PDA

View Full Version : A Milli Takım kadrosu açıklandı

fm_monster
31.Ağustos.2006, 03:04
A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda, 8 Eylül 2007 Cumartesi günü Malta A Milli Takımı ile Malta -Ta'Qali National Stadı'nda saat 19:30'da ve 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan A Milli Takımı ile İstanbul - İnönü Stadı'nda saat 20:30'da oynayacağı maçların aday kadrosu belirlendi. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.), Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.), Deniz Barış, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal), Nuri Şahin (Feyenoord).

Sekopej
31.Ağustos.2006, 03:12
Deniz başarılı oyunun ödülünü almış. Tümer'i de formsuz diye almamış sanırım. Serdar Özkan ile birlikte Serdar Kurtuluş da alınabilirdi. Sanırım Serdar Özkan daha önce milli olmadı. Ayhan da iyi oyunun ödülünü almış.

Bakalım bunlar arasından 11'i nasıl çıkaracak? Ne olursa olsun bir Tümer'in de kadroda olması gerekirdi bence. Ama genel olarak çağrılan kadro güzel.

anilton
31.Ağustos.2006, 03:21
Serdar Özkan,Ayhan Akman,Deniz Barış,Hakan Balta çok iyi tercihler.Sinan Kaloğlu,Serdar Kurtuluş,Volkan Yaman,Orkun Uşak;Volkan Demirel,Hayrettin Yerlikaya,Sabri Sarıoğlu ve Hüseyin Çimşir'in yerine kadroya alınabilecek isimlerdi...

ChAoS
31.Ağustos.2006, 03:33
6 tane beşiktaşlı var kadroda

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 03:48
Deniz-Volkan ikilisi moral depolarlar güzel bir kadro çıkarmış f.terim

MeMo
31.Ağustos.2006, 03:51
Benim anlamadığım Fenerbahçe'ye gelmeden alınan oyuncular neden Fenerbahçe'ye gelicne alınmıyor?

Emurafu
31.Ağustos.2006, 03:53
Terim cok güzel bir aday kadrosu yapmıs bence hak eden herkezi cagırmıs denizbarıs,Ayhan,Serdar bunlar formda idi bu arada Rüstünün cagrılması yanlıs...Ama galibaterim tecrübe acısından cagırıyor..

Volkan demireli neye göre cagırdı anlamıyorum hadi rüstüyü anlıyorum...Bari orkunu cagır:(

Benim anlamadığım Fenerbahçe'ye gelmeden alınan oyuncular neden Fenerbahçe'ye gelicne alınmıyor?Sundan olabilir gelenlerin cogu oynamıyor ayrıca formda tutmadılar...büyük ihitmal bundan eger zico dahafazla sans verirse kesin cagırırlar...

TürkuAz
31.Ağustos.2006, 04:07
Ayhan ve Serdar hakettiklerini almışlar.Terim iyi seçimler yapmış..

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 04:30
Benim anlamadığım Fenerbahçe'ye gelmeden alınan oyuncular neden Fenerbahçe'ye gelicne alınmıyor?

Bu fenerbahçenin suçu başkasının değil ...

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 04:34
Serdar Özkan'ın Milli takıma seçilmesi güzel bir olay.İnşallah Sayın Terim formsuz olan Sabri'den vazgeçerde Serdar'ı kullanır.Sağ kanatta Serdar sol kanatta Arda çok tehlikeli oluruz.Serdar defansada yardım eden bir isim.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 05:17
Semsi dediklerin dogru ama hamit ve sabri uyumu bozmak istemez kimse sag kanattan gelemiyor:)

Uyum için bozmaz ama bellide olmaz terim bu:)

uAsamet91
31.Ağustos.2006, 06:00
Volkan niye alınmamış ya

eGowiCh
31.Ağustos.2006, 06:20
Ayhan Akman ve Hayrettin Yerlikaya'nın kadroya alınmasına anlam veremedim.

Serdar Kurtuluş ve Mehmet Yıldız'ın da alınması lazımdı diye düşünüyorum.

Volkan Demirel ve Deniz Barış'ın yeniden çağrılmasına sevindim. Gösterdikleri performansın karşılığını aldılar. Yine Serdar Özkan da aynı şekilde...

Stoperlerden bir iki tanesini değiştirmeliydi diye düşünüyorum, Romanya maçından sonra, ama değiştirmemiş.

Tümer'in kadroya alınmaması da çok doğru bir karar.

fmsmyrna
31.Ağustos.2006, 06:44
Hayrettin Yerlikaya yerine Volkan Yaman çağrılmalıydı.Volkan Demirel doğru karar Orkun en az Volkan kadar riskli işler yapıyor penaltı,elinden top kaçırma vs.
Emre Belozoğlu'da daha bir maç oynamadı ama milli takımda ben alınmayan iyi oyuncular için oynamama bahanesini kabul etmiyorum.

uAburak89
31.Ağustos.2006, 07:08
Ayhan bugün açıklama yapıyor beni asla almazlar diye, akşamına kadroda.. :D

Formda olan oyuncuları milli takıma alarak doğru bir karar vermiş Fatih Terim..

sitte
31.Ağustos.2006, 07:13
Bırak ordaki adamları Volkan Yaman yok ya o kadroyu nabıyım ben şimdi:S:S

BlackEagle19o3
31.Ağustos.2006, 08:06
Rüştü Reçber,Hakan Şükür gibi isimlerin Milli Takıma alınmasına karşıyım.Galiba 3 tane sol bek alındı.Hayrettin gereksiz bir tercih olmuş.Serdar Kurtuluş kesinlikle A Milli olmayı hakediyor.Deniz Barış ve Ayhan Akman konusunda kuşkularım var.Şimdi Deniz formda diyecekler.Koray Avcı çok mu formsuz?Deniz'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 08:08
Evet bence Koray'da alınabilirdi.

TürkuAz
31.Ağustos.2006, 08:10

Volkan Demirel ve Deniz Barış'ın yeniden çağrılmasına sevindim. Gösterdikleri performansın karşılığını aldılar. Yine Serdar Özkan da aynı şekilde...

Stoperlerden bir iki tanesini değiştirmeliydi diye düşünüyorum, Romanya maçından sonra, ama değiştirmemiş.

Volkan, sadece tek maçta ortalama performans göstererek kadroya alındı.Ayhan 4 maçtır harika işler yapıyor.Kadroda olması neden bu kadar garip?

Roberto Baggio
31.Ağustos.2006, 08:11
volkan yaman nerede fatih hoca güzel kadro çıkarmış tek eksik volkan...

nart_susruko
31.Ağustos.2006, 08:31
git bi oynadığı futbolu izle anlamlandırırsın belki..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 08:34

Tümer'in kadroya alınmaması da çok doğru bir karar.Ayhanda gösterdigi performasın karsılıgını aldı...Belki o mevki kalabalık olabilir ama deniz barıs kadar ayhanda hakediyor:)

sen niye anlam veremedin anlamıyorum???

serdar,denizbarıs,ayhan bu 3 lü cok formda ve haklı olarak cagırıldılar....Terim son 3 macta ayhanı cıplak gözle izledi ayhan macta 90 dakika kosuyor..pres yapıp top kapıyor daha ne olsun..

Volkan yaman dün sakatlandı acaba terim onun içinmi cagırmadı yokda volkan gibi adamın yerine hayrettin cagırılırmı...

Oyüzden aday kadro cok yerinde olmus hakeden herkez cagrılmıs...

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 08:44
Evet Volkan sakat olduğu için çağrılmamıştır.Bu arada acaba formsuz Aurellio'yu keser mi Terim?

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 08:44
ayhan macta 90 dakika kosuyor..pres yapıp top kapıyor daha ne olsun..

+1 ve topuda iyi kullanıyor tekniğide var top kapmasının yanında

Emurafu
31.Ağustos.2006, 08:49
Görkem kardes kesin bu yazıyı yazarken egemenin kafası baska yerde idi...

Deniz barıs için haklı diyor ayhan için anlam veremiyor ayhan bir macta iyi oıynamadı 4 mactır sahanın yıldızları arasında...

Volkan yaman dün sakatlandı Mr ıım cekılcek dedi sanırım sakat oldu için cagrılmadı..Yoksa volkan varken hayrettini cagırmak...(Gerisi size kalmıs)

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 08:55
Ayhanın alınmasına şaşırmadımda bu Sabri ısrarı nedir onu anlamış değilim

Emurafu
31.Ağustos.2006, 08:58
Ayhanın alınmasına şaşırmadımda bu Sabri ısrarı nedir onu anlamış değilimHamit sabri uyumu milli takımın kozu ordan cok iyi ataklar yapıyoruz orayı bozmak istemiyor.....sanırım:)

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 09:03
Ya ne uyumu Emrah abi yaa.Bu Sabri Fatih Terim zamanında parladı.Resmen adamı kolluyor.Formsuz olsa bile forması garanti.Ne orta açıyor ne şut atıyor.Koy Serdar'ı oraya.Bak bakalım nasıl tehlikeli ataklar oluşturuyor.Soldada Arda iyi oldumu sağ sollu ataklar ile rakibi resmen çökertiriz.Hakan Şükür'de bu kadar orta ile bol gol pozisyonuna girer.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:06
Semsi dedigin dogru ama benim tahminim öyle:)
Mesela hemen serdarıda oynatmaz belki nedeni mehmet topuz bile hiç oynamıyor buda ilginç..

Rodrigo Tello
31.Ağustos.2006, 09:07

Kimi alcak Servet'imi ?

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:10
Sen sürekli servetı karıstırma zaten servet alındı haberin olsun....

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 09:17
Gökhan Zan-İbrahim Toraman Türkiye liginin en iyi 2 türk stoperi bu konuyu tartıştık gereği kadar bir daha açılmasına gerek yok bence

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 09:20
Gökhan Zan-İbrahim Toraman Türkiye liginin en iyi 2 türk stoperi

katılıyorum bu ikisinin oynaması lazım normaldede hem aynı takımda oynadıkları için birbirlerini iyi tanıyolar bide şöyle bi avantajları var gökhan hava toplarında iyi toraman hızlı bir defans oyuncusu bu yöndende tamamlıyolar birbirlerini...

Hugo
31.Ağustos.2006, 09:20
üzülmez - zan - toraman - ?
al sana Millî defans :)

Ayhan'ın da son performansı gayet iyi.. Bakalım oynama şansı bulacak mı?

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 09:22
üzülmez - zan - toraman - ?
al sana Millî defans :)

Bunun olması çok doğal fenerbahçe ve galatasaray defanlarını yabancılara emanet ettiler son zamanlarda

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 09:23
Bence formsuz Aurellio'nun yerinde Ayhan oynayabilir.

O soru işaretide Hamit.Adam Bayern'de çok iyi oynuyor.

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:24
Toraman ve zan en iyi defans suan da

Yanlız sunuda söylemem lazım gelecege yatırım yapmamız lazım suan defanlslarımız bana göre vasat seviyede
yasın cakmak igib adamı insallah zico oynatırda kazanırız...

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 09:24
Bence formsuz Aurellio'nun yerinde Ayhan oynayabilir.

Terimin Aurelioyu kesmesi halinde Deniz'i oynatması daha mantıklı

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:25
Bence formsuz Aurellio'nun yerinde Ayhan oynayabilir.Cok haklısın ama terim ideal kadroyu bozmaz bence..hele birde ayhan oynarsa millet der adam laf attı oynuyrder bana göre ayhan hakediyor amazor..

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 09:26
yasın cakmak igib adamı insallah zico oynatırda kazanırız...

sence bu mümkün mü?

bence değil...yasini bi daha fenerbahçe kupada ikinci lig takımıyla maç yaparsa seyrederiz bence..tabii sakatlık,kart cezası gibi bi durum olmazsa edu ve luganoda...

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:28
AYhanı izlemeyenlerden ricam manisa macını 90 dakika izlesin...
Adam gol atmaya bile cıkıyor ne arasan var adamda...

Suanda önliberolar arasında en formda ayhan 5 mactır sahanın gizli kahramanı o yüzde en mantıklısı ayhan...

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 09:28
sence bu mümkün mü?

bence değil...yasini bi daha fenerbahçe kupada ikinci lig takımıyla maç yaparsa seyrederiz bence..tabii sakatlık,kart cezası gibi bi durum olmazsa edu ve luganoda...

Doğru diyorsunda Edu-Lugano çok formda bunu son maçtada gördük Yasin daha yeni geldi bu ikili 1 yıldan beri beraber oynuyor zico şak diye ikisinden birini kesip yasine forma vermez vermemelide...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

AYhanı izlemeyenlerden ricam manisa macını 90 dakika izlesin...
Adam gol atmaya bile cıkıyor ne arasan var adamda...

Bu lafı üstüme aldım bilmem bana mı dedin:) 1 maçlık performanslar üzerinden gidersek denizin anderlecht bjk süper kupa maçındaki performanları sölerim size... deniz tam dm ayhan tam dm değil linderoth iyileştiği sürece zaten solda oynayacak deansif anlamda deniz daha iyi e o zaman denizin oynaması daha mantıklı değil mi ?

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 09:32
Doğru diyorsunda Edu-Lugano çok formda bunu son maçtada gördük Yasin daha yeni geldi bu ikili 1 yıldan beri beraber oynuyor zico şak diye ikisinden birini kesip yasine forma vermez vermemelide...

sende haklısın ama şöyle bi durumda var ligde kolay bir maçta edu oynamasında yasin oynasın yerine olamazmı? ne biliyim bi kasımpaşa maçı olabilir,oftaş maçı olabilir rize maçı olabilir..yapılmayacak bişey değil yani bir futbolcu şunu düşünmeli ben çok çalışırsam bu takımda banada sıra gelicek ama sen en basit maçta bile şans tanımazsan hem oyuncuyu kaybedersin hemde takımda rekabet ortamı yaratamazsın..(bu benim şahsi fikrimdir tabii)

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:33
Ayhan Bütün macın yıldızı nerdeyse neyse kişisel tartısmıya girmiyecem üyelerin taktiri emege yazık valla:)

Galatasarayın hiç macını izlemdiniz sanırım...

Cevap yazmıyacam...Çünkü biraz yorumlar renklere göre olmaya basladı herkez iyi geceler...

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 09:34
sende haklısın ama şöyle bi durumda var ligde kolay bir maçta edu oynamasında yasin oynasın yerine olamazmı? ne biliyim bi kasımpaşa maçı olabilir,oftaş maçı olabilir rize maçı olabilir..yapılmayacak bişey değil yani bir futbolcu şunu düşünmeli ben çok çalışırsam bu takımda banada sıra gelicek ama sen en basit maçta bile şans tanımazsan hem oyuncuyu kaybedersin hemde takımda rekabet ortamı yaratamazsın..(bu benim şahsi fikrimdir tabii)

Zaten zico bunları uyguluyor yarın büyük ihtimalle yasin oynayacak çünkü lugano kafileye dahil edilmedi avrupa maçlarından sonda FTK maçlarında cezalılarda sakatlarda milli takım izinlerinde bozulan o ikilinin ilk alternatifi Yasin o yüzden yeteri kadar forma giyer bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Ayhan 1 mactır mı iyi oynuyor.....Sadece gülüyorum:D:D

Ayhan Bütün macın yıldızı nerdeyse neyse kişisel tartısmıya girmiyecem üylerin taktiri emege yazık valla:)

Galatasarayın hiç macını izlemdiniz sanırım...

galatasarayın bütün maçlarını izledim(d-smart maçları haricinde)1 maç iyide demedim sen 1 maç örnek verince bende 1 maç örnek verdim sadece bu

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 09:36
tek dileğim inşallah fenerbahçedede beşiktaşta olduğu gibi gençler forma şansı bulur..

Emurafu
31.Ağustos.2006, 09:37
Neyse kardes ilkonbiri cıkaran fatih terim aurellio oynar yine biz bosuna birbirimizi kırmayalım:)

LaigLeNoiR
31.Ağustos.2006, 09:39
Serdar Kurtuluş'un kesinlikle olması gerekirdi.

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 09:41
tek dileğim inşallah fenerbahçedede beşiktaşta olduğu gibi gençler forma şansı bulur..

Keşke senin dediğin gibi olsa ama çok zor çünkü Fenerbahçe Yönetimi Camiasının gençlere güveni yok maalesef... eğer ümit milli kadrouna bakarsan fenerbahçeden ilhan ve kazımı görürsün bu ikiside fenerbahçeye bu sene gelmiş ve forma şansı bulamayan oyuncular... burası fb konusu olmadan kısa kesim :)

Atakan38
31.Ağustos.2006, 17:15
FormLarı İii Olan OyuncuLar CağrıLmış
Ayhan Her Zmn Oynayacak Bı Adamdı Ama Bı TurLu CagırmıoduLar(Gerci Yıne Olmicak Ilk 11'de Yada 18'de)
Deniz'in Alınmasıda İi Olmus Baya Formda

GuzeL Kadro Secmiş Fatıh Terım
Ama Ümit Karanında Olması Lazımdı Kadroda
SecıLenLer Umıt'ten Cok İii Yada Ümit'ten Cok Formda AdamLar DeiL

remake
31.Ağustos.2006, 18:00
Deniz'in ne isi var milli takimda? Bence cok dusuk kabiliyeti olan bir oyuncu. Eger her iyi niyetli oyuncu milli takima cagirilacaksa Baki Mercimek'i de cagirsin Fatih Terim.

Ayhan'in en sonunda cagirilmasi iyi olmus. Ama sanki sirf verdgi demecleri kendisine yedirmek icin cagirilmis gibime geliyor. Ayhan GS'de oynadigindan beri hep form grafigi yuksek olan bir oyuncu. Karakterini bilemiyecegim ama hic karsi takim oyuncusuna ucan tekme attigini gormedim. Su ana kadar cagirlmamasi ayiptir.

Hala ve hala Sabri...Uyumdan bahsetmis bazi arkadaslar ama ne uyumu? Adam ne calim atabiliyor, ne orta acabiliyor, ne adam gibi top surebiliyor yinede Fatih Hoca hep ilk 11'e ona yer veriyor. Sag kanatta Sabri'ye futbol dersi verebilecek yetenekte oyuncularimiz var. Onlara haksizlik ediliyor.

Ayni sey I.Uzulmez icinde gecerli. Zaten yasi itibariyle bizi kupadan once birakabilir. Genc oyunculara daha cok yer verilmeli. Volkan Yaman sakat ise sol tarafta oyniyacak baska bir oyuncu kesfedimeli.

Hugo
31.Ağustos.2006, 18:08
Deniz Anderlecht maçında en iyisiydi Fenerbahçe'nin..

Varonil
31.Ağustos.2006, 18:11
Deniz'in ne isi var milli takimda? Bence cok dusuk kabiliyeti olan bir oyuncu. Eger her iyi niyetli oyuncu milli takima cagirilacaksa Baki Mercimek'i de cagirsin Fatih Terim.

Fenerbahçe'nin bu sezonki maçlarını seyretmemişsin galiba:rolleyes:

uAburak89
31.Ağustos.2006, 18:48
Söylediklerim çarpıtıldı demiş, resmen çark etti..

Kralatti
31.Ağustos.2006, 18:57
Terimin Aurelioyu kesmesi halinde Deniz'i oynatması daha mantıklı

Deniz'in bence top toplaması daha mantıklı. Denizi i oynatacağıma Trabzonlu Hüseyin'i oynatırım. Onun daha üst versiyonu bir adam

Ama büyük ihtimal ayhan oynar orada hem basar hme pas yapar. Gökdeniz in oynaması şart. Ortoya belki bizim Serdarıda koyabilir. Sonuçta dam heryerde oynayabiliyor.Bir nevi Okan gibi . Ama onun daha tekniği

Bence eksik olan kısım.Serdar Kurtuluş ve Umut bulut. Kaleyide el bombası Volkan yerine,Hakan'ın geçmesi daha mantıklı. Ne Serdar ne de Volkan Hakan'dan iyi değiller

Bir de AYhan bombaladı aldı diyen arkadaşlar. Bahsettiğiniz kiş i Fatih Terim. Takıma faydası olur diye lalıyor yoksa cihan padişahı gelse Terime tehditle oyuncu aldıramaz. Bu arada Ayhan neden nefret edilecek bir oyuncu olduğunu tekrar kanıtlamış açıklamasıyla

Cyzio
31.Ağustos.2006, 19:04

Deniz bu sezonki performansıyla haketti Milli Takımı;;)

remake
31.Ağustos.2006, 19:11
Deniz bu sezonki performansıyla haketti Milli Takımı;;)

Deniz'e gelene kadar onun mevkinde oynayan 30 tane adam var milli takimda oynamayi hakkeden.

sitte
31.Ağustos.2006, 19:36
Görkem kardes kesin bu yazıyı yazarken egemenin kafası baska yerde idi...

Deniz barıs için haklı diyor ayhan için anlam veremiyor ayhan bir macta iyi oıynamadı 4 mactır sahanın yıldızları arasında...

Volkan yaman dün sakatlandı Mr ıım cekılcek dedi sanırım sakat oldu için cagrılmadı..Yoksa volkan varken hayrettini cagırmak...(Gerisi size kalmıs)

Volkan'a sakat deniliyor ama sanırım pazar günü ligde oynayacak nasıl oluyor bu?
Aslında almaması güzel olmuş riske atmasın:D

gorkemyilmazkarasu
31.Ağustos.2006, 19:40
. Ama sanki sirf verdgi demecleri kendisine yedirmek icin cagirilmis gibime geliyor.
.

iyide ikiside aynı anda açıklandı zaten hatta ayhanın açıklaması geldi sporda önce ekranlara hemen ardında milli takım kadrosu az önce açıklandı ayhanda alındı dedi artı bence fatih terim ayhanın bu dediğini duysaydı alıcağı varsa bile almazdı kadroya yıldıray gibi oyuncuyu milli takımdan kesen adam ayhanıda gözden çıkarabilir dimi :)

Sekopej
31.Ağustos.2006, 19:45
Deniz'e gelene kadar onun mevkinde oynayan 30 tane adam var milli takimda oynamayi hakkeden.

Bu sezonki ilk Beşiktaş kupa maçından beri Deniz'in Aurelio'dan daha iyi olduğunu söyledim ve maç yorumlarında yazdım. Deniz Anderlecht maçında formunun zirvesine çıktı ve Milli Takım'a seçilerek de ödüllendirildi.

Eğer Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı maçları 90 dakika izlediysen bunu demezdin. Çağrılması yerinde bir karar. Geçen seneye önceki seneye bakıp yorum yapmayalım, herşey ortada...

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2006, 20:43
Secimler guzelde, insallah taktik secimleri de guzel olur Fatih Terim'in

remake
31.Ağustos.2006, 21:04
Bu sezonki ilk Beşiktaş kupa maçından beri Deniz'in Aurelio'dan daha iyi olduğunu söyledim ve maç yorumlarında yazdım. Deniz Anderlecht maçında formunun zirvesine çıktı ve Milli Takım'a seçilerek de ödüllendirildi.

Eğer Fenerbahçe'nin sezon başından beri oynadığı maçları 90 dakika izlediysen bunu demezdin. Çağrılması yerinde bir karar. Geçen seneye önceki seneye bakıp yorum yapmayalım, herşey ortada...

Gecen seneye bakarak yaptigim bir yorum degil bu benim. Defansif ortasaha oyuncusu illa milli takima Fenerbahce'den secilecek diye birsey yok. Ayhan, Koray, Serdar Kurtulus, Mehmet Topuz, hatta Huseyin'in kumasi bile Deniz'den daha kaliteli ve saydigim butun bu adlar su anda formda. Ne kadar formda olursa olsun elimizde daha kaliteli oyuncular bulundugu muddetce Deniz'in milli takimda pek bir yeri yok benim gozumde.

Sekopej
31.Ağustos.2006, 21:15
Gecen seneye bakarak yaptigim bir yorum degil bu benim. Defansif ortasaha oyuncusu illa milli takima Fenerbahce'den secilecek diye birsey yok. Ayhan, Koray, Serdar Kurtulus, Mehmet Topuz, hatta Huseyin'in kumasi bile Deniz'den daha kaliteli ve saydigim butun bu adlar su anda formda. Ne kadar formda olursa olsun elimizde daha kaliteli oyuncular bulundugu muddetce Deniz'in milli takimda pek bir yeri yok benim gozumde.

Deniz 11'de kesin oynayacak demedim ki. Ayhan ve Mehmet Topuz zaten kadroda. İlk mesajıma bakarsan Serdar Kurtuluş da kadroda olmalı dedim. Topuz'un önlibero olarak oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer Aurelio seçiliyorsa, sezon başından beri ondan daha iyi oynayan Deniz'in de seçilmesi doğrudur.

Ben sezon başından beri maçları izliyorum ve gözlemlediğim bu. Sende Fenerbahçe maçlarınn tamamını izlediysen ve Deniz yetersiz diyorsan diyecek lafım yok. Senin görüşündür. Bence haketti, sence haketmemiştir ama Deniz seçildi. 11'de oynar mı derseniz sanmıyorum.

remake
31.Ağustos.2006, 21:24
Deniz 11'de kesin oynayacak demedim ki.

Aurelio'dan daha formda diyince ben direk o anlami cikarttim. Fenerbahce'nin cogu macini izledim bu sene evet, ama yinede Deniz'in futbolunu begenmiyorum. Son Anderlecht macinda yaptigi asist disinda insiyatif alan bir oyuncu degil. Neyse bakalim Fatih hoca nasil bir takim surucek sahaya.

El Comandante
31.Ağustos.2006, 21:26
Deniz`i sezon basindan beri cok begeniyorum,gercekten kendini cok gelistirmis,cok iyi oynuyor,sahada müthis savasiyor,bazen ataklari baslatan isim oluyor,sahanin her yerinden top aliyor.Gercekten Milli takima cagirilmasina sevindim.

Ayhan Akman icinde söylediklerim gecerli.Milli takima bu formuyla cagirilmaliydi,ama 1 gün önceden söyledikleriyle celismesi abes kacmis ;)

Serdar Kurtulus cagirilmali Milli takima.Cok formda,Fatih Terimin bunu görmesi gerekiyor !

Sabri cok formsuz ve Milli takima cagirilmamali bence,onun bölgesinde Mehmet Topuz veya Serdar Özkan gayet iyi oynuyorlar.

eGowiCh
31.Ağustos.2006, 21:35
Geçen seneyi boşverin. Bu seneye bakarsak Deniz Barış şu an Serdar Kurtuluş ile beraber Türkiye'nin en formda ön liberosudur.

Aurelio çok formsuz, Deniz ondan daha formda. Deniz defansta savaşıyor, yapmadığını bırakmıyor, ofansta da harikalar yaratıyor. Fizik gücü de üst düzey olduğu için kafa toplarına da hakim ve fiziğiyle çok rahat top kapabiliyor.

Ayhan Fatih Terim'i bombaladı, sonra çark etmiş demek. Merak ettiğim, Ayhan Milli Takım kampında Aurelio'nun yüzüne nasıl bakacak acaba? Bu tarz kötülemeler olmamalı. Sonuçta ikiniz de ay yıldızı forma için savaş veriyorsunuz. Kavganın ne gereği var?

eXcitinG
31.Ağustos.2006, 21:44
Kadro da hangi oyuncu oLursa oLsun takım taktiği ve sahaya diziLişi doğru aktarmadığımız ve Fatih hoca artık kendine geLmediği sürece işimiz zor.En kritik virajdayız.Burda yapıLacak hataLarın dönüşü ve teLafisi oLmayacak.

uAburak89
31.Ağustos.2006, 22:01
Zorunlu Açıklama: Ayhan Akman

Futbol Ekstra dergisinden Tahir Kum ile yaptığımız söyleşi, hem dergide yayınlanan röportajın başlığında, hem de içeriğinde ne yazık ki çarpıtılmış ve dolayısıyla söylediklerimden başka anlamlar çıkartılmasına neden olarak, bugün birçok yayın organında alıntılarla ya da tamamıyla yer bulmuştur.

“Ağzımla kuş tutsam…” ifadesinin bana ait olmadığını ve Marco Aurelio ile ilgili olarak söylediklerimin yanlış yorumlanacak şekilde çarpıtıldığını, söyleşide Marco’yu eleştirmediğimi, kendimizi eleştirmemiz gerektiğini söylediğimi özellikle belirtmek isterim.

Milli Takımımız için çok büyük önem taşıyan Malta ve Macaristan karşılaşmalarının aday kadrosuna beni de davet ederek bu büyük onuru yaşama fırsatını veren Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim’e teşekkür ederim.

Spor kamuoyuna saygılarımla,

Ayhan Akman
Galatasaray Futbol A.Ş.
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu

eGowiCh
31.Ağustos.2006, 22:23
Bu kadar da olmaz yahu, Aurelio'yu kötülemeler, o laflar, adam upuzun röportaj vermiş, hepsi de mi sallama? Çark etti resmen, söylediklerinin arkasında ol bari.

remake
31.Ağustos.2006, 22:40
Bu kadar da olmaz yahu, Aurelio'yu kötülemeler, o laflar, adam upuzun röportaj vermiş, hepsi de mi sallama? Çark etti resmen, söylediklerinin arkasında ol bari.

80 milyon Turk arasindan bir tane ortasaha oyuncusu cikaramiyorsak bizim ayibimizdir dedi. Aurelio'dan hoslanmadigi yazida belli oluyordu ama pek hakaret denebilecek birsey yoktu yazida aslinda.

Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 23:12
Ayhan Akman sözlerini inkar etti. Tam Saha dergisi kaseti ortaya koydu.
Ayhan Akman sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Galatasaraylı futbolcu kendisini Milli takıma alan Terim'e teşekkür etti.

Akman bunları söylüyor ama röportajı yayınlayan Tam Saha dergisi haberinin arkasında..

Sarı kırmızılı futbolcuya 'hodri meydan' diyen Futbol Ekstra Dergisi Genel Yayın Müdürü Tahir Kum, röportaj kaydını isteyen herkese verebileceğini duyurdu.

Kum, Akman'ın son açıklamalarına tepki göstererek, ''Ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. Sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani Ayhan'ın milli takım ve Fatih Terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır.

Toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir'' diye konuştu.

Ayhan ne demişti?

Ayhan, Tam Saha dergisine verdiği röportajda "Fatih Hoca ağzımla kuş tutsam beni milli takıma almaz. Bunun nedeninin şimde değil futbolu bırakınca açıklayacağım. Aurelio'nun milli takıma çağrılması utanç vericidir" demişti.

Ayhan Şimdi Ne Diyecek ?

Emurafu
31.Ağustos.2006, 23:21
Suan da Ayhan da en iyi önliberolar arasında hemde en cok formda olan oyuncu....birbirimiz kırmayalım Terim yine aurellio oynatır..

Ayhanın emeginin karıslıgıda verin....Hiç mac izlemeyen biri suraya baksa ayhan ck kötü sanar:)

Sekopej
31.Ağustos.2006, 23:30
Suan da Ayhan da en iyi önliberolar arasında hemde en cok formda olan oyuncu....birbirimiz kırmayalım Terim yine aurellio oynatır..

Ayhanın emeginin karıslıgıda verin....Hiç mac izlemeyen biri suraya baksa ayhan ck kötü sanar:)

Burda önemli olan performans değil, Ayhan'ın söyleyip, sonra çarpıtıldı dediklerinin gerçek çıkma ihtimali.

Bence açıklamasında çarpıtıldı değil de dediklerim için Fatih Hoca'dan özür dilerim, ben hatalıydım, çalışana formayı veriyormuş Fatih Hoca gibi açıklamalar yapsa daha iyi olurdu.

Mutlaka Fatih Terim'le konuşmuştur bu olayı, Terim basın toplantısında bunu da açıklayacaktır.

Rodrigo Tello
31.Ağustos.2006, 23:40
Serdar Kurtulus'un Milli takıma gitmesi için daha ne yapmalı ne bekliyor Fatih Terim ?Ronaldinho hareketlerimi yapsın...

fmsmyrna
01.Eylül.2006, 00:38
Ayhan klasik önliberoda oynamadı orta sahada 3 lü nün solunda çok başarılıydı.Yani Milan'da Seedorf'un yerinde bir tek son Ankaragücü maçında Linderoth'un yerinde oynadı.

eGowiCh
01.Eylül.2006, 00:40
Ayhan Akman sözlerini inkar etti. Tam Saha dergisi kaseti ortaya koydu.
Ayhan Akman sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Galatasaraylı futbolcu kendisini Milli takıma alan Terim'e teşekkür etti.

Akman bunları söylüyor ama röportajı yayınlayan Tam Saha dergisi haberinin arkasında..

Sarı kırmızılı futbolcuya 'hodri meydan' diyen Futbol Ekstra Dergisi Genel Yayın Müdürü Tahir Kum, röportaj kaydını isteyen herkese verebileceğini duyurdu.

Kum, Akman'ın son açıklamalarına tepki göstererek, ''Ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. Sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani Ayhan'ın milli takım ve Fatih Terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır.

Toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir'' diye konuştu.

Ayhan ne demişti?

Ayhan, Tam Saha dergisine verdiği röportajda "Fatih Hoca ağzımla kuş tutsam beni milli takıma almaz. Bunun nedeninin şimde değil futbolu bırakınca açıklayacağım. Aurelio'nun milli takıma çağrılması utanç vericidir" demişti.

Ayhan Şimdi Ne Diyecek ?

Tam Saha dergisi bildiğim kadarıyla TFF'nin çıkardığı bir dergi... Böyle bir derginin yalan haber yapacağını sanmıyorum.

8 sayfa röportaj, 53 dakika... Bu röportajı sallama yapmaz herhalde, az bir demeç olsa hadi neyse de...

Ayhan karaktersizin tekiydi, bir kez daha belli etmiş oldu.

Ayhan Galatasaray'da ön libero değil, orta sahanın sol içinde oynuyor.

Serdar Kurtulus'un Milli takıma gitmesi için daha ne yapmalı ne bekliyor Fatih Terim ?Ronaldinho hareketlerimi yapsın...

Ayhan yerine Serdar Kurtuluş alınmalıydı bence ön liberoya, çok daha faydalı bir iş yapılmış olurdu.

Rodrigo Tello
01.Eylül.2006, 02:26
Terim bu kafayla giderse.Hiçbişey yapamaz Milli takım gidip 35 yasındaki 32 oyuncuları oynatcagına gencleri alsa daha iyi olur.(Buna Üzülmez'de dahil)

gorkemyilmazkarasu
01.Eylül.2006, 05:06

serdar kurtuluşun a milli takıma seçilmesi için hamitten iyi oynaması gerekir :) bence şunu düşünmüştür a milli takımda hamit kesin sağ bek oynayacak dimi serdarı a milli takıma alsa oynatamayacak onun içinde serdarı ümit milli takıma alıp orda oynatıyorlar mantıklı değilmi bu? bi kaç arkadaşta serdar türkiyedeki en iyi önlibero demiş ama bu adamın asıl yeri sağ bek sezon başından beride burda iyi performans sergiliyor niye elimizde gerçekten önlibero oynayan formda futbolcular varken serdarı orda kullanalımki?

VahdeTrabzon
01.Eylül.2006, 06:59
bence iyi kadro çıkarmış

erdemzorer10
01.Eylül.2006, 07:38
gayet iyi bir kadro çıkarmış Fatih hoca ..Deniz Barış konusunda tereddütlerim var..anderletch maçının en iyisiydi ama orta sahada çok istikrarlı bir futbol oynamıyor genel anlamda..

Emurafu
01.Eylül.2006, 18:34
Ayhan sadecesol iç degil sahada heryerde yani mevkisi sabit degil sürekli kosan basan ataga cıkan biri:)

Ayhan ve deniz barıs içinde haklı hakeden herkez cagrıldı oyüzden ayhan niye cagrıldı laflarını bırakın bugünkü macı iyi izleyin ayhan yine cok güzel oynayacak:)

Serdar kurtulus sag bek için cagrılabilirdi çünkü önliberoda cok abisi var ona hemen sıra gelmez:)

Volkan yaman sakat degil bu aksamki macta oynayacak volkan yerine hayrettin cagrılması beni cok sasırttı volkan suan iyi sol beklerden biri kesin cagrılması lazımdı...

Hakan arıkan hariç iki kalecimiz formsuz kalede hakan oynar insallah:)

Hakan sükür-tuncay-hamit-arda-zan-toraman-ibrahim gibi oyuncular banko oynar hakanda formda:)

GeNç KaRTaL
01.Eylül.2006, 19:11
Kaleci Hakan kesinlikle hak ediyor bence.

anilton
01.Eylül.2006, 19:58
Koray Avcı Türkiye'de ki en iyi üstüne basa basa söylüyorum herşeyiyle en iyi(kesme,oyun kurma,hücuma katılma,kondisyon,savunma ile hücum arası köprü olma)önliberodur...

Oda Fatih Terime sallasın biraz alınır belki...

Emurafu
01.Eylül.2006, 20:30
Koray Avcı Türkiye'de ki en iyi üstüne basa basa söylüyorum herşeyiyle en iyi(kesme,oyun kurma,hücuma katılma,kondisyon,savunma ile hücum arası köprü olma)önliberodur...

Oda Fatih Terime sallasın biraz alınır belki...İşte aynı özellikler ayhanda var..Koray konusunda haklısın:)

Ayhan bence y,ne cagrılacaktı o sözleride edince aynı günede gelince celişkiler oldu:)

Semsinin de dedigi Gibi Kaleci Hakan olması lazım sakın volkanı falan oynatmasın en formda hakan:)

eGowiCh
01.Eylül.2006, 20:59
Serdar Kurtuluş'un sağ bekte forma giyme şansı %1.

Hamit Altıntop, Mehmet Topuz, Sabri Sarıoğlu gibi Fatih Terim'in sürekli kadroya çağırdığı adamlar arasından sıyrılıp da oynaması zor görünüyor.

Serdar Kurtuluş ön liberoda Ayhan'dan daha faydalı olur, çağrılması lazımdı.

Koray da yine aynı şekilde çok formda, o da alınabilirdi kadroya.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2006, 21:17
A Milli Takımımızın Euro 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubunda, 8 Eylül 2007 Cumartesi günü Malta A Milli Takımı ile Malta -Ta'Qali National Stadı'nda saat 19:30'da ve 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan A Milli Takımı ile İstanbul - İnönü Stadı'nda saat 20:30'da oynayacağı maçların aday kadrosu belirlendi. Aday kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.), Servet Çetin, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.), Deniz Barış, Mehmet Aurelio, Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal), Nuri Şahin (Feyenoord).

serdar ozkan ilk defa galiba milli olacak. deniz de kadroya girmeyi basarmis uzun bi aradan sonra fakat onceki defa kadroya cagrildiginda DC olarak oynatilmisti simdi marco nun mevkiinin yedegi olacak...

the_imam912
01.Eylül.2006, 21:30
Hey gidi gençlik hey!Deniz'e bak helal olsun :)

anilton
01.Eylül.2006, 22:04
İşte aynı özellikler ayhanda var..Koray konusunda haklısın:)

Ayhan bence y,ne cagrılacaktı o sözleride edince aynı günede gelince celişkiler oldu:)

Semsinin de dedigi Gibi Kaleci Hakan olması lazım sakın volkanı falan oynatmasın en formda hakan:)

Ama Ayhan Akman'ın mevkiisi önlibero değil.Mecburiyetten oynuyor,Linderoth gelince sola çekilir...

ThersoN
01.Eylül.2006, 22:23
Serdar Özkan,Ayhan Akman,Deniz Barış,Hakan Balta çok iyi tercihler.Sinan Kaloğlu,Serdar Kurtuluş,Volkan Yaman,Orkun Uşak;Volkan Demirel,Hayrettin Yerlikaya,Sabri Sarıoğlu ve Hüseyin Çimşir'in yerine kadroya alınabilecek isimlerdi...

%100 katılıyorum.

deniz.91
02.Eylül.2006, 19:33
Terim bu maçlarda kesinlikle genç oyuncuları sürmeli. gençleri oynatmaktan neden korkuyor anlamıyorum

Rodrigo Tello
03.Eylül.2006, 02:07
Terim bu maçlarda kesinlikle genç oyuncuları sürmeli. gençleri oynatmaktan neden korkuyor anlamıyorum

Bu zamana kadar oynatmadı dahada oynatmaz.Yazık cok yazıkk..

canavar20
03.Eylül.2006, 02:30
Artık bu maçı saymıoyrum. Ünümüzdeki maçlar..;;)

fm_monster
03.Eylül.2006, 22:01
Volkan kadrodan çıkartıldı

2008 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Malta ile 8 Eylül Cumartesi günü yapacağı maça hazırlanan (A) Milli Futbol Takımı'nda sakatlığı bulunan oyunculardan Volkan Demirel aday kadrodan çıkarıldı.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, milli takım teknik heyetinin Volkan'ın yerine aday kadroya Ankaragücü'nden Serkan Kırıntılı'yı çağırdığı bildirildi.

Sakatlığı bulunan futbolculardan Gökhan Zan'ın durumunun ise akşam yapılacak idmanda belli olacağı öğrenildi.
Bu arada, sabah antrenmanı Riva'daki aşırı yağış nedeniyle iptal edilen millilerin, yağışın durması üzerine öğle saatlerinde sahada 1 saat süren taktik bir çalışma yaptığı bildirildi.

-HAMİT DE SAKAT GELDİ-

Milli Takımlar Doktoru Cengiz Dinç'in dün basın toplantısında açıkladığı aday kadroda sakatlığı bulunan futbolculara Hamit Altıntop da eklendi.

Kampa dün katılan Hamit, sakatlığı nedeniyle dün akşamki idmanda yer almamıştı. Dr. Dinç, Hamit'in sol alt adalesinde ezik olduğunu ve sağ dizinde de zorlanma bulunduğunu belirterek, ''Hamit'in durumu çok ciddi görünmüyor. Birkaç güne kadar takımla idmanlara başlar'' dedi.

the_imam912
03.Eylül.2006, 22:08
http://www.sporx.com/images/1/119/5162_013.jpg
Volkan çıkarılmış arkadaşlar...

Melekovic
03.Eylül.2006, 22:28
Bizim erken öten horoz Ayhan kesin ilk 11'de oynar bir de bu gidişle:D

Şaka bir yana gerçekten o konuda garip bir durum var.Yakında çözülür.

Fernando Gago
03.Eylül.2006, 22:38
Volkan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış yerine Serkan Kırıntılı alınmış ....

fmsmyrna
04.Eylül.2006, 01:53
Yazık olmuş Volkan'a tam formu yükseliyordu

Cyzio
04.Eylül.2006, 01:57
Serkan Kırıntılı yetenekli bi kaleci olmasına rağmen yeteneklerinin farkında değil.Çoğu maçta saçmapan hareketlerle penaltıya sebebiyet veriyor.Bu huyundan vazgeçer umarım..

fm_monster
04.Eylül.2006, 04:06
Gökhan Zan kadrodan çıkarıldı!
FLAŞ! 2008 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Malta ile 8 Eylül Cumartesi günü yapacağı maça hazırlanan (A) Milli Futbol Takımı'nda Beşiktaşlı savunma oyuncusu Gökhan Zan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Öte yandan bugün kaleci Volkan da riske edilmemek üzere kadrodan çıkartılmıştı...

Emurafu
04.Eylül.2006, 05:08
Orkun cagrılsa daha iyi olurdu..Sonucta 3. kaleci olacaktı.

Savunma belli toraman-Servet

Savunmamız cok hata yapar iki oyuncuda tehlikeli ve uyumsuz...

Fernando Gago
04.Eylül.2006, 05:49
Keşke Yasin'i çağırsaydı F.Terim Servet yakıcak bizi

fmsmyrna
04.Eylül.2006, 05:50
Serkan Kırıntılı iyi bir kaleci ama çok fazla penaltı yapıyor.

uAsamet91
04.Eylül.2006, 06:35
Sakatlıklardan çok çekiyoruz ya...

comandante
05.Eylül.2006, 04:34
gökhan zan niye bu kadar sakatlanıyor gerçekten anlamıyorum...

deniz barış ve ayhan akmanı gerçekten takdir ettim...özellikle de denizi...az ıslıklanmadı az küfür yemedi...

son maçlardaki performansa bakarsak selçuk şahin de olabilirdi sanki...beşiktaştan serdar özellikle.niye alınmadı anlamadım..ve de sinan kaloğlu alınmalıydı bence.daha ne yapmalı bu adam alınmka için acaba?

Fıratcan Alçınkaya
05.Eylül.2006, 06:14
Hüseyin Çimşir in yerine Serdar Kurtuluş çok daha faydalı olurdu... Ama 6 Beşiktaş lı var...Kadro güzel seçimler gzl...

besiktas1903
05.Eylül.2006, 17:37
Terim'in 9 bankosu`

Fatih Terim, Malta deplasmanında sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde netleştirdi.
5.9.2007

Acil stoper aranıyor!
2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Malta ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da Fatih Terim, rakibi imha planını hazırladı. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda kadro kurmakta zorlanan tecrübeli çalıştırıcı, Malta deplasmanında sahaya çıkaracağı kadroyu kafasında büyük oranda şekillendirdi. Terim’in kalede en çok güvendiği isimlerin başında gelen Rüştü’ye şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Deneyimli çalıştırıcının sağ bekte Sabri’ye, stoperde Servet Çetin’e ve sol bekte ise İbrahim’e görev vermesi kesinleşirken, diğer stoperin kim olacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kanat ve duran toplar
Orta alanı kalabalık tutmayı planlayan Terim, bu görevi Mehmet Aurelio’ya verecek, yıldız oyuncuya ise Arda, Hamit ve Tuncay eşlik edecek. İleri uçta ise Kral Hakan Şükür tek forvet olarak Ay-Yıldızlı takımın gol yükünü çekecek. Tecrübeli çalıştırıcının da maçtan önce yapılacak olan son idmandan sonra diğer bölgelerdeki oyuncu tercihlerini de netleştirecek. Bu arada Terim’in, oyuncularından rakip ceza alanına bol bol orta yapmalarını istediği ifade edildi. A Milli Takım’ın duran top ve kanat organizasyonları üzerinde özellikle durduğu bildirildi.
Orhan YILDIRIM

Fanatik

eXcitinG
05.Eylül.2006, 17:51
Kadroya bak çay demLe..

Hugo
05.Eylül.2006, 17:55
Bence güzel.
Tuncay da Hakan'a yardım eder. Hamit zaten banko. Servet dışında iydir.

Fıratcan Alçınkaya
05.Eylül.2006, 18:10
Sabri sağ bek Servet stoper... :0:

besiktas1903
06.Eylül.2006, 01:21
servetin yanina toramani koyar bence

Rodrigo Tello
06.Eylül.2006, 01:39
Servet banko Toraman mechul olaya bak.. :)

uAburak89
09.Eylül.2006, 04:03
A Milli Takımımızın, 2008 Avrupa Şampiyonası C Grubu'nda 12 Eylül 2007 Çarşamba günü Macaristan ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosuna Emre Aşık davet edildi.

Tecrübeli defans Emre Aşık, G.Saray'dan Ankaraspor'a transfer olmuştu.

Milliler Takım'da, Malta maçı öncesi Gökhan Zan ve Volkan Demirel, Malta maçından sonra ise Sabri ve Arda sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılmıştı. Teknik Direktör Fatih Terim, kaleci Volkan'ın yerine Ankaragücü'nden Serkan'ı kadroya çağırırken, Gökhan Zan'ın yerine defans oyuncusu çağırmaya gerek duymamıştı.

Cyzio
09.Eylül.2006, 04:08
Son bomba Emre Aşık'ta geldi, tam oldu..

uAburak89
09.Eylül.2006, 04:11
Tolga Seyhan'ı mı almalıydı ? Zaten Emre oynamaz, her ihtimale karşı almıştır İmparator Fatih Terim..

TürkuAz
09.Eylül.2006, 04:27
Emre Aşık, şu anda Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri.Sadece dezavantajı formsuz olmasıdır.Kadroda olmasının bir sakıncası yok.

Son maçta görüldüğü gibi farklı isimlere ihtiyaç var.Toraman,Servet ikilisi uyuşamadılar.

eGowiCh
09.Eylül.2006, 05:16
Şaka gibi. Ediz Bahtiyaroğlu veya Yasin Çakmak'ı almalıydı.

besiktas1903
09.Eylül.2006, 05:30
bencede yasin cakmak alinmaliydi

Aykan19o3
09.Eylül.2006, 05:36
Bir Gökhan Zan'ın yokluğuda düştüğümüz durumlara bak..

Fernando Gago
09.Eylül.2006, 05:38
Emre mi haaa şu galatasaylı ok hak etmiş

physicist87
09.Eylül.2006, 08:39
Yerinde bir isim, inşallah savunmada Emre'ye şans verir Fatih hoca önümüzdeki maçta..

Emurafu
09.Eylül.2006, 08:41
Emre-Toraman ikilisi daha iyi olur...

Fernando Gago
11.Eylül.2006, 03:20
2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında yarın Macaristan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Deniz Barış sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

Millilerin dün akşam basına kapalı olarak yaptığı antrenmanda sakatlanan milli futbolcunun bugün yapılan kontrol sonrasında Macaristan maçında oynayamayacağı belirlenince, milli takım kadrosundan çıkarıldığı bildirildi

MeMo
11.Eylül.2006, 03:21
İnşallah önemli bir şeyi yoktur :(