Log in

View Full Version : TSL 4.Hafta | Beşiktaş - Kayserispor

Pages : 1 [2]

Cyzio
02.Eylül.2006, 16:00
Toraman büyük hatalar yaptı maçta.Neyseki Gökhan Zan kapattı onun hatalarını.Milli takımın yine çekeceği var defanstan..

deniz.91
02.Eylül.2006, 18:59
Galibiyeti kaçıran bence kayserispordu iki takımda pozisyon buldu ancak kayserinin pozisyonlar çok daha neeti açıkcası beraberliğe ben üzüldüm ama inönüden 1 puanda iyidir ancak bu tolunay hoca mehmet gibi sağ ayaklı birini neden solda fatih ceylan gibi sol ayaklıyı ise neden sağda oynattı anlaamdım topuz etkisiz kaldı ikinci yarı solda

eXcitinG
02.Eylül.2006, 19:21
Galibiyeti kaçıran bence kayserispordu iki takımda pozisyon buldu ancak kayserinin pozisyonlar çok daha neeti açıkcası beraberliğe ben üzüldüm ama inönüden 1 puanda iyidir ancak bu tolunay hoca mehmet gibi sağ ayaklı birini neden solda fatih ceylan gibi sol ayaklıyı ise neden sağda oynattı anlaamdım topuz etkisiz kaldı ikinci yarı solda

Bende anLamıyorum nedir bu soL ayakLı futboLcuyu sağda, sağ ayakLı futboLcuyuda soLda oynatma sevdası ve modası..

El Barto
02.Eylül.2006, 19:23
Ben bunu PES oynarken yapıyorum yahu iyi şut atabilen sol ayaklı adamı sağa sağ ayaklı adamı sola koyarsan uzaktan müthiş goller atabiliyorsun. :)

Tolunay hocada bunu düşünmüştür belki. :p

deniz.91
02.Eylül.2006, 19:30
Ben bunu PES oynarken yapıyorum yahu iyi şut atabilen sol ayaklı adamı sağa sağ ayaklı adamı sola koyarsan uzaktan müthiş goller atabiliyorsun. :)

Tolunay hocada bunu düşünmüştür belki. :p
Belkide:p
Ama topuz solda etkisizdi

meddah
02.Eylül.2006, 19:32
Eski Trabzonsporlu İskender (soyadı Günen, şimdilerde yazarlık yapıyor, iyi de yapıyor) vardı; sol çaprazdan içeri içeri oynayıp sağda olabileceğinden kat be kat fazla verimli olurdu (veya olurmuş diyelim, o kadar da dinozor değiliz)..
Belki Tolunay Kafkas'ın çocukluk idollerindendir, çok fazla etkisinde kalmıştır..

Benzer şekilde Hasan Şaş, Tuncay Şanlı, veya daha global Marc Overmars gibi taze örnekler var; bu adamlar sağ kanatta da oynamış ama soldaki kadar başarılı olamamış adamlar.. Bir de mesela, Lucescu bazı maçlarda Deli İbrahim Efendi'yi sağda oynatmıştı; komik oluyordu vesselam.. Sanki bilinmeyen bir güç sola doğru çekiyordu garibimi; balans ayarı bozuk oynuyordu o dakikaları..

fmsmyrna
02.Eylül.2006, 19:35
Artık çoğu kanat oyuncusu çift kanattada oynayabiliyor Avrupa'da.Giggs,Nani,Ronaldo,Robben,Joe Cole bunlar ilk aklıma gelenler bencede mantıklı olan bu her iki kanattada oynamak.

meddah
02.Eylül.2006, 19:38
Aa, bak iyi hatırlattın; düşünüyordum bu örneğin tersi var mı İbrahim'den başka.. Robben var, soldaki performansıyla kıyaslandığında o da saçmalıyor sağa geçince..

Rodrigo Tello
02.Eylül.2006, 20:14
Bizim Kayserispor'la berabere kalmamız kötü degil.Diger takımlar daha kötü takımlarla berabere kaldılar.Puan farkı acılmadıgı için mutluyuz :)

Sekopej
02.Eylül.2006, 23:22
Arkadaşlar bu maçtan sonra savunduğum anadolu takımları bize karşı başka oynuyor düşüncesinin yanlış olduğunun farkına vardım Manisa maçından sonra.

Oftaş'ın Beşiktaş'a karşı nasıl mücadele edeceğine bakacağım.;;):)

Ilhan
02.Eylül.2006, 23:42
Eski Trabzonsporlu İskender (soyadı Günen, şimdilerde yazarlık yapıyor, iyi de yapıyor) vardı; sol çaprazdan içeri içeri oynayıp sağda olabileceğinden kat be kat fazla verimli olurdu (veya olurmuş diyelim, o kadar da dinozor değiliz)..
Belki Tolunay Kafkas'ın çocukluk idollerindendir, çok fazla etkisinde kalmıştır..

Benzer şekilde Hasan Şaş, Tuncay Şanlı, veya daha global Marc Overmars gibi taze örnekler var; bu adamlar sağ kanatta da oynamış ama soldaki kadar başarılı olamamış adamlar.. Bir de mesela, Lucescu bazı maçlarda Deli İbrahim Efendi'yi sağda oynatmıştı; komik oluyordu vesselam.. Sanki bilinmeyen bir güç sola doğru çekiyordu garibimi; balans ayarı bozuk oynuyordu o dakikaları..

Ancak bence Topuz sağda daha iyi oynar, çünkü içten kavisli ortalarda daha başarılı. Zatan sağ kanattaki başarısı ile tanındı.

eXcitinG
03.Eylül.2006, 01:28
Ben inanmam.Sağda oynayan adam soLda oynayamaz.Ben daha şahsen öyLe başarıLı birisini görmedim.İstisna oLarak Messi geLiyor akLıma ama o da hayatında zaten hiç soL kanatta oynamadı.Adam gözünü açtı kendisini sağda buLdu.

Konu saptı biraz ama özür.

eGowiCh
03.Eylül.2006, 01:34
C.Ronaldo var hem sağda hem solda aynı nitelikte oynayan, bir de Tuncay var Türkiye ligleri için iki kanatta da etkili olabilen, Arda da aynı şekilde. M.Topuz sol kanatta iyi değil, onun mevkii sağ açık ve forvet arkası olabilir.