View Full Version : [UEFA Kupasındaki Rakibimiz] Athletico Madrid
LaigLeNoiR
31.Ağustos.2006, 03:28
Kayseri Erciyessporumuzun rakibi İspanyol devi, Athletico Madrid.
Cyzio
31.Ağustos.2006, 03:30
Tanıtmaya gerek yok büyük bir kulüp olduğu herkesçe biliniyor.Alınacak bir beraberlik bile çok büyük bi iştir..
ChAoS
31.Ağustos.2006, 03:34
Çekebileceği en zor kuralardan birini çekti erciyes.
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 03:54
Athletico'yu bilmeyen yoktur.Çok güçlü bir kadro kurdular bu sezon.Riquelme,Reyes,Agüero ve daha niceleri...
TürkuAz
31.Ağustos.2006, 03:56
Erciyes gerçekten en zor kuralardan birini çekti.Umarız hayırlı olur..
ogcj_me
31.Ağustos.2006, 03:58
Erciyes bu takımıda elerse Süper olur
Fernando Gago
31.Ağustos.2006, 04:22
muhtemel rakipleri arasında en zor takımı çekti erciyes şansı yok denecek kadar az
douramss
31.Ağustos.2006, 04:26
Hayirli olsun demek istiyorum ama pek hayirli olacagini sanmiyorum...Cok buyuk bir mucize sans yaratabilir...Atletico Erciyesi kucumsemezse Erciyesin sansi yok olur....
uAburak89
31.Ağustos.2006, 04:32
Erciyes toplamda 6-7 gol yer diye düşünüyorum, buraya kadar herşey güzeldi ama her güzel şeyin bir sonu var.. Bu kurayı çekmek gerçekten büyük şanssızlık..
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 04:43
Umarım orada fark yemezlerde yıldızlarını Türkiye'ye getirirler.Bari Athletico ile eşleşmenin bir güzel yanı olsun futbol severler için.Böyle yıldızları canlı seyretmiş olurlar.
Gerçi şöyle bir şeyde var.İlk maçta rahat bir skor alıp 2. maça önem vermeyebilirler.O zaman Erciyes belki puan alır.O da ülke puanına katkı sağlar.
RaSenGan
31.Ağustos.2006, 04:49
Erciyes eler ;)
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 04:50
Çok çekişmeli olacak gibime geliyor o yüzden 2 takım da çıkabilir, içime doğdu.:D
uAburak89
31.Ağustos.2006, 04:50
Farklı olmak saçmalamak yada mantık dışı mesajlar yazmak değildir Aygün.. Riquelme (Transfer gerçekleşirse) tek başına dağıtır Erciyes'i..
Umut: %1
Mirza
31.Ağustos.2006, 04:52
Atl. Madrid her ne kadar da Erciyesten kat kat kademe yüksek olsa da ben Erciyes'e güveniyorum, en azından bir maçta beraberlik alacaktır.
omer-faruk-14
31.Ağustos.2006, 04:53
Farklı olmak saçmalamak yada mantık dışı mesajlar yazmak değildir Aygün.. Riquelme (Transfer gerçekleşirse) tek başına dağıtır Erciyes'i..
O %1'lik umudu %100 gibi kullanırsak, yani yüreğimizle oynarsak; tur bizimdir.
uAburak89
31.Ağustos.2006, 04:55
İnanmak, istemek gerçekten çok önemli ve etkili birşey ama bir yere kadar.. Arada çok anormal bir güç farkı var, bir önceki turda çok güveniyordum Erciyes'e ama burda tek dileğim fark yemesinler..
Eğer bizi yanıltıp, Aygün'ü haklı çıkartırlarsa harika bir iş başarmışlar olurlar..
RaSenGan
31.Ağustos.2006, 04:55
Abi niye hiç güvenmiyosunuz ki.Belki birşey olur Erciyes eler..Hem bu dünyada hangi takım hem ligden düşüp hemde UEFA'da oynamıştırki..Erciyes'ten korkulur.;)
TürkuAz
31.Ağustos.2006, 04:57
Atletico Madrid, mutlak favori ancak Erciyes'e güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum.Denizli ve Gençlerbirliği'ni unutmayalım.:)
Bkz.: (Olympiqiue Lyonnais, Valencia)
mustafa35
31.Ağustos.2006, 06:06
bence buraya gelmesi bile bizim için gurur verici.
2.lig takımının yani...
BlackEagle19o3
31.Ağustos.2006, 07:02
Allah Erciyesi'in yardımcısı olsun:)
Sirius Black
31.Ağustos.2006, 16:45
Bunu 2000 de 17 Mayis da gormustuk... 1 e 250 veriyodu kupayi almamiz...
canavar20
31.Ağustos.2006, 16:54
Abartmamak lazım abi ne oldu yani tek başına :icon_redface: :)
Noz
31.Ağustos.2006, 17:40
abi atleticonun kadrosu da cogu futbolseverin dunya karmasi yapabilecegi bi kadro... fark yemezlerse iyidir dicem ama atletico ciddi oynarsa fark kacinilmaz...
Hugo
31.Ağustos.2006, 17:43
inşallah erciyesi küçümser de dapdandik kadrolar çıkartırlar :D
absolut12
31.Ağustos.2006, 20:21
Favori Athletico Madrid ama (bu arada Atletico Madrid Athletico değil diye biliyorum) Kayseri inanıyorum adamlarla Riquelme var,Forlan var diye Tel-Aviv sadece inancıya eleyen bir takıma desteğimizi kesmeyelim
GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2006, 20:55
Destek kesmiyoruzda rakip bu sefer 4 en önemli oyuncunu ve teknik direktörünü kaybetmiş Maccabi değil.Anında skora gidebilecek bir takım.
Emurafu
31.Ağustos.2006, 21:07
Abi niye hiç güvenmiyosunuz ki.Belki birşey olur Erciyes eler..Hem bu dünyada hangi takım hem ligden düşüp hemde UEFA'da oynamıştırki..Erciyes'ten korkulur.;)
2.lige düsüp uefa da oynayan bir takım vardı adı Lorient hatta denizlisporla karsılasmıstı..Ozamanlar elemeli gidiyordu...
Erciyese basarılar galibiyet mucize olur ama beraberlık bekliyorum kayseride...
ZeroG
31.Ağustos.2006, 21:16
Gerçekçi olmak gerekli.Erciyes'in bu turu geçmesi çooook zor.Tabi desteği hiçbir zaman kesmemek lazım.Bizim inancımız onların da bizi ciddiye almamasıyla evimizde beraberlik gelebilir diye düşünüyorum...
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 21:56
Atletico rakibi küçümseyip yedek kadro ile de çıkabilir. Gerçi yedek kadroları da Erciyesspor'a fark atar. Olsun, koskoca Atletico Madrid'i Kayseri'ye getirmek, İspanya'nın başkenti Madrid'de maç oynamak da başarıdır.
Emurafu
31.Ağustos.2006, 23:29
kayserili seyirciler yıldızları görürler...
Fernando Gago
01.Eylül.2006, 00:02
İlk maçtan Atletico turu bitirir buraya yedeklerler gelirler büyük ihtimalle
ForCimbom
01.Eylül.2006, 00:21
İmkansız, Atletico çok fena dağıtacak maalesef:(
enesao
01.Eylül.2006, 02:02
off yaa erciyes husrana ugricak.. bari kayseri ye asil takim gelsede onlari canli izleme firsati bulsak :D
dakara
02.Eylül.2006, 18:28
denizlinin lyona gençlerin valenciaya yaptığını erciyeste yapabilir önemli olan korkmamak ve kendine güvenmek
deniz.91
02.Eylül.2006, 19:25
Çok şanssız bir kura umarım atletico erciyesi küçümser tur atlamamız gerçekten çok zor ama unutmayalım sahada 11 genç türk evladı var turu geçemesek bile ezilmeden eleniriz.Ben erciyese güveniyorum sonuna kadar erciyesim turu geçemese bile elinden geleni yapacak
TürkuAz
02.Eylül.2006, 19:27
dnz009, dakara @
Çok haklısınız.Kesinlikle katılıyorum.
goosfraba
03.Eylül.2006, 03:28
Ne yazık ki bu rakip karşısında Erciyes'e ihtimal veremiyorum :(
Ama önümüzde iki 90 dakika var, topta yuvarlak :)
Aykan19o3
03.Eylül.2006, 03:30
Erciyes çok zor kura çekti ama genede bir umut var..
fm_monster
03.Eylül.2006, 03:33
ilk mac beraberlik 2.mac fark yeriz ama yinede guvenyorum erciyese
Fıratcan Alçınkaya
04.Eylül.2006, 22:55
Gönlümüz Erciyes ile birlikte ama A.Madrid çok büyük favori...
fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 21:02
Madrid'den Erciyes'e yakın takip
UEFA Kupası 1. turunda Kayseri Erciyesspor ile eşleşen İspanya'nın Atletico Madrid takımından teknik bir heyet, Kayseri Erciyesspor'u izlemek için bu hafta Türkiye'ye gelecek.
TFF Birinci Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor'un pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçı izlemek için Atletico Madrid'in antrenör yardımcısı Nacho Ambriz'in de yer aldığı bir heyetin Türkiye'ye gideceği öğrenildi.
Bu arada İspanyol basını, Atletico Madrid'in Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olmasını ''şanslı bir kura'' olarak değerlendirirken, Marca gazetesi, Erciyesspor'un en tehlikeli oyuncusunun kaptan İlhan Özbay olduğunu yazdı.
Fietra 10
07.Eylül.2006, 02:22
Bu Takımı Kayseri'ye getirmek..Asıl başarı budur..
uAburak89
07.Eylül.2006, 02:26
İsteyerek getirmediler ki, kura sonuçta..
Fietra 10
07.Eylül.2006, 02:34
İsteyerek getirmediler ki, kura sonuçta..
öyle demek istemedim..Kim garanti edebilirdi Kayseri UEFA'da bi tur geçecek ve avrupa'nın önde gelen bi liginin iyi bir takımıyla oynayacak..Sonuç ne olursa olsun Kayseri elinden geeni yapmıştır
uAburak89
07.Eylül.2006, 02:49
Orası öyle, turu geçmeleri bir başarı gönül ister gruplara kalsınlar ama bu çok zor.. Yine de ellerinden geleni yapıp, fark yemeyeceklerini umuyorum..
canavar20
07.Eylül.2006, 23:27
Madrid yedekleriyle gelmez. ;;)
King_91
07.Eylül.2006, 23:57
keske turu gecebilecekler diyebilseydim yani en azından gecen seneki kadro olsa dısarda gollu beraberlik icerde 0-0 falan olabilirdi.keske ben yanılsam ve komik duruma dussem ama imkansız gibi
Krusty
08.Eylül.2006, 00:25
Biz burdan ne kadar desteklesek bile bu da bir yere kadar. Karşında senden kat kat üstün bir ekip var. Erciyes maalesef elenir.
Roberto Baggio
08.Eylül.2006, 00:26
erciyes'e allah yardım etsin....
Biraz zor ama inşallah Erciyes gruplara kalır Tel-Aviv maçında da çoğu kişi Erciyes'in turu geçeceğine inanmıyordu ama Erciyes geçti tabii Madrid Tel-Aviv'e göre daha güçlü ama Erciyes'in şansı 0 değil.
Atletico Madrid rahat geçer.Vicente Calderon'da taraftarlar çok ateşli bunun için seyirci baskısı Erciyes'i çok etkiler.Calderon'daki maçta Atletico inşallah farka gitmez.
Aşk-ı Şehir
11.Eylül.2006, 01:13
Atl.Madrid başarıya aç bir takım ve işlerini şansa bırakacaklarını sanmıyorum gönül isterki Erciyes tur atlasın ama çok zayıf bir ihtimal...
fm_monster
11.Eylül.2006, 21:11
"A.Madrid bizi düşünsün"
Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, Antalyaspor maçına tüm Kayserilileri beklediklerini söyledi. Başkan Kemaloğlu, "Maç saatini 21.00'e aldırmaya çalışıyoruz. Ama olmazsa tüm Kayserililerin simitlerini alıp, iftarı stadta yapmasını istiyoruz" dedi. Mavi-siyahlılar, Antalyaspor'u yenerek, ligdeki çıkışlarının tesadüfi olmadığını göstermek istiyor. Antalya maçında kale arkası 2, açık tribün 3, kapalı tribün bilet fiyatı ise, 20 YTL olarak belirlendi.
Kayseri Erciyesspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri'nde sürdürüyor. Sakatlıkları bulunan Adem, İlker ve Aydın takımdan ayrı çalışırken, 3 futbolcunun Antalya maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. Erciyesspor Başkanı Enver Kemaloğlu, "Antalyaspor iyi bir takım. Bu maçta seyircinin sahayı tıklım tıklım doldurması için gereken herşeyi yapıyoruz. Bilet fiyatlarını düşük tuttuk. Kale arkası 2, Açık tribün 3, Kapalı tribün 20 YTL. Taraftarlarımızın hafta sonu takımımıza destek olmasını ve futbolcularımıza moral vermesini istiyoruz" diye konuştu.
OSB VE BOYDAK TOPLU BİLET ALACAK
Antalyaspor maçının Ramazanda iftardan hemen sonra oynanacak olması nedeniyle, taraftarı tribüne çekmekte zorlanan Kayseri Erciyespor yönetim kuruluna Organize Sanayi Bölgesi ve Boydak Holding'den destek geldi. Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu'nun isteği üzerine OSB ve Boydak Holding toplu bilet alarak işçilere dağıtma kararı aldı.
ERCİYESSPOR MAÇ SAATİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR
Kayseri Erciyesspor-Antalyaspor maçının D Smart'tan yayınlanacağını ve maçın 20.00'de oynanacağını hatırlatan Başkan Kemaloğlu, "Maç günü 19.00'da iftar açılacak, 20.00'de de maç var. Maç saatini 21.00'e aldırmaya çalışıyoruz. Ama olmazsa da taraftarımız o gün fedakarlık yapsın, simitini alıp, iftarını stadta açsı ve takıma destek olsun" değerlendirmesinde bulundu. Antalyaspor'un geçen sezonki kadrosunu koruduğunu ve tanınmış isimlerle yoluna devam ettiğini söyleyen Başkan Kemaloğlu, "Ancak futbolu isimler oynamıyor. İyi mücadele eden, daha çok isteyen kazanıyor. Biz hergeçen gün daha iyi olyoruz. 1-2 hafta sonra daha iyi olacağız. antalyaspor'u da puansız göndereceğiz" diye iddia etti.
ATLETİCO MADRİD PROGRAMI BELLİ OLDU
Kayseri Erciyesspor'un, UEFA 1'nci Tur Ön Eleme maçında karşılaşacağı Atletico Madrid maçıyla ilgili program da belli oldu. Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, 19.00 Eylül'de 06.00'da özel uçakla Madrid'e uçacaklarını, maçtan sonra 1.00'de de Türkiye'ye dönecek. Erciyesspor kafilesiyle maça gitmek isteyen işadamlarından Bin, medya mensuplarından ise 500 euro ücret alınacak.
Erciyesspor'un genç bir takım olmasına karşın, büyük maçlara daha iyi motive olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, " Atletico Madrid'de artık bizi ciddiye almaya başladı. Ciddi alması iyi mi kötü mü bilmiyorum ama, Samsun'da izlediler, 'Takımı çözemedik' diyorlar. Ramazan sonradan oyuna girdi 15 dakikada 2 gol attı, bu kadar iyiyse niye yedek, ya da sonradan giren Volkan neden yedek cidden çözememişler. Çünkü bziim takımda kim oynarsa oynasın başarılı oluyor. Onlar bizi çözememiş ama inşallah biz onları çözeceğiz"diye ifade etti.
BULUT, İNANÇLI
Kayseri Erciyesspor'u B Kategori'de şampiyon yaparak köşesine çekilen ve Kırşehirspor, PANSU Şekerspor hayal kırıklığının ardından takım çalıştırmayan Mehmet Bulut, Kayseri Erciyesspor'la birkez daha adını duyurdu. Erciyesspor'da birlikte çıkışa geçen Bulut, "Önce tarihinde ilk kez katıldığı UEFA'da Erciyesspor'la birlikte tarih yazdı. Ardından Birinci ligde 3 maçta topladığı 7 puanla kendisine şans tanımayanlara en güzel yanıtı verdi.
DHA'nın sorularını yanıtlayan Mehmet Bulut, "Her hafta işimiz daha da zorlaşıyor. Çünkü biz kazandıkça, hem kamuoyunun beklentisi artıyor, hem de rakipler bize karşı daha ciddi önlemler alıyor. İşimiz zor. Antalyaspor'da kaliteli bir ekip. Önemli olan bu zorlukların üstesinden gelebilmek. O güce sahibiz. Antalya önünde de o seriyi devam ettireceğiz. Hedefe ulaşmak istiyorsanız iç sahada puan kaybetmemeniz gerekir. Geçmiş maçlardaki performansımızı bu hafta sahaya yansıtırsak sıkıntı yaşamayız" diye konuştu.
Kayseri Erciyesspor'da futbolcuların 2 aydır birarada olduğunu, buna karşın uyum sürecini 15 gün gibi kısa sürede aşarak adından söz ettirdiğini belirten Bulut, "Takım böyle giderse Ocak ayında ara transfer de yapmayız. Alternatifi bol bir tamımız. 4 kaleci 25 kişilik kadromuz var ve hepsi oynayacak durumda" dedi.
ATLETİCO MADRİD BİZİ DÜŞÜNSÜN
Kayseri Erciyesspor'un Atletico Madrid'ten kesinlikle çekinmediğini iddia eden Bulut, şöyle devam etti: "Biz onları biliyoruz. Ama Erciyesspor, onlar için bilinmeyen bir takım. Atletico Madrid'i yakından tanıyoruz kasetlerini izliyoruz, onun için sıkıntımız yok. Bizim açımızdan Atletico ile oynamak avantaj. Tel Aviv maçındaki şansımız neyse, bu maçta da tur şansımız aynı. Tel Aviv maçı öncesi herkes elenir diye düşünüyordu şimdi de herkes aynı şeyi düşünüyor. Bu bizim için avantaj. Biz rahatız, kaybedecek birşeyimiz yok, ama kazandığımız zaman çok şey kazanacağız. Bunun bilincindeyiz"
uAsamet91
12.Eylül.2006, 21:55
İspanyollar şaşırdı!
İspanyol basını, UEFA Kupası 1. turunda Atletico Madrid'in rakibi olan Kayseri Erciyesspor'u incelerken, en çok futbolcuların sırt numaralarına şaşırdı.
Marca gazetesi, Kayseri Erciyessporlu futbolcuların büyük çoğunluğunun sırt numaralarının alışık olunmadık rakamlardan oluşmasına bir anlam verilemediğini belirterek, ''Atletico, Erciyesspor'un sırt numaralarına alışmak zorunda'' diye yazdı.
Gazete, Erciyesspor'da Burhan'ın 99, kaleci Yusuf'un 64, Alaattin'in 77, İlker'in 61, İlhan'ın 66, Aydın'ın 58, Kamil'in 55 sırt numaralarını taşımasıyla ilgili, ''Atletico Madrid Teknik Direktörü Aguirre, futbolcularına Erciyessporlu oyuncular hakkında taktik verirken soyadlarından daha çok sırt numaralarını kullanacak'' yorumunu yaptı.
İspanyol gazetesi ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un formasının İtalya'nın FC Inter kulübünü formasına benzer olduğunu belirtti.
13.09.2007
Kaynak : AA
LaigLeNoiR
15.Eylül.2006, 09:19
Erciyes bir sürprizde Atletico Madrid'e yapıyomu :D
BlackEagle19o3
15.Eylül.2006, 09:27
Erciyes bir sürprizde Atletico Madrid'e yapıyomu :D
Çok zor be abi:)
yunusgs
15.Eylül.2006, 18:36
Erciyes berabere kalır:D
omer-faruk-14
15.Eylül.2006, 18:43
Erciyes'in turu geçmesi imkansız diyenlere Galatasaray nasıl UEFA'yı aldı sorusunu hediye ediyorum. Biz Erciyes'e moral vereceğimize, azimli, inannçlı, hırslı olursak eleriz diyeceğimize; Erciyes, Atletico'yu mu eleyecek(hahaha), çıkma şansımız yok diyoruz. Böyle olursak tabi çıkamayız! Bir olumlu düşünün, çok karamsarsınız bence. Erciyes yürekten oynarsa turu geçer!
Cyzio
15.Eylül.2006, 18:47
Dünkü maçtan sonra Erciyes'ten hiç umudum kalmadı.İçerde-dışarda alır Atletico..
Mirza
16.Eylül.2006, 08:45
Yorumlarımıza maç konusunda devam edelim.