 2 maca cikti ciktigi 2 mactada gayet guzeL oynadi ama ziya hoca sisteminde iyi oynayan ve bu oyuncu yabanciysa yer buLamiyor Kadroda bu adamin arkasinda nasiL duraLim !!
Defansin ortasi Tayfun Cagdas erdinc Iyiydi sen formsuz toLgayi aLdirdin Stepanovun gidisine okeyledin BuNunmu arkasinda duracaz !!
soL beke Transfer yaptirmadin ceLaleddini antaLya istedi vermedin bana Lazim dedin Bu anLayisinmi arkasinda duracaz !!
MarceLinho gibi dunya yiLdizini harcadin adami sol kanat oynattirdin buMudur futboL biLgisi bununmu arkasinda duracz !!
Takimda beLli bir sistem yoq dan dun ileri vur topu kaleciye pas soL kanat bos nasil bir diziLis bu bUnundami arkasinda duracaz !
Szymkowiak Gibi adami takimdan kestin stepanovu kestin Risp Kazmasini 1 milyon euroya aldirdin bumu akiLli transferler !
Hasan ucuncu Omer riza mustafa keceLiden ceLaleddin den vazgecemedin Murat Ocagi yoLlattin Bumu hoca simdi !
Sezon basinda gencLerimiz vardi Yusuf eyup ergin seLim ve vb sen gittin Hasan Omer rizadan medet Umdun Bumu Arkasinda durulcak Hoca
eLinde Yattara gibi ustun yeteneklere sahip hoca war cocuk gbi azarLadin kamooyunun oNune attin Ki bu gelisme iLerde Yattaraninda satiLcani gosterior iyi para eder cunKu !
3 on Libero sistemini dunyaya sen Tanittin yeryuzunde 8 kisiyle defans yapan takim yoq bu devirde usteLik bu taKim Trabzon !!
bir kez 2 forvet cikmayi goze aLamamis korkak bir t.direktor bu ziya dogan Trabzona tek on libero buyuk takimlara karsi gerekince 2 on libero yetmezmi ama sen evinde bile 3 on libero cikacak kada futboL katiLisin !!
Daha sayamadiigim bi dunya sey war ama arkadas demiski suc yonetimde tamam onlar zaten sucLu ama sunu unutma Bir tdirektor istemedikten sora futboLcu satiLamaz eger hocaya ragmen satiyorsa zaten hoca istifa eder biraz serefi warsa Stepanov MarceLinho Eller Ersen Martin bunlarn hepsinde ziya dogan onay verdi ! cunku eLinde ayman celaleddin tolga seyhan war !! DusunebiLiyormusunz defansif oytnatan bi hoca eLindeki en onemLi defansi Stepanovu 23 yasindayken gitmesine izin verirmi 30 yasindaki bitmis formsuz toLgayi aLdirirmi !! ARALIK AYINA Bisey kaLmadi hepsinden kurtuLcaz ins !!
Bordo61Mavi
02.Eylül.2006, 10:31
Hep isyankar olmayin, benden bi nasihat. Ben destek veriyorum Ziya Dogan'a, tabi yanlislari var ama dogrulari daha fazla