View Full Version : UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008
Del Piero_10
20.Şubat.2008, 00:43
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum.inter'in sahaya giren doktoru da güney amerikalı.Bunun sonuna koyacak smiley bulamadım.
Roberto Baggio
20.Şubat.2008, 00:47
İtalya'nın yüz karası İnter ... Tebrikler Gerrard ve ekibi özellikle Babel Henry-Kanoute karışımı inanılmaz bir oyuncu ayrıca Olympiakos iyi bir sonuç aldı tebrikler...
Lionel Andres Messi
20.Şubat.2008, 00:48
los galacticos 2-1 yenildi romaya.:icon_wink:raul-pizarro,mancini
fenerbahce_1907
20.Şubat.2008, 00:51
Schake 04 1-0 Porto Gol=Kuranyi
Liverpool 2-0 İnter Goller=Kuyt,Gerrard
Roma 2-1 Real Madrid Goller=David Pizarro,Mancini,Raul
Olympiakos 0-0 Chelsea
Lionel Andres Messi
20.Şubat.2008, 00:56
ibrahimoviç in dantel örgüsü gibi her 2 maçta bir attığı penaltı golü seriside bozulda yaff.:icon_evil:
KaF KeF
20.Şubat.2008, 00:57
Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlar
Şampiyonlar Ligi 2. Tur İlk Maçları, Salı gecesi yapılan 4 karşılaşma ile başladı.
Schalke 04, sahasında konuk ettiği FC Porto'yu 1-0 mağlup ederken, Liverpool Anfield'ta Inter'i, son 5 dakikada bulduğu 2 golle 2-0 mağlup etti. Serie A temsilcisi, Materazzi'nin 30. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalmasnın ardından, mücadeleyi 1 kişi eksik tamamladı.
Bir diğer Premier Lig temsilcisi Chelsea FC ise, Olympiacos deplasmanından golsüz beraberlikle ayrıldı.
Salı gecesi mücadele eden İtalyan takımlarından AS Roma ise sahasında Real Madrid'i ağırlarken, mücadeleden 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı.
Alınan sonuçlar:
Schalke 04 - FC Porto 1-0
AS Roma - Real Madrid 2-1
Olympiacos CFP - Chelsea FC 0-0
Liverpool FC - Inter 2-0 Çarşamba gecesinin programı:
Fenerbahçe - Sevilla
Celtic - FC Barcelona
Lyon - Manchester United
Arsenal - AC Milan
Roberto Baggio
20.Şubat.2008, 00:58
İnter'de Maicon'dan başka iyi oynayan yoktu rezil adamlar yahu...
Del Piero_10
20.Şubat.2008, 01:00
ibrahimoviç in dantel örgüsü gibi her 2 maçta bir attığı penaltı golü seriside bozulda yaff.:icon_evil:
Bir dahaki maça 2 penaltı birden atar sorun kalmaz.
Fıratcan Alçınkaya
20.Şubat.2008, 01:06
Kelimenin tam anlamıyla ezdi Liverpool ligde kötü olsalarda Şampiyonlar Liginde AC Milan ve L'Pool çok çok farklı...
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2008, 01:07
Çelsi maçı sürpriz olmuş ama 2.maçı kazanıp turu geçerler.Roma-Real rövanş maçı çok çekişmeli olur.Şalke-Porto maçıda karambolde ama Şalke 1-0 ın avantajıyla 1 adım önde.Liverpool ise büyük avantaj elde etti.Turun kapısını yarıladılar..
Birde yazılan şu mesajları gördükten sonra İnter'e karşı bir sempati duyuyorum nedense.Hemde Milan'lı olmama rağmen..
Roberto Baggio
20.Şubat.2008, 01:09
Çelsi maçı sürpriz olmuş ama 2.maçı kazanıp turu geçerler.Roma-Real rövanş maçı çok çekişmeli olur.Şalke-Porto maçıda karambolde ama Şalke 1-0 ın avantajıyla 1 adım önde.Liverpool ise büyük avantaj elde etti.Turun kapısını yarıladılar..
Birde yazılan şu mesajları gördükten sonra İnter'e karşı bir sempati duyuyorum nedense.Hemde Milan'lı olmama rağmen..
İnter İtalya takımı olsaydı bende duyardım :D Forza Milan..
Lionel Andres Messi
20.Şubat.2008, 01:11
acı diye bir ülke var mı.inter anca oranın takımı olur acıların takımı:D:D
Fernando Gago
20.Şubat.2008, 01:12
Liverpool'un bu kadar zorlanacağını beklemiyorum
KaF KeF
20.Şubat.2008, 01:13
Zorlanmadı ki...Hep atak olan taraftı.Tek eksik goldü..
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2008, 01:13
Peki aynı tutumu kadrosunda çok az İngiliz bulunduran Arsenal'e karşıda takınıyormusun?
Del Piero_10
20.Şubat.2008, 01:14
Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!
http://img117.imageshack.us/img117/7972/0jwi77qf346x212ko6.jpg (http://imageshack.us)
Roberto Baggio
20.Şubat.2008, 01:15
Peki aynı tutumu kadrosunda çok az İngiliz bulunduran Arsenal'e karşıda takınıyormusun?
Kesinlikle emin olabilirsin....
gerrrard
20.Şubat.2008, 01:17
Ne kırmızı kartı?Bi dakka noluyoz ya ben kendi ülkemde bunları her maç yapıyorum!?!
http://img117.imageshack.us/img117/7972/0jwi77qf346x212ko6.jpg (http://imageshack.us)
Hahahahahaha. Özgür Müthişsin yahu. :D
Fıratcan Alçınkaya
20.Şubat.2008, 01:18
Orası TIM Özgür açılımını sen herkesten daha iyi biliyorsun :n:
R.Madrid İspanya'da turu gecer.
Schalke Portekizde yenilir yenilmez bilemem ama turu gecer.
L'Pool turu gecer.
Chelsea turu geçer.
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2008, 01:19
Kesinlikle emin olabilirsin....
Peki İnter'de İtalyan sayısının az olması veya Arsenal'de İngiliz sayısının az olması neden seni bu kadar fanatikleştirebiliyor onu açıklayabilirmisin? Acayip merak ettim.:confused:
Del Piero_10
20.Şubat.2008, 01:19
Arsenal ile İnter arasında şöyle bir fark var.Yetenek avcısı Wenger'in İngiliz oyuncu oynatmamasının nedeni ülkede futbolcu yetişmemesi.Ancak İnter kasti olarak takımını İtalyan oyunculardan arındırıyor.
Del Piero_10
20.Şubat.2008, 01:30
Son birkaç haftaya kadar Avrupa’nın en formda takımlarından olan Roma ve Real Madrid’i karşı karşıya getiren karşılaşma, futbolseverlerin tam beklediği gibi heyecan kasırgası şeklinde geçti.
Maçın hemen 8. dakikada Raul, attığı golle takımını bu zorlu deplasmanda 1 – 0 öne geçirdi. Bu golden sonra beraberlik için yoğun baskı kuran Roma, 24. dakikada Pizzaro’nun attığı golle skoru eşitledi. Beraberliğin ardından da oyundaki üstünlüğünü koruyan ev sahibi takım rakibine göre daha etkili bir oyun oynasa da ilk yarıda kendisine üstünlüğü getirecek golü bulamadı.
İkinci yarının hemen başında yine bir gol vardı, ancak bu kez golü atan Roma oldu. Sarı kırmızılılar, etkili oyunlarının karşılığını yakaladıkları bir kontra atakla aldılar. Mancini, Casillas’ı da çalımlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturunca ev sahibi takım 2 – 1 üstünlüğü yakaladı.
Bu golün ardından oyundaki roller değişti. Bu kez oynayan taraf Real Madrid, oynatmamaya çalışan tarafsa Roma oldu. İspanyollar kendilerini ikinci maça daha rahat çıkaracak beraberlik golü için Roma kalesine yüklenseler de ya Doni’ye ya da rakip savunmaya takıldılar.
Maçın bitiş düdüğüyle beraber Roma sahadan 2 – 1 galip ayrıldı. Bu sonuca rağmen, özellikle son 20 dakikadaki oyun ve ikinci maçta sahip olacağı seyirci avantajıyla Real’in rakibine oranla tura daha yakın olduğu söylenebilir.
Liverpool duvarı yıktı: 2- 0
Maça hızlı başlayan ev sahibi Liverpool oldu ve 15.dakikaya kadar baskı yaparak topa daha çok sahip oldular. Ev sahibi o kadar hırslıydı ki İnter 17.dakikaya kadar yarı sahayı bile geçemedi.
Liverpool ilk ciddi atağını 5.dakikada geliştirdi ancak Fabio Aurelio’nun kullandığı serbest vuruşu az farkla auta gitti.
Kanatları kullanarak İnter’in defans dengesini bozmaya çalışan Liverpool, çok şut atmasına ve topla daha çok oynamasına rağmen tehlikeli bir gol pozisyonu yakalayamadı.
İnter ise ilk önemli atağını 17.dakikada geliştirdi, 20.dakikadan itibaren de oyunu dengelemeye başladı. Yavaş yavaş Liverpool kalesine gelmeye başlayan İnter’de Materazzi’nin gördüğü kırmızı kart tüm planları alt üst etti.
30.dakikada Torres’i arkadan çeken Matrix, ikinci sarı kartını alıp oyun dışı kaldı.
Kalan dakikalarda İnter iyice defansa gömülürken Liverpool rakip sahaya yığıldı ancak yine etkili olamadılar. 44.dakikada Gerrard’ın nefis ortasına Kuyt yerine Maicon son anda müdahale edince ilk yarı da golsüz sonuçlandı.
İkinci yarıda ilk atak İnterli Cambiasso’dan geldi ancak futbolcunun şutu etkili değildi. Bu pozisyonun hemen sonrasında Liverpool yine topun hakimi oldu ve arka arkaya çok önemli pozisyonlar yakaladı. Torres’in müthiş oyunu İnter savunmasının sürekli hata yapmasına sebep oldu.
Liverpool’un orta sahadaki etkinliğine biraz dur demek isteyen Mancini, 55.dakikada Cruz’u oyundan aldı ve tecrübeli futbolcu Vieira’yı oyuna aldı.
Bu hamlenin iki dakika sonrasında Liverpool o ana kadar maçın en önemli gol pozisyonunu yakaladı. Orta sahadan kaptırılan topu bir anda önünde bulan Torres, kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Cesar parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi. 59.dakikada Liverpool yine bir fırsat yakaladı ancak Hyppia’nın kafa vuruşunda top farklı şekilde üstten auta çıktı.
60.dakikada Liverpool’un Gerrard’la geliştirdiği atakta Vieira ceza sahasında topa elle müdahale etti ancak hakem penaltıya hükmetmedi. Bu pozisyon uzun süre tartışmalara neden oldu.
10 kişi kalan rakibi karşısında üstün oynayan Liverpool, Crouch ve Pennant’ı da oyuna alarak tüm kozlarını kullandı. Bu değişiklikler pozisyon getirse de top bir türlü ağlarla buluşmadı.
Bu sezon sakatlıklardan çok çeken İnter, Cordoba’nın 74.dakikda sakatlanmasıyla bir şok daha yaşadı. Sedyeyle maçı terk eden defans oyuncusunun yerine Burdisso oyuna dahil oldu.
Maçın mutlak hakimi olan Liverpool, aradığı golü 85.dakikada buldu. Maçın başından beri kanatları etkili kullanan Liverpool’da sağ kanattan ceza sahasına gelen ortada topu iyi kontrol edip bekletmeden vuruşunu yapan Kuyt, takımını 1-0 öne geçirdi.
Son dakikalarda attığı golle iyice morallenen Liverpool, farkı ikiye çıkaran golü 90.dakikada Gerrard’ın ayağından buldu. Ceza sahası dışından çok sert vuran kaptan, İnter’i bitiren golü kaydetti.
Kalan dakikalarda top çeviren Liverpool, güçlü rakibini yenerek hem ikinci maç için avantaj sağladı, hem de devler liginde ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Yunanistan'da gol sesi yok: 0-0
Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, Olimpiyakos ve Chelsea golsüz berabere kaldı. Olimpiyakos İngiliz rakibine göre daha hareketli ve istekli görünürken, ikinci yarı oyuna giren Anelka da sonucu değiştiremedi.
Maçın ilk yarısında sahanın tartışmasız hâkimi Olimpiyakos'tu. Orta sahayı çok iyi kontrol eden, defansta rakibinin Drogba ve Ballack gibi yıldızlarına karşı önlem almayı başaran Yunan ekibi, özellikle Kovacevic ve Stoltidis'le etkili olmaya çalıştı.
23. dakikada kullandıkları serbest vuruşta, Kovacevic'in kaleciyle karşı karşıya kalması an meselesiydi, ancak son anda kaleci Petr Cech topa sahip oldu.
29. dakikaya geldiğimizde Olimpiyakos bu sefer de Stoltidis'le etkili geldi. Kornerden gelen topta bu oyuncu iyi yükseldi, ancak kafa vuruşu az farkla auta çıktı.
Orta sahada etkili bir oyun ortaya koyan Djordevic'in 37. dakikadaki ortasında ise, Chelsea defansı başarılıydı.
İlk yarı, her ne kadar Olimpiyakos'un etkili oyunuyla geçildiyse de, iki takım da tehlikeli ataklar geliştiremedi. Böylece devre arasına 0-0'lık sonuçla girildi.
İkinci yarıda ise Chelsea'nin ilk dakikalarda biraz da olsa hareketlendiğini söyleyebiliriz. 47. dakikada Malouda'nın vuruşunda top üstten auta gitti.
Sonraki dakikalarda Olimpiyakos oyunda dengeyi kurmayı başardı. 56. dakikada Djordevic'in şutunda top Cech'in ellerinde kaldı. 1 dakika sonrasında ise Galetti ceza sahasına girerken düşürüldüğü pozisyonda penaltı bekledi, ancak hakem devam dedi.
Maçta bu dakikadan sonra pek de tehlikeli atak olmazken, 74. dakikada Avram Grant Anelka ve Kalou'yu oyuna aldı. İsrailli teknik adam, Anelka ve Drogba'yı birlikte oynatarak hiç şüphesiz deplasmandan golle dönmek istiyordu. Ancak iki futbolcu da skoru değiştirecek nitelikte atak geliştiremedi.
Olimpiyakos - Chelsea eşleşmesinin galibini İngiltere'de oynanacak maç belirleyecek.
Fıratcan Alçınkaya
20.Şubat.2008, 01:30
Peki İnter'de İtalyan sayısının az olması veya Arsenal'de İngiliz sayısının az olması neden seni bu kadar fanatikleştirebiliyor onu açıklayabilirmisin? Acayip merak ettim.:confused:
Bunun tam sebebi Arsenal'in bileğinin hakkı ile kazanması ve kimseden kıyak görmüyor Uğur Meleke bir röportajda temiz insanların olduğu hakem ile ve başka şeylerle uğraşılmayan bir yer demişti takım için ama Inter öyle değil bugünki maçta bille topları sürekli elle kestiler 24'de Serie-A maçları var Inter in her maçında penaltı veriliyor diğer takımların hakları çok açık alınıyor bu sebeplerden ötürü İnter'e geniş bir toplum antipati taşıyor...
Roberto Baggio
20.Şubat.2008, 01:31
Aslına bakarsan İnter İtalya'nın tek istisnası İtalyanlar genelde takımlarından en az 6-7 İtalyan oynatıyorlar kadrolarında İngiltere'de nerdeyse 2-3 İngiliz yer buluyor ben ingiltere ligini farklı tutuyorum diğer liglerden orası İngiliz ligi değil artık İnternational Lig falan desinler sonuçta İnter ingilizleştirildi bu yüzden Arsenal'i ayrı tutuyorum ayrıca fanatikleşmiyorum yahu:)
TürkuAz
20.Şubat.2008, 13:08
Arsenal ve Inter'i karşılaştırmak bile çok yanlış. Birisi temiz futbol oynuyor, diğerinin ne yaptığı belli değil..
Tebrikler Liverpool..
YusufT
20.Şubat.2008, 13:59
Inter Italyada mafya olmus artik.
Arsenal'de Arsene Wenger yetenekleri topluyor, gelistiriyor ve oynatiyor. Ve ayrica Ingiliz futbolculari bence cok iyi degil, zaten iyi olanlarda büyük takimlarda.
Inter ise parayi basiyor istedigini aliyor, yabancilarla dolu.
Aykan19o3
20.Şubat.2008, 20:03
Liverpool Inter'i İtalya'dada yener ve turu geçer.
Schalke Porto'yu eler.
Real Madrid, Roma'yı eler.
Chelsea, Olimpiakos'u eler.
RaSenGan
20.Şubat.2008, 20:33
Torres'i çekiyo Torres koşuyo koşuyo kendini atıyo sonra adam kırmızı yiyo.Liverpool büyük şanslada olsa bu turu geçicektir.İnş.bir dahaki turda elenirde güzel bir final veya yarı final maçları izleriz.
İtalya'da yabancı sınırlandırılması var mı ? Yok.Parayı basar istediğini alır oynatır ligde fark atar herkese sonra millet başlar onu bunu demeye.
Roberto Baggio
20.Şubat.2008, 20:39
Bu gece Arsenal-Milan maçı CNNTürk'te...
TR.CaPTaiN
20.Şubat.2008, 20:47
Inter Cordoba sakatlanana kadar çok iyi savundu Cordoba'nın sakatlanması ve Crouch'un oyuna girmesi dengeleri değiştirdi. Liverpool İtalya'da 1 gol attığı takdirde Inter'in 4 gol atması lazım. Büyük ihtimal Liverpool çeyrek finalde.
GeNç KaRTaL
20.Şubat.2008, 22:13
Bu gece Arsenal-Milan maçı CNNTürk'te...
Ovv bu çok iyi haber.
Ayrıca Aygün ile aynı fikirdeyim.İnşallah 2.maç İnter turu geçecek skoru elde eder.
gerrrard
20.Şubat.2008, 23:03
Torres'i çekiyo Torres koşuyo koşuyo kendini atıyo
Evet Aygün. Torres'i alttan alttan çekiyo. Ondan sonra avantaj kaybolunca Torres kendini yere bırakıyor. Ama sende söylüyorsun işte. Çekiyorda çekiyor. Çekiyorda çekiyor. Torres dayanıklı oldu orada ama top kaybolunca yere atması yanlıştı. Eğer hala faul değil diyosan eğer Torres kendini Materazzi çekerken yere atsaydı emin ol kimse birşey diyemezdi. Materazzi alışmış İtalya'da sanırım. Hakemler sayesinde kazanmaya da tüm takım alışmış. İçlerinden en çok beğendiğim ve helal olsun dediğim Cordoba oldu. Gerçektende şu acıların takmında tek göze batan adam. İbrahimoviç ise tipik bi C.Ronaldo gibi. Küçük maçların adamı olmuş o da. Severdim onu ama onunda bu huyundan vazgeçmesi lazım.
Ve yine anladıkki Steven Gerrard bir efsane. Bu takımın herşeyi. Anfield'ın önüne heykelinin dikilmesi lazım artık. :n:
Lionel Andres Messi
21.Şubat.2008, 00:35
ferguson ne kadar ot bir adam ya bir kuponumu yatırdı.neyseki öbür kupunumu nani sayesinde tevez'in attığı gol kurtardı.nani ve tevez yedek, galibiyet için gelmemiş manu.
Fıratcan Alçınkaya
21.Şubat.2008, 00:38
Milan atlar turu avantajlı döndüler...
Lionel Andres Messi
21.Şubat.2008, 00:42
messssssssssssssssssssssssssssssi 2 tane çaktı messi.6 golle gol kralı.2 golü sayılmamasına rağmen.
messidona geri döndü:D
Aykan19o3
21.Şubat.2008, 00:42
ManU Lyon deplasmanında 1-1 berabere kalmış bu iş İngiltere'de biter!
fenerbahce_1907
21.Şubat.2008, 00:43
http://www.resim-yukle.com/img01/18/499255sl.jpg (http://www.resim-yukle.com)
RoNNiE91
21.Şubat.2008, 11:18
Barcelona ve Man Utd turu büyük ölçüde geçtiler bana göre.Hatta Barcelona kesin geçer.Diğer maçlar hakkında bir yorum yapamayacağım.Zor maçlar.
Del Piero_10
21.Şubat.2008, 13:33
Arsenal çok gol kaçırdı.En iyi oyuncusu Flamini'ydi.Trezeguet,Huntelaar gibi bir bitirici forvetin eksikliğini çekiyorlar.
Cyzio
21.Şubat.2008, 17:37
Arsenal ve FB maçı dışında beklediğim skorlar.Barcelona artık turu geçti.Milan'ın avantaj yakaladığına inanmıyorum içerde dışarda aynı futbolu oynuyorlar.Arsenal turu geçen taraf olur.ManU'da Old Trafford'da işi bitirir.Madrid-Roma maçı ne olur bilemem.Chelsea ve Liverpool çıkar.Sevilla evinde Fener'i geçer bence.Schalke'de diğer favorilerimden..
Fıratcan Alçınkaya
21.Şubat.2008, 17:51
Dün Henry in attığı golü izledim Adebayor un kaçırdıklarını Fabregas'ın sözleri geldi aklıma Henry farkı...
LaigLeNoiR
26.Şubat.2008, 01:32
http://www.sporx.com/images/1/37/6129_B_kaka001b.jpg
Kaka'nın durumu belirsiz
AC Milan'ın Serie A'da Palermo'yu 2-1 yendiği mücadelede sakatlanan Kaka'nın, Arsenal karşısında oynayıp oynayamayacağının belirsiz olduğu açıklandı.
Sakatlığı hakkında konuşan Brezilyalı oyuncu, dizindeki sakatlığından dolayı Çarşamba günü Catania karşısında oynamasının güç olduğunu ama Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e karşı forma giymek istediğini belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde yapılan ilk karşılaşma golsüz eşitsizlikle tamamlanmıştı.
26.02.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Lionel Andres Messi
20.Nisan.2008, 13:34
bu maç için kim kesin bir şey söylerse yalan söylemiş olur.o kadar düşündüm bu maçı tahmin edemedim hala.barcelona kötü gidebilir manchester tututalamayibilir ama bu maçı kimse tahmin edemez.
kilit isimler
THİERRY HENRY:ingiliz futbolunu çok iyi biliyor.premier ligde oynarken ligin hep en iyisi o'ydu.inanılmaz meziyetleri var eğer kafası güzel olunca onu ne manchester ne de baştan aşağı kurulmuş bir dünya karması durdurabilir.maçı izlerken ona ayrı bir gözle bakın.
XAVİ HERNANDEZ:yıllardır barcelonaya hizmet veriyor.istikrar abidesi,maçın gizli adamı.xavi maç öncesinde en güvenilir isimlerden.barcelonanın onun asist ve gollerine ihtiyacı var.
WAYNE ROONEY:ingilizlerin ve bence manunun en yetenkli oyuncusu.eğer gününde olursa yapabileceğiniz bir şey yok.henüz 23 yaşındaki ingiliz çocuğu maça damga vurması gereken isimlerin başında geliyor.geçen yılki milan maçında manchesterin en iyisiydi.
CRİSTİANO RONALDO:portekiz uzun yıllar figonun katkılarıyla yükselişe geçti artık o yok ama belki daha yeteneklisi var şimdi.cristiano ronaldonun bu sezon gösterdiği performans ortada taraflı tarafsız herkesin takımında görmek istediği türden bir oyuncu.artık onun böyle maçlara damga vurma sırası geldi.akıllandı uslandı sir alexin istediği gibi bir isim oldu.maç öncesi şüphesiz gözler onun üzerinde olacak.
tahmini skor=?
bursa_mc
22.Nisan.2008, 13:39
Liverpool'un finalı ilk maçta garantiler diye düşünüyorum..
Cyzio
22.Nisan.2008, 18:57
Chelsea bu sefer bırakmaz yarı finalde.Chelsea istediği sonucu bu maçta alıp Stamford Bridge'e döner..
Fıratcan Alçınkaya
22.Nisan.2008, 23:58
Yine mi sen?
Liverpool ile Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri artık sıradanlaştı. Eskiden aynı ülke takımlarının Avrupa Kupaları’nda eşleşmesine şahit olunca, içimizdeki futbol kurtları hareketlenirdi, şimdi neredeyse aynı takımların ard arda sezonlarda kozlarını paylaşmalarına alışır olduk.
Yaşasın şampiyonların azınlıkta kaldığı Şampiyonlar Ligi!
Elbette bu buruk alışkanlıkta önceki Liverpool-Chelsea eşleşmelerinin sıkıcı sonuçları da etkili oluyor. Bu kupada son dört sezonda üç kez eşleşen iki takımın oynadıkları toplam altı maçta sadece 3 gol atılabildiğini hatırlatalım. Avram Grant’in topla kendi kalenin arasında kal, gol bulursan üzerine sımsıkı yat taktiği de göz önüne alınınca yine böylesi bir sonuç pek bir muhtemel.
Benitez’in Liverpool’un başına geçtiği 2004-05 sezonundan beri iki takım 18 kez karşılaştı. Bu maçlarda 5 kez galip gelen Benitez’in öğrencileri, 8 kez mağlup oldu. Bu sezon Anfield’deki lig maçı 1-1 biterken, Carling Cup’ta Maviler rakiplerini 2-0’la geçmeyi başardılar, ligin ikinci maçıysa Londra’da golsüz bitti. Buna rağmen bence aralarında oynadıkları 150 maçın 58’ini kazanan Liverpool bu maçta da favori. Çünkü hem göze daha hoş gelen bir futbolları var hem de maç Anfield’de. Ancak bu denli üst düzey bir organizasyonda topun köşeleri gittikçe yuvarlaşmış oluyor. Kırmızılarda ‘El Nino’ Torres Anfeild’de oynadığı son 7 maçta da tabelayı değiştirmeyi başarmış. Kaptan Gerrard’ın sakatlığı da geçmiş gözüküyor. Chelsea’da ise Cech ve Drogba sakat, Essien cezalı. Annesin hastalığı nedeniyle son iki maçı kaçıran Lampard’ın sahada olması bekleniyor.
BBC iki takımın maç kadrolarını vermiş:
Liverpool: Reina, Arbeloa, Finnan, Carragher, Hyypia, Skrtel, Riise, Aurelio, Babel, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Alonso, Lucas, Voronin, Crouch, Torres, Kuyt, Pennant, Itandje.
Chelsea: Cech, Hilario, Ferreira, Belletti, Terry, Alex, Carvalho, Ben-Haim, A Cole, Bridge, Makelele, Ballack, Lampard, Obi, J Cole, Malouda, Shevchenko, Drogba, Kalou, Anelka, Wright-Phillips.
Chelsea’nin Mourhino sonrası dönemdeki en büyük eksikliği teknik adamın kendine güvenen müdahalelerinden yoksun kalmaları. Grant yavan bir futbol oynatmanın yanı sıra, sahadan kulübeye bakan futbolcuya da güven vermiyor. Fenerbahçe maçlarındaki mimikleri hala akıllarda. Liverpool’da ise tam bir Avrupa Fatihi oturuyor kenarda. Benitez, Amerikalı patronların yarattığı gerilimle mücadele etmenin yanı sıra saha içinde de, eleştirilen rotasyon alışkanlığına rağmen çok iyi sonuçlar almayı biliyor. Bilindiği gibi Liverpool’un ABD’li patronları önce kulübü Dubaililere satmak konusunda, daha sonra da kulüp başkanı Rick Parry’nin istifasını isteyip İspanyol teknik adamın yerine Jurgen Klinsmann’la görüşerek kriz çıkarmak için adeta uğraşmışlardı.
TürkuAz
22.Nisan.2008, 23:59
Liverpool ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Kuyt takipçiliğini göstererek golünü attı. Ayrıca Fernando Torres'in kaçırdığı pozisyona hayret ettim. Kalecinin üstüne vurdu yav.. :D
fenerbahce_1907
23.Nisan.2008, 00:37
Goool Riise:D.1-1 bitti maç.Gökay'a selamlar olsun:zuhaha
KaF KeF
23.Nisan.2008, 00:39
90+4...Bir orta Ters vuruş ve Gool..
Liverpool:1 Chelsea:1
goosfraba
23.Nisan.2008, 00:39
Yazık oldu Liverpool'a, 90+4 e kadar 1-0 getir, çıksın iskandinav turanj kendi kalesine atsın olacak iş mi :D Chelsea stamford bridge de bırakmaz ama liverpool da bırakmaz. 2. maç tam bir soru işareti işte.
YusufT
23.Nisan.2008, 00:43
zaten hic sevmem riise'yi :(
Aurelio bin kat daha iyi..
BeeTLeJuiCe
23.Nisan.2008, 00:46
Bu Chelsea Deplasmanda hiç gol atmadan tur atlıyor yahu. :) Yok böle ballı bir takım.
RaSenGan
23.Nisan.2008, 00:50
Helal be Chelsea.Rövanşı da kendi evinde alır finale kalırlar inş..
King_91
23.Nisan.2008, 01:32
Riise'ye bu maçta bir kez daha uyuz oldum.Belki de turu getiren goldu chelsea için
gerrrard
23.Nisan.2008, 02:05
Bu Chelsea Deplasmanda hiç gol atmadan tur atlıyor yahu. :) Yok böle ballı bir takım.
Chelsea yıllardır böyle.
Helal be Chelsea.Rövanşı da kendi evinde alır finale kalırlar inş..
Kendi Kalemize şansız bir gol attık ne kadarda fazla seviniyorsunuz. :)
Ayrıca Ballack'ın ceza sahası içinde bir anda voleybolcu olması cabası.
El Comandante
23.Nisan.2008, 03:10
Liverpool haketmisti maci yav,üzüldüm macin berabere bitmesine.Sen 90+4e kadar macin hakimi ol,son dakikada sacma bir gol ye kendi oyuncundan.Yazik...
Gerrard´in 2.yarida bir sutu var,bittim o suta.Ne bicim topu aldi önüne,90a cakti öyle,Cech ayni güzellikte kurtardi ama o sut gol olsaydi muhtesem olurdu.
Fernando Gago
23.Nisan.2008, 10:40
Chelsea çok ballı bir takım ya :D Bu skor Chelsea için tura yeter
gerrrard
23.Nisan.2008, 10:49
Liverpool haketmisti maci yav,üzüldüm macin berabere bitmesine.Sen 90+4e kadar macin hakimi ol,son dakikada sacma bir gol ye kendi oyuncundan.Yazik...
Gerrard´in 2.yarida bir sutu var,bittim o suta.Ne bicim topu aldi önüne,90a cakti öyle,Cech ayni güzellikte kurtardi ama o sut gol olsaydi muhtesem olurdu.
Senin gibi bir ManUtd. lıdan beklenmeyecek sözler Baran. :D
Bu arada geçen seneki yarı final maçında da Gerrard'ın süper bi şutunu yine çıkarmıştı Cech. Bu sefer yine süper bir şut ama yine geçemedi. Lucky. :)
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2008, 22:39
Dev maça az kaldı.Umarım maç başlamadan önce Yaprak Dökümü reklama girerde kumandayı ele geçirebilirim.:icon_biggrin:
TürkuAz
23.Nisan.2008, 22:40
Bu Liverpool mahveder SB'de Chelsea'yi. Maçı baştan sona haketmiştiler çünkü..
Bu arada Şemsi ile aynı dertten yanıyorum, Allah'ım yardım et.. :D
fenerbahce_1907
23.Nisan.2008, 22:47
CR7 süpersin be.
PesimiSTyLa
Milito voleyboll oynadı penaltı (:
CR7 atıyor.. Kacrırdı :zuhaha Müthiş mac olacak (:
KaF KeF
Aha C.ROnaldo penaltıyı kaçrdı...
RaSenGan
23.Nisan.2008, 22:49
Kaçar mı o be.
BeeTLeJuiCe
23.Nisan.2008, 22:50
Dak 1 penaltı.
CR7 topu direğe nişanladı :)
El Barto
23.Nisan.2008, 22:56
Acaba bozukluk bizim tvde mi aYGÜN herkes kaçtı diyor. :zuhaha
2-1 bitecek maç.
GeNç KaRTaL
23.Nisan.2008, 23:05
Reşat Nuri Güntekin bileydi yazdığı roman yüzünden insanlar enfes bir maçı seyredemeyecek eminim yazmazdı o romanı.Neyse reklamda biraz bakabildim en azından.:icon_biggrin:
Fıratcan Alçınkaya
23.Nisan.2008, 23:31
Ronaldo tüh be pk kaçırmış çok üzüldüm nese büyük oyuncu kurtarır takımını...
Fernando Gago
23.Nisan.2008, 23:38
Ronaldo penaltıyı çok kötü kullandı ManUtd büyük avantaj elde edebilirdi ama olmadı Hnery girerse Barca gol bulabilir
PesimiSTyLa
23.Nisan.2008, 23:54
Carrick 1 hamlede 1 hamle yaptı. by İlker Yasin :zuhaha
Fıratcan Alçınkaya
24.Nisan.2008, 00:31
maç 0-0 İ.Yasin dio man unt bu skora sevinmeyecek :n:
ne adam ya Legend valla :p
BlackEagle19o3
24.Nisan.2008, 00:32
Ve Barcelona Manu'yu elinden kaçırdı.Maçın skoru 0-0.Manu geçebilir turu Old Trafford'da;)
Fernando Gago
24.Nisan.2008, 00:35
0-0 bitti ManUtd'nin penaltı hariç pozisyonu yok :)
Lionel Andres Messi
24.Nisan.2008, 00:45
ronaldo yu penaltıdan dolayı ve hakemle ağız kavgaları(sinir oldum:icon_neutral:) ve fergusonun ronaldoyu target man rooneyi sağ kanat ve tevezide ön liberoda oynatmasından dolayı tebrik ediyorum.
messi gibi kimse oynayamaz.izlemeye devam edin yavaş yavaş iyileşiyor...
ilk yarıda evrayı hediye paketi yapıp old traforda geri yolladığı hareket süperdi.
son olarak ronaldinho,puyol ve henry ve messi 90 dk oynasaydı diyorum?
messi
to be continued
Fıratcan Alçınkaya
24.Nisan.2008, 00:50
messi sakatlıktan yeni döndü ondan... kondisyon sorunu sanırım ben Barcayı eğer Reijkard akıl edip yedek kadro ile oynarsa haftasonu daha avantajlı görüyom... Malüm Man Unt-Chelsea maçı var Manunun çok yorgun olcaklar...
RaSenGan
24.Nisan.2008, 00:57
son olarak ronaldinho,puyol ve henry ve messi 90 dk oynasaydı diyorum?
Oynasaymışş..(::)
ManU'yu hiç bu kadar çaresiz görmemiştim.Van Der Sar çok iyiydi kalede.Rövanşta ManU mükemmel oynayıp Barcelona'yı evine yollayacaktır.
Lionel Andres Messi
24.Nisan.2008, 01:41
cr manu adına bişiler yapmaya çalıştı ama ona kimse katkı yapamadı.scholes falan hayal kırıklığıydı.
bu arada o penaltı vuruşundaki top kalenin arkasındaki direğe çarptı.istesen atamazsın.
bence maçın en iyi iki ismi messi ve yaya toureydi.manchester 11 kişiyle savunma yaptı.
rijkaard bir bakıma messiyi oyundan alarak iyi yaptı.çünkü hem sarı kart sınırındaydı hem de yüzde yüz hazır deildi.öbür maç muhteşem olcak puyol ve henry ilk 11 e gelince maç da ingilterede olunca izlemeye doyamaz insan.
manutd avantajlı gözüküyor.ama top yuvarlaktır...
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2008, 11:24
Ronaldo kendini çok kasıyor frikiklerde,penaltılarda..
jarosik_61
24.Nisan.2008, 13:13
penaltıyı atarken çok güvendi kendine ronaldo.
tr.captain nın söylediği gibi çok kasıyo kendini rahat olsa penaltıyı atardı
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2008, 22:02
Maçın ilk yarısını seyredemedim malum nedenden dolayı.Gerçi ilk yarı 2.yarı ile aynıymış.2.yarıda seyrettiğim maçtan zevk aldım gerçekten.Manu kapanmasaydı daha zevkli bir maç olurdu.Barcelona akıllı hücum etti,Manu süper savunma yaptı.
2.maç Manu'nun böyle oynamayacağını düşünürsek ve Barcelona'nında Manu gibi 90 dk savunmaya çekilmeyeceğini varsayarsak daha zevkli bir mücadele seyredeceğimizi düşünüyorum.Futbolun meyvesi olan gol rövanşta kesin olacaktır bence.Kim kazanır belli olmaz.2 takımda gerçekten iyi kadroya sahip..
Aykan19o3
24.Nisan.2008, 22:05
C.Ronaldo penaltıyı atsaydı süper olurdu.
2. maç ne olacağı hiç belli olmaz..
El Barto
24.Nisan.2008, 22:12
İlker Yasin'in ne gereksiz bir adam oldugunu dün bir kez daha anladım. :)
El Comandante
24.Nisan.2008, 22:13
Ronaldo penaltiyi atsaydi süper zevkli bir mac izlerdik,Barca yüklenirdi,ManU hizli oyunculari sayesinde pozisyonlar bulabilirdi.
Messi cok iyiydi dün,Ronaldo penaltiyi kacirdiktan sonra morali bozuldu,kötü oynadi.
Neyse artik,rövans macini bekliyoruz.
Cyzio
25.Nisan.2008, 19:32
Maçtan önce banko 2 diye atıp tutanlar vardı.Çocuk oyuncağı sandılar herhalde bu işleri.Duyanda Adanademir-Manchester oynuyor sanırdı.Çarşamba günü ne kadar kaliteli bi takım olduğumuzu gösterdik isteyince herkesi ezebilecek kapasitedeyiz.Maç genelinde çok iyi oynadık ama Eto'o cezasahasında biraz yalnız kaldı cezasahası dışına kadar gelip oralarda tıkandık.İkinci maçta bize 1 gol yeter.Puyol da dönüyor zaten rövanş maçında defansımız çok daha güçlü olacak.İngiltere'de turu geçen taraf biz olacağız..
Şu Ronaldo'ya diyorum o kadar büyük maçların adamı değil diye millet kızıyor.Al işte kardeşim yalan mı konuşuyoruz burda.Kalede Valdez top kaleyi tutsa gol olacak artistik bir penaltı atışı kullanıyor.Sonra da maç boyunca yine her zamanki bildiğiniz halleri..
Bide bu İlker Yasin kadar ahmak adam görmedim ben.Ne diye böyle güzelim maçlara böyle spikerleri veriyorlar anlamak mümkün değil.Be adam futboldan anlamıyorsun bari sus da bizim maç keyfimizi bozma.Eskiden Ertem Şener çok güzel anlatıyordu bu maçları.O daha anlatmıyor maçları.Star TV'den mi ayrıldı?
Aykan19o3
29.Nisan.2008, 21:22
Barça mı? ManU mu?
http://www.sporx.com/images/1/37/7868_B_mb1.jpg
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş mücadelesinde Manchester United, Old Trafford'ta FC Barcelona'yı Salı gecesi ağırlayacak.
Nou Camp'ta geçen hafta yapılan mücadele golsüz beraberlikle tamamlanırken. MANU'nun Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, karşılaşmanın henüz başında penaltı atışından yararlanamamıştı.
Geçtiğimiz sezon yarı finalde AC Milan'a elenen Manchester United, bu kez sahasında alacağı galibiyetle finale adını yazdırmak istiyor. Alex Ferguson, karşılaşma öncesi düzenlediği basın toplantısında, bunu başarabilecek kadroya sahip olduklarını söyledi.
İlk maçta savunma ağırlıklı oyanamak zorunda kalan Ferguson, bu karşılaşmayı sezonun en kötü mücadelesi olarak değerlendirdi. Manchester United, Premier Lig'de haftayı Chelsea yenilgisi ile kapatırken, Ağustos ayından sonra ilk kez üst üste 3 resmi maçta galibiyet elde edememiş oldu.
FC Barcelona cephesinde ise Frank Rijkaard, cesur yürekli oyuncuları ile finale çıkacak olan ekibin kendileri olacağını iddia etti.
La Liga'da bu sezon bekleneni verememelerinin ardından, Old Trafford'ta ilk önce gol atmayı isteyeceklerini söyleyen Rijkaard, atacakları golle çok rahatlayabileceklerini söyledi. Son çalışmasını Pazartesi akşamı Old Trafford'ta yapan Barcelona, maç saatini beklemeye başladı.
29.04.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
ardafb
29.Nisan.2008, 21:52
Bu günkü maçı sabırsızlıkla bekliyorum . Tahminim 1-0 2-0 2-1 gibi bir skorla Manchester alır ....
RoNNiE91
29.Nisan.2008, 21:56
Bence de Manchester bırakmaz.Barça zaten formda değil.
Varonil
29.Nisan.2008, 21:57
Süper bir maç olacak gerçekten.Bakalım ilk finalist kim olacak.Gönlüm Barca'nın kazanmasını istiyor,ama ManU finale çıkar diye düşünüyorum ..
El Comandante
29.Nisan.2008, 22:00
ManU kazanacak bence. 3-1 ( Ronaldo,Rooney/Messi)
ardafb
29.Nisan.2008, 22:05
ManU kazanacak bence. 3-1 ( Ronaldo,Rooney/Messi)
ronaldo 2 tane mi atacak
El Comandante
29.Nisan.2008, 22:10
Ya Ronaldo,ya Rooney 2 tane sallayacak.
YusufT
29.Nisan.2008, 22:46
süper mac bizi bekliyor.
Rooney 11'de yok. 4-4-1-1 taktikle cikacakmis ManU.
Manchester United
Van der Sar
--Hargreaves---Brown---------Ferdinand------Evra
---Park-----Carrick--------Scholes--------------Nani
--------------------Ronaldo------------------
--Tevez--
LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 22:51
Hey allahım yaa kesinlikle anlamıyorum ne işi var İlker Yasin'in bu maçta ?
Rezalet...
BlackEagle19o3
29.Nisan.2008, 22:53
Bence de İlker Yasin'den başka yorumcu mu kalmadı koskoca ülkede!
LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 22:54
Yahu yoruma bakarmısınız .
Rooney'in yokluğunda Nani'yi oynatan Ferguson daha çok ofansı düşündüğünü gösterdi.
Galiba bu İ.Yasin Rooney'İ orta saha Nani'yi forvet zannediyor :)
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2008, 23:01
Maçın olduğunu unutmuşum.:eek:
KaF KeF
29.Nisan.2008, 23:01
''Gollü Beraberlik Hariç Her Türlü Beraberlikte Final'e Kalır...'':zuhaha
Gol oldu..Scholes...
LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 23:05
İlker yasin klasını konuşturuyor ve herzamanki gibi müthiş saçmalıyor...
BlackEagle19o3
29.Nisan.2008, 23:06
Harikasın Scholes harika:)Maç zaten harika.Messi harika,CR7 harika.Herşey harika yahu bu akşam:DPark 2'yi atıyordu...
LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 23:08
Utanmasa diyecek ki at şunu Ronaldo dök bizi sokağa :D
Del Piero_10
29.Nisan.2008, 23:11
Zambrotta'nın goldeki payı büyük.
KaPaLı
29.Nisan.2008, 23:16
Zambrotta müthiş asist yaptı Scholesta harika gol attı huzurunuzda Scholes'a OHA! demek istiyorum :n:
LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 23:20
Bişey merak ediyorum Messi insan mı ?? :D:D
KaPaLı
29.Nisan.2008, 23:32
Bişey merak ediyorum Messi insan mı ?? :D:D
Ben o soruyu çok kere sordmda yok abi cevabı yok :n: adam nasıl çalımları atıyo öyle yaa
Aykan19o3
29.Nisan.2008, 23:33
Scholes muhteşem bir gol attı.
Golde az olsa Ronaldo'nun payı var :)
TR.CaPTaiN
29.Nisan.2008, 23:35
Messi ve İlker Yasin show var.
Aykan19o3
29.Nisan.2008, 23:36
Messi ve İlker Yasin show var.
Gerçekten Messi süper bugün.
Ronaldo'nunda bi hareketi vardı solda aldı döndü bişeyler yaptı :D Süper hareketti oda :)
RaSenGan
29.Nisan.2008, 23:37
Barca pek oynayamıyo.2-3 gol fırsatı kaçırdı ManU.Finale çıkan tarafta ManU olacaktır.
KaF KeF
29.Nisan.2008, 23:39
Aygün sen heralde başka maçı izliyon?
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2008, 23:40
Manu hızlı başladı ama Barcelona dizginleri yine eline aldı.Gol atsalar daha zevkli bir karşılaşma seyredeceğiz..
Messi gerçekten çok iyi oyuncu.Top ayağına yapışk oynuyor sanki..
RaSenGan
29.Nisan.2008, 23:43
Aygün sen heralde başka maçı izliyon?
CS oynarken arada baktım hep ManU atak yapıyodu.Barça ne yaparsa yapsın ManU %99 finalde.
Fernando Gago
29.Nisan.2008, 23:44
Barcelona 2.yarı golü bulup maçı berabere bitirir
RaSenGan
29.Nisan.2008, 23:45
3-1 biticek bu maç.ManU alıcak.Aha bu foruma yazıyorum (:
PesimiSTyLa
29.Nisan.2008, 23:55
Hakemin enteresan bir kart cıkarışı var:n:
KaPaLı
30.Nisan.2008, 00:04
İlker yasinin birşey bilmediği 1 kez daha belli oldu Henry'ye 8 yıl Ajaxta oynadı dedi :confused: Rönaldö :n:
LaigLeNoiR
30.Nisan.2008, 00:07
Rönaldö değil.
Röneldö:D
PesimiSTyLa
30.Nisan.2008, 00:08
Harbi. Ben de bir an yanılgıya düştüm dedim ben mi yanlış biliyorum . Adam arsenal ile ajax ı karıştırdı yau :zuhaha
RaSenGan
30.Nisan.2008, 00:36
Bojan 17 yaşında 5 aylık 7 aylık kaç aylık :D
Maç bitmek üzere.
KaPaLı
30.Nisan.2008, 00:37
Bojan 17 yaşında 5 aylık 7 aylık kaç aylık :D
Maç bitmek üzere.
Tam ben yazacaktım :n: oyuna girerken Bojan 17 yaşındaydı maçta 18 oldu :n: 15Dk 'da bojan 1 yaş yaşlandı :n:
Man. Utd. Finalde Tebrikler Manu
LaigLeNoiR
30.Nisan.2008, 00:38
Bitti Manu finalde.Tebrikler :)
RaSenGan
30.Nisan.2008, 00:38
VE maç bitti.Helal olsun ManU.Kupayıda alıcak inş.
Aykan19o3
30.Nisan.2008, 00:39
BİTTİ.
Barcelona iyi oynadı fakat Old Trafford'tan çıkmak zor :)
Bekle Bizi Moskova :)
TR.CaPTaiN
30.Nisan.2008, 00:42
'' Tevez de yurttaşı Messi gibi Arjantinli ''
Zambrotta'nın golde hatası var fakat maç boyu çok iyi mücadele etti. Ronaldo ve Park'la uğraşmak kolay değil.
GeNç KaRTaL
30.Nisan.2008, 00:45
Barcelona bir kez daha Manu defansını aşamadı.İlker Yasin'in maç boyunca dediği tek doğru laf:"Atan kazandı."
Tebriler man.Utd..
LaigLeNoiR
30.Nisan.2008, 00:45
Ayh...Maçın heyecanını İlker Yasinin saçma yorumları bölmese süper olacak ama malesef.
Birdahaki maçı Eurosport'tan izleyecem valla yabancı mabancı dayanılmıyor.
mgungor
30.Nisan.2008, 01:15
Scholes'un süper golüyle kendime geldim birden.O ne güzel bir goldür.Tam bir PES golü oldu.PES oyanayanlar alışıktır..
İzleyemenler için gol...
dBjfhnRHGEw
--------------
Emre Tilev ve İlker yasin şov vardı resmen..
Evra : Diplomatın Oğlu
İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..
Bu arada Bojan Krkic 17 yas 6 ay mı 4 ay mı ne yaşındaymış.Yaş olarak biliyordum da ay önemli yahu benim için.Neyse kısmen onu da öğrenmiş olduk sağolun varolun İlker Abi..
---------------
Her şeye rağmen çok güzel ve zevkli bir maç oldu..
Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2008, 01:30
Messi'mi ? Ronaldo mu sorusunun cevaßını bu kadar olumsuzluk,moralsizlik,sakatlık olayına rahmen yılmayan Messi diyorum ßen...
Zamßrotta ßerßat oynuyor bu arada... G.Milito & Y.Toure ßarca ayarında değiller...
YusufT
30.Nisan.2008, 13:21
Italya-Türkiye macinda Zambrotta'yi Arda bile dagittimisti :D Ju Sin Park süper oyuncu bee :D Görev adami.
Cyzio
30.Nisan.2008, 14:14
Messi'nin Ronaldo'dan ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük.Ronaldo artistlik yapmada 1. olabilir..
ardafb
30.Nisan.2008, 14:19
Tebrkiler Manchester .....Messi ile ronaldo arasında fazla fark yok ama bence Ronaldo fizik olarak daha kuvvetli olduğu için messi den üstün diyorum .
deniz.91
30.Nisan.2008, 14:23
Süper bir mücadele vardı gerçekten Barcayada yazık oldu aslında bence ikisi finalde olmalıydı:)
jarosik_61
30.Nisan.2008, 14:31
m.united brezilyanın 2006 dünya kupasında oynauamadığı taktiği oynuyo sene başından beri 4-2-4 helal valla orta sahayı carrick ve scholes kontrol ediyo zor iş bu yüzden de harika bir hucum futbolu oynuyorlar.kaptırdıkarı toplara anında baskı yapıyorlar buna ileri uç adamlarıda dahil harika oynuyorlar inşallah kazanırlar şl kupasını.
son olarak barcelona hakkında şunu söyleyeyim barcelona ronaldinhoyu 2 maçta aradı bence
El Comandante
30.Nisan.2008, 15:57
Kesinlikle katiliyorum jarosik sana.Barca Ronaldinho´yu cok aradi,o olsaydi isler daha degisik olurdu.
Messi Ronaldo´dan daha iyi bir isim oldugunu gösterdi,takimi neredeyse tek basina finale götürecekti,tek basina savasti ManU savunmasiyla.Ronaldo ise 2 macta da beklenen performansi gösteremedi.
bursa_mc
30.Nisan.2008, 15:58
Dün o maçı izleyince acaba biz amatör kümedemiyiz diye düşündüm :D
ardafb
30.Nisan.2008, 18:42
İkinci bilet kimin olacak?
Şampiyonlar Ligi'nde sona iki maç kalırken, Çarşamba günü Chelsea FC, sahasında Liverpool'u konuk edecek.
Salı gecesi FC Barcelona'yı tek golle mağlup eden Manchester United, finale ilk yazdıran ekip olmuştu.
Stamford Bridge'te Chelsea, Liverpool'u konuk etmeye hazırlanırken, ilk maçı son dakikalarda Riise'ın kendi kalesine attığı golle 1-1 beraberlikle tamamlamıştı.
Salı günü bir basın toplantısı düzenleyen Chelsea menajeri Avram Grant, Chelsea'yi ilk kez bu kupanın sahibi yapmak istediğini söyledi.
Manchester United'ı geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup ederek Premier Lig'de zirveye ortak olan Chelsea, Liverpool'u mağlup eder ya da golsüz berabere kalırsa, Şampiyonlar Ligi'nde bu kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için karşılaşacak.
Grant, yaptığı açıklamada, Chelsea'de kanı mavi akan herkes adına konuştuğunu ifade ederken, onlar gibi kendisinin de tek amacının kupanın sahibi olmak istediğini belirtti.
Liverpool cephesinde ise Rafael Benitez, Alvaro Arbeloa ile basın toplantısına katılıtrken Arbeloa, son 3 sezonda 3. kez yarı finalde olduklarının altını çizerek, yeterince tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Albeloa, Chelsea'yi daha önce mağlup ettiklerini ve karşılaşmadan nasıl galip geleceklerini bildiklerini belirtti.
Benitez ise ilk karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen şanssızlıkla mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Sözlerine devam eden Benitez, "Kendimize güveniyoruz ve mutluyuz. Chelsea'yi mağlup edecek güçteyiz ancak bu hiç de kolay olmayacak çünkü onlar da en az bizim kadar güçlü bir ekip" dedi. 2004-05 sezonunda Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götürürken, yarı finalde Chelsea ile karşılaşmıştı. Stamford Bridge'teki maç golsüz beraberlikle tamamlanmış, Liverpool rövanşı Luis Garcia'nın golüyle 1-0 alarak finale yükselmişti.
Maç 3-2 biter chelsea alır ... Bir liverpool fanı olarak :icon_sad:
TürkuAz
30.Nisan.2008, 18:48
Hakeden alamadı maçı, çok zoruma gitti. Umarım bu akşam Liverpool'u finalde görürüz..
Bu arada ; Messi - Ronaldo kıyaslamasının ne kadar yersiz olduğu ortaya çıktı, birisi show yapıyor diğeri futbol oynuyor.. ;;)
Wesley Sneijder
30.Nisan.2008, 18:52
İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..
Duydum onu, cidden güldüm bayağı. Düşündüm ben mi yanlış duydum yoksa bu adam cidden Henry Ajax'ta 8 sene oynadı mı diyor diye...
canavar20
30.Nisan.2008, 20:20
Messi ile Ronaldo'yu tartışma gereksiz , herkes farkı gördüde...
Ancak beni sinirlendiren birşey var , top Ronaldo'ya gelince o iki yorumcu '' vay Ronaldo , artist bu adam , en hızlı adam... '' gibi saçma şeyler söyledirler. Oysa Ronaldo bu maçta hiçbirşey yapamadı.
Gelelim Messi'ye. Adam tek başına bütün manu'yu mahfetti ama o iki yorumcu bir kere bile bu adam iyi demedi. Hele Messi'in Scholes'e korner çizgisinde attığı çalımı kimse anlatamaz zaten burda suçları yok. :) Birde son dk lerde Ronaldo'ya yaptığı güzel hareket var tabi...
Bu iki adam yüzünden bende Messi'yi çok seviyorum...:D
Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2008, 20:35
spikeler olmazsa sadece futbol v taraftar-stad ambiyansı olsa çok daha güzel olurdu...
Acaba İ.Yasin bilerekmi yapıyor ya :D
Jesus_FB
30.Nisan.2008, 20:35
Hele Messi'in Scholes'e korner çizgisinde attığı çalımı kimse anlatamaz zaten burda suçları yok. :)
[/B]
yauw o nasıl bir çalımdı öyle ben izlerken donup kaldım resmen kimbilir Scholes ne hissetmiştir :)
Fernando Gago
30.Nisan.2008, 20:38
Messi kafasını kaldırdığında karşısında 3 kişi gördü Scholes Park Evra bi an olsun Messi'yi yanlız bırakmadı
Ronaldo Zambrotta ile 1e1 oynadı buna ramen çok etkisizdi
Aradaki farkı taraflı tarafsız herkes görmüştür zaten ...
TürkuAz
30.Nisan.2008, 20:45
Lionel Andres Messi !
Var mı ötesi ? (:
Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2008, 20:52
http://www.youtube.com/watch?v=r436acTIAZ4
anilton
30.Nisan.2008, 21:06
Bir konuda yanılıyorsunuz arkadaşlar.Messi'nin bu maçta Ronaldo'dan daha iyi performans gösterdiği onun daha iyi olduğunu göstermez.Genel olarak savunursunuz bu tezi saygı duyarım ancak sadece bu maça bakarak bu kanıya varmak yanlış olur.Böyle bakarsak olaya Park İniesta'ya göre çok daha iyi oynadı iki maçtada.Park İniesta'dan daha iyi diyebilirmiyiz?
Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 22:24
beklediğim gibi messi gene süperdi bir kez daha diyorum kimse messi gibi oynayamaz.chelsea,real madrid,manu... büyük maçlada da çok iyi oynuyor.
dribling yaparken rahatlığı muhteşem.
şov yaparak 1 ya da en fazla 2 kişiyi geçebilirsiniz.ama messi gibi bir tekniğe sahip olunca 5 kişi 6 kişiyi geçip gol bile atabilirsiniz.
messinin henüz 20 yaşında olması insana ayrı bir keyif katıyor.ilerde umarım çok daha iyi olur.
to be continued LM#19
iniesta sol açık oynadı iniesta çevik bir oyuncu ancak yeteri kadar hızlı değil.ronaldinhonun formda hali olmuş olsaydı barça şampiyondu.
açıkçası eto'o takıma küsmüş gibi geliyor.eski eto o gibi mücadeleci deil.
rijkaard faktörüde var aslında.
man utd nin turu geçmesi sürpriz deil.
bugün kü maçta liverpoolun turu geçeceğine inanıyorum.9torrresden gol beklioruz.aynı şekilde steven gerrardan.
TürkuAz
30.Nisan.2008, 22:26
Liverpool'un turu geçeceğine inancım tam, ve kupayı da onların almasını istiyorum. Torres gol atacak inşallah.. (:
Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 22:43
sanırım bahsettiğiniz çalım bu olsa gerek.
http://www.youtube.com/watch?v=MdzREpZBLyA
scholes golü attığına pişman olmuştur:n:
http://www.youtube.com/watch?v=bYtSRfoqkcs
liverpool maçında kuyt gene sağ kanat oynayacak:icon_sad:
Universal
30.Nisan.2008, 22:49
Bu sezon Liverpool sadece Beşiktaşa, Chelsea ise Fenerbahçe'ye yenilmiş. Buda ilginç bir estantene. Bakalım bu iki Türk Gazisi takımlar neler yapacaklar.
Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 22:50
Bu sezon Liverpool sadece Beşiktaşa, Chelsea ise Fenerbahçe'ye yenilmiş. Buda ilginç bir estantene. Bakalım bu iki Türk Gazisi takımlar neler yapacaklar.
güzeldi:p
bence liverpool eleyecek inş.
mgungor
30.Nisan.2008, 22:52
Messi'nin Scholes'a attığı çalım gerçekten çok güzel.Messi'nin yetenekleri tartışılmaz..Ama oyunun genelinde Ronaldo'mu Messi'mi derseniz Ronaldo derim.
Messi çalım..
MdzREpZBLyA
Bugünkü maç için Chelsea yenilmez diyorum.Bence Chelsea Manchester rakibi olacak..
Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 22:56
torres atabilirdi az önce.zor pozisyon ama vuran da torres.
açık bir futbol var.
ilker yasinin c.ronaldo hayranlığı devam ediyor:n:
topa vuran cr olsa bile...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
skandal drogba nasıl kaçırdı onu.tebrikler.
liverpool fazla iyi değil.
bakalım parantez bacaklı benayoun ne yapacak.
GeNç KaRTaL
30.Nisan.2008, 23:05
Liverpool Marsilya'yada yenilmişti.
Şu an maçı seyredemiyorum.Çünkü Yaprak Dökümü var maalesef.Neyse 2.yarıya yetişebileceğim en azından.
Bu arada Barcelona dün R10'nu aradı bencede..
Del Piero_10
30.Nisan.2008, 23:05
İlker Yasin : Drogba mevsim sonunda İtalya'ya olmazsa inter'e gidecek.
O da anladı inter'in İtalyan olmadığını.
Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 23:11
İlker Yasin : Drogba mevsim sonunda İtalya'ya olmazsa inter'e gidecek.
O da anladı inter'in İtalyan olmadığını.
diyecek bir şey yok süper bir estantene.:yildiz:
LaigLeNoiR
30.Nisan.2008, 23:18
DROGBAAAAAAAAAAAAAAA Müthiş bir vuruş...
Ve işte klasik sevinci.Çimi adeta kramponlarıyla kesti...:D
Aykan19o3
30.Nisan.2008, 23:25
Liverpool böyle oynamaya devam ederse 3 yer.
LaigLeNoiR
30.Nisan.2008, 23:30
İlker Yasin'in biraz morali bozuk gibi size de öyle mi geldi ? :D
Del Piero_10
30.Nisan.2008, 23:32
İlker Yasin'in biraz morali bozuk gibi size de öyle mi geldi ? :D
Ne işim var burada der gibi konuşuyor biraz.
Lionel Andres Messi
30.Nisan.2008, 23:37
benitez ne yapmaya çalışıyor yahu.
liverpool hiç iyi değil.böyle oynarsa fark yer liverpool.
babel pennat gibi kanatlar yedek.kuyt benayoun dan kanat organizasyonu mu olur.sarhoş gibi oynuyorlar.finnan gibi tecrübeli ism arbeloanın yerine oynatılabilirdi.
bir pozisyonda gerrarda çok sert girdiler.:mad:
KaPaLı
30.Nisan.2008, 23:41
İlker yasinden inciler aynen devam ediyor. Liverpool mutlaka gol atması lazım.
KaF KeF
01.Mayıs.2008, 00:05
1-1..
Torres...
Universal
01.Mayıs.2008, 00:24
Liverpool turu geçecektir. Tüm kalbim ile inanıyorum. Chelsea iki maçtır kendi kalesine atılan goller ile avantajı yakalıyor. Bu maçta Liverpool zaferi bekliyorum. Son dakikalara yaklaşıyor.
LaigLeNoiR
01.Mayıs.2008, 00:35
Uzadı maç.1-1...
gerrrard
01.Mayıs.2008, 00:51
Bal=Chelsea. Yoktan bir penaltı ve gol.
Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 00:54
bu arada maçın başında Chelsea sahasında 7bin küsür dkdir gol yemiyor Benitez'in bu stadda OldTrafford'da şansı tutmuyor:)
Ve İnter olayına çok güldüm :zuhaha
Aykan19o3
01.Mayıs.2008, 00:54
3-1 oldu.
Liverpool defansı uyuyor biraz..
gerrrard
01.Mayıs.2008, 00:57
Hahaha penaltımızda verilmedi.
PesimiSTyLa
01.Mayıs.2008, 01:00
Bal=Chelsea. Yoktan bir penaltı ve gol.
Yoktan mı yok yahu Buz gibi penaltıydı Gökay :0:
NOT: 2 takımı da sevmem sadece yorum :0: :D
Cheslea' bak.
Bizi elediğinde küçümsenen adamlar finalde.
DisCo
01.Mayıs.2008, 01:05
Penaltılara kalırsa gidip izlerim. Dakika 114 galiba.
gerrrard
01.Mayıs.2008, 01:06
Cheslea' bak.
Bizi elediğinde küçümsenen adamlar finalde.
Chelsea'ye bak. Liverpool karşısında bir hiç. 3-2 bu arada.
PesimiSTyLa
01.Mayıs.2008, 01:07
Penaltılara kalma gibi ihtimali yok artık Burak (:
Babel mükemmel gol attı .. son 3 dk. 1 gol Lpool a yeter.
Universal
01.Mayıs.2008, 01:14
Yok ya, olamaz penaltıyı verseydi Liverpool finaldeydi. :)
Jesus_FB
01.Mayıs.2008, 01:22
Chelsea sonuna kadar haketti bugün ki maçı.
Yalnız bir şey dikkatimi çekti bizim chelsea'ye attığımız gollerin neredeyse aynılarını bugün liverpool attı :)
DisCo
01.Mayıs.2008, 01:24
Penaltılara kalma gibi ihtimali yok artık Burak (:
Ben en son baktığımda 1-1'di. Ne çabuk 3-2 olmuş yahu :zuhaha ona göre yazmıştım.
KaPaLı
01.Mayıs.2008, 01:27
yzıklar olsun hakeme Liverpool bu maçı sonuna kadar hakediyodu + birisi Benitezi uyandırmalı Kuyt hastalığından vazgeçemedi bitürlü
Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 01:29
yazık oldu Finalde Manuluyum:)
RaSenGan
01.Mayıs.2008, 01:32
Ulan 90 da k.kalemize bi gol. Penaltımız verilmiyor. Yoktan bir penaltı veriliyor karşı takıma. Bu kadarda olmaz ya.
Tabi canım tabi.2 metrelik ayağını uzatırsa her yere verilir tabi penaltı.Liverpool'lu oyunculardan çok iyi artist olur..Hakeden kazandı.Çok güzel bir final izleyeceğiz.;)
Del Piero_10
01.Mayıs.2008, 01:41
İlginç olan şey torpille Chelsea'nin başında bulunan Grant'ın, Mourinho'nun iki senedir başaramadığı şeyi başarmış olması.
Chelsea turnuvadaki tek yenilgisini bize karşı aldı bu durumda. Bide finali kaybederse ikinci bir mağlubiyet.
Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 01:50
Arbeloa'nın olduğu tarafa otoban kurdu Chelsea...
El Comandante
01.Mayıs.2008, 02:46
Mükemmel bir macti gercekten,cok zevkliydi,hakeden kazandi diyebilirim.Chelsea bastan sona üstün götürdügü maci aldi.
Hakem muhtesemdi,bütün kararlari dogruydu,gercekten cok begendim hakemi bugün.
Final Red Devils-The Blues oldu.Bakalim,favorim ManU.
Wesley Sneijder
01.Mayıs.2008, 07:53
Spiker Arbeloa'ya Arbelao dedi durdu bütün maç, sinirlerimi alt üst etti. :D
Fernando Gago
01.Mayıs.2008, 08:35
Mourinho çıldırmış olmalı :D
eXcitinG
01.Mayıs.2008, 10:21
İki takımı da bizim takımLarımız yenme başarısı göstermişti. Yarı finaLe yakışır oyun oynadıLar. ÖzeLLikLe CheLsea baştan sona üstündü zaten. Benitez in taktik dehaLığı bu maçta işe yaramadı. Ne idi beLirsiz Grant Benitezi çöktürdü.
BöyLe turnuvaLarda istikrarın önemi bir kez daha ne kadar önemLi oLduğu ortaya çıktı. FinaLi herşeye rağmen Manu aLır.
mgungor
01.Mayıs.2008, 12:08
Chelsea finale kalır demiştim ve doğru çıktı.Bence Chelsea haketti.Liverpool finale çıkmayı hakedecek birşey de yapmadı.Eski Liverpool'u göremedik..
jarosik_61
01.Mayıs.2008, 12:37
maç gerçekten üst düzey bir maçtı iki takımda kaltesinin hakkını verdi.star tv bu ilker yasini daha maç yorumlatmasın cinnet geçiriyorum manu-barca maçında henry için 7 yıl ajaxda oynadı dedi kalp spazmı geçiriyodum yorumları 1980 spor yorumları gibi finalde ilker yasin olmasın yorumlamasın yorumlayacaksa bağış erten yada banu yelkovan yorumlasın...
gerrrard
01.Mayıs.2008, 13:31
Tabi canım tabi.2 metrelik ayağını uzatırsa her yere verilir tabi penaltı.Liverpool'lu oyunculardan çok iyi artist olur..Hakeden kazandı.Çok güzel bir final izleyeceğiz.;)
Kuyruk acın var sanırım. Mağlum son 3 finalde 2 kere L'poolun adı geçti. Doğaldır.
El Comandante
01.Mayıs.2008, 13:36
Kuyruk acın var sanırım. Mağlum son 3 finalde 2 kere L'poolun adı geçti. Doğaldır.
Gökay Liverpool Ingiltereyi Avrupada en iyi temsil eden kulüp,ona sözümüz yok kesinlikle,ama burada hakeme atip tutman dogru olmamis,nitekim hakem muhtesem,hatasiz yönetti maci,yani bazi yorumlarin absürt kacmis.
bursa_mc
01.Mayıs.2008, 13:41
Ah be Sami niye yaptın o penaltıyı :(
Universal
01.Mayıs.2008, 13:42
Chelsea kupayı alsın; çünkü kupayı alırsa sadece Fenerbahçe'ye yenilmiş olacak. Chelsea finali kendi evinde onyacak. Malum Chelsea İngiltere'de mücadele eden bir Rus Takımı.
Cyzio
01.Mayıs.2008, 17:41
Liverpool verilmeyen penaltıyı Arsenal maçında kendilerine çalınana ve ilk maçta Hleb'e çalınmayan penaltıya saysın.İlahi adalet..
Chelsea sonunda çıkabildi finale.Mourinho'nun finale çıkaramadığı bi takımı Grant'ın çıkarması ilginç.Artık bu baldan da öte birşey.Ne dersek diyelim tarih bunu Grant diye yazacak ve en büyük başarı Grant zamanında elde edildi yazacak..
GeNç KaRTaL
01.Mayıs.2008, 21:04
Maçı 55-75 arasında seyrettim.1-1 olunca aha Liverpool paçayı kurtardı dedim.Sonrada uyumuşum koltukta.:icon_biggrin: Uzatmalarda 3 golün olması ilginç gerçekten.
Abram'ın önceden yaptığı rezervasyonlar boşa gitmemiş oldu..
Gökay dün bir iddaa vardı hatırlıyon mu? :D
TürkuAz
01.Mayıs.2008, 21:23
Babel'in golünü halen daha unutamıyorum.. :D
gerrrard
03.Mayıs.2008, 14:16
Gökay Liverpool Ingiltereyi Avrupada en iyi temsil eden kulüp,ona sözümüz yok kesinlikle,ama burada hakeme atip tutman dogru olmamis,nitekim hakem muhtesem,hatasiz yönetti maci,yani bazi yorumlarin absürt kacmis.
Dimi. Süper yönetti. İlk golün ofsayt olması gibi, Samii'nin pozisyonuna penaltı verilmemesi gibi. 90. dk da hakemin Liverpool atağını kesmesi gibi. Süper yönetti yahu.
El Comandante
03.Mayıs.2008, 14:19
Hazimsiz olma bu kadar yahu,hakem iyi yönetti maci bence,objektif olarak izle maci,anlarsin ;)
gerrrard
03.Mayıs.2008, 14:24
Peki Baran şimdi sana soracağım soruları samimi olarak cevapla.
1) İlk golde Kalou ofsaytta değil miydi ?
2) Samii tam topa vuracakken ayağına tekmeyi Chelsea'liler atmamış mıydı ?
3) 90. dk da bariz bir atak kesilmedi mi ?
Sheriff
03.Mayıs.2008, 21:02
İkinci pozisyonda birşey yoktu Hypya kendini yere attı çok ufak bir temas belki var oda dengesini bile bozacak birşey değil..
Cyzio
04.Mayıs.2008, 16:38
Hakem iyiydi, hatayı başka yerde ara..