View Full Version : Şampiyonlar Ligi | Grup G
Universal
23.Ekim.2006, 04:37
CSKA artık gruptan çıkması çok zor. Bu gün olumlu bir sonuç alırsak tur çok yakın.
Roberto Baggio
23.Ekim.2006, 04:40
İnter kazandı artık Fenerbahce bence en azından UEFA yı garantiledi...
canavar20
23.Ekim.2006, 04:45
CSKA artık gruptan çıkması çok zor. Bu gün olumlu bir sonuç alırsak tur çok yakın.
İmkansız hatta çünkü düşün 1 maç deplasman 2 maç evinizde ve 1 puan nasıl çıkabilir ki .
Universal
23.Ekim.2006, 04:50
İmkansız hatta çünkü düşün 1 maç deplasman 2 maç evinizde ve 1 puan nasıl çıkabilir ki .
CSKA eğer dep. da yenilirse tur imkansız olur. Son maç Kadıköy'e gelecekler. O maçta üç puan cepte diyorum. Inter'e yenilsek bile PSV ile kendi evimizdeki maçı alırız. Bu maçtaki bir puanda bize yetiyor.
Maksic
23.Ekim.2006, 05:49
CSKA artık 4.bitirir gibi
Fernando Gago
23.Ekim.2006, 05:55
CSKA elleriyle maçı İnter'e vermiş yazık keşke berabere bitseydi
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2006, 14:31
İNter bu gruptan lider çıkar.Fenerbahçe'de Psv'yi Kadıköy'de yenerse 2.olur.Her şey o maça bağlı.Cska'da bu gidişle 4.olur.
Ertuin
23.Ekim.2006, 17:19
her seyi fener - psv maçı belirler
canavar20
23.Ekim.2006, 20:33
Fener PSV'yi yenerse çıkarız gruptan. Matematiksel olarakta ama derinlere giremem. :D ( Tabi bazı hesaplarda var yokta değil )
Berabere bitse karışık yani artık ALLAH'a kalmış ama avantajlıyız.
Yenilirsek Uefa'ya gideriz.
Fernando Gago
24.Ekim.2006, 01:28
Fenerbahçe yoluna avrupada devam edecek burası kesinleşti artık İstanbuldaki Psv maçı bizim hangi yolda devam ediceğimizi belirleyecek çok büyük ihtimalle o yol Şampiyonlar Ligi olucak
Universal
24.Ekim.2006, 23:25
Fikstür'de avantajlıyız. Sadece bir maç deplasman olacak. PSV ve CSKA'yı Kadıköy'de mutlak yenmeliyiz. İlk için bu iki galibiyet bize yeter. Inter önünde bir galibiyet beklemiyorum ama beraberlik alırsak nağmalup çıkabiliriz. Dördüncü olmamız imkansız gibi artık. PSV yenersek ilk iki için şansımız artıyor. Ama Avrupa'da çeyrek final düşünüyorsak mutlaka birinci olarak bitirmeliyiz. İkinci olursak grup liderleri gelecek ve işimiz zorlanacak.
anilton
30.Ekim.2006, 04:15
F.Bahçe bence artık ikinci turdadır.Hayırlı olsun...
Varonil
07.Kasım.2006, 07:05
27 Kasım'da PSV ile CSKA berabere kalsın,biz kalan iki maçımıza yenilsekte gruptan çıkmayı garantiliyoruz ;;)
goosfraba
07.Kasım.2006, 23:03
Maç konusuna yazdığım mesajı buraya alıntı yapıyorum
A grubunun 1si E grubunun 2.si ile
A grubunun 2.si E grubunun 1.si ile
B grubunun 1si F grubunun 2.si ile
B grubunun 2.si F grubunun 1.si ile
C grubunun 1si G grubunun 2.si ile
C grubunun 2.si G grubunun 1.si ile
D grubunun 1si H grubunun 2.si ile
Dgrubunun 2.si H grubunun 1.si ile
Yanılmıyorsam eşleşmeler böyle..
Bize C grubundan bir takım gelecek, 2.lik için Lazio ve Olympiakos çekişiyor, inşallah ikisinden birisi gelir. 1. Real Madrid olması muhtemel, ama 2. olursakta Real Madrid gelecek.
CSKA maçını bi alalım konuşmaya başlarız 2. turda gelecek takım hakkında :) Şayet gruptan çıkarsak karşımıza Real Madrid'in geleceğini sanıyorum. C grubunun 1.si Real Madrid, bizde grubun 2.si olarak çıkarsak Real Madrid - Fenerbahçe eşleşmesi görebiliriz.
anilton
07.Kasım.2006, 23:47
F.Bahçe 2. olacak büyük ihtimalle ve R.Madrid ile karşılaşacak...
sonOsmanLI
08.Kasım.2006, 00:54
lider bile çıkabiliriz yeterki takım istesin. inter'i yenecek güçteyiz. zor ama fenere %40 intere
%60 şans veriyorum. yine iyi konsantre olur, ilk inter maçındaki gibi oynarsak alırız maçı die düşünüyorum.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 01:03
Lider Çıkarsak Lazio geLecek o zaman.İşte o zaman iyi oLur ReaL gelirse onlarLada her türLü kafa kafaya oynarız.
27 Kasım'daki Maçta yeniLmeyeceğimizi düşünüyorum herkesin aksine Puan alırız ordan 1.Çıkarız Gruptan İnş.
Fernando Gago
08.Kasım.2006, 01:05
Ya kura çekilecek eşleşmeler filan belli değil ki
Fıratcan Alçınkaya
08.Kasım.2006, 01:05
Matematiksel olarak elenme şansı var ama imkansız bence Fenerbahçe çıktı gruptan alnının akıyla Inter ile deplasmanda oynayacak büyük ihtimal 2. çıkar... Rakipte Real Madrid gelicek gibi görünüyor...
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 01:08
Bende Kura çekiLecek diye biLiyorum ama arkdaşLar yazınca da teretütte düştüm.1. iLe 2. eşLeşmesi oLacak o kesin ama 2.Tur için kura çekiliyor diye biLiyorum
goosfraba
08.Kasım.2006, 02:09
Grup maçları bittikten sonra kurra çekilmez, A-E , B-F, C-G, D-H 1. ve 2.leri eşleşirler, ondan sonra ki turlarda kurra çekilir.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 02:30
Grup maçları bittikten sonra kurra çekilmez, A-E , B-F, C-G, D-H 1. ve 2.leri eşleşirler, ondan sonra ki turlarda kurra çekilir.
Bu sene mi Çıktı O KuraL ? Geçen Sene öyLe oLmadı diye hatrLıyorum.2.Tur MaçLarından Sonra Kura ÇekiLmiyor diye biLiyorum.Geçen Senede öyLe oLmuştu yanLış hatrLamıyorsam..
El Comandante
08.Kasım.2006, 02:35
Kurayla cekiliyor diye biliyorum ben.
GebzeLi1907
08.Kasım.2006, 02:36
Zaten öyle bir eşleşme oLsa şimdiden rakipleri konuşuyor oLurduk Lazio mu oLur ReaL Madrid mi diye Çoktan Gündeme geLirdi.
goosfraba
08.Kasım.2006, 02:39
Zaten öyle bir eşleşme oLsa şimdiden rakipleri konuşuyor oLurduk Lazio mu oLur ReaL Madrid mi diye Çoktan Gündeme geLirdi.
Edit: Evet yanılmışım :) kura ile galiba.
Sekopej
08.Kasım.2006, 02:53
Maç konusu kapanmış buraya yazayım.:)
Gökhan, Alex. Aslında diyecek başka da birşey yok. PSV ilk pozisyonuna 83. dakikada giriyor...
Semih'i hep eleştirirdim ama bu şekilde oynayacaksa her maç forvet aramamıza gerek yok. Attığı gol ve çektiği şut çok güzeldi.
Volkan da artık kalede güven veriyor. Geçen seneki o kötü Volkan'da eser kalmamış.
Alex artık 90 dakikayı çıkaramıyor. Yıllardır sakattı ama bu sezonki kadar zorlanmamıştı ama sakatlanana kadar oynadığı süre bile yetiyor.:)
Ve Gökhan. Geçen sene boşuna yılın oyuncusu seçilmemiş 2. ligde bek oynarken. Mücadeleci bir oyuncu. Taraftarın gönlünü fethetti bile. Onu daha da iyi yerlerde görmek istiyoruz.
CSKA, PSV'den puan alırsa gruptan çıkıyoruz. Alamazsa da grubu sonuncu tamamlıyor ve ligleri de bittiği için Fenerbahçe maçını hiç önemsemzler. Oynayıp bitsin de tatile çıkalım düşüncesinde olurlar.
Yani gruptan çıkamamamız mucizelere bağlı. Teşekkürler Zico, demek ki bir bildiği varmış ki bu sistemi oturtana kadar ligde puan kaybetmeyi göze almış ve sistemi değiştirmedi. Bu sistemi büyük maçlarda çok iyi uyguluyoruz. Carlos'un da dediği gibi Kadıköy'den avrupa takımlarının galibiyetle ayrılması çok zor görünüyor. Ayrıca 9 maç oldu yeilmiyoruz, İnter deplasmanından alınacak 1 puan bu serinin devamını sağlayacak.
Zico, yeterli tecrübeye sahip, oyuncuların havalanmasına engel olacaktır. Carlos da diğer oyuncuların havalanmasını önleyecektir. Bu şekilde ayakları yere basarak devam etmeliyiz.
2. turda rakip kura ile belirleniyor. Onu zamanı geldiğinde konuşuruz. Daha erken.
Fıratcan Alçınkaya
09.Kasım.2006, 00:11
Materazzi Fenerbahçe'ye yetişiyor
Şampiyonlar Ligi G grubunda, Fenerbahçe ile liderlik mücadelesi yapan İnter'de Materazzi sevinci yaşanıyor. Ağustos ayının sonunda sakatlanan başarılı defans oyuncusu o tarihten bu yana sahalardan uzak kalmıştı. Dünyanın en eski futbol kulübü olan ve bu yıl 150. kuruluş yılını kutlayan İngiliz ekibi Sheffield Football Club ile bir maç yapan Inter'de sakatlığı tam olarak atlatan Marco Materazzi de ilk kez forma giydi.
Mücadelede 70 dakika forma giyen Materazzi'nin, 27 Kasım'da oynanacak Fenerbahçe maçına kadar eski formuna kavuşması bekleniyor. Bu arada Inter'in genç oyuncularının yer aldığı mücadeleyi ise İtalyan ekibi 5-2 kazandı. Sezon başından bu yana sakatlıklardan dolayı büyük sıkıntı yaşayan Inter'de, sakatlıkları nedeniyle Viera ilk yarıyı kapatmış, Dejan Stankoviç'in ise sahalardan 1 ay uzak kalacağı ifade edilmişti. İtalyan ekibinin Portekizli yıldızı Luis Figo'nun ise geçen hafta oynanan Juventus maçında sağ ayak fibula kemiği kırılmıştı.
ogcj_me
09.Kasım.2006, 04:19
İnteride CSKAyıda yeneriz
Cyzio
09.Kasım.2006, 04:24
Gruptan çıkmak için 1 puan yeterli zaten.Inter'i yenmesende olur..
canavar20
09.Kasım.2006, 04:38
Yahu PSV ne yav hiç bişey hakkatten ben onlarda ki gücü anlamıyom yaa Alex leride gitti ben Fb ye güveniyom.:)
Dedik çıktı.
Ya hepiniz demişiniz Jo Love o kadar abartmayın bizdede Alex Appiah var hatta şunlara Devidi ekleyebiliriz hırs herşeyden önemlidir bizzat ben kendimde görmüşümdür.:)
Alex'i küçümnseyenlere bunlar , Jo falan iyi oynuyor ama bizim defansa göre yorum yaptım ve gördük Jo'yu
Ya bence siz CSK adındaki takımı büyütüyorsunuz.:) Göreceksiniz hiçbişey değil bu takım.:)
Bak buraya dikkat !
Bilmiyorum ama benimde içime doğdu Edu ve Lugano bizi batıracak.:D
En azından Edu batırdı.:D
Jo Hikaye. (::)
Alex O dediğin adamı 3'e katlar.:) Love sorun işe Kezman zaten söylemeye gerek yok.:mad: Ama Lugano ve Edu ortada süper oynuyorlar. Carlos'u saymıyorum bile. Önder'de idare eder toparlar. O yani sorun yok. Dudu diyonuz Appiah diyoruz daha ne olsun.:) Defansları hiöç bişey rahat rahat atar İnter'den kat kat güçsüz.
Daha ne olsun isteyene güzellikle saygıyla cevap veririm.:)
Ya Gördünüz mü Alex'i bazı arkadaşlar kaç zamandır milli takım forması giymeyen Alex Daniel C. ile karşlaştırılamaz bile demişti.
Kone gitti PSV bitti. Farfan ne ki ? Perez var onlarda o biraz iyi. Alex'te yok.
Farfa ne ki demişim acaba yanlışmı dedik ne. Dikkat !
Yine başladık.:D
Bak kardeşim ben boşuna konuşmam CSKA'da bağırdık tartıştık ben haklı çıktım bu maçın sonunda yine ben çıkacam.
Dedim çıktım.
Zaten PSV hicbirsey,Fenerbahce dagitir onu.Birak Fenerbahce`yi,bizim Anadolu kulüpleri bile yener bu takimi.Farfan kim ki gercekten de ?Psv senin dedigin gibi tek kisiye endexli bir takim zaten,Koeavermans gelmis fln hic önemli degil.Kone gitti ya bir daha toparlanamazlar.
Senin futbol bilgine hayranim gercekten ;)
Buraya dikkat işte benimle alay eden abinin sonu. Futbol bilgim için üst tarafları okuyabilirsiniz. ( Dahada saygım var abiye. :) )
Fener PSV'yi yenerse çıkarız gruptan. Matematiksel olarakta ama derinlere giremem. :D ( Tabi bazı hesaplarda var yokta değil )
Berabere bitse karışık yani artık ALLAH'a kalmış ama avantajlıyız.
Yenilirsek Uefa'ya gideriz.
Yendik inşallah çıkacağız artık.
Arkadaşlar bu kadar alıntı yapmamın sebebi alay edenlere cevap artık ben susuyorum mesajlar konuşsun , bidahada kimseyi küçümsemeyin. (::)
NOT: Maksat tartışma değildir kesinlikle , zaten bunun üstünde ne tartışılabilir ki. :)
Saygılarımla...
Fernando Gago
09.Kasım.2006, 04:42
Sözün Bittiği Nokta ...
El Comandante
09.Kasım.2006, 04:43
Cok güzel tartisilir iste,hem de öyle güzel tartisilir ki ...
Hakli ciktin,tebrik ederim de.
Su cümle dikkatimi cekti :
Buraya dikkat işte benimle alay eden abinin sonu.
Ne olmus bana ? Psvyi Hollanda liginde izledik,Cska macinda izledik iyi gördük.Fenerbahce`nin bu kadar iyi oynayacagini düsünmüyordum.Ama yanilmama gercekten sevindim,sonucta Fenerbahce gecti onlari.
Ha futbolcular hakkinda tartismaya girmeyelim,ben tek macta futbolcu ölcmem....
canavar20
09.Kasım.2006, 04:54
Cok güzel tartisilir iste,hem de öyle güzel tartisilir ki ...
Hakli ciktin,tebrik ederim de.
Su cümle dikkatimi cekti :
Ne olmus bana ? Psvyi Hollanda liginde izledik,Cska macinda izledik iyi gördük.Fenerbahce`nin bu kadar iyi oynayacagini düsünmüyordum.Ama yanilmama gercekten sevindim,sonucta Fenerbahce gecti onlari.
Ha futbolcular hakkinda tartismaya girmeyelim,ben tek macta futbolcu ölcmem....
Abi burda sen haklı çıkmışsın ben çıkmışım önemi yok ancak futboldan anlamıyorsun falan demen çok kötü bişey , bari gruplar bitseydi söylerdin o zaman.
Bu arada bende tek maçla oyuncu ölçmem. ;) ( Sadece bize karşı oynadıkları veya oynayacakları maçlar hakkında konuştum ben , Farfan gibi bir futbolcu'ya kötü demek yanlış olur. Sadece Fener'e karşı olan maçları yorumladım ben. )
El Comandante
09.Kasım.2006, 05:01
Farfan hakkindaki yorumun öyle gelmedi bana ondan dolayi öyle bir yorum yaptim,Farfan ne ki ? dedin ben de cevabini verdim.Halen tekrarliyorum Farfan cok etkili bir futbolcudur,ama Fenerbahce maclarinda kötü oynadi ...
canavar20
09.Kasım.2006, 05:15
Farfan hakkindaki yorumun öyle gelmedi bana ondan dolayi öyle bir yorum yaptim,Farfan ne ki ? dedin ben de cevabini verdim.Halen tekrarliyorum Farfan cok etkili bir futbolcudur,ama Fenerbahce maclarinda kötü oynadi ...
Demekki yanlış anlatmışım ama ben Fener maçlarında kötü oynayacak dedim ya da şöyle bizim takım oynatmayacak.:)
Zaten bitti bu tartışma teşekkürler.
Varonil
10.Kasım.2006, 06:09
http://www.resim-yukle.com/img01/14/272022adsiz2.JPG (http://www.resim-yukle.com)
F.Bahçe'ye 7.2 milyon Avro
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde (G) Grubu'ndaki maçlarda başarılı bir grafik çizen Fenerbahçe, maddi olarak da önemli bir kazanç sağlıyor.
"Devler Ligi"nde grup maçlarını oynamaya hak kazandığı için 5.4 milyon Avro alan sarı-lacivertli ekip, grup maçlarında aldığı 2'şer galibiyet ve beraberlikle de 1.8 milyon Avro daha elde etti.
Grupta kalan son 2 maçında elde edeceği sonuçlara göre kazancını arttırabilecek sarı-lacivertliler, gruptan çıkma başarısını gösterdiği taktirde 5. kez yer aldığı "Devler Ligi"nde bugüne kadarki en yüksek kazancına ulaşacak. Gruptan çıkan takımlar 2.2 milyon Avro ekstra para ödülü kazanıyor.
Sarı-lacivertlilerin, ligde devam edebildiği yere kadar elde edeceği rakamların yanı sıra kazancına bir de pazar payı eklenecek.
Fernando Gago
10.Kasım.2006, 06:15
Gruptan çıkma bonusu var daha :D
Fıratcan Alçınkaya
15.Kasım.2006, 07:37
Carlos Fener'e şans tanımadı
Roberto Carlos taktik icabı mı konuştu yoksa gerçekleri mi söyledi?
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe Kulübü'nden aldığı izinle Madrid'de bulunan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, AS gazetesinde yer alan demecinde, Fenerbahçe'nin Real Madrid'i yenme olasılığını yüzde 10 olarak gösterdi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde üst tura kalmaları halinde olası bir Fenerbahçe-Real Madrid maçı ile ilgili yorumu sorulan Roberto Carlos, ''Bizim
için çok zor. Olasıklara göre yüzde 80 kaybederiz, yüzde 10 berabere kalırız, yüzde 10 kazanırız'' değerlendirmesinde bulundu.
Roberto Carlos ile birlikte röportaj veren Real Madrid'in genç sol kanat oyuncusu Marcelo ise Carlos'a karşı oynamak istemediğinden Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile karşılaşmak istemediğini belirtti.
Real Madrid'de kendisinden sonra sol kanadı devralan ve ''varisim'' dediği Marcelo Vieria ile restoranda buluşan Roberto Carlos, yerini yine bir Brezilyalı olan Marcelo'nun almasından dolayı memnun olduğunu ifade etti.
AS gazetesinin gerçekleştirdiği buluşmada 19 yaşındaki Marcelo ise ''Eğer Roberto Madrid'den gitmeseydi asla burada oynayamazdım. O denim idolüm'' dedi.
DisCo
15.Kasım.2006, 09:46
Olayı şu takım gelse şu olur bu gelirse böyle olur bunda da belki olur durumlarına getirmeye gerek yok. Fenerbahçe'nin kalan maçlarında ki rakiplerinin öyle ahım şahım saldırmalarına gerek yoktur. Orta seviyede hücum yaparlarsa Fenerbahçe'nin bu maçları alma şansı %10'dur. Gruptan çıkarsa çekilişte gelecek rakibi düzgün hücum yapan bir takım olursa Fenerbahçe'nin kazanma şansı % 10 'dur. İnanmak başarmanın yarısıdır-olmayacak duaya amin denmez ikilemi arasında biraz gerçekçi olmakta fayda var.
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2006, 20:06
CSKA PSV'yi yendiği takdirde garantiliyoruz. Grubu 2. bitirdiğimizde karşımıza Real Madrid'in çıkacak olması yolun kısalması anlamına gelir, lider bitirmek ilerisi için çok daha iyi olur.
CeNTeR_TR
23.Kasım.2006, 22:16
Gruptan 1. çıkmak için bu hafta İnteri yenmemiz lazım..! Tamam rakibimiz ilk maçta ezdik ama 2.maç İtalyada işimizde çok zor..! Real Madrid diyerekde kendimizi korkutmamıza gerek yok aslında..Sonuçta Galatasarayda Avrupada başarı yakaladığı zaman bu takımları yenerek Şampiyon oldu..! Bizde bu takımları yenerek ilerleyebiliriz..!
GeNç KaRTaL
24.Kasım.2006, 15:45
Fenerbahçe İnter maçından en az 1 puan almalı.Son maçta sinir strese gerek kalmasın.Hem Cska'da kek bir takım değil.Son maç onlarla.Bakalım ne olacak.Dualarımız Fenerbahçe'den yana.
Fernando Gago
24.Kasım.2006, 20:06
CSKA kendi evinde PSV'yi yenecek bence Maça rahat çıkarız o yüzden
IcedEarth
27.Kasım.2006, 03:28
PSV 1-0 önde. Eğer maç böyle biterse, Fenerbahçe'nin dikkatli olması lazım. Bugünkü maçta yenilse bile, CSKA'yı yenmeli ki Inter'in maçı PSV'ye satması gibi bir durumun önemi kalmasın.
Fernando Gago
27.Kasım.2006, 03:32
Gazeev nasıl kadro çıkarıyor öle .. sakatlık ceza var mı bilmiyorum ama Love Jo Krasic gibi çok önemli isimler yok
El Comandante
27.Kasım.2006, 03:34
Psv bu maci alir ;)
GodfatheR
27.Kasım.2006, 03:42
Ah CSKA ah nasıl gol yiyorsun inşallah en az berabere biter.
Emurafu
27.Kasım.2006, 03:45
Cska Tam deplasman takımı dikkatli olalım..Maç 2-1 biter cska alır:)
TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 03:46
PSV üst üste 3 pas yapamadığı maçta 1-0 önde.
RoNNiE91
27.Kasım.2006, 03:49
Ne yazık ki futbolda iyi oynayana değil daha fazla gol atana puan veriliyor :(
GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 04:12
Cska neden yıldız oyuncularını oynatmıyor anlamadım.Sakatlar mı acaba.:confused:
Aykan19o3
27.Kasım.2006, 04:35
Futbolun adaleti yok.
Psv top oynamadı..
IcedEarth
27.Kasım.2006, 04:36
PSV kazandı maçı, Love ve Jo'nun olmadığı maçta kazanması zordu zaten CSKA'nın.
Varonil
27.Kasım.2006, 04:42
PSV kazandı malesef,bizim işi son maça bırakmadan bu akşam durumumuzu netleştirmemiz lazım..
Caner 61. dk da oyuna girdi. CSKA icin cok faydali bir degisiklik oldu. Takiminin oyununa tempo ve yaraticilik katti Caner. Bu dakkiaya kadar posisyon üretmekte cok zorluk ceken CSKA, Caner´in paslariyla 1-2 tane yarim posisyon bulabildi. 91. dakkikada Caner´in kullandigi frikik den kafaya cikan CSKA´li oyuncu az kalsin esitligi sagliyordu. PSV kalecisi iyi bir kurtarisla topun aglara gitmesini önledi.
Caner potansiyeli olan bir futbolcu. Az zaman buluyor takimda ama yine de iyi performans gösteriyor. CSKA´nin Rusya ligini ancak 3. bitirmesiyle ve gelecek sezon SL katilmayacak olmasi Caner´e yarayabilir. Takimin yeniden yapilanma ve genclestirmeye gitmesi bir olasilik. Böylece Caner daha fazla oynama sansi bulabilir
TR.CaPTaiN
27.Kasım.2006, 04:52
Rahimic o kafayı kaleye sokmamayı nasıl başardı merak konusu.
Memedov
27.Kasım.2006, 04:53
3 pas yamadan 3 puan aldı psv daha ne demeli. İnter´i yenmek gerek bu akşam.
RaSenGan
27.Kasım.2006, 06:19
Cska neden yıldız oyuncularını oynatmıyor anlamadım.Sakatlar mı acaba.:confused:
Vagner Love'ın aile sorunları varmış.Jo'da sakatmış.
GeNç KaRTaL
27.Kasım.2006, 07:40
Fenerbahçe bi aksilik olmazsa gruptan 2.çıkacaktır,çıkmalıdır..
Emurafu
27.Kasım.2006, 16:14
Dün gece Ben caneri Çok begendim:)
Cskalılar baya beceriksizdi.Caner Polonyalı forvete Çok güzel topuk pasları verdi o hepsini harcadı...