View Full Version : Nobre kadro dışı!
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 06:22
http://www.sporx.com/images/1/37/3368_B_nobre044.jpg
Nobre kadro dışı!
Flaş! Beşiktaş'ta golcü futbolcu Mert Nobre süresiz kadro dışı bırakıldı.Siyah beyazlı takımın FC Zürih ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın oyuna sokmak istediği Mert Nobre, bu isteğe karşı gelip oyuna girmek istemedi. Maçın ardından Beşiktaş teknik heyeti golcü futbolcuyu süresiz kadro dışı bırakma kararı aldı. Nobre'nin yarından itibaren PAF takımla çalışacağı ve siyah beyazlı yönetiminin bu futbolcuya ağır para cezası vereceği öğrenildi
29.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
RaSenGan
29.Ağustos.2006, 06:23
Nobre 1-2 dakikalık adam değil..
douramss
29.Ağustos.2006, 06:24
Hak etmis cezayi...Taviz verilmemesi gerek bu tip durumlarda...Taviz verilmemeli ancak oyuncuyu da kazanmaya calismalidir teknik heyet...
ChAoS
29.Ağustos.2006, 06:25
İyi olmadı bu sanki forvet var takımda. :mad:
erdemzorer10
29.Ağustos.2006, 06:43
öyle yada böyle hiç bi şekilde bu tür davranışlara taviz verilmemeli ..çok doğru bir karar olmuş
TürkuAz
29.Ağustos.2006, 06:44
Ertuğrul Sağlam : "Patron benim.."
:)
goosfraba
29.Ağustos.2006, 06:46
Ertuğrul Sağlam ağırlığını çok iyi koyuyor
El Comandante
29.Ağustos.2006, 06:47
Ertuğrul Sağlam : "Patron benim.."
:)
Sinan Engin:"Besiktas`ta disiplinsiz futbolcular var,bunlara gereken cezalar verilecek.Hic kimse Besiktas`tan üstün degildir,biz burada bir savas veriyoruz ve bu mücadelede yanimizda olmak istemeyenlerle yola devam etmeyiz" ;)
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 06:54
Bu arada, Sinan Engin, birkaç gün önce Mehmet Yıldız'ı askıya aldık demişti.
Galiba Mehmet Yıldız'ı alacaklar, yedek olarak.
attiilla
29.Ağustos.2006, 07:01
Mehmet Yıldız yedek olur mu hiç Semih vakası yaşanmasın..
Del Piero_10
29.Ağustos.2006, 07:04
Zaten işe yaramıyordu.
goosfraba
Bence Bobo-Mehmet Yıldız iyi bir ikili olabilir, ikiside kafa vurabilen dribling yapabilen santrforlar.
TürkuAz
Mehmet Yıldız Beşiktaş'ta yedek olmamalı.Öyle olacaksa Galatasaray'a gelsin..(:
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 07:10
Bobo-Higuain'in arkasında yedek olur işte :)
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2006, 07:11
Beşiktaş'ın futboluna uyum sağlayamadı.
Fernando Gago
29.Ağustos.2006, 07:32
Nobre Hak Etmiş
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 07:41
Keşke Ertuğrul hocada biraz anlayışlı olsaydı.90'dan sonra da Nobre'yi alsan ne almasan ne.Birazda oyuncunun psikolojisini düşünmek lazım.Zaten ilk 11 çıkmadığı için üzgün.Neyse umarım bu olay halledilir.Nobre'ye bu sene ihtiyacımız olacak.Takımdan ayrılsada bu saatten sonra kime satacaz? Yerine kimi alacağız? Bunları düşünmek lazım.
EreN
29.Ağustos.2006, 07:47
Fenerde olsa bu olay.. fener adamı bitirdi olurdu.. yanlış mıyım?
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 07:52
Alakası yok Eren, isterse Ronaldinho olsun, hocan seni sahaya sürüyorsa ve sen girmiyorsan, ceza kaçınılmaz.
EreN
29.Ağustos.2006, 07:59
hayır cezadan bahsetmiyorum..
işte fener oynatmadı adamı.küstürdü felan denilirdi :) emin ol..
El Barto
29.Ağustos.2006, 08:07
Nobre 1-2 dakikalık adam değil..
Ne demek Nobre 1-2 dakikalık adam değil Aygün? Yeri geliyor dünyanın en büyük futbolcuları dediğimiz adamlar yedek kalıyorda Nobre mi yedek kalacak adam değil. Hocan eksik görmüşse seni oturacaksın kenarda gir dediğinde gireceksin. KApris yapacaksan eğerde yolun açık olsun. Beşiktaş sen varsın diye Beşiktaş olmadı Nobre olmasada olur yani.
Kararının arkasında durur umarım yönetim. Bu saatten sonra Nobre ne verecek takıma???
Aşk-ı Şehir
29.Ağustos.2006, 08:11
Ceza yerinde olmuş haketmiş Nobre...
Fernando Gago
29.Ağustos.2006, 08:13
Alakası yok Eren, isterse Ronaldinho olsun, hocan seni sahaya sürüyorsa ve sen girmiyorsan, ceza kaçınılmaz.
İyi diyorsunda Bobo Delgado Rüştü ayı hareketi yapsa E.Sağlam bu riski göze alır mıydı ??? Nobre nası olsa yedek kalıcak bu sene oynasa takıma faydası yok
El Barto
29.Ağustos.2006, 08:17
Sonuçta bu sadece teknik direktörün vereceği bir karar değil yalnızca yönetiminde onayı gerek.
bence o saydıgın isimler yapsa kadro dışı bırakılmazdı belki ama ağır bir ceza alırlardı. Demekki Nobre için bu bir ilk değilmiş buradan onu anlıyoruz;)
BlackEagle19o3
29.Ağustos.2006, 08:21
Bana göre M.Yıldız Beşiktaş'ta...
Koca sezonu 2 forvetle geçircek değiliz.Bi adamı kadro dışı bırakıyorlarsa yedeğini düşünmüşlerdir.
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 08:22
Bakalım ne olacak? Takımdan ayrılırsa yerine Mehmet Yıldız mı alınacak? Ne gzel her şey çok güzel gidiyordu..
ChAoS
29.Ağustos.2006, 08:22
Yarın nobre'yi ararız merak etmeyin yeni alınan higuain'in performansına göre yine nobre'ye muhtaç olabiliriz bunlar yanlış tutumlar böyle radikal kararlar alınmamalı uyarı para cezası gibi yaptırımlar daha mantıklı bana göre.
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 08:31
Evet Nobre'nin bu sezon daha iyi performans göstereceğine inanıyorum.Kanatlardan bolca orta gelmeye başladı.Tam Nobre'lik.İnşallah kendi aralarında hallederler konuyu.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 08:35
Bazı arkadaşlar öyle bir yazmışki, sanki Ertuğrul hoca Nobre'yi bilerek son dakikada oyuna almak istedi.
Tepki versinde kadro dışı kalsın diye.
El Barto
29.Ağustos.2006, 08:37
Beğenmeyen gider yahu Beşiktaş kimseye muhtaç değildir. İsimler gelip geçicidir Baki :p kalan Beşiktaş ismidir.
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 08:40
O zaman hayırlısı olsun diyelim.:)
RaSenGan
29.Ağustos.2006, 08:41
Ne demek Nobre 1-2 dakikalık adam değil Aygün? Yeri geliyor dünyanın en büyük futbolcuları dediğimiz adamlar yedek kalıyorda Nobre mi yedek kalacak adam değil. Hocan eksik görmüşse seni oturacaksın kenarda gir dediğinde gireceksin. KApris yapacaksan eğerde yolun açık olsun. Beşiktaş sen varsın diye Beşiktaş olmadı Nobre olmasada olur yani.
Kararının arkasında durur umarım yönetim. Bu saatten sonra Nobre ne verecek takıma???
Emre abi dakika 90'larda birşeydi.Ve Nobre'de 1-2 dakika için oynamaz..
El Barto
29.Ağustos.2006, 08:43
Ne demek Nobre 1-2 dakika için oynamaz. Ertuğrul sağlam değil mi bu takımın teknik direktörü. 90. dakikada oynatmayı uygun görmüş 90. dakikada oynatır. Senin futbolcu olarak oynamıyorum demeye hakkın yok. T.D belki taktiksel birşey yapıyor zaman öldürmeye çalışıyor vs. Kimse o hakkı Nobre'ye vermez. Yapıyorsan sonucuna katlanacaksın. Umarım kararlarının arkasında durur teknik heyet ve yönetim.
RaSenGan
29.Ağustos.2006, 08:47
Ne demek Nobre 1-2 dakika için oynamaz. Ertuğrul sağlam değil mi bu takımın teknik direktörü. 90. dakikada oynatmayı uygun görmüş 90. dakikada oynatır. Senin futbolcu olarak oynamıyorum demeye hakkın yok. T.D belki taktiksel birşey yapıyor zaman öldürmeye çalışıyor vs. Kimse o hakkı Nobre'ye vermez. Yapıyorsan sonucuna katlanacaksın. Umarım kararlarının arkasında durur teknik heyet ve yönetim.
Bende olsam aynı şekilde girmem oyuna.Son dakikada zaman geçirmek için boş yere alıyo adamı..
El Barto
29.Ağustos.2006, 08:51
Boş yere oldugunu düşünüp oyuna girmiyorsan kapı orada...Kaprisli oyuncularda hep bizi buluyor...
RaSenGan
29.Ağustos.2006, 08:52
PAF'ta kendine gelir o zmn.
El Barto
29.Ağustos.2006, 08:55
son dakikada oyuna girmeyecek adam PAF takımlada idmana çıkmaz hadi çıkmasında göreyim...
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 08:56
Aygün ne demek bende girmem oyuna, giremezsen o takımda bidaha hiç oynayamassın !!!
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 08:57
2. sınıfın, vasatın altında bir santrafor zaten, Beşiktaş'ın ona ihtiyacı yok, Beşiktaş değil Nobre kaybeder.
Bobo, Higuain, Delgado, İ.Akın, Batuhan, Burak gibi gol silahları var zaten, Nobre'ye hiç gerek yok.
Sözleşmesini feshetmeliler, bir Anadolu kulübü alır belki.
RaSenGan
29.Ağustos.2006, 08:58
Aygün ne demek bende girmem oyuna, giremezsen o takımda bidaha hiç oynayamassın !!!
Adam beni resmen orda zaman geçirme aracı diye kullanıyo..Ayağıma top gelmeden oyun biter.Futbol mu şimdi bu ?
Ayrıca Gol atınca Nobre Nobre Nobre diye bağırdığınızı ne çabuk unuttunuz..
BlackEagle19o3
29.Ağustos.2006, 09:02
Adam beni resmen orda zaman geçirme aracı diye kullanıyo..Ayağıma top gelmeden oyun biter.Futbol mu şimdi bu ?
Kaç haftadır ilk 11.Hiç gol atabildi mi?Hayır.Zaman geçirme bile olsa oyuna girmek zorunda!!!
Evet bağırırz.Baki atarsa ona da bağırırız.Ne alaka bununla.
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 09:03
Zaman geçirme amaçlı tabii ki teknik direktör oyuna birilerini alacak. 7 tane yedek var, 7'si de "ben girmem bu saatten sonra" derse ne olur takımın hali? Bence yönetim iyi yaptı, güzel bir karar aldı. Eğer bu karardan cayarlarsa, bundan sonra her oyuncu ben girmem der son 1-2 dakika kala ve kriz çıkar.
El Barto
29.Ağustos.2006, 09:04
Allah Allah zaman geçirme aracı olarak kullanmak ne demek yahu?? Takımın bir parçası değil misin sen gireceksin hocan oyuna gir diyorsa.
biz birşeyi unutmadık Aygün merak etme sen;)
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 09:04
2. sınıfın, vasatın altında bir santrafor zaten, Beşiktaş'ın ona ihtiyacı yok, Beşiktaş değil Nobre kaybeder.
Bobo, Higuain, Delgado, İ.Akın, Batuhan, Burak gibi gol silahları var zaten, Nobre'ye hiç gerek yok.
O kadarda değil.Ben Nobre'nin bu sezon iyi performans göstereceğine inanıyorum.
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 09:05
Aygün emin ol ki, bu hareketi Bobo'da yapsa, Rico'da yapsa aynı şeyi derdim.
Ayrıca Nobre gol atsın, yine Nobre Nobre derim:)
ChAoS
29.Ağustos.2006, 09:06
Yok daha neler . Bu adam fenerde her sene 20-25 gol atardı . Bu mu vasatın altındaki forvet.
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 09:11
Fenerbahçe'de de iyi değildi. 20-25 gol atsa atardı ama öyle bir kapasitesi yok.
Nobre bu sene iyi performans gösteremez zira kadro dışı kaldı :) Verin bir Anadolu ekibine, Türk pasaportu var nasıl olsa...
LaigLeNoiR
29.Ağustos.2006, 09:13
Valla Egemen duyduğum kadarıylar Nobre'nin satılması durumunda, G.Saray bile sırada imiş :)
El Barto
29.Ağustos.2006, 09:14
yalan haber onlar Murat ne Galatasaray'ı Özhan Canaydın'ı tefe koyarlar valla. :)
ChAoS
29.Ağustos.2006, 09:19
Nobre fenerbahçeyi geçmişte şampiyon yapan adamlardandı . Şimdi vasatın altındaki forvet oldu . Gerçekten gülmemek elde değil . Nobre'ye bir maçta kaç orta yapılıyoki nobre gol atsın . Nobre pivot santrafor tarzı oyuncudur . Nobre'den
top sürüp gol atmasını beklemek saçmalık olur nobre'ye adam gibi orta açacaksın gol olup yağacak başka türlü hiçbir işe yaramaz . Zaten fenerbahçe'deyken de yapılan ortaları gole çeviriyodu.
El Barto
29.Ağustos.2006, 09:22
Nobre pivot santrafor mu???
Nobre karambollerin adamı Nobre'ye 100 tane orta yapsan 10 tanesine vurur yada vuramaz. Nobre'den verim almak istiyorsan karambol yaratacaksın. :)
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 09:22
Pafta biraz burnu sürtünür sonra As takıma döner satılırsada sıradaki ilk takım Fener'dir...
ChAoS
29.Ağustos.2006, 09:24
Nobre pivot santrafor mu???
Nobre karambollerin adamı Nobre'ye 100 tane orta yapsan 10 tanesine vurur yada vuramaz. Nobre'den verim almak istiyorsan karambol yaratacaksın. :)
Tabiki pivot santrafor . Fenerbahçe'de karambolden mi attı onca golü ?
Ben beşiktaş'ta nobre'ye orta yapıldığını görmedim . Görmediğim içinde gol atmasını beklemiyorum .
El Barto
29.Ağustos.2006, 09:26
Valla benim fenerbahçede de attıgı golleri hep hatırladıgım karambolden dönen toplara vurdugu. :p
Benim gözümde öyle bir imajı var yani. neyse konuya dönelim. Yönetimden kararının arkasında durmasını bekliyorum..
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 09:27
Tabiki pivot santrafor . Fenerbahçe'de karambolden mi attı onca golü ?
Ben beşiktaş'ta nobre'ye orta yapıldığını görmedim . Görmediğim içinde gol atmasını beklemiyorum .
Allah aşkına nasıl yapılmaz?Delgado'ya bile 2 tane orta yapıldı 2 sınıde affetmedi Nobre paso forvette duruyo bir orta gelmiyomu...
douramss
29.Ağustos.2006, 09:27
Pafta biraz burnu sürtünür sonra As takıma döner satılırsada sıradaki ilk takım Fener'dir...
Aynen oyle olur...Kac tane Fenerbahceli Nobre nin eski gunlerini ozlemez ki...
ChAoS
29.Ağustos.2006, 09:30
Allah aşkına nasıl yapılmaz?Delgado'ya bile 2 tane orta yapıldı 2 sınıde affetmedi Nobre paso forvette duruyo bir orta gelmiyomu...
Delgado'ya yapılan iki ortayımı baz alıcaz şimdi , ben genelden bahsediyorum . Bizde maç izliyoruz ben kanatlardan geldiğimizi pek görmedim.
nekop
29.Ağustos.2006, 09:35
Tam bize gereken adam işimiz gücümüz karambol yaratmak içlerinden bir kişi ayağını sokup vuramıyor topa Nobre o işi gayet iyi yapar...
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 09:36
Delgado'ya yapılan iki ortayımı baz alıcaz şimdi , ben genelden bahsediyorum . Bizde maç izliyoruz ben kanatlardan geldiğimizi pek görmedim.
Ben sadece örnek verdim ama daha veriyim bobo neden atıyo ? Nobre dengesiz bi futbolcu rakip defansı yormaktan top indirmekten baska yaptıgı iş yok bende nobre'den cok sey beklıyodum bu sene ama netice hala 0.Gaziantep macında kacırdıgı goller sac bas yoldurdu.Ama hakkını vermek lazım calıskan bi futbolcu..
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 09:37
Takas yapalım Umut ile Serhat abi? :D :p
Nobre bu sene daha iyi performans gösterecektir.Geçen sene kanatlardan ortalar "0" dı hakikaten.
RaSenGan
29.Ağustos.2006, 09:38
Adam 1 saat önce kadro dışı kaldı.Hemen alıp satmaya başladınız..:D
ChAoS
29.Ağustos.2006, 09:39
Bobo mu atıyo ? Bobo'nun kaç golü var kafayla Allah aşkına ?
Kabul edin artık orta açmıyoruuuzzz.Nobre'den bişeyler beklemek çok yanlış doğru düzgün orta açılmayan bir takımda !
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 09:39
Bobo mu atıyo ? Bobo'nun kaç golü var kafayla Allah aşkına ?
Kabul edin artık orta açmıyoruuuzzz.Nobre'den bişeyler beklemek çok yanlış doğru düzgün orta açılmayan bir takımda !
Sen bu sezon hiç mac izledinmi ?:icon_confused:
GeNç KaRTaL
29.Ağustos.2006, 09:41
Evet bu sezon kanatları etkili kullanıyoruz.Bundan dolayıda Nobre daha etkili olacaktır bu sezon.
ChAoS
29.Ağustos.2006, 09:44
Sen bu sezon hiç mac izledinmi ?:icon_confused:
İzledim . Ama benim göremediğimi görmüşsünüz bakıyorum . Neyse ya konuyu daha fazla uzatmayalım benim Nobre hakkındaki kanaat'im bu yönde daha fazla tartışmanın alemi yok bana göre iyi sana göre kötü . Birbirimizin fikrini değiştiremeyeceğimize göre fazla uzatmaının alemi yok.
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 09:45
İnş. Semsi adamı hemen satılıga cıkardık.Belki böyle daha hayırlı olur hırslanır adam.Satılmaz cok iyi teklif gelmezse Özür diler affedilir zaten.
nekop
29.Ağustos.2006, 09:47
Takas yapalım Umut ile Serhat abi? :D :p
De get Umut Trabzonun umudu satmayız onu gerçi bu yönetim varken büyük konuşmuyacaksın. :D
BlackEagle19o3
29.Ağustos.2006, 09:48
İnş. Semsi adamı hemen satılıga cıkardık.Belki böyle daha hayırlı olur hırslanır adam.Satılmaz cok iyi teklif gelmezse Özür diler affedilir zaten.
Sinan Engin affedilmeyceğini söylemiş:(
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 09:55
İbrahim Akın'da öleydi bi aralar affedildi bumu affedilmeyecek.Cok kesinse affedilmiycegi Nobre Fener'De :)
fenerbahce_1907
29.Ağustos.2006, 10:38
Fener'demi.Biz napcaz ya Nobre'yi.İstemiyoruz Nobre falan.
eXcitinG
29.Ağustos.2006, 16:01
Tam yerinde bir karar.Kimsenin gözüne yaşına bakamayız artık.Takımda huzursuzLuk yaratacak adamın işi yok bizde.Bi de bu işten Sinan Engin`in parmağı oLabiLir.Nobre Beşiktaş`a transfer oLduğunda çok sitemde buLunmuştu.Bir antipatisi vardı Nobre`ye.
Doğru oLan budur.Ya akLını başına devşirsin ya da aLsın bavuLunu canı nereye istiyorsa oraya gitsin..
travis1903
29.Ağustos.2006, 16:35
yerinde bir karar olmus kim vermisse bu karari tebrikler
novemberpasa maca macinda zaten "sorunum var benim" diye bas bas bagiriyordu...
hayirlisi olsun...
:0:
Atakan38
29.Ağustos.2006, 16:47
Nobrede HakLı
Maç 2-0 Son 2-3 Dk. Girse N Olur Gırmese N Olur
Nobrede Takımın Artıst OyuncuLarından(As OyuncuLarından) Bırı
Genc Yada DvmLı Yeden BekLeyen Bı Adamda DeiL
AffediLir Bi Kaç Gun Sonra
Ralph
29.Ağustos.2006, 16:54
Sırasını bekleyecek.Kendini süper bir oyuncu sanmasın.İlla her maç ilk 11'de oynayacak diye birşey olamaz.Yaptığı saygısızlıktır.
El Barto
29.Ağustos.2006, 18:15
Yahu biz mi anlatamıyoruz siz mi anlamıyorsunuz 1-2 dakikada olsa girmek zorunda eğer teknik direktör istiyorsa birşey olacağından falan değil ama. Artist futbolcu istemiyoruz zaten...
transatlantik
29.Ağustos.2006, 18:40
nobre besıktasa ne verdı kı kaprıs yapıyo...
eXcitinG
29.Ağustos.2006, 18:42
nobre besıktasa ne verdı kı kaprıs yapıyo...
Doğru Bobo yapsa anLarım adam hakLı derim ama yapan adama bakarmısınız...Kimsin sen ? Kime bu havaLar..
Rodrigo Tello
29.Ağustos.2006, 19:03
Baska biri olsa bunu yapamazlardı diyenlere cevabım.Ertugrul Saglam yapar kime olursa olsun yapar.Bunu kac kere acıkladı adam Beşiktaş'ın saygısızlıga tahammulu yoktur.
anilton
29.Ağustos.2006, 19:05
Hiç bir futbolcu ne takımdan ne de Teknik Direktör'den üstün görmemeli kendisini.Takımda söz sahibi T.D'dir onu kurallarına uymayan yol alır...
enesao
29.Ağustos.2006, 20:22
Ertugrul Saglam'i bu tur davrnislarindan dolayi cok seviyorum..
Bordo61Mavi
29.Ağustos.2006, 21:19
Bizim Nuri Albayrak isterse Nobre'yi hic sasirmayin.
Lionel Andres Messi
29.Ağustos.2006, 22:00
nobre daha profesyonel olamamış.
comandante
29.Ağustos.2006, 23:40
zaten sevmiyordum adamı iyice gözümden düştü...sen kimsin beşiktaş gibi bir camianin teknik direktörüne kafa tutuyorsun? işcisin sen işci kal kardeşim.denileni yapacaksın işte...
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 23:57
zaten sevmiyordum adamı iyice gözümden düştü...sen kimsin beşiktaş gibi bir camianin teknik direktörüne kafa tutuyorsun? işcisin sen işci kal kardeşim.denileni yapacaksın işte...
Ustam geldi sırtıma vurdu unut dedi romanları işçisin sen işçi kal :D
Haklısın.
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 00:11
arkadaşlar bgn lig tv deki futbol gündemi adlı programa Sinan Engin katıldı..ve nobrenin defterden tamamen silinmediginin mesajını verdi..
bence önce kasımpaşa maçında sonrada bu maçta yaptıgı terbiyesizlikten sonra nobre nin sözleşmesi derhal feshedilmeliydi...bu takım disiplini adına çok önemli bir olay..
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 19:48
Nobre'ye son bir şans daha verilecekmiş.
LaigLeNoiR
30.Ağustos.2006, 21:52
Nobre için son şans
Beşiktaş'ta Zürih maçında oyuna girmek istememesi nedeniyle kadro dışı bırakılan Nobre, bir antrenör gözetiminde tek başına çalışacak. Menajer Sinan Engin, Brezilyalı oyuncuyla konuşarak bir takım uyarılarda bulunduğunu söyledi, "Kendisi üzgün olduğunu söyledi. Bundan sonraki hal ve hareketlerine göre kendisini affedebiliriz. Fakat ağır bir para cezası verilecek. Bazı oyuncularda vurdumduymazlık var. Burası Beşiktaş kulübü. Kimsenin babasının çiftliği değil" dedi.
31.08.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Milliyet
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 21:58
İnşallah aklı başına gelir.Bir daha böyle davranışlarda bulunmaz.Ve bu durum umarım performansı etkilemez.
eXcitinG
30.Ağustos.2006, 23:53
Son bir şans daha veriLecek gibi gözüküyor.Sinan engin öyLe bir tarz açıkLamada buLunmuş..
gahanthegod
31.Ağustos.2006, 00:57
Harika olmus. Umarim bu karardan geri donulmez.
LaigLeNoiR
03.Eylül.2006, 00:19
Mert Nobre affedildi
Beşiktaş yönetimi Kayserispor maçı sonrası bir kez daha özür dileyen Nobre'yi affetme kararı aldı.
LİG TV'nin haberine göre Yöneticilerle görüşen Nobre'nin "Yaptığım çok yanlıştı. Kayserispor maçının tribünden izlediğimde büyük acı duydum. Arkadaşlarımın yanında olamamak beni gerçekten yaraladı. Sizden özür diliyorum. Beni affetmenizi istiyorum. Zaten hocamdan da özür diledim. Bir daha aynı davranışı benden göremeyeceksiniz" dediği belirtildi.Öte yandan Nobre'ye 20 bin dolar ceza verildiği iddia edildi.
Teknik heyetin de onayını alan yönetimin Nobre'yi affetme kararı aldığı açıklandı. Nobre'nin önümüzdeki hafta içinde takımla birlikte çalışmalara katılacağı ifade edildi.
Bu arada geçtiğimiz hafta Şampiyonlar ligine kaldıkları için 20'şer bin dolar prim alan oyunculara bu hafta içinde transfer taksitlerinin bir bölümünün daha ödeneceği öğrenildi.
Siyah-Beyazlı takımda sakatlığına rağmen FC Zürih ve Kayserispor maçlarında oynayan ve ağrılarından yakınan Ricardinho'nun bir hafta dinlendirileceği bildirildi.
Ilhan
03.Eylül.2006, 02:57
Nobre iyi bir futbolcu, son dakikada oyuna girecek futbolcu değil, ancak kendi yaptığı da yanlış. Verilen ceza ağır ancak affedilmesi iyi olmuş.