View Full Version : Şampiyonlar Ligi Grup Kura cekimi
C h A o S
30.Ağustos.2006, 08:08
malesef bende temsilcilerimiz gruptan çıkma şansını diğer takımlara göre daha az buluyorum.
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 08:09
2 takımımızda grubtan çıkamaz.Fenerbahçe 3 olur Uefa Kupasına gider Beşiktaş sonuncu olarak elenir.
Trabzon'un rumen takımına elendiği gibi elenmeyiz en azından;)
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 08:14
İlk maç Marsilya ile deplasmanda olduğuna göre son maçta bizim evde Marsilya ile olur.Keşke son maçta Liverpool ile kendi evimizde oynasaydık.Puan alma şansımız artardı.Çıkmayı garantilemiş bir Liverpool karşısında geçen sene Gs'nin yaptığı gibi 3 puan alabilirdik.
Deplasmanda Marsilya,
Evimizde Porto,
Evimizde L'pool,
Deplasmanda L'pool,
Deplasmanda Porto
Evimizde Marsilya olsa gerek.
An itibariyle şanssız fikstür. Liverpool'un maçlarından biri 6.maç olsa çok daha iyi olurdu.
1. hafta maçlarının rovanşı 5. hafta olur. Son maç da 2. maçın rovanşı olur.
Emurafu
30.Ağustos.2006, 08:14
Bütün grublar zor:(
Mücadele ve azmın sonunda insallah en azından 1 takımımız tur atlar aslında bir takımımızda uefaya gelse cok puan toplarız sampiyonlar liginde mac kazanmak fazla puan getiriyormu:??????
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 08:17
Evet herhalde öyle oluyordu Ömer Faruk.Bu arada 2. maçı Liverpool ile yapacağımız kesin mi?
Birde Tarık abi senin yaptığın fikstürde yanlış.:D İlk maçını deplasmanda yapan takım diğer 2 maçını kendi evinde oynar diye biliyorum.
D Marsilya
E Porto
D Liverpool
E Liverpool
E Marsilya
D Porto
THe MaNgLeR_
30.Ağustos.2006, 08:18
fenerbahce ve besiktas'in fiksturleri asagidaki gibi sekillenmistir:
18.09.2007 -> marsilya - besiktas
19.09.2007 -> fenerbahce - inter
02.10.2007 -> cska moskova - fenerbahce
03.10.2007 -> besiktas - porto
23.10.2007 -> psv - fenerbahce
24.10.2007 -> besiktas - liverpool
06.11.2007 -> liverpool - besiktas
07.11.2007 -> fenerbahce - psv
27.11.2007 -> inter - fenerbahce
28.11.2007 -> besiktas - marsilya
11.12.2007 -> porto - besiktas
12.12.2007 -> fenerbahce - cska moskova
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/index.html
enesao
30.Ağustos.2006, 08:22
benim bi arkadasim var Ingiliz ve Liverpool taraftari bana sizin o Turk takiminin hic sansi yok dior.. ben crouch la ilgili biseyler söledim bana bizim croucj butun Turk oyunculardan daha iyi dedi.. bende görecegiz dedim insallah Besiktas iyi oynar ve Liverpool u yenerde görur bu..
nekop
30.Ağustos.2006, 08:23
Trabzon'un rumen takımına elendiği gibi elenmeyiz en azından;)
Ne alakası şimdi bu konuyla sırf kışkırtmak için cevap yazıyorsun bence ne Fenerbahçe nede Beşiktaş grublardan çıkamicak inşallah beni yanıltırlar ama çıkamicaklar bence...
TürkuAz
30.Ağustos.2006, 08:24
Fikstürde hata olabilir ancak;
1.Hafta ile 5.Hafta
2.Hafta ile 6.Hafta
eşleşiyor.Onu anlatmak istemiştim..:D
C h A o S
30.Ağustos.2006, 08:25
beyler neden böyle yorumları kabullenmiyorsunuz? Tamam Türk takımı ama bencede Bjk'nin gruptan çıkma ihtimalini az görüyorum.FB ise 3.çok büyük ihtimal.Bunlar gerçekler...
THe MaNgLeR_
30.Ağustos.2006, 08:28
Fikstürün böyle olması lazım;
18.09.2007 -> marsilya - besiktas
19.09.2007 -> fenerbahce - inter
02.10.2007 -> cska moskova - fenerbahce
03.10.2007 -> besiktas - porto
23.10.2007 -> psv - fenerbahce
24.10.2007 -> besiktas - liverpool
06.11.2007 -> liverpool - besiktas
07.11.2007 -> fenerbahce - psv
27.11.2007 -> inter - fenerbahce
28.11.2007 -> besiktas - marsilya
11.12.2007 -> porto - besiktas
12.12.2007 -> fenerbahce - cska moskova
Tüm gruplar fikstürleri için;
http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/index.html (http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15105/index.html[/quote)
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 08:29
benim bi arkadasim var Ingiliz ve Liverpool taraftari bana sizin o Turk takiminin hic sansi yok dior.. ben crouch la ilgili biseyler söledim bana bizim croucj butun Turk oyunculardan daha iyi dedi.. bende görecegiz dedim insallah Besiktas iyi oynar ve Liverpool u yenerde görur bu..
İngilizlerin böyle kıllık yapmakta üstlerine yoktur.Stampford Bridge'de Chelsea'yi yendiğimizde de maçtan önce çok küçümseniyorduk.:rolleyes: Aynı şey Leeds karşısında Galatasaray'a karşıda yapılmıştı.Domuz bile dendi bizim için.Yani bunlar kılın önde gidenidir.İnşallah derslerini verebiliriz.:)
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 08:30
Evet herhalde öyle oluyordu Ömer Faruk.Bu arada 2. maçı Liverpool ile yapacağımız kesin mi?
Birde Tarık abi senin yaptığın fikstürde yanlış.:D İlk maçını deplasmanda yapan takım diğer 2 maçını kendi evinde oynar diye biliyorum.
O zaman karışıklık olur. 2 takım 2 D 1 E yapar, diğer 2 takım 2 E 1 D yapar. Ayrıca en kritik maçlar da son hafta olacak.
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 08:31
Ne alakası şimdi bu konuyla sırf kışkırtmak için cevap yazıyorsun bence ne Fenerbahçe nede Beşiktaş grublardan çıkamicak inşallah beni yanıltırlar ama çıkamicaklar bence...
Ama ilk mesajında da İnşAllah çıkarlar demeni beklerdim.Ya da insan başarı,şans falan diler.Sonuçta hepimiz Türküz:)
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 08:33
O zaman karışıklık olur. 2 takım 2 D 1 E yapar, diğer 2 takım 2 E 1 D yapar. Ayrıca en kritik maçlar da son hafta olacak.
Benim dediğim gibi oluyor.Yukarıdaki fikstüre bak istersen.:)
enesao
30.Ağustos.2006, 08:34
İngilizlerin böyle kıllık yapmakta üstlerine yoktur.Stampford Bridge'de Chelsea'yi yendiğimizde de maçtan önce çok küçümseniyorduk.:rolleyes: Aynı şey Leeds karşısında Galatasaray'a karşıda yapılmıştı.Domuz bile dendi bizim için.Yani bunlar kılın önde gidenidir.İnşallah derslerini verebiliriz.:)
evet hatirliorum insallah Liverpool u da Ingiltere de yeneriz de görurler..
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 08:38
1. Hafta
Marseille-Beşiktaş
Porto-Liverpool
2.Hafta
Liverpool-Marseille
Beşiktaş-Porto
3. Hafta
Beşiktaş-Liverpool
Marseille-Porto
Marsilya ve Beşiktaş 2E 1D yapıyor.
Liverpool ve Porto 2D 1E yapıyor.
GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2006, 08:41
Neyse ya.Ayarlıyorlar işte.:D
omer-faruk-14
30.Ağustos.2006, 08:44
Neyse ya.Ayarlıyorlar işte.:D
Ha şöyle.:D
Roberto Baggio
30.Ağustos.2006, 08:49
Rakiplerimizde Dikkat Edilmesi Gerekilen Oyuncular:
Besiktas:
Marsilya) Samir Nasri:Gercekten büyüleyici bir yetenek fransa'da yeni zidane deniliyor kanatlarda çok etkili milli takımdada oynamaya başladı.
Djbril Cisse:Gol vuruşu becerisi tartısılmaz bir futbolcu her an ceza sahası içinde tehlike yaratabilecek bir oyuncu.
Mamadou Niang:Bir forvette olması gereken her özellik var bu adamda hız, bitiricilik,son vuruş dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.
Karim Ziani:Gecen yıl Sochaux da müthiş bir yıl gecirdi ve marsilya'ya geldi orta saha gercekten ara pasları çok iyi olan oyunu çok iyi okuyan bir futbolcu.
Taye Taiwo:Nijeryalı genc yetenek sol bekte harika işler çıkarıyor etkili ortaları var ve bindirmeleri,dribblingleri müthiş bir oyuncu.
Lorik Cana:Marsilya nın değişmez orta saha oyuncusu arnavut Cana etkili şutları olan bir oyuncu besiktas savunması bu adama şut attırtmamalı orta saha da dinamo görevi görüyor bazen amc de oynuyor.
Porto: Ricardo Quaresma:Bu adamı anlatmaya gerek yok sadece videoyu izleyin porto da kalması büyük bir nimet porto için..http://www.youtube.com/watch?v=0__Q-sse770
Lucho Gonzales:Arjantin milli takımı oyuncularından lucho orta sahada müthiş bir dinamo takım arkadasları için tam bir nimet orta attığı paslarla arkadaslarına bol gol attırıyor çok iyi pres yapıyor ve tam bir görev adamı.
Lisandro Lopez:Çok iyi adam eksiltiyor ve son vuruşları çok iyi dikkat edilmesi gerekilen bir arjantinli.
Raul Meirelles:Porto fabrikasının yeni genç yeteneği atıyor attırıyor orta saha lucho gonzales ile iyi bir anlaşma içersindeler uzaktan şutları müthiş oyunu rahatlatan bir genc yetenek.
Liverpool:Fernando Torres:Bu senenin flaş transferlerinden biri torres onu anlatmaya gerek yok besiktas defansına allah kolaylık versin.
Andriy Voronin:Liverpooldabeklemediğim kadar iyi bir oyuncu lig maclarında goller atıyor verkaçlar yapıyor adam eksiltiyor ukraynalı futbolcu forvetin biraz arkasında oynuyor çok tehlikeli aman dikkat.
Steven Gerrard:Dünyanın sayılı orta sahalarından.
Dirk Kuyt:Hollandalı kuyt tam anlamıyla takıma alıştı diyebiliriz kafa vuruşları çok iyi adam eksiltme becerisi fazla olmayan son vuruşları tehlikeli bir oyuncu.
Mohammed Sissoko:Benitez'in değişmez oyuncularından oyuna katkısı büyük tam bir dinamo kanatlara topu çok iyi aktarıyor ve orta sahanın dinamosu.
Xabi Alonso:Ara pasları çok iyi olan takım arkadaslarına çok iyi pas dağıtan 2005 İstanbul Finalinin yıldzlarındandı steven gerrard ın ispanyol tipi diyebiliriz.
Jermaine Pennant:Dribblingleri müthiş hızı,sürati ortaları ile 2 kanatta da çok iyi iş yapıyor özel önlem lazım bu adama tehlikenin ad pennant..
Yarın Fenerbahcenin rakipleri ile devam edicem...
RaSenGan
30.Ağustos.2006, 08:50
Quaresma gidiyormuş A.MAdrid'e..
Rodrigo Tello
30.Ağustos.2006, 08:50
Beşiktaş bu gruptan 2.cıkacak buda azim sayesinde olacak buna inanıyorum.Arkadaslar Liverpool'uda yenilmez yaptınız biz Chelsea'yide yenemezdik ama yendik.Top yuvarlak hic belli olmaz yeterki futbolcular canla basla mucadele etsinler.Porto Beşiktaş ayarında takım bizden ne fazlaları nede eksikleri var.TeLLo Porto takımını cok iyi tanıyo olsa gerek kac sene Portekiz liginde forma giymiş bi futbolcu.Eger gruptan cıkmak istiyorsak Marsilya'yıda yenmek lazım kesinlikle Beşiktaş'tan üstün bi takım degil.
Fener'e gelince grup kolay gözükuyor esasında ama o kadar kolay degil Beşiktaş'a nazaran kolay.Fener bu gruptan cıkamazsa birdaha hiç şmp ligine katılmasın dermişim :p
Temennimiz 2 takımımızında en kötü Uefa'ya katılması bunu basarcak gücte 2 takımımızdada var.Kimsenin süphesi olmasın...
Liverpool
Beşiktaş
Porto
Marsilya
Bordo61Mavi
30.Ağustos.2006, 08:51
6 kasimda ANFIELD'deyim. Mactan resimler cekip insallah paylasirim sizinle.
TürkuAz
30.Ağustos.2006, 08:52
Quaresma gidiyormuş A.MAdrid'e..
O sayfa 1 ay önce kapandı .:)
BlackEagle19o3
30.Ağustos.2006, 08:53
Quaresma-Lucho ikilisinden ayrılma durumu olan var mı?Onlar giderse gruptan çıkarız:D
erdemzorer10
30.Ağustos.2006, 08:56
Quaresma-Lucho ikilisinden ayrılma durumu olan var mı?Onlar giderse gruptan çıkarız:D
Quaresmanın atleticoya gitme durumu vardı ama o transfer olmadı sonra atletico onun yerine simao sabrosayı transfer etti..
lucho ise bir iki sezon önce chelsea ile anılıyordu ama bu yıl kalacak kanımca
yürekli oynadıktan sonra Quaresma-Lucho ikilisinin oluşturdugu farkı kapatmak kolaydır ;) Bjk da da bunu yapabilecek potansiyel var..
Lionel Andres Messi
30.Ağustos.2006, 17:12
Rakiplerimizde Dikkat Edilmesi Gerekilen Oyuncular:
Besiktas:
Marsilya) Samir Nasri:Gercekten büyüleyici bir yetenek fransa'da yeni zidane deniliyor kanatlarda çok etkili milli takımdada oynamaya başladı.
Djbril Cisse:Gol vuruşu becerisi tartısılmaz bir futbolcu her an ceza sahası içinde tehlike yaratabilecek bir oyuncu.
Mamadou Niang:Bir forvette olması gereken her özellik var bu adamda hız, bitiricilik,son vuruş dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.
Karim Ziani:Gecen yıl Sochaux da müthiş bir yıl gecirdi ve marsilya'ya geldi orta saha gercekten ara pasları çok iyi olan oyunu çok iyi okuyan bir futbolcu.
Taye Taiwo:Nijeryalı genc yetenek sol bekte harika işler çıkarıyor etkili ortaları var ve bindirmeleri,dribblingleri müthiş bir oyuncu.
Lorik Cana:Marsilya nın değişmez orta saha oyuncusu arnavut Cana etkili şutları olan bir oyuncu besiktas savunması bu adama şut attırtmamalı orta saha da dinamo görevi görüyor bazen amc de oynuyor.
Porto: Ricardo Quaresma:Bu adamı anlatmaya gerek yok sadece videoyu izleyin porto da kalması büyük bir nimet porto için..http://www.youtube.com/watch?v=0__Q-sse770
Lucho Gonzales:Arjantin milli takımı oyuncularından lucho orta sahada müthiş bir dinamo takım arkadasları için tam bir nimet orta attığı paslarla arkadaslarına bol gol attırıyor çok iyi pres yapıyor ve tam bir görev adamı.
Lisandro Lopez:Çok iyi adam eksiltiyor ve son vuruşları çok iyi dikkat edilmesi gerekilen bir arjantinli.
Raul Meirelles:Porto fabrikasının yeni genç yeteneği atıyor attırıyor orta saha lucho gonzales ile iyi bir anlaşma içersindeler uzaktan şutları müthiş oyunu rahatlatan bir genc yetenek.
Liverpool:Fernando Torres:Bu senenin flaş transferlerinden biri torres onu anlatmaya gerek yok besiktas defansına allah kolaylık versin.
Andriy Voronin:Liverpooldabeklemediğim kadar iyi bir oyuncu lig maclarında goller atıyor verkaçlar yapıyor adam eksiltiyor ukraynalı futbolcu forvetin biraz arkasında oynuyor çok tehlikeli aman dikkat.
Steven Gerrard:Dünyanın sayılı orta sahalarından.
Dirk Kuyt:Hollandalı kuyt tam anlamıyla takıma alıştı diyebiliriz kafa vuruşları çok iyi adam eksiltme becerisi fazla olmayan son vuruşları tehlikeli bir oyuncu.
Mohammed Sissoko:Benitez'in değişmez oyuncularından oyuna katkısı büyük tam bir dinamo kanatlara topu çok iyi aktarıyor ve orta sahanın dinamosu.
Xabi Alonso:Ara pasları çok iyi olan takım arkadaslarına çok iyi pas dağıtan 2005 İstanbul Finalinin yıldzlarındandı steven gerrard ın ispanyol tipi diyebiliriz.
Jermaine Pennant:Dribblingleri müthiş hızı,sürati ortaları ile 2 kanatta da çok iyi iş yapıyor özel önlem lazım bu adama tehlikenin ad pennant..
Yarın Fenerbahcenin rakipleri ile devam edicem...
saol efe porto ya bir kaç şey daha ekliyorum
bosingwa:şu anda avrupanın sayılı,portekizinde en iyi sağ bek'i aston villay dı sanırım,14 milyon avroluk tekliflerini porto reddetti.
helton:brezilya milli takımının kalecisi,tam bir kaleci .yaptığı hatalar onu çok iyi motive ediyor kendisi demişti.takımın en büyü kozlarından.
mariano gonzalez:interden bu sene geldi çok hızlı quaresma ile kanatlar da iyi bir ikili oluşturması için transfer edildi.
bunlar sadece bir kaçı.ayrıca genç yetenekleri de çok tehlikeli onlardan bahsetmiyorum bile.leandro lima,bolatti vs..
porto başkanı quaresma ve lucho bu sene takımda kalacak demişti.2-3 hafta önce.
absolut12
30.Ağustos.2006, 17:18
bu sene interin 100 ncü yılı acaba 100 yılında şampiyonz olacaz gibi bi geyik yaparlar mı ki?Gerçi anderlecht'in de 100 ncü yılıydı ama
Mirza
30.Ağustos.2006, 17:54
Fenerbahçenin grup yorumları için : Şampiyonlar Ligi Grup G (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=50485)
Beşiktaşın grup yorumları için : Şampiyonlar Ligi Grup A (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=863290#post863290)