View Full Version : Ve yaprak dökümü başladı
eGowiCh
02.Eylül.2006, 22:50
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_w0_Sekerspor02.jpg
Ve yaprak dökümü başladı
Türk futbolunda yeni tehlike! İlk olarak Ligtv.com.tr'nin yazdığı olay gerçekleşti ve KC Grup, Etimesgut Şekerspor'dan desteğini çekti! Vestel'in Manisaspor'dan desteğini çekeceğini açıklamasının ardından benzer bir haber de Başkent'ten geldi!
Geçen sezon Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Evren Turan, Ahmet Yıldırım, Tamer Tuna gibi yıldızları büyük ücretlerle transfer ederek olay yaratan Etimesgut Şekerspor'un sponsoru KC Grup, desteğini geri çekti!
KC Grup'un ve Şekerspor'un Başkanı Hızır Demir, bugün saat 18.00'da düzenleyeceği basın toplantısıyla sponsorluklarını neden geri çektiklerini anlatacak. KC Grup'un İstanbul'daki merkezinde gerçekleşecek basın toplantısında konuşacak olan Hızır Demir, gerekçe olarak geçen sene olduğu gibi bu sene de hakem hataları yüzünden zarar gördüklerini söyleyecek.
Lig TV
Emurafu
02.Eylül.2006, 22:54
Edit : Coşkun ÖZdemiR
Manisanın artık işi cok zor........
ChAoS
02.Eylül.2006, 22:54
Yav bırakın bu işleri hakem hataları yüzünden kimse sponsorluktan çekilmez .
eGowiCh
02.Eylül.2006, 23:07
Hakem hatası yok ortada, federasyonun çifte standardı var.
uAburak89
02.Eylül.2006, 23:09
Bahane olmuş sponsorlara bu olanlar, çifte standart olduğu ortada ve yapılan çok büyük bir haksızlık ama sponsorların bu tavrı bırakıp kaçmak resmen..
ChAoS
02.Eylül.2006, 23:11
Hakem hatası yok ortada, federasyonun çifte standardı var.
gerekçe olarak geçen sene olduğu gibi bu sene de hakem hataları yüzünden zarar gördüklerini söyleyecek.
Bu ne peki? İstersen haberi okuyup yorum yaz. Adamlar çifte satandart olduğunu iddia etmemişki zaten.
eGowiCh
02.Eylül.2006, 23:16
Yahu ne hakem hatası? Haberi yapan yanlış yazmış olabilir!
Hakem hatasından kimse sponsorluğunu çekmez, onların çekilme sebepleri belli; çifte standart olan, pislik içinde olan bir ligde mücadele etmek istemiyoruz. Bu kadar basit.
Yahu ne hakem hatası? Haberi yapan yanlış yazmış olabilir!
Hakem hatasından kimse sponsorluğunu çekmez, onların çekilme sebepleri belli; çifte standart olan, pislik içinde olan bir ligde mücadele etmek istemiyoruz. Bu kadar basit.
Hakem bir oyuncuya kendisine küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart göstermiş.
Şekerspordan bir oyuncu.
KC Grup başkanı da bu ve bundan sonra gelişsen olaylar sonrasında Türk futbolunun çok kötü bir durum içine düştüğünü vs. düşünerek futboldan desteğini çektiğini söyledi. Futbolu yönetenlerin tutumları ve takımlara karşı uyguladığı çifte standartın hat safhada olduğunu düşünüyor adam.
ChAoS
02.Eylül.2006, 23:28
İyide Sivas'a yapılan çifte standart'tan Şekerspor'a ne? Aynı ligdemi oynuyorlar ? Hayır. Adamların çekilme sebebi ortada başarısızlık gelince o kadar transfere rağmen onlarda böyle hakem hatası gibi "bana göre" uyduruk bir sebepten sponsorluktan çekildiler.
Rodrigo Tello
02.Eylül.2006, 23:49
İyide Sivas'a yapılan çifte standart'tan Şekerspor'a ne? Aynı ligdemi oynuyorlar ? Hayır. Adamların çekilme sebebi ortada başarısızlık gelince o kadar transfere rağmen onlarda böyle hakem hatası gibi "bana göre" uyduruk bir sebepten sponsorluktan çekildiler.
Kesinlikle..;;)
Kendi takımlarına yapılan yanlışlar var dostum. .Sivas kelimesi geçmedi bile adamın konuşmasında.
Rodrigo Tello
02.Eylül.2006, 23:56
Kendi takımlarına yapılan yanlışlar var dostum. .Sivas kelimesi geçmedi bile adamın konuşmasında.
Peki neden Vestel'Den sonra yaptıki ? :icon_confused:
ChAoS
02.Eylül.2006, 23:57
Ama fenerbahçe'ye yapılan yanlışlık lafıda geçmedi. Bence arkadaş sivas-trabzon maçınıda kastetmiş olabilir.
RaSenGan
02.Eylül.2006, 23:57
Çeken çekene.
TürkuAz
03.Eylül.2006, 00:07
Futbolumuz düşüşe geçti.Bizde "gelişiyoruz" diye seviniyorduk.
enesao
03.Eylül.2006, 00:31
bu federasyon yuzunden futbolumuz inise gectii..
Rodrigo Tello
03.Eylül.2006, 00:41
Bence cıkısa gecti.Eskiden tüm anadolu takımları 3 büyüklere karsı eziliyodu ama artık ezilmiyolar.Yeniliyorlar ama ezilmiyorlar.2-3 sponsor cekildi sizde hemen Türk futbolu inişe gecti ne alaka..Sponsor kaynıyo ortalık.
sitte
03.Eylül.2006, 01:31
kötü olmuş.....
eXcitinG
03.Eylül.2006, 01:46
Bence sponsorLar bekLedikLeri geLiri eLde edemediLer.İstedikLerini aLamayınca da bırakıyorLar.Federasyon`dan feLan oLacağını sanmıyorum ben..
canavar20
03.Eylül.2006, 01:53
Bence cıkısa gecti.Eskiden tüm anadolu takımları 3 büyüklere karsı eziliyodu ama artık ezilmiyolar.Yeniliyorlar ama ezilmiyorlar.2-3 sponsor cekildi sizde hemen Türk futbolu inişe gecti ne alaka..Sponsor kaynıyo ortalık.
Hakılısın arık herşey farklı.
Universal
03.Eylül.2006, 03:10
Yetkililer=????