View Full Version : TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe
Varonil
28.Ağustos.2006, 20:50
http://img212.imageshack.us/img212/6117/adszuk0.jpg (http://imageshack.us)
Maç hakkındaki görüşlerimizi,yorumlarımızı burada konuşalım.Sizce ne olur maç.
Bence Fenerbahçe zorlanır ama kazanır.1-0,2-1 gibi galibiyetler bekliyorum ben
fenerbahce_1907
28.Ağustos.2006, 20:52
Bence zorlanmadan kazanırız.4-0 alırız.
Fıratcan Alçınkaya
28.Ağustos.2006, 20:54
Fenerbahçe çok rahat kazanır...
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2006, 20:55
Zorlanırız,Beraberlik veya Fenerbahçe.
byunuss1
28.Ağustos.2006, 20:56
oftaş,rize,kasımpaşa gidici .. fener kazanır diyorum
Emurafu
28.Ağustos.2006, 21:05
Arkadaslar önce avrupa macları bir gecsin herseyin sırası var:)
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 07:05
Fenerbahçe kazanacaktır diye düşünüyorum.Bu maçta Antep maçının kadrosunu görebiliriz.
KaF KeF
30.Ağustos.2006, 07:07
kazanacağımızı düşünüyorum..
Memedov
30.Ağustos.2006, 07:07
Maci afife alirsak kaybederiz , ciddiyetimizi koruyupta maca cikarsak fark atariz.
Fernando Gago
30.Ağustos.2006, 07:08
Antepteki ilk11i görücez bence puan kaybetmeyiz
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2006, 07:09
F.Bahçe çok rahat kazanır.
TürkuAz
30.Ağustos.2006, 07:10
Fenerbahçe rakibi küçümserse kaybeder..
Böyle bir hata yapmaz sanırım.Maç Fener'in..
anilton
30.Ağustos.2006, 07:11
F.Bahçe zorlanmadan alır maçı...
uAsamet91
30.Ağustos.2006, 07:11
G.Oftaş yenilmez.Berabere biter bence...
RaSenGan
30.Ağustos.2006, 07:32
Sen dediysen kesin Fener alır :p Bencede Fenerbahçe zorlanmaz..
eXcitinG
30.Ağustos.2006, 07:40
Fenerbahçe farkLı kazanır.
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 07:55
Fenerbahçe rahat alır.3-0 diye tahmin ediyorum:)
Sekopej
30.Ağustos.2006, 08:17
Sanırım OFTAŞ'ı takip ediyorsun. Neden yenilmeyeceğini söylersen biz de takım hakkında bilgilensek iyi olmaz mı? Çünkü ben oynadığı maçlara bakıyorum sadece ilk hafta Gençlerbirliği'ni yenmişler, sonrasında oynadıkları 2 maçta da gol atamamışlar. Senin bizden farklı bilgin varsa takım hakkında paylaşırsan sevinirim.:)
Oftaş'ın yenmesini istiyorum yorumunu yapsan daha doğru olurdu bence...
Zico bu sene her avrupa maçından sonra yedek kadroyu çıkaracak diye düşünüyorum. Mücadelesiyle, hırsıyla bu maçı yedek kadro bile olsa kazanacaktır. Ayrıca takım moralli de, havalanma olmazsa -ki yedek takım havalanmaz- sorunsuz rahat bir galibiyet alırız.
THe MaNgLeR_
30.Ağustos.2006, 08:21
Fenerbahçe zorlanmaz.
C h A o S
30.Ağustos.2006, 08:27
Fenerbahce bence farklı kazanıcak.3-0,4-1 içimden böyle geçiyor...
Atakan38
30.Ağustos.2006, 15:45
Fener Raat Alır
the_imam912
30.Ağustos.2006, 17:58
G.Antep'in kadrosuyla çıkarsak yeneriz bence :)
Ahmet_77
30.Ağustos.2006, 18:03
Fenerbahçe rahat alır.
fmsmyrna
30.Ağustos.2006, 18:14
Tam olarak yedek kadro oynamayacak sanırım arada isimler olacak.Uğur,Colin,Semih,Ali Bilgin gibi.Maçı 3-1 gibi bir skorla alırız umarım
Varonil
30.Ağustos.2006, 18:17
G.OFTAŞ sürpriz peşinde
Turkcell Süper Lig'de, 2 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un teknik direktörü Osman Özdemir, ''Karşımızda, Fenerbahçe'nin ilk Anderlecht maçında sahaya çıkan kadrosunu tercih ederim'' dedi. Emek'teki kulüp binasında yapılan haftalık basın toplantısında Özdemir, Fenerbahçe takımını çok iyi tanıdıklarını belirterek, ''Hedefi şampiyonluk olan bir takım. Herkes bizden bu maçta sürpriz yapmamızı bekliyor. Biz daha büyük bir sürpriz yapmayı düşünüyoruz. Fenerbahçe'nin kadro değişikliklerine hazırız ve önlemlerimizi alıyoruz. Yarın oynanacak Anderlecht maçına bakacağız. Ona göre önlem alacağız. Kısacası kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.
Ligde geride kalan 3 hafta sonunda Fenerbahçe'nin iyi futbol ortaya koyamadığını anlatan Osman Özdemir, ''Karşımızda ilk Anderlecht maçındaki kadroyu görmek isteriz. Bu isimler takımıma doping etkisi yapar diye düşünüyorum. Fenerbahçe'ye karşı bizim ne oynayacağımız önemli. Skoru lehimize çevirebilirsek, galip geleceğimize inanıyorum'' dedi. Teknik direktör Osman Özdemir, ligdeki 3 haftayı değerlendirirken, aldıkları 2 yenilgi ve 1 galibiyetin kendileri açısından olumlu olmadığını vurgulayarak, ''Gençlerbirliği, Trabzonspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında pozitif futbol oynadık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Neticeye gidemiyoruz. Yeni transferlerle bunu aşacağımıza inanıyorum. Mücadeleden yana endişem yok. Oyunda belirleyici olmamız gerekli'' diyerek sözlerini tamamladı.
-FUTBOLCULAR-
Başkent ekibinin Brezilyalı orta saha oyuncusu Tozo da ''Fenerbahçe karşısına zafer için çıkacağız'' dedi. Fenerbahçe maçından umutlu olduğunu ve alacakları başarılı sonuçla geçen haftayı unutturacaklarını söyleyen Tozo, şöyle konuştu:
''Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da kendimi özgür hissediyorum. Pazar günü herkes beni görecek. Sandro'nun gelmesi takım oyunu açısından iyi oldu. Onunla oynayacağımız takım oyununu pazar günü görecekseniz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında iyi oynadık, ancak ikinci yarıda rakibimiz gol şansı yakaladı ve bunda da başarılı oldu. Futbolda bunlar var. İleriki maçları bakmamız gerekli.''
Kırmızı-siyahlılarla dün resmi sözleşme imzalayan Avustralyalı futbolcu Mile Sterjovski de Fenerbahçe'yi tanıdığını belirterek, ''Gençlerbirliği OFTAŞ Spor genç bir takım. Tecrübelerle gençlerin enerjisini birleştirip, başarılara imza atacağız. Ben her zaman hazırım, ancak arkadaşlarımla antrenman yaptıkça daha iyi olacağım. Pazar günü çok iyi oynayabilir miyim, bunu bilmiyorum. Burada elimden gelenin en iyisin yaparsam, gerisinin geleceğini düşünüyorum'' diye konuştu.
-30 AĞUSTOS TÖREN PROVALARI-
Emek semtinde bugün saat 11.30'da yapılması planlanan basın toplantısına Brezilyalı Tozo gecikmeli olarak katıldı. Tozo, kendisine tahsis edilen evden toplantıya gelene kadar takıldığı trafikte tercüman Sertaç Acar tarafından yönlendirildi. Ankara'daki 30 Ağustos tören provaları nedeniyle trafikte sıkışan Brezilyalı futbolcu, Sertaç'ın sürekli olarak cep telefonundan kendisini yönlendirmesi sonrasında kulüp binasına ulaşmayı başardı. Tozo, böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını, bu nedenle de hayli şaşırdığını söyledi. Bu arada kulübün resmi internet sitesi, ''www.gboftas.org.tr'' adresiyle dün hizmete girdi.
28.08.2007
comandante
30.Ağustos.2006, 18:39
fenerbahçe alır,alması gerekiyor yani...yedek takım çıkarsa rahat kazanırlar...ama as kadro hem yorgun olur hem de yanlış anlaşılmasın ama pek asılmaz...ama yine de her şekilde maç fenerbahçenin bence...
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 21:08
Sürpriz olabilir. Ya Oftaş, ya beraberlik.
Memedov
30.Ağustos.2006, 21:22
2. Ordu göreve
Teknik direktörümüz, ilk Anderlecht maçı sonrasında yaptığı gibi OFTAŞ maçına da yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak. Roberto Carlos, Kezman, Alex gibi isimler dinlendirilecek. Volkan, Colin Kazım, Ali Bilgin, Kemal, Uğur Boral ve Semih'in Ankara'da ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.
uAburak89
30.Ağustos.2006, 22:50
Fenerbahçe rahat kazanır, Oftaş zorlayamaz..
Sekopej
30.Ağustos.2006, 22:54
Lugano, Deniz, Tümer ve Deivid'i oynatmayabilirmiş. Sanırım Yasin, Uğur, Selçuk ve Kazım oynayacak.
Deniz son maç çok yoruldu, yedek olması normal, Lugano'da sakatlık var sanırım. Tümer ve Deivid'in oynamaması iyi oldu. Carlos önünde kimi isterse Tümer yerine o oynayacaktır. Vederson veya Uğur.
Bakalım yarın kesinleşecekmiş maç kadrosu...
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 22:57
Yedek kadroyla çıkıp bu maçı kazanırız diye düşünüyorum. Defansta Yasin-Edu ikilisi oynar umarım, Can oynarsa mutlaka bir gol yeriz.
Mr.CordiaL
31.Ağustos.2006, 11:23
Fenerbahçe kazanır. 1-0, 2-0 gibi skorlar bekliyorum...
EL-Hadji
31.Ağustos.2006, 11:43
Genclerbırlıgı Oftas'ı geçen hafta Belediyespor karşısında canlı izledim. Hiç iyi durumda değiller. Geçen hafta sadece uzaktan şutlarla 1-2 defa etkili olabildiler. Tabi 3 büyüklere karşı daha iyi motive olacaklardır fakat Fenerbahçe hangi kadrosuyla çıkarsa çıksın mutlaka kazanacaktır. Oftaş' ta Serkan Atak ve Kemal Yıldırım top kullanabiliyor diğer oyuncular ise sadece mücadele ediyor. Son olarak Oftaş için bir kaç şey söyleyeceğim. İki stoperi İlhan ve Giray çok iyi oyyuncular. İkisi de ileride çok iş yapabilirler Türk futbolu adına.
ZeroG
31.Ağustos.2006, 20:24
Fenerbahçe'nin bu maçı rahat alması gerekiyor.Bu maçta çıkması gereken en iyi 11 yedek kadroyla as kadronun karışımı bir 11'dir ve zaten öyle olacak gibi gözüküyor.Özellikle Tümer ve Deivid'in oynamamasını şans olarak görüyorum.Onların yerine sağda ve solda ilk 11'de oynamayı hakkeden oyuncular kendilerini Zico'ya gösterebilecekler...
Varonil
31.Ağustos.2006, 20:29
Deivid,Can,Tümer,Deniz,Mert Günok,Appiah ve Serdar Ankara'ya götürülmeyecekmiş.
Kaynak:Hürriyet gazetesi:)
CeNTeR_TR
31.Ağustos.2006, 20:48
Yedek takımla bile çıksak kazanarız diye düşünüyorum...
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 21:48
Muhtemel 11:
Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Yasin, R.Carlos, Colin Kazım, Selçuk, Kemal, Vederson, Semih, Kezman (İlhan Parlak)
Bugünkü son antrenmanda belli olacak kadro ama benim tahminim bu yönde. Çift forveti deneyecek Kezman'la diye tahmin ediyorum. Defans belli gibi, yukarıda yazdığım şekilde olacak muhtemelen.
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 22:06
Bu kadro bu maçı kazanır.
CeNTeR_TR
31.Ağustos.2006, 22:14
Kazanırız...İlhan Parlağı 11 de görmek istiyorum artık 1 maçda olsa oynasın henüz çok genç böyle maçlarda pişmesi lazım...
douramss
31.Ağustos.2006, 22:29
Fenerbahce macin genelinde sikinti yasamaz...Ancak skor kritik olursa, 1-0 2-1 onde olursa o zaman biraz stres yasanir...Oyunun kontrolunu elinde tutarsa da farka bile gidebilir....Buyuk olaslikla Fenerbahce kazancaktir bu maci...
CeNTeR_TR
31.Ağustos.2006, 22:32
Sıkıntılı skor bıle olsa kazanalımda ne olursa olsun...Malum ligin başları ve puan kayıpları önemli...Tek amac galibiyet olmalı...
Bir zamanlar yürütülen mantık 1-0 olsun bizim olsun...
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2006, 23:16
Muhtemel 11:
Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Yasin, R.Carlos, Colin Kazım, Selçuk, Kemal, Vederson, Semih, Kezman (İlhan Parlak)
Bugünkü son antrenmanda belli olacak kadro ama benim tahminim bu yönde. Çift forveti deneyecek Kezman'la diye tahmin ediyorum. Defans belli gibi, yukarıda yazdığım şekilde olacak muhtemelen.
bu kadroyu sevdim :D
kazanacak güçte hem de rahat...
fm26mer
01.Eylül.2006, 01:43
4-1 bitecek maç;;)
fmsmyrna
01.Eylül.2006, 02:43
Sanmıyorum haberlerde dinlediğim kadarıyla muhtemel kadro:Volkan-Önder-Lugano-Edu-Carlos-Colin-Aurelio-Selçuk-Vederson-Alex-Kezman
Colin Kazım oynasında gerisi mühim değil.
Varonil
01.Eylül.2006, 04:22
Zico bu maçta çift forveti denemeli bence.
ForsakeN
01.Eylül.2006, 04:57
Zico'nun tek forvetten vazgeçeceğini sanmıyorum Anderlecht galibiyetinden sonra.Maçı kazandığımız için Zico bu taktiğin iyi olduğunu düşünecektir.Kötü futbol oynadığını bilmiyor takımın :)
Kartal GFB
01.Eylül.2006, 06:01
Zico bence gözlerinden sorun olduğundan sahayı göremiyor.Bütün maç tek noktaya kendini kitliyor ve maçın bitiş düdüğüne kadar kalıyor aynı noktaya bakarak...
eGowiCh
01.Eylül.2006, 06:38
Zico Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi Inter'e karşı da aynı OFTAŞ'a karşı da aynı düzenle sahaya çıkıyor :D
Fernando Gago
01.Eylül.2006, 06:44
Zico Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi Inter'e karşı da aynı OFTAŞ'a karşı da aynı düzenle sahaya çıkıyor :D
Buda onun iyi hoca olmadığının gösterir
VahdeTrabzon
01.Eylül.2006, 07:10
zico bu maçta deivid-kazım forvetleriyle oynarsa gol daha kolay gelir nitekim kezman , eleştirilen deivid den de berbat oynuyor bu 2 forvetin sonuca gideceğine inanıyorum
Varonil
01.Eylül.2006, 16:51
F.Bahçe galibiyet arıyor
Anderlecht'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni ekiplerinden G.Birliği OFTAŞ önünde üç puan arıyor. 19 Mayıs Stadı'nda 18.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Barış Şimşek yönetecek ve karşılaşma Lig Tv'den naklen yayınlanacak.
ZİCO KADROYU DEĞİŞTİRDİ
Ligde ilk hafta mağlubiyetinin ardından üst üste 2 maçını kazanan sarı-lacivertliler, başkent deplasmanından da 3 puanla dönmek istiyor. Teknik direktör Zico'nun, ligin 2. haftasındaki Gaziantepspor maçında olduğu gibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında da yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
Sarı-lacivertlilerin başkent kafilesinde sakatlıkları bulunan Deniz, Tümer, Can, Deivid, Appiah ve kaleci Serdar yer almıyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Barış Şimşek yönetecek. Karşılaşma Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.
OFTAŞ:
Orhan
Sandro
Olgay
Tozo
Sterjovski
Kadir
Serkan
Giray
İlhan
Ferhat
M.Kalkan
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Lugano
Edu
Vederson
Aurelio
R.Carlos
Selçuk K
Kazım
Alex
Kezman
Stat: Ankara 19 Mayıs
Saat: 18.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Barış Şimşek
900. GALİBİYET PEŞİNDE
Turkcell Süper Lig'de bugün deplasmanda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile karşılaşacak Fenerbahçe, lig tarihindeki 1600. maçında, 900. galibiyetini almak istiyor.Sarı-lacivertliler, 50. sezonu oynanan Birinci Futbol Ligi'nde, bugüne dek çıktığı 1599 maçta toplam 899 galibiyet elde etti.
Ligde 440 beraberliği bulunan sarı-lacivertli ekip, 260 maçta da yenildi. Rakip filelere 2779 gol atan Fenerbahçe, kendi kalesinde ise 1329 gole engel olamadı.Sarı-lacivertlilerin ezeli rakiplerinden Galatasaray, 900. galibiyetini ligin 2. haftasında Bursaspor deplasmanında alırken, Beşiktaş'ın bugünkü Kayserispor maçı öncesi 1597 maçta 855 galibiyeti bulunuyor.
02.09.2007
Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
Bence iyi kadro olur aslında büyük maçlarda da böyle oynamalıyız.
Mirza
01.Eylül.2006, 17:27
Zicoya ragmen Fenerbahçenin rahat alacağını düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 19:15
Fenerbahçe'nin orjinal kadrosuda böyle olmalı zaten.Bir Appiah eksik.
King_91
01.Eylül.2006, 19:20
fener cok rahat olmasada kazanır
Emurafu
01.Eylül.2006, 20:17
Zico bu macta yasin gibi oyuncuları oynatsın..Zaten oftası her türlü yener:)
ogcj_me
01.Eylül.2006, 20:47
Fener rahat alır
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 00:34
G. OFTAŞ:
Ferhat
Orhan Sam
İlhan
Giray
Murat Kalkan
Kadir
Sandr
Tozo
Kemal
Jevtic
Savaş
FENERBAHÇE
Volkan
Önder
Edu
Lugano
R. Carlos
Kazım
Selçuk
Kemal
Uğur
Alex
Kezman
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 01:17
Mac başladı.Fenerbahcemize başarılr dilerim.
uAburak89
02.Eylül.2006, 01:23
Radyo'da Oftaş mutlak bir golü kaçırdı dedi spiker..
fenerbahce_1907
Oftas atıyordu direkten döndü.
LaigLeNoiR
Dakika 6
Kemal Yıldırım'ın vurduğu şut direğe çarptı çizgiye paralel gitti ve defans çıkardı.
İlk ciddi atak Oftaş'tan.
uAburak89
02.Eylül.2006, 01:33
Edu uff oldu, Yasin Çakmak giriyor..
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 01:33
Edu sakatlandı,Yasin oyuna girdi....
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 01:35
EDU devam edemeyecek gibi.
YASİN girdi.
yunusgs
02.Eylül.2006, 01:45
Dakika 30 durum 0-0.
goosfraba
02.Eylül.2006, 01:45
Maçta tartışma çıktı ama çabuk geçti...
batuhanry
02.Eylül.2006, 01:50
Oftaş bastırıo mu:s
goosfraba
02.Eylül.2006, 01:52
Maç ortada geçiyor, TV açtığımdan beri ahım şahım bir atak göremedim iki takımdan..
Dediğim anda Kezman ile geldik ama çok kötü bir plase vurdu.. :(
Memedov
02.Eylül.2006, 01:53
Hayir Fenerbahce bastiriyor :)
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 01:54
Kaleci Ferhat sakatlandı omzunu tutuyor.
goosfraba
02.Eylül.2006, 01:55
Hayir Fenerbahce bastiriyor :)
Rakibin sahasına iyice yayıldık :)
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 01:59
Oftas tehlikeli geldi yine.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gooooooooooooooooooool Alex de souzaaaaaaaaaaaa
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:02
Gooooooool 45+1
Alex atti
Cyzio
02.Eylül.2006, 02:03
OFTAŞ kaçırıyor yine.Bizim maçtada yararlanamamışlardı böyle pozisyonlardan..
LaigLeNoiR
Fener attı,
ALEX yine sahnede.
BlackEagle19o3
Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki tek pozisyonu da gol oldu:mad:
goosfraba
Kazım zorla çevirdi ve gol oldu Alex..
GeNç KaRTaL
02.Eylül.2006, 02:04
Tüh bee.Kopardı maçı Fb.
fenerbahce_1907
Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki tek pozisyonu da gol oldu:mad:
Kıskanma Kerem:zuhaha:zuhaha
Cyzio
Atamayana atarlar..
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:05
Önder mutlak bir golü gole çeviremedi, o topu içeriye çevirseydi 2 dakika da 2. gol olabilirdi..
eGowiCh
02.Eylül.2006, 02:08
Fenerbahçe çok kötü oynuyor, OFTAŞspor'a karşı resmen mahkum oynuyor, yazık ya...
Colin'in son anda çevirdiği top gol oldu, Fenerbahçe'nin kaleyi ilk isabetli şutuydu sanırım :)
Şampiyonlar Ligi için umutluydum ama OFTAŞspor karşısındaki oyunu görünce umudum gitgide azaldı.
Uğur Boral'ın çıkması, yerine Vederson'un girmesi lazım. Alex gol dışında hiçbir şey yapmadı, çok kötü oynuyor.
Memedov
02.Eylül.2006, 02:09
Alex atti :) Alex durur durur sahneye bir anda cikiverir.Maci kopardik gibi birsey artik.
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:10
Fenerbahçe çok kötü oynuyor, OFTAŞspor'a karşı resmen mahkum oynuyor, yazık ya...
Colin'in son anda çevirdiği top gol oldu, Fenerbahçe'nin kaleyi ilk isabetli şutuydu sanırım :)
Şampiyonlar Ligi için umutluydum ama OFTAŞspor karşısındaki oyunu görünce umudum gitgide azaldı.
Uğur Boral'ın çıkması, yerine Vederson'un girmesi lazım. Alex gol dışında hiçbir şey yapmadı, çok kötü oynuyor.
Seneye kesin bir kökten değişim lazım, ortasahaya ve forvete...
eGowiCh
02.Eylül.2006, 02:12
3-4 haftadır hem Fenerbahçe'yi, hem Galatasaray'ı izliyorum da, tabii bir de Beşiktaş'ı, ulaştığım sonuç şu:
Alex + Ricardinho, 1 tane Lincoln etmez.
Lincoln hepsinden çok daha kaliteli, Rico ve Alex gibi koşmamazlık yapmıyor, oyunda sürekli aktif bir futbolcu. Bizim yönetim de gitti şu Alex'i takımda tuttu ya, helal olsun, adam sahada yok gibi. Avrupa'da rezil olacağız gibi görünüyor, inşallah Alex Avrupa maçlarında sakatlanır.
El Comandante
02.Eylül.2006, 02:13
Fenerbahce`nin tek pozisyonu yoktu,45te Alex buldu atti.O gole kadarda Oftas daha iyi oynuyor,mac fenerbahce yari sahasinda oynaniyordu.Hele o direkten dönen top tam komedi,sagdakine biraksa bos kaleye yuvarlayacak topu ;)
Neyse,Oftas böyle oynamaya devam ederse mutlaka 1 gol bulur.Fenerbahce cok kötü oynuyor cünkü.
KaF KeF
02.Eylül.2006, 02:13
hakem berbat...
the_imam912
02.Eylül.2006, 02:15
Önder mutlak bir golü gole çeviremedi, o topu içeriye çevirseydi 2 dakika da 2. gol olabilirdi..
Nasıl abi :p
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:16
Lugano ve Yasin ikilisini Yasin'in sonradan girmesine rağmen uyumlu gördüm...
Yasin kendisini Avrupa maçlarına iyi hazırlarsa Zico'nun Grup maçlarında kullanacağını düşünüyorum...
Universal
02.Eylül.2006, 02:17
Fenerbahçe uzun paslar ile çıkıyor. Sadece bir uzun pas etkili oldu oda gol oldu. Oftaş futbol oynatmamak için çabalıyor ama golü yedikten sonra ne yapacaklar bilmiyorum. Sıkıcı bir maç.
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 02:17
Egemen ,
Alex+ Rico = Lincoln etmez demişsin altına gözüm kapalı imzamı atarım...
Alex ve Rico top ayaklarında iken çok korkak oynuyorlar, Lincoln öyle değil, cesaretli oynuyor.Ayrıca Rico ve Alex'den ben ne zamandır uzaktan şut görmedim, ancak Lincoln ilk 3 haftada 2 tane uzaktan gol atı.
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:19
Egemen ,
Alex+ Rico = Lincoln etmez demişsin altına gözüm kapalı imzamı atarım...
Alex ve Rico top ayaklarında iken çok korkak oynuyorlar, Lincoln öyle değil, cesaretli oynuyor.Ayrıca Rico ve Alex'den ben ne zamandır uzaktan şut görmedim, ancak Lincoln ilk 3 haftada 2 tane uzaktan gol atı.
En basiti ayakları birbirine dolanıyor gibi oluyor :)
uAburak89
02.Eylül.2006, 02:20
Lincoln, Lincoln.. :P
Alex ilk geldiği sezon gibi oynamıyor, yerinin garanti olduğunu bildiği için herhalde.. İki maç yedek otursun, performansı artar bence yada birinin ciddi ciddi konuşması lazım.. Ayrıca NTV radyo'da spiker Kezman'ın durumunu çok güzel özetledi.. "Kezman yine yalnızları oynuyor"..
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:22
Lincoln, Lincoln.. :P
Alex ilk geldiği sezon gibi oynamıyor, yerinin garanti olduğunu bildiği için herhalde.. İki maç yedek otursun, performansı artar bence yada birinin ciddi ciddi konuşması lazım.. Ayrıca NTV radyo'da spiker Kezman'ın durumunu çok güzel özetledi.. "Kezman yine yalnızları oynuyor"..
Bu söylediğini Zico hayatta yapmaz Burak :)
uAburak89
02.Eylül.2006, 02:23
Valla bende yapacağını sanmıyorum ama, bu şekilde giderse takımda çabalayan diğer oyunculara yazık..
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 02:23
Bu KEZMAN'ı çözmek çok zor gerçekten, anlaşılması zor bir oyuncu.
RaSenGan
02.Eylül.2006, 02:25
Keyfi gelirse atar Kezman :)
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:25
Bu KEZMAN'ı çözmek çok zor gerçekten, anlaşılması zor bir oyuncu.
Bence Zico'yu ve Yönetimi anlamak çok güç..
Kezman geçen seneden beri söyleniyor, ''ileri de yalnız kalıyorum, partner istiyorum'' diye ama kim dinledi ?
Hadi forvet aldık ama Kazım mı oynayacak İnter'e karşı veya İlhan Parlak mı?
Aurelio oyuna girecek...
Uğur çıktı, Aurelio oyuna girdi. Kemal sol tarafa geçti...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Roberto Carlos sarı kart gördü..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ali Bilgin'de hazırlanıyor oyuna girmek için...
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 02:50
Yeter artık ya yeter.Oftaş'a bile eziliyoruz ya.Rahat bir mac seyredemiycekmiyiz biz ya of ya of.
RaSenGan
02.Eylül.2006, 02:51
Dk kaç ?
goosfraba
02.Eylül.2006, 02:52
Seneye kesin bir kökten değişim lazım, ortasahaya ve forvete...
Yeter artık ya yeter.Oftaş'a bile eziliyoruz ya.Rahat bir mac seyredemiycekmiyiz biz ya of ya of.
Seneye inşallah ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dk kaç ?
15 dk kaldı maçın bitmesine...
uAburak89
02.Eylül.2006, 02:53
Bence kadronun değişmesine gerek yok, Zico gönderilip yerine cesur bir teknik adam gelirse rahatlarsınız.. (:
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 02:54
Zico gitsin bu çile bitsin:):p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off ya kaçan pozisyona bak:mad:
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 02:55
Off yiyoduk yine yeter ama ya yeter.Off Zico ya offf bırak peşimizi.Eziliyoruz ya.Cl başarı hayal 0 cekeriz biz yine.
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 02:56
Off yiyoduk yine yeter ama ya yeter.Off Zico ya offf bırak peşimizi.Eziliyoruz ya.Cl başarı hayal 0 cekeriz biz yine.
Mertcan çok objektifsin:zuhaha
uAburak89
02.Eylül.2006, 02:57
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe adına tek dileğim, bu futbol devam eder inşallah.. :D
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 02:58
Mertcan çok objektifsin:zuhaha
Bu dediklerim az bile ya.Oynadıgımız futboldan utanıyorum ya:mad::mad:
RaSenGan
02.Eylül.2006, 02:58
Gooooooooooooooooooooooooooooool
uAburak89
02.Eylül.2006, 02:59
Budur ya, Oftaş attı.. :D
fenerbahce_1907
1-1 oldu:mad::mad:
BlackEagle19o3
Goooooooooooooooooooooooooooooooool be gooooooooooooooool.İşte bu kadar!.Oftaş maçı kazanmalıydı ama beraberlik de iyidir;)
Aykan19o3
Oftaş attı 1-1 oldu..
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 03:00
İnsAllah yeniliriz.Böyle 4-5 hafta üst üste yenilelim İnter'den,Cska'dan,Psv'den fark yiyelım belki 1 sene kaybederiz ama Zico gider geleceğimiz kurtulur:mad:
batuhanry
oh bee oftaş
RaSenGan
Kaç Dk kaldı ?
yunusgs
02.Eylül.2006, 03:01
Sterjovski 80' 1-1
Cyzio
OFTAŞ attı sevindirdi bizi:)
RaSenGan
10 Dk'da 1 gol daha gelir mi acaba
BlackEagle19o3
İnsAllah yeniliriz.Böyle 4-5 hafta üst üste yenilelim İnter'den,Cska'dan,Psv'den fark yiyelım belki 1 sene kaybederiz ama Zico gider geleceğimiz kurtulur:mad:
Yok avrupada yenilmeyin ülke puanı için:p
Aykan19o3
02.Eylül.2006, 03:02
Sandro şık çalımlarla ceza sahasına girdi seken topta Colin Kazım ıskaladı Sterjovski'nin önüne düştü top onun sert vuruşunda top ağlara gitti. Volkan müdahale edemedi.
yunusgs
6 dk var.....
uAsamet91
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll llllllllllllllllll..Goooooooooooooooooooooooooolll lllllllllllllllllll....Sterjovski...
goosfraba
Neye seviniyorsunuz yahu :zuhaha
C h A o S
dayan oftaş dayan. :p
uAburak89
02.Eylül.2006, 03:03
Oftaş yine kaçırdı..
batuhanry
çok kötü kaçırmışlar ya direği yalamıs top
yunusgs
4 Dk var.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 dk.......
goosfraba
02.Eylül.2006, 03:04
Ofsayt.......
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 03:04
Oftaş 3-4 tane net pozisyon kaçırdı.Fenerbahçe'nin tek pozisyonu gol oldu.Zico ile olmaz bu iş...;)
Rodrigo Tello
02.Eylül.2006, 03:05
Oftaş bi tane daha :p
fenerbahce_1907
Bu mactan sonra diyiceğim tek şey var.DEF OL ZİCO!!!!!
uAsamet91
Goooooollllllll...Ofsayt:p
yunusgs
02.Eylül.2006, 03:06
2 Dk bu arada Oftasın bır golu ofsayt gerekcesı ıle sayılmadı.
goosfraba
Hadi Carlos at bunu :(
Aykan19o3
88' Çok tehlikeli geliyor OFTAŞ. F.Bahçe savunmada az adamla yakalanıyor sürekli. Şimdi konuk takım Carlos'la bir frikik kullanıyor...
TürkuAz
Haydi Oftaş, 1 gol daha..
yunusgs
Son Dk.......
uAburak89
02.Eylül.2006, 03:07
Atamadı Carlos, böyle biterse maç Baran kardeşime helal olsun skoru bildi adam.. :D
goosfraba
Son şanslar artık iki takım içinde...
yunusgs
Atamadı eski Carlos yok artık.
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 03:08
Nedense bazı takımlar bize gelince aslan kesiliyor.Acaba başkalarına karsıda böyle oynuyacaklar mı?
goosfraba
Offf Carloss :(
fenerbahce_1907
Golümüzü vermedi hakem:
goosfraba
Bu sefer de bize Ofsayt...
yunusgs
Son 2 Dk....
Cyzio
02.Eylül.2006, 03:09
+4 dakika bu arada FB'nin golü de sayılmadı..
uAburak89
Nedense bazı takımlar bize gelince aslan kesiliyor.Acaba başkalarına karsıda böyle oynuyacaklar mı?
Şemsi de dün aynı şeyi söylüyordu.. :D
Bence Oftaş iyi oynamadı, Fenerbahçe kötü..
TürkuAz
Herkeste aynı bahane.Nereye kadar ?
goosfraba
Oftaş'ın attığı 2. gol de ofsayt yok bence...
Emurafu
02.Eylül.2006, 03:10
Oftasın attıgı golü vermedi...Ama olsayt degıldı.
Hakem oftasın golünü yedi...
Su sacma yorumları bırakalım her takım yenmek içincıkar:)
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 03:10
Şemsi de dün aynı şeyi söylüyordu.. :D
Bence Oftaş iyi oynamadı, Fenerbahçe kötü..
Herkeste aynı bahane.Nereye kadar ?
Bahane değil ya.Şemsi buralardaysa ona gıcıklık olsun diye söyledim:zuhaha
yunusgs
02.Eylül.2006, 03:11
Bitti sayılır.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:12
Mertcan, alem adamsın valla :D
Cyzio
OFTAŞ maçını bilen nadir kişilerdenim..:D
goosfraba
Maç bitti... Ahh Zico ahh
C h A o S
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiii
RaSenGan
Fener'de TSL'ye yeni çıkan takımlardan çok zor puan alıyor.2 maçta 1 puan.:)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:13
Sırada Kasımpaşa var..:p
fenerbahce_1907
Yazıklar olsun bu yönetime,oyunculara.Hepsi def olsun gitsin:mad::mad:
RaSenGan
Samet.süner ilk kez bildi :n:
Aykan19o3
Ve maç bitti Tahmin Yarışmasında bildim bu maçı :D
Emurafu
Oftas golü olsayt degıldı.....
Hakeme bir tesekkür edin:D
Arkadaslar cok sevinmeyelim bütün büyükler puan kaybetti..İnsallah biz yenecez
batuhanry
bitttii bee oftass be
uAsamet91
02.Eylül.2006, 03:14
Bravo oftaş...:D
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 03:15
Tebrikler Samet ilk defa tutturdun:zuhaha
LaigLeNoiR
GB.Oftaş'ın çok net bir golünü vermedi hakem.
RaSenGan
Bravo oftaş...:D
Evet Samet süner Fenerbahçe'ye sezon başından beri hep zıt yorumlar yapıyorsun ve ilk kez doğru bildin.Neler düşünüyorsun :)
the_imam912
02.Eylül.2006, 03:16
Offfffff tahmin yarışmasında full çekecektim ya!
goosfraba
Şu saçma yorumları bırakalım lütfen...
El Comandante
Neyse,Oftas böyle oynamaya devam ederse mutlaka 1 gol bulur.Fenerbahce cok kötü oynuyor cünkü.
:)
Mac öncesinde Burak kardesimle bu mac hakkinda konustugumuzda macin 1-1 bitecegini söylemistim.Tahminimde yanilmadigim icin cok sevincliyim :D
Fenerbahce böyle oynamaya devam ederse kusura bakmayin arkadaslar ama sampiyonluk mucize,avrupada basari beklemeyin ;) Takim dökülüyor.
Ayrica GB oftasin golünü vermeyen hakemede selamlarimi yolluyorum ;)
eXcitinG
02.Eylül.2006, 03:17
Fenerbahçenin bu akşam ki beraberLiğini görünce dün akşam bizim eLde ettiğimiz beraberLiğe daha bir sevinir oLdum.En azından oynayıpta berabere kaLdık.Fenerbahçe nin aciL operasyon geçirmesi gerek.BinbeşyüzeLLisekiz kere dedim Ersun yanaL geLmeLi bu takımın başına diye.ŞL başLamadan takımda ki durum düzeLmeLi yoksa işLer çok kötü.Oftaş gibi bir takım karşısında hiç birşey yapmamak çok düşündürücü bir durum..
Varonil
02.Eylül.2006, 03:17
Oyun ortadaydı.İki takımda iyi oynamadı..
Fenerbahçe'de Yasin'i OFTAŞ'ta Sandro ve Tozo'yu beğendim.
İlk yarı kısır geçti.Bir kaç pozisyon dışında iki takımda vasat bir görüntü çizdi.
Fenerbahçe'nin golünde Alex'in ortaya çıktığını söylemek gerek.
70'ten sonra Fenerbahçe fizik olarak oyundan düştü.OFTAŞ bu dakikalarda bastırdı.Fenerbahçe bitmiş,tükenmiş haliyle dayandı ama 88'e kadar.
Bu beraberliğinde ben Belediye maçı gibi olduğunu düşünüyorum.İş kazasıBitkin gördüm Fenerbahçe'de çoğu oyuncuyu.
Haftaya Rize maçında takım kendine gelecektir.
Tek üzüntüm tahmin oyununda yanılttı Fenerbahçe'm beni:D
goosfraba
02.Eylül.2006, 03:18
:)
Mac öncesinde Burak kardesimle bu mac hakkinda konustugumuzda macin 1-1 bitecegini söylemistim.Tahminimde yanilmadigim icin cok sevincliyim :D
Fenerbahce böyle oynamaya devam ederse kusura bakmayin arkadaslar ama sampiyonluk mucize,avrupada basari beklemeyin ;) Takim dökülüyor.
Ayrica GB oftasin golünü vermeyen hakemede selamlarimi yolluyorum ;)
Haklısın dökülüyoruz, bütün futbolcularımız '' ne de olsa paramız veriliyor, kazansakta kaybetsekte '' diye düşünüyor..Ruhsuzları topladılar bir araya...
Rodrigo Tello
Oftas golü olsayt degıldı.....
Hakeme bir tesekkür edin:D
Arkadaslar cok sevinmeyelim bütün büyükler puan kaybetti..İnsallah biz yenecez
Yenersiniz :p
RaSenGan
Fenerbahçe hep böyle oynarsa inter'le psv'yle nasıl oynar hiç bilemem.
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 03:19
Dinlediğim göre Fenerbahçe çok kötü oynadı.Maç Oftaş'ın hakkıydı.Kaçırdıkları pozisyonların üzerine verilmeyen golleri de eklenince Oftaş'ın emeğine yazık oldu.Fenerbahçe'nin golü yiyene kadar tek pozisyonu gol oldu.Yönetimin artık bu işin Zico ile yürümeyeceiğini anlaması lazım.Beşiktaş ve Galatasaray geçen seneden çok daha güçlüler çünkü:)
canavar20
Ne bu ya GS nin transferlerine bak bizim transfere bak onu bırakın çok feci :(
ogcj_me
Ali Bilgin 3 puanı OFTAŞ a hediye etti
ataman5
fenerin pozisyonu varmı yaa çağ dışındanda geri bi futbol oynuyo fener.. tuncayı daha çok arıycaklar gibi..
RaSenGan
02.Eylül.2006, 03:20
Ali Bilgin 3 puanı OFTAŞ a hediye etti
Ne 3 paunı 1..
Emurafu
Mert yasin sanırımiyi oynadı ama zico onu yine oynatmaz:)Yasin iyiadam daha cok sans vermesi lazım...
Sandro cok teknik...
goosfraba
Haklısın dökülüyoruz, bütün futbolcularımız '' ne de olsa paramız veriliyor, kazansakta kaybetsekte '' diye düşünüyor..Ruhsuzları topladılar bir araya...
Birşey daha eklemek istiyorum, demek ki parayla da saadet olmuyormuş. Bunu geçen sene Galatsaray gösterdi ;;)
Cyzio
02.Eylül.2006, 03:22
Geçen sene takımda en kötü anda bile takımı ateşlemeyi başaran Tuncay vardı ama o da gitti.Takımda önderlik yapabilecke kimse kalmadı.Böyle giderse Fener zorlanır özellikle Avrupa'da hüsrana uğrar..
RaSenGan
Parayla da olur ama takım tam olmalı..T.D. iyi olmadan takım nasıl iyi oynasınki..Geçen sene daha iyiydi Fenerbahçe bence..Şimdi ise berbat..
Varonil
fenerin pozisyonu varmı yaa çağ dışındanda geri bi futbol oynuyo fener.. tuncayı daha çok arıycaklar gibi..
Bir oyuncu tek bir takım etmez;;)
Mert yasin sanırımiyi oynadı ama zico onu yine oynatmaz:)Yasin iyiadam daha cok sans vermesi lazım...
Sandro cok teknik...
Geliştirirse kendini Türk futbolu çok iyi bir stoper kazanır Emrah Abi.Ama burda Zico'ya da iş düşüyor.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 03:23
Belediye maçının farklı versiyonunu gördük hakem saolsun 1 puan verdi bize 1 puanıda alamıcaktık... zico ile olmaz geçen seneden belliydi zaten
RaSenGan
02.Eylül.2006, 03:23
Bir oyuncu bile çok değiştirir bir kişi bile.Zico gitse takım çok daha iyi olur.Bizde LinGoln oynamasa çok daha kötü oynarız..Tek kişide çok önemli..
Emurafu
02.Eylül.2006, 03:24
Avrupada fenerbahce baska oynar:)Ne yorum yaptım be..
Ama ligde Bence kopar
Galatasaray ve besıktas kalır..
goosfraba
02.Eylül.2006, 03:24
Bu sene de Zico'yu tutarlar ama lig bittikten sonra gönderirler mi bilemem..
Fenerbahçe'nin dilinden anlayan Rıdvan Dilmen gelmeli.
El Comandante
02.Eylül.2006, 03:27
Kezman 4.hafta sonunda golle tanisamadi ;) Bugün döküldü.
Yahu Zico alsana Semih`i oyuna ! Cikar Selcuk`u.Adam top kayiplari yapiyor.Semih Pivot olarak girsin,uzun toplarla oynuyorsunuz zaten.Topu Kezman`a veya Alex`e indirsin,zaten gerisi gelir! Sen ki Spor Bakanligi yapmis adamsin,futboldan bir nebze bilemi anlamiyorsun ?
Fenerbahce bu kafayi degistirmeli,yoksa taraftarlar daha cook üzülecek...
Varonil
02.Eylül.2006, 03:29
Selçuk'u bugün afallamış gördüm.Kemal'le yanyana oynadılar maçta.Kemal sürekli ileri çıkan bir oyuncu defansif yönü iyi değil bence.Selçuk ileri çıktığı zaman Kemal'de ileri çıktı.Orta saha'da çok top kaybettik böylece.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 03:31
Oyuncuları eleştirmeye gerek yok SİSTEM yanlış
comandante
02.Eylül.2006, 03:31
Belediye maçının farklı versiyonunu gördük hakem saolsun 1 puan verdi bize 1 puanıda alamıcaktık... zico ile olmaz geçen seneden belliydi zaten
yahu böyle konuşan taraftar görünce gerçekten inanılmaz mutlu oluyorum...
ali bilgini falan yok bu işin arkadaşlar fenerbahçede bir sorun var ki kime sorduysam sorun zico diyorlar...çok kötü oynadı gerçekten fener.son bölümde ianılmaz pozisyonlar verdi.biraz daha uyanık olsaydı oftaşlı oyuncular 3 puan bile alabilirlerdi...
bir galatasaraylı olarak bu oyunu gerçekten fenerbahçeye yakıştıramadım...sorun skor değil.bu maç bu oyunla 5-0 da bitseydi böle derdim...biran önce düzelmesi lazım bazı şeylerin...
Emurafu
02.Eylül.2006, 03:32
Zico hermac degisik ilkonbir cıkıyor galiba:)
Öbür mac kemal falan türübündre olur aynısını gerets yapıyordu gecen sene
Universal
02.Eylül.2006, 03:34
Maçın hakkı buydu. Bu futbol ile şampiyon olacaksak olmayalım. Diğer takımlara haksızlık olur. Alex, Carlos ve Lugano dışında hiçbir oyuncumuz iyi performans göstermiyor.
Varonil
02.Eylül.2006, 03:34
Bu sene de geçen seneki Newcastle maçında gibi sistemde bir devrim görebilecekmiyiz acaba..
O zaman çift forvetten tek forvete geçen Zico ne yapacak merak ediyorum.
Fenerbahçe'de çok kötü şeyler oluyor..
Takım PSİKOLOJİK olarak yorgun.
2 Penaltı , 1 verilmeyen GOL var..
hakemler çok kötüydü..
hatta ilk penaltı pozisyonunda aynı adam 2 kere elle dokundu..
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 03:36
Oftaşlılarda demogoji yapıyorlar yok Roberto Carlosun bedeli bizim takımın bedeli galibiyeti kaçırdık e tamamda zaten futbol bu kazanabilirsin .... o zaman biz şampiyonlar liginden oynamayalım Ronaldinho+Messi=TSL
Universal
02.Eylül.2006, 03:38
hakemler çok kötüydü..
Gol mü? İki ofsay kararıda doğruydu.
Penaltılar için bişey diyemiyeceğim.
Peshayat
02.Eylül.2006, 03:38
Gs de berabere kalabilir
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:39
Fenerbahçe iyi futbol oynamıyordu en sonunda hakettiği sonucu aldı.
El Comandante
02.Eylül.2006, 03:39
hakemler çok kötüydü..
Yani Aurelio`nunki goldü ha? Yapma Allah askina Eren,bal gibi ofsaytti.
Asil Oftas`inki goldü.Ama hakem vermedi ;)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:41
Oftaş'ın pozisyonunun gol olması gerektiğinde herkes hemfikir sanırım..
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 03:42
Gol mü? İki ofsay kararıda doğruydu.
Penaltılar için bişey diyemiyeceğim.
Batuhan Oftaş'ın attığı golde gol atan oyuncu toptan geride idi zaten.Ofsayt değil GOL.
FB'nin attığı golde tartışılacak hiçbirşey yok.Çok net ofsayt.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 03:42
Tarık bende öyle gördüm ama Selçuk Yula kameranı yannış çizdiğini pozisyonun başlangıcı ofsayt dedi telegolde takip ediyorum şimdiden bir şey demek yanlış
eGowiCh
02.Eylül.2006, 03:43
Penaltı bahanelerinin arkasına sığınmayalım Eren.
Rezil bir futbol vardı ortada. Kelimelerle nasıl öfkemi anlatacağımı bilmiyorum.
Dedim ki, inşallah OFTAŞ atar bir tane daha, atsalardı keşke, maç onların hakkıydı.
Fenerbahçe bırakın Avrupa'yı, ligde bile başarılı olamaz. Sen daha OFTAŞ, İBB gibi rakiplere karşı puan kaybediyorsan -ki taraftar desteği de yok bu takımların-, Kayserispor, Bursaspor, Vestel Manisaspor, Sivasspor deplasmanlarında ne yapacaksın?
Deniz Barış olmayınca FB'nin işi zor, bence şu durumda takımın her şeyi defansif anlamda... Orta sahayı rakip ele geçirdi bugün, Deniz olsa bunlar olmazdı. Zico sol kanat çıkarıp Aurelio'yu alıyor, Fenerbahçe Uğur çıktıktan sonra sol kanatsız oynadı, inanılır gibi değil.
Alex ile nereye kadar? Yemin ediyorum, yakında taraftar bunu dövecek, ıslıklayacak. Yahu Deivid'den beter, orta sahada Deivid oynasa daha iyi, adam en azından koşuyor, mücadele ediyor, sen takım kaptanısın, gol yemişsiniz, dakika 83, ateşle takımı, koş, varını yokunu ortaya koy, ama nerde? GİTTİ BİZİM YÖNETİM BU ADAMI KAPTAN YAPTI!!!
Suç YÖNETİMde! Zico'da falan değil. Neden değil? Zico'nun yetenekleri kısıtlı, TD falan değil, geçen sene balına şampiyon olmuşsun, rakiplerin puan kayıplarıyla seni şampiyon yapmış, sen geçen senenin ihalesini yapmıyorsan ve hala takımda Zico'yu tutuyorsan, suç senindir, yani YÖNETİMin...
Yol yakınken Zico'yu kovacaklar, yerine daha iyi bir teknik adam getireceklerdi, getirecekleri teknik adamın da işine karışmayacaklardı. Brezilyalı bir adam getirmeyeceklerdi başa, Avrupalı bir teknik direktör getirmek çok mu zor? Trapattoni Salzburg'u, Lucescu Shahktar'ı çalıştırıyor, ikisi de iyi antrenör, ikisinden birini getirmek çok mu zor?
Adam kötü futbolu görüp de "Ya gol yersek, o zaman ne yaparız?" deyip de bir oyuncu değişikliği hakkını saklamıyor. Üç değişikliği de yaptı, Semih'i de sokamadın son umut olarak. Gerçi Semih 2. devre mutlaka oyuna girmeliydi, skor farklı olurdu.
Kezman'ı hep savundum bugüne dek ama bir yere kadar. Defolsun gitsin artık, adam resmen bitmiş, 3.5 milyon Euro alıyorsun sen, gol at be adam artık, sen golcüsün!
Yazıklar olsun başta yönetime, Zico'ya ve Alex, Kezman'a...
fenerbahce_1907
02.Eylül.2006, 03:44
"Bizim için kolay bir maçtı"
Gençlerbirliği OFTAŞ, kendi sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalırken, maçın ardından konuşan OFTAŞ çalıştırıcısı Osman Özdemir, kendileri için maçın çok kolay geçtiğini söyledi.
Osman Özdemir; ilk yarıyı 1-0 geride kapatmalarının ardından ikinci yarı daha fazla risk aldıklarını ifade ederken, "Skor ancak 2-0 olabilirdi, risk aldık ve iki yarıda da iyi oynayan ekiptik." dedi.
Sözlerine devam eden Özdemir, Fenerbahçe'nin yıldız oyunculardan oluşan bir kadrosunun olduğunu, kendilerinin ise genç, tecrübesiz ve asker oyunculardan oluştuğunu belirterek, galibiyeti kaçıran ekibin kendileri olduğunu söyledi.
Özdemir son olarak, maçın son anlarında ofsayt gerekçesiyle verilmeyen vuruşlarının, gol olması gerektiğini ve hakemin yanlış bir karar verdiğini iddia etti.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 03:46
F.Bahçe'den çifte standart iddiası
Fenerbahçe asbaşkanlarından Nihat Özbağı, G.OFTAŞ karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, federasyonun kendilerine karşı çifte standart uyguladığını iddia etti.
Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in sıcak hava olmasına rağmen, su molası vermediğini ifade ederken, Türk Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe'nin maçlarının özellikle erken saate aldığını iddia etti.
Yayıncı kuruluşun muhabirinin sorusu üzerine su molası verildiğinde mücadeleden galibiyetle ayrılacağını da ifade ederken, bunların bir bahane olmaması gerektiğini de sözlerine ekleyerek galip gelmeleri gerektikleri maçtan beraberlikle ayrıldığını söyledi.
Aziz Yılrıdım ve Yönetimi bunları kimse yemiyor kendinizi yormayın
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:48
Selçuk Yula Fenerbahçe taraftarı olduğu için tarafsız yorum yapamıyor.Onu takmıyorum bile..
Egemen'in yazısını baştan sona okudum, kesinlikle hak veriyorum.Alex konusunda ise ciddi şüphelerim var.
Fenerbahçe'nin gidişatı hiç iyi değil.
Universal
02.Eylül.2006, 03:49
Batuhan Oftaş'ın attığı golde gol atan oyuncu toptan geride idi zaten.Ofsayt değil GOL.
FB'nin attığı golde tartışılacak hiçbirşey yok.Çok net ofsayt.
İlk çekilen şutta ofsayt vardı. Sonra dönen top ofsyat değildi. Ama ilk attıkları şut ofsayttı. Oftaş'lı oyuncularda itiraz etmediler.
Fernando Gago
İlk çekilen şutta ofsayt vardı. Sonra dönen top ofsyat değildi. Ama ilk attıkları şut ofsayttı. Oftaş'lı oyuncularda itiraz etmediler.
Selçuk Yula bunu diyor büyük ihtimalle izleyip görücez
Emurafu
Oftasın golüde sayılmadı sanırım fenerin penaltısıda verilmedi:)
Hakem ne güzel esitlemiş...
Mac saatine bu kadar tepkili olunurmu mesela dün besıktas bana göre daha erken mac yaptı fenerbahce ise 1 gün fazla dinlendi ama besıktaslı yönetici cıkıpta kimseyi suclamadı
Galatasarayın macıda 18:45 de oldu sadecebesıktasın macı olmadı sanırım:)
Bahaneler aranmasın nihat özdemir bahaneyi baskayerde arıyor bence:)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:50
F.Bahçe'den çifte standart iddiası
Fenerbahçe asbaşkanlarından Nihat Özbağı, G.OFTAŞ karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, federasyonun kendilerine karşı çifte standart uyguladığını iddia etti.
Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in sıcak hava olmasına rağmen, su molası vermediğini ifade ederken, Türk Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe'nin maçlarının özellikle erken saate aldığını iddia etti.
Yayıncı kuruluşun muhabirinin sorusu üzerine su molası verildiğinde mücadeleden galibiyetle ayrılacağını da ifade ederken, bunların bir bahane olmaması gerektiğini de sözlerine ekleyerek galip gelmeleri gerektikleri maçtan beraberlikle ayrıldığını söyledi.
Aziz Yılrıdım ve Yönetimi bunları kimse yemiyor kendinizi yormayın
Tepki gecikmemiş..
Yazıklar olsun böyle yönetime, teknik heyete, futbolculara.Suçlusun, suçunu kabul edeceğin yerde başka kurumlara sataşıyorsun.Gerçekten çok yazık.
GeNç KaRTaL
02.Eylül.2006, 03:50
Maçı izlemediğim için maç hakkında yorum yapmayacağım ama yazılardan takip ettiğim kadarı ile Fenerbahçe iyi oynamamış.İyi oynamadığı bir maçı kazanabilirdi ama olmadı.Rakip taraftarlar olarak sevindik bu skora.Ama daha sezonun başı telafi edilir bu kayıplar.
eGowiCh
02.Eylül.2006, 03:52
Selçuk Yula taraflı yorum yapamıyor.
Rıdvan Dilmen'i izleyin bu akşam, bakalım neler diyecek, epeyce sert ve güzel konuşur bence, öyle tahmin ediyorum.
Yarın da 6 Pas'ta Ahmet Çakar ve G.Bilgiç iyi konuşurlar bu konu hakkında...
Fenerbahçe Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta galip gelemiyor ya, bravo gerçekten.
Universal
02.Eylül.2006, 03:52
Oftasın golüde sayılmadı sanırım fenerin penaltısıda verilmedi:)
Hakem ne güzel esitlemiş...
Buna eşitleme denirse. O zaman skor 2-0 olacaktı ve maç çok değişik boyutlara gidecekti. Ama bu futbol ile kazanamadığımız için ben mutluyum. Çünkü hak etmiyorduk.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 03:53
Selçuk Yula taraflı yorum yapamıyor.
Rıdvan Dilmen'i izleyin bu akşam, bakalım neler diyecek, epeyce sert ve güzel konuşur bence, öyle tahmin ediyorum.
Yarın da 6 Pas'ta Ahmet Çakar ve G.Bilgiç iyi konuşurlar bu konu hakkında...
Fenerbahçe Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta galip gelemiyor ya, bravo gerçekten.
"tarafsız" diyecektin sanırım ?
LaigLeNoiR
02.Eylül.2006, 03:55
Batuhan o posizyonu göremedim TV'de göstermedi galiba, eğer öyle diyorsan doğrudur.
2.Hamlede ofsayt yok çünkü.
El Comandante
02.Eylül.2006, 03:56
Ridvan Dilmen gercek Fenerbahceli.Fenerbahceli dedigin bunun gibi olmali,takimin kötü yolda oldugunu üstüne basa basa söyler,gerektiginde cok sert konusur,ama bu takimin iyiligi icindir.Öyle Selcuk Yula gibi poliyanacilik yapmaz ;)
Fenerbahce`nin basina Ridvan Dilmen gelmeli.Fenerbahce`yi cok iyi bilen,futbolu cok iyi bilen biri.Ama kendisi Fenerbahce`den gelen teklifi reddedecegini söylemisti ;)
eGowiCh
02.Eylül.2006, 03:56
Evet, yanlış yazmışım :) Tarafsız yorum yapamıyor.
Nihat Özbağı'nın bahanesine bak :) Güldürücü.
Yönetimin derhal Zico'yu kovması gerek, eğer kovmazlarsa ŞL maçlarından sonra kendileri gitmek zorunda kalır, zira bu Fenerbahçe OFTAŞ gibi isimsiz oyunculardan kurulu bir takıma bile puan kaybediyorsa, Carvalho'lar, Love'lar, Koevermans'lar, Ibrahimovic'ler, Stankovic'lere karşı ne yapacak...
Bari ŞL'ye hiç katılmayalım, çekilelim bir bahane bulup, yoksa sıfır çeker, eksi averajla bitiririz, rezil oluruz.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 03:58
Evet, yanlış yazmışım :) Tarafsız yorum yapamıyor.
Nihat Özbağı'nın bahanesine bak :) Güldürücü.
Yönetimin derhal Zico'yu kovması gerek, eğer kovmazlarsa ŞL maçlarından sonra kendileri gitmek zorunda kalır, zira bu Fenerbahçe OFTAŞ gibi isimsiz oyunculardan kurulu bir takıma bile puan kaybediyorsa, Carvalho'lar, Love'lar, Koevermans'lar, Ibrahimovic'ler, Stankovic'lere karşı ne yapacak...
Bari ŞL'ye hiç katılmayalım, çekilelim bir bahane bulup, yoksa sıfır çeker, eksi averajla bitiririz, rezil oluruz.
Abartmayalımda Durum iç acıcı değil
bende bunu söyledim zaten..?
TürkuAz
02.Eylül.2006, 04:00
bende bunu söyledim zaten..?
Senle alakalı bir durum değil..:)
GeNç KaRTaL
Egemen Fenerbahçe'nin büyük takımlara karşı daha iyi,daha derli toplu oynadığını unutmamak lazım.Misal aynı takım Süper Kupa maçında bize karşı böyle değildi.Şu an çok sinirli olduğun için böyle yazıyorsun bence.
Fernando Gago
Eğer hala hakemi konuşacaksak Penaltımız verilmedi maç 2-0 olacaktı bu neden konuşulmuyor
OFTAŞ ?
bilmiyorsunuz galiba 7 oyuncusu 7 yıldır beraber..
eGowiCh
02.Eylül.2006, 04:02
Ne penaltısı ya? Delirtmeyin adamı. Ben bir Fenerbahçeli olarak sizlerin bu yorumlarını anlayamıyorum.
YAHU RAKİP BİZİ SAHADA EZDİ, SİLDİ SÜPÜRDÜ, PENALTIMIZ VERİLSEYDİ DE HAKETMEDİĞİMİZ BİR GALİBİYET Mİ ALSAYDIK?!!! SİZİN GÖNLÜNÜZ RAZI OLUR MUYDU BUNA?
22 yaş ortalaması OFTAŞ sonuna kadar mücadele etti ve mücadelesinin karşılığını aldı.
Suç Fenerbahçe'de, başka suçlu aramayın. Ne hakemi, hakemin hatası olmayınca su molasına ve maç saatlerine sarmışlar, yazık...
Fenerbahçe iyi oynasaydı, dünkü Beşiktaş gibi oynasaydı, ve buna rağmen penaltısı verilmeseydi, o zaman itiraz ederdim ama sen mahkum oynamışsın, ne penaltısı?
El Comandante
02.Eylül.2006, 04:03
OFTAŞ ?
bilmiyorsunuz galiba 7 oyuncusu 7 yıldır beraber..
Normalde 16 ama as olarak 7 futbolcusu :)
Bunu spiker macta söylemisti.22 yas ortalamasi olan bir takim.Genc,dinamik,mücadele eden.Eger Süper lige alisirlarsa böyle süpriz sonuclar almaya devam ederler ;)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 04:04
Egemen'in yorumlarına katıldığım ender zamanlardan birisi..:)
Yine koşmayan, ruhsuz oynayan Alex, Fenerbahçe'yi kurtardı yenilgiden.Anlamak oldukça güç..
Universal
02.Eylül.2006, 04:05
Batuhan o posizyonu göremedim TV'de göstermedi galiba, eğer öyle diyorsan doğrudur.
2.Hamlede ofsayt yok çünkü.
O iki hamle olmadan önce şut çekiyor o zaman ofsayt.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 04:05
Ne penaltısı ya? Delirtmeyin adamı. Ben bir Fenerbahçeli olarak sizlerin bu yorumlarını anlayamıyorum.
YAHU RAKİP BİZİ SAHADA EZDİ, SİLDİ SÜPÜRDÜ, PENALTIMIZ VERİLSEYDİ DE HAKETMEDİĞİMİZ BİR GALİBİYET Mİ ALSAYDIK?!!! SİZİN GÖNLÜNÜZ RAZI OLUR MUYDU BUNA?
22 yaş ortalaması OFTAŞ sonuna kadar mücadele etti ve mücadelesinin karşılığını aldı.
Suç Fenerbahçe'de, başka suçlu aramayın. Ne hakemi, hakemin hatası olmayınca su molasına ve maç saatlerine sarmışlar, yazık...
Fenerbahçe iyi oynasaydı, dünkü Beşiktaş gibi oynasaydı, ve buna rağmen penaltısı verilmeseydi, o zaman itiraz ederdim ama sen mahkum oynamışsın, ne penaltısı?
Egemen Fenerbahçe 2 sene (daum zamanında) top oynamadan şampiyon oldu gönlün razı geldi mi ? geçen sene futbol izleyen var mıydı şampiyon olduk gönlün razı geldi mi ? LÜTFEN demogoji yapmayalım ayrıca bnm sölediğim örnek galatasaraylılara tepkiydi herkes ofsatyı konuşuyor ama kimse penaltıda söz etmiyor ben bundan bahsettim
Egemen saçmalama..
İYİ OYUN DEMEK sadece atak yapmak demek değil..
İki takımda o kadar oynamadı..Son 4 dakikada oynanan oyuna bakmayın..
Ayrıca bizim 2 net penaltımız onların çok net 1 golü verilmedi..
Varonil
02.Eylül.2006, 04:07
Off off.Kelimeler boğazıma dizildi,nutkum tutuldu.
Bugünkü oynanan futbolu görüyorumda çok zor işimiz hakikaten.
Sistemde ve futbolcularda adam akıllı bir devrim yapılması lazım.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 04:07
Şimdi Oftaş'ı da kötü oynamakla suçluyorsunuz.İnanamıyorum..
eGowiCh
02.Eylül.2006, 04:08
OFTAŞ'ı Trabzonspor maçında izledim, Trabzonspor tek kale oynadı, Ferhat bir sürü topunu çıkardı Ceyhun'un. Bu OFTAŞ'ta HİÇBİR ŞEY YOK!!!
Küme düşer OFTAŞ bu sene, berbat bir takım. Sadece mücadele var o kadar, başka bir şey yok.
Fenerbahçe de gitti bu OFTAŞ'ı yenemedi :)
İBB bize karşı süper oynadı diye yorumlar çıkmıştı, EFE İNANÇ sahanın yıldızıydı, herkes abarttı EFE İNANÇ'ı, ben dedim abartmayın bu adamı, Fenerbahçe kötü olduğu için iyi gözüktü, yoksa iş yok dedim, görüyoruz EFE İNANÇ'ı, neden isminden bahsedilmiyor, neden milli takıma çağrılmıyor? Koşan, basmayan bir orta sahada tabii ki EFE İNANÇ yıldız olur.
Ben oynasam bugün Alex yerine, daha fazla koşar, daha çok mücadele ederdim, tekmeye kafamı uzatırdım ama işte...
LaigLeNoiR
O iki hamle olmadan önce şut çekiyor o zaman ofsayt.
Batuhancım şimdi tekrarını izledim posizyonun ve haklısın :)
Şut çekerken ofsaytta kallıyor OLGAY galiba.
2 posizyonda ofsaytmış.
El Comandante
Egemen saçmalama..
İYİ OYUN DEMEK sadece atak yapmak demek değil..
İki takımda o kadar oynamadı..Son 4 dakikada oynanan oyuna bakmayın..
Ayrıca bizim 2 net penaltımız onların çok net 1 golü verilmedi..
2.penaltiniz hangisi ?
Aurelio`nun korner kullanilirken ceza sahasi icinde düsürülmesi demeyecen herhalde ;)O penalti fln degildi,ikili mücadele.
Baska da pozisyon yok zaten ;)
Bazıları iyice saçmalamaya başladı.
Hayatında kaç kere prof. sahada top oynadın egemen?
25 derece sıcaklıkta bile top oynarken bir yerlerimizden buhar çıkıyordu bizim..
36 derece ne demek?!
Ayrıca DAUM zamanında çoğu maçta GERÇEKTEN ÇOK RAHAT bir futbol oynuyorduk.En azından 1-0 geriye düşsek bile rahattık takım öne hep geçerdi..
Ilhan
02.Eylül.2006, 04:09
Fener Güney Amerikalı stoperlerini gönderip yerine Yasin Çakmak ve adam gibi bir Avrupalı stoper almadıkça refaha ermez. Kademe anlayışı yok bunların.
Universal
02.Eylül.2006, 04:10
Batuhancım şimdi tekrarını izledim posizyonun ve haklısın :)
Şut çekerken ofsaytta kallıyor OLGAY galiba.
2 posizyonda ofsaytmış.
Zaten o şut gol olsa bile ofsayt sayılacaktı. :) Bırakın ofsyatı penaltıyıda maç zaten çok kötüydü iki takım içinde. Böyle bitmesi daha iyi oldu.
Fernando Gago
OFTAŞ'ı Trabzonspor maçında izledim, Trabzonspor tek kale oynadı, Ferhat bir sürü topunu çıkardı Ceyhun'un. Bu OFTAŞ'ta HİÇBİR ŞEY YOK!!!
Küme düşer OFTAŞ bu sene, berbat bir takım. Sadece mücadele var o kadar, başka bir şey yok.
İBB bize karşı süper oynadı diye yorumlar çıkmıştı, EFE İNANÇ sahanın yıldızıydı, herkes abarttı EFE İNANÇ'ı, ben dedim abartmayın bu adamı, Fenerbahçe kötü olduğu için iyi gözüktü, yoksa iş yok dedim, görüyoruz EFE İNANÇ'ı, neden isminden bahsedilmiyor, neden milli takıma çağrılmıyor? Koşan, basmayan bir orta sahada tabii ki EFE İNANÇ yıldız olur.
Ben oynasam bugün Alex yerine, daha fazla koşar, daha çok mücadele ederdim, tekmeye kafamı uzatırdım ama işte...
Senin ilk söylediklerinde bu yazının ne alakası var bir bağlantı kuramadım ?
Alex 3 4 Senedir böyle ne zaman koştu ne zaman pres yaptıki bugün yapsın
douramss
IBB konusunda haklisin...O mactaki futbolla IBB bu ligde kimseyi yenemez...
Baran ikili mücadelede tuşa getirmek yoktur..Hele güreş hiç yoktur..
Ayrıca Pozisyonu şimdi tekrar izledim ve OFSAYT olduğuna karar verdim.İLK top ayaktan çıktığı anda son adam bir oftaşlı.
eGowiCh
02.Eylül.2006, 04:11
Bazıları iyice saçmalamaya başladı.
Hayatında kaç kere prof. sahada top oynadın egemen?
25 derece sıcaklıkta bile top oynarken bir yerlerimizden buhar çıkıyordu bizim..
36 derece ne demek?!
Ayrıca DAUM zamanında çoğu maçta GERÇEKTEN ÇOK RAHAT bir futbol oynuyorduk.En azından 1-0 geriye düşsek bile rahattık takım öne hep geçerdi..
Senle ben başka maç seyrettik herhalde!!!
Bin defa ben o sıcaklıkta maç yaptım, ama varımı yokumu ortaya koymuşumdur sahada. SICAKLIK BAHANE O-LA-MAZ!
36 derecede oynanıyor maç, evet, peki BU SICAKLIK SADECE FENERBAHÇE'Yİ Mİ ETKİLİYOR? OFTAŞ 15 derecede mi oynuyor?!!!
Saha şartları iki takıma da aynı, su molası verilmiyorsa iki takıma da verilmiyor. BAHANEden başka bir şey değil!
Daum zamanında boğucu futbol vardı, rakibi boğuyorduk, 4 forvetle oynadığı zamanlar vardı Daum'un. GS'ye 4 attığımız futbolu hatırlayın Daum zamanında, takım nasıl oynuyordu, bir de şimdiki futbola bakın...
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 04:11
Kazanıyorduk ama iyi oynamıyorduk hatta Daum bu yüzden gönderildi ama gelen gideni arartır işte
Ilhan
02.Eylül.2006, 04:12
Egemen çok abartıyorsun bazı noktaları. Efe İnanç 2 maç iyi oynadı diye milli takıma çağrılamaz ya. Alex harika bir oyuncu. Gol pozisyonunu mükemmel bitirdi. Çok teknik, çok klas. Kusra bakma ama Alex kadar teknik bir yabancı gelmez Türkiye'ye.
Sen istiyorsun topu ayağına alsın, bassın çalımları, ama futbolda bu para etmiyor artık. Gol atacaksın, asist yapacaksın, para eden bunlar.
Universal
02.Eylül.2006, 04:12
Senin ilk söylediklerinde bu yazının ne alakası var bir bağlantı kuramadım ?
Alex 3 4 Senedir böyle ne zaman koştu ne zaman pres yaptıki bugün yapsın
Alex'i bu yıl saymayalım. Üç sezonda iki kez asist bir. kez gol kralı oldu. Şimdi Alex koşmuyor pres yapmıyor ama gerekenide yapıyor. Alex bana göre en çok koşan oyunculardan biri kamare topu çekiyor ama Alex'i çeken özel bir kamere olsa takımda ne kadar koştuğunu göreceksiniz. Ayrıca kendini unutturup çok rahat gol atıyor.
eGowiCh
02.Eylül.2006, 04:14
Egemen çok abartıyorsun bazı noktaları. Efe İnanç 2 maç iyi oynadı diye milli takıma çağrılamaz ya. Alex harika bir oyuncu. Gol pozisyonunu mükemmel bitirdi. Çok teknik, çok klas. Kusra bakma ama Alex kadar teknik bir yabancı gelmez Türkiye'ye.
Sen istiyorsun topu ayağına alsın, bassın çalımları, ama futbolda bu para etmiyor artık. Gol atacaksın, asist yapacaksın, para eden bunlar.
Yahu Lincoln'e bak bir, bir de Alex'e! Lincoln gibi bir adam niye almadı Fenerbahçe sene başında?
Çağdaş futbolda 10 numaranın yeri yok artık, her yere basan adam iş yapıyor. İsterse dünyanın en teknik futbolcusu olsun.
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 04:14
Alex'i bu yıl saymayalım. Üç sezonda iki kez asist bir. kez gol kralı oldu. Şimdi Alex koşmuyor pres yapmıyor ama gerekenide yapıyor. Alex bana göre en çok koşan oyunculardan biri kamare topu çekiyor ama Alex'i çeken özel bir kamere olsa takımda ne kadar koştuğunu göreceksiniz. Ayrıca kendini unutturup çok rahat gol atıyor.
+1 bende bunu diyorum işte Alex her zaman böyle
Varonil
02.Eylül.2006, 04:15
Ya benimsediğin sistemine göre oyuncu alacaksın ya da mevcut oyuncularına göre sistem belirleyeceksin!!!
Yahu sen OFTAŞ karşısına çıkıyorsun.!! OFTAŞ!!
Koy iki tane forvet arkalarına Alex.Ne kaybedeceksin.OFTAŞ çok mu iyi oynadı.
OFTAŞ karşısında tek forvet,Anderlecht karşısında tek forvet..Bu böyle gider devamı da var.
Inter,PSV,CSKA
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 04:15
Daum zamanında boğucu futbol vardı, rakibi boğuyorduk, 4 forvetle oynadığı zamanlar vardı Daum'un. GS'ye 4 attığımız futbolu hatırlayın Daum zamanında, takım nasıl oynuyordu, bir de şimdiki futbola bakın...
Futbol bu mudur egemen ? yani daum zamanın biz her maç Gs maçında gibi oynayıp zico zamanında her maç Oftaş maçındaki gibi mi oynuyorz:icon_confused:
Ilhan
02.Eylül.2006, 04:17
Yahu Lincoln'e bak bir, bir de Alex'e! Lincoln gibi bir adam niye almadı Fenerbahçe sene başında?
Çağdaş futbolda 10 numaranın yeri yok artık, her yere basan adam iş yapıyor. İsterse dünyanın en teknik futbolcusu olsun.
Lincoln ile Alex'i karşılaştırmak yanlış bence. Alex biraz daha pasif, Lincoln ise daha çok pas alıyor. Alex'in kilit yanı topu kilit yerlerde alması. Lincoln de pres yapmıyor. Sen bir forvet adamından nasıl pres yapmasını istersin ki? Pres yapacak adamlar başka. Presi Aurelio, Appiah yapacak, kanatlar yapacak. Alex topu alacak ya gol atacak, ya da asist yapacak. Nitekim gol de attı. Alex'i anlayın artık. Alex bu. Çıkar golünü atar, ama kilit anlarda çıkar, enerjisini sona kadar saklar, pres de yapmaz hakkı ile.
Alex daha ne yapmalı?
Egemen çok ünlem kullanıyorsun ola ki o ünlemler...
Futbol oynayanlar futbolu bilir..İzleyenler sadece yorum yapar tamam mı egemen?
Sıcaklık iki takıma da aynı!?
ama nedense oftaş hafta içinde bir avrupa maçı oynamadı.
Oyuncular aynı mı? çok azı aynı.Fakat ANTERAMAN?
evet maç öncesi 2+1 antreman yani oftaşdan 1 haftada tam 4 antreman 4 kat yorgunluk fazla..birde maç var.
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 04:40
Fenerbahçe'nin pozisyonu penaltı değilmiş;)
eXcitinG
02.Eylül.2006, 04:42
Fenerbahçe de yaLnış giden nokta beLLi.Zico nun bir an önce gitmesi gerekiyor.Yönetim haLa bu adam`a nasıL güveniyor anLamıyorum..
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 04:50
Fenerbahçe'nin pozisyonu penaltı değilmiş;)
nasıl penaltı değil yaw izlemedin sanırım
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 04:53
nasıl penaltı değil yaw izlemedin sanırım
İzledim.Penaltı olup olmadığı tartışılır.Telegolde penaltı değil dediler...
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 04:54
İzledim.Penaltı olup olmadığı tartışılır.Telegolde penaltı değil dediler...
Şuan telegoldeyim tartışmasız Penaltı diyorlar:icon_confused:
BlackEagle19o3
02.Eylül.2006, 05:02
Şuan telegoldeyim tartışmasız Penaltı diyorlar:icon_confused:
Allah allah aynı pozisyonda bahsetmiyor muyuz.Colin topu kurtarmaya çalışıyor.Yakın mesafede adamın eline çarpıyor.Bu pozisyona penaltı değil dediler
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 05:03
Allah allah aynı pozisyonda bahsetmiyor muyuz.Colin topu kurtarmaya çalışıyor.Yakın mesafede adamın eline çarpıyor.Bu pozisyona penaltı değil dediler
Ha yok yaw o değil :D Aurelio pozisyonunu diyorum ben neyse yanlış anlaşılma :)
eGowiCh
02.Eylül.2006, 05:52
Alex daha ne yapmalı?
Egemen çok ünlem kullanıyorsun ola ki o ünlemler...
Futbol oynayanlar futbolu bilir..İzleyenler sadece yorum yapar tamam mı egemen?
Sıcaklık iki takıma da aynı!?
ama nedense oftaş hafta içinde bir avrupa maçı oynamadı.
Oyuncular aynı mı? çok azı aynı.Fakat ANTERAMAN?
evet maç öncesi 2+1 antreman yani oftaşdan 1 haftada tam 4 antreman 4 kat yorgunluk fazla..birde maç var.
Bunların tamamı bahane. Anderlecht dönüşünde Fenerbahçe G.Antepspor'u nasıl yendi peki o sıcakta?
Futbolu oynayan futbolu bilir, haklısın, ben oynadığımdan biliyorum.
Fark şurda, orta sahayı ele geçirdi OFTAŞ ve maçı da kopardı. Fenerbahçe'ye karşı ezici üstünlük sağladı.
Galatasaray da Beşiktaş da hafta içinde maç oynadı ama Beşiktaş Kayserispor'a, Galatasaray V.Manisaspor'a futbol dersi veriyor.
Sıcaklık iki takıma da aynı, şartlar da...
fmsmyrna
02.Eylül.2006, 06:54
Alex tamam gol atıyor asist yapıyor ama onun yüzünden çift forvet oynayamıyoruz.Alex Kaka gibi dribling yapan adam geçen bir 10 numara olsa tamam tek forvet ynayalım diyeceğim ama yok Alex çıkıyor Kezman iki stoperle boğuşurken boş alanlardan golünü atıyor.Alex olduğu sürece ve tek forvet devam ettiği sürece ben umutlu değilim pek.Hadi derbiler ve Avrupa maçlarında daha defansif olmak için tek forvet oynanır.Gerçi ordada Tümer ve Deivid sürekli yer değiştirdikleri için hiç defans yapmıyorlar.Dün Manu maçını izliyorum Eagles ve Nani top rakipteyken hemen rakibin beklerine yaklaşıyorlar çıkamasınlar diye ama bizim kanatlarda bu yok.Anadolu'nun zayıf takımlarına karşıda tek forvet oynuyoruz.Önder Turacı bu yaşına kadar tekniğini hiç geliştirmemiş.Teknik sıfır.Stoperlerimiz çok iyi bence adamların yapacak birşeyi yok ilerde top kalmıyor sürekli rakip şişiriyor.Savunma nefes alamıyor.Orta saha top yapamıyor.1 pas 2 pas top kaybı.Colin'i ne mantıkla çıkardı onu anlamadım Kemal'i çıkarmak varken.Colin'in göğsüyle topu indirdiği pozisyon bence net penaltı çünkü bir insan öyle bir pozisyonda elini öyle kaldırmaz.
eGowiCh
02.Eylül.2006, 10:21
Esas penaltı olan pozisyon el falan değil. Aurelio'nun sonlara doğru ceza sahasında düşürülmesi. %100 penaltı pozisyon, ama bunlar bahane, eğer ortada iyi futbol olup da böyle bir yanlış karar verilip hakkımız çalınsa, sonuna kadar itiraz ederdim -tıpkı Beşiktaş yarı final maçındaki gibi-, ama burada OFTAŞ'ın hakkı var, o yüzden bu tür penaltı bahanelerinin arkasına sığınılamaz. Bir doğru var ki, OFTAŞ'ın golü gol (ofsayt olan), Aurelio'nunki de penaltı.
Fenerbahçe 70 metrede top oynuyor, bugün görüldü bu açıkça. İlk adam ile son adam arasında 70 metre mesafe var, Edu ve Lugano en arkaya çekiliyorlar, en uçta da Kezman, arada o kadar mesafe olunca da Fenerbahçe hücumda çoğalamıyor, orta sahada etkisiz kalıyor. Bugün Maraton'da Erman Hoca söyledi bunları, Kezman'a uzun pas geliyor, içeriye kesiyor, bir Alex gelmiş arkadan, en yakın adam 35 metre uzakta, herkes geride yani. İşte sorun burda, taktiksel bir sorun... Fenerbahçe 30-35 metre mesafede oynarsa rakiplerini ekarte eder ama bunun için de hızlı stoperlere ihtiyacı var. Lugano yavaş olduğu için geride oynuyor, zaten tam bir libero Lugano, bu yüzden de geriye yaslanıyor, ama Zico'nun ne yapıp ne edip mesafeyi 30-35 metrede, defansı da orta sahaya yakın dayamalı. Fiziksel olarak da bitmez böylece oyuncular...
TürkuAz
02.Eylül.2006, 10:24
Egemen, Oftaşspor maçı seni oldukça etkilemiş anlaşılan. :)
eGowiCh
02.Eylül.2006, 10:30
Yok kardeş, ben objektif bakan biriyim, İBB maçında da takımı böylesine eleştirmiştim. Kötüyse kötü, iyiyse iyi, Sezar'ın hakkı Sezar'a ;)
Haftaya çıksın Ç.Rizespor karşısında iyi oynasın, övelim, kötü oynasın eleştirelim. İşimiz bu :)
TürkuAz
02.Eylül.2006, 10:30
Bu karşılaşma ile ilgili yazdığın tüm yorumlara katılıyorum..;;)
eGowiCh
02.Eylül.2006, 10:34
Radikal kararlar alınmalı geç kalınmadan. Zico ile yollar ayrılsa buna kim itiraz eder? Yerine getirsen Ersun Yanal'ı, kim tahammül göstermez? Ben sabrederim Yanal'a, tabii sabrın da bir sınırı vardır ama Zico'ya 35-40 maç sabredilmemesi gerekiyor. Zico aynı Zico, kovun, getirin Yanal'ı, 10-15 maç sabredelim, skora değil futbola bakalım, eğer işler yine aynıysa o zaman da komple bir değişim şarttır demektir. Ben bu şartlarda gelecek bir antrenöre sabredileceğini, en azından herkesi Zico'dan çok memnun edeceğini düşünüyorum.
TürkuAz
02.Eylül.2006, 10:35
Devre arasında bir değişiklik bekliyorum bende. Zico, Zico nereye kadar ?
eGowiCh
02.Eylül.2006, 10:53
Devre arası geç olabilir, bence hemen yarın kovulmalı. Yahu 4 haftada 5 puan kaybetmişsin, bu ne demek? Daha ligin başları, fikstür avantajın var, en kolay takımlarla yapıyorsun, 5 puan...
Yarın kovulup yerine biri gelirse milli ara da kullanılarak antrenör takımı çıkarabilir. Geç olmadan Zico'dan vazgeçilmeli, yoksa bedeli ödenir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2006, 18:39
yönetim carlos gibi yaıldızları getirebilmek için zico yu kullanıyor.
brezilya milli takımını kuracaklar galiba ama veteranını...:D
eXcitinG
02.Eylül.2006, 18:49
Zico yu zaten Fenerbahçe yönetimi geçen sezon sonu bu yüzden takımda tuttu.Transfer için ismini kuLLanacakLardı.Ama bunun takıma daha çok zarar getirdiğini göremiyorLar.Şimdi Zico takımdan gitse geLecek T.D hangi BreziLyaLı oyuncuLar kaaLe aLır biLemiyorum.Atsan bir türLü atmasan bir türLü..
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 18:54
Bu seneyi Zico ile geçiçez dediğiniz gibi giderse takımdada huzursuzluk çıkabilir ama seneye yeni bir teknik direktör ve brezilya egemenliği bitmesi lazım bunun için edu-deivid bile gönderilebilir çünkü by şekilde takımda daha fazla huzursuzluk çıkıyor
Rodrigo Tello
02.Eylül.2006, 19:36
Bu sene Cl'ye katılamazsanız yönetimide silerler, Zico'yuda.1 de ligde üst sıralara oynayamazsa.Gerci daha cok erken ama 2 kolay macta 5 puan kaybetmek düsündürücü.Fenerbahce cok zorlu bi dönemecte allah kolaylık versin..
Fernando Gago
02.Eylül.2006, 20:17
Fenerbahçe son dönemlerde hep böyle küme düşmeye oynayan takımlara veriyor bütün puanları ..dün Ntvyi izleyen varsa görmüştür istatistikleri... mesela GS 2 Galibiyet Bjk-Ts 1 Galibiyet 1 Berbaerlik derbilerde inanılmaz bir üstünlüğümüz var ama diğer istatistikde kümeye düşmeye oynayan bütün takımlara puan vermişiz ör: denizli 2 Beraberlik sakarya 1 mağlubiyet antalayspor 1 mağlubiyet gibi o yüzden bu puan kayıpları bizim içi normal hala geldi
eGowiCh
02.Eylül.2006, 22:09
Fenerbahçe yine geçen seneki gibi puan kayıpları yapacak, ama bu sefer karşısında puan kaybı yapan Galatasaray ve Beşiktaş olmayacak, öyle görünüyor.
Ben bu yüzden tepki koyuyorum, elbette kazanamazsın, galip gelemezsin ama sen geçen sene rakiplerinin kötü sonuçları ile şampiyon olmuşsun, aynı tas aynı hamam devam ediyor.
Sonumuz hayır olsun. Ç.Rizespor içerde ve Bursaspor dışarda, sıradaki 2 maçımız bu, 6 puan alamazsak bu iki maçtan, şampiyonluğu unutalım.
anilton
02.Eylül.2006, 22:18
F.Bahçe Alex'in sihirli kramponlarına mahkum bir takım olduğu sürece şampiyonluğu unutsun...
Tamam mükemmel adam ama bir yere kadar...
Sekopej
02.Eylül.2006, 22:32
Geçen senekinden pek değişik bir oyun anlayışımız yok. İlk 9 sıradaki takımlara hiç yenilmedik geçen sene. Büyük maç olduğunda bizim takım da oynuyor. Ama bu tür maçlarda nedense, nedeni de belli aslında ama, puan kaybediyoruz.
Bir pozisyonda baktım sadece Alex ve Kezman ceza alanında, diğer Fenerbahçeli oyuncuların hepsi kendi yarı sahalarında bekliyorlar. Kemal ve Selçuk daha hareketli olsalar, pres yapsalar, orta sahanın kontrolünü kaybetmeseler maç bu şekilde olmazdı. İkisi de kötüydü bence.
Alex'i eleştirmeyelim. Adam daha ne yapsın? Bu yaşına kadar koşmamış, pres yapmamış oyuncu bu yaşından sonra da koşmaz, pres yapmaz. Ama katkısı da tartışılmaz. İBB maçından sonra dedim, aynı oyunla Alex sahada olsaydı biz o maçta da gol atardık, nitekim dün de çok kötü bir Fenerbahçe vardı ve Alex ne olursa olsun çıktı golünü attı ve 1 puanı getirdi.
Bu kötü oyuna 1 puan aldığımız için sevinmeliyiz. İyi oynarsak zaten galip geliyoruz. Sistemi taktik ne olursa olsun, dün Fenerbahçe rakibi küçümsemiş, maça konsantre olamamış ve bu nedenle Oftaş oynarken bizimkiler baktı. Orta saha daha hareketli olsaydı, bu maçı kaybetmezdik.
Karamsarlığa kapılmaya gerek yok, Zico'ya rağmen bu takım sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olur. Avrupa'da da 0 çekeceğimizi falan sanmıyorum. 3 gün önce bu gruptan 2. çıkarız da demiyordum, şimdi sonuncu oluruz da demiyorum. Takım maçın bilincinde olur, koşar, mücadele ederse grupta 3. olabiliriz.
Dünkü oyuna ben de sinirlendim, Zico'nun derhal gönderilmesini istiyorum fakat karalar bağlama zamanı da değil...
eGowiCh
02.Eylül.2006, 22:35
Alex'e bakın bir, Lincoln'e, aradaki farkı göreceksiniz. Lincoln Fenerbahçe'de olsa, eminim dün Fenerbahçe sahadan galip ayrılırdı.
Alex'in gol atması bir anlam ifade etmiyor, sonuç önemli, sen takım kaptanısın, takımı ateşlemen gerekir ama hiçbir efor sarfetmiyorsun.
Sekopej
02.Eylül.2006, 23:04
İyi de Lincoln ve Alex'in tarzları ayrı Egemen. Alex'den Lincoln kadar koşmasını, mücadele etmesini bekleyemezsin. Tıpkı Lincoln'den Alex kadar gol ve asist yapmasını beklemeyeceğin gibi. Sezon sonunda yine Alex en çok asist yapan oyuncu olur, 15'in üzerinde de gol atar.
Dediklerini Alex hiç yapmamış ve gelmiş 30 yaşına bundan sonra da yapmaz. O nedenle Alex'den bunları bekleme. Tekrarlıyorum İBB maçında da Alex olsaydı 1 puan alırdık en kötü. Dün Alex olmasaydı yine gol atamaz yenilirdik.
Alex bu ve bu saatten sonra da değişmesini beklemek pek mantıklı değil...
eGowiCh
02.Eylül.2006, 23:09
Önemli olan gol ve asist olarak katkı değil. Tuncay Alex'ten az gol attı ama 100. yılda şampiyonluğu Tuncay getirdi. Herkes bu konuda hemfikir. Alex AZ maçında hiç koşmazken, Tuncay bir yerlerini yırtıp tek başına gol attı, savaştı.
Lincoln 3 maçta oynadı, 2 gol attı. Adamın katkısı belli, resmen şov yapıyor, alıyor adam geçiyor, müthiş şutlar atıyor. Dünkü maçta da harikaydı.
Lincoln gibi bir adam almalıydı Fenerbahçe, Alex'ten kurtulmalıydı. Bu sene ŞL maçlarında Alex çok ıslıklanır, buraya yazıyorum.