Log in

View Full Version : Kezman : Adriano gelse bile gol atamaz

RaSenGan
03.Eylül.2006, 10:02
"Zico'nun bu sisteminde kim gelirse gelsin gol atamaz. Adriano gelse, Fatih Tekke gelse veya dünyanın en iyi santrforu gelse benim yaşadığım sıkıntıyı yaşar ve gol atamaz. 4 kişilik defans karşısında tek başıma bir şey yapamam. Başkan ile konuşacağım. Fener'den ayrılmayı düşünüyorum"

Bütün sorun sistem

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü
Kezman, ülkesinde yayımlanan Now gazetesine adeta deprem yaratacak açıklamalarda bulundu. Hocası Zico'yu ağır bir dille eleştiren Kezman şunları söyledi: "Fenerbahçe'ye geldiğim günden beri hep söyledim ama kimse beni dinlemek istemedi. Zico'nun bu sistemiyle kim gelirse gelsin gol atamaz. Adriano gelse, Fatih Tekke gelse, hatta dünyanın en iyi golcüsü gelse bile bu oyun sistemiyle gol atamaz. Benim de elimde sihirli değnek yok. Top ayağıma geldiğinde karşımda 4 defans oyuncusu oluyor.

Zico, beni anlamıyor

Hocama sistemle ilgili ne zaman şikâyette bulunsam bana hep 'Diğerleri nasıl gol atıyor?' diyor. Böyle giderse sezon sonunu görmem mümkün olmaz. 'Şampiyonlar Ligi'nde zayıf bir gruba düştük. Bu gruptan çıkıp final bile oynarız' diyorlar. Bence işimiz çok zor. Başkanımız Aziz Yıldırım gerçekten mükemmel bir insan. Futbolcusuna destek çıkan, sorunları ile ilgilenen bir başkan. Bizlere bir baba gibi yaklaşıyor. Ama burada çok mutsuzum. Gitmeyi düşünüyorum. Başkan ile konuşup bu konuda fikrimi ona anlatacağım."

PasFotomaç

EreN
03.Eylül.2006, 10:34
Alakası yok arkadaşım.Top sana gelecek arkan dönükken topu ayağında tutabileceksin.YIKILMAYACAKSIN hemen.Yandan gelen bir kanat adamına vereceksin pası.Atak oluşacak gol olacak.Bu kadar basit.
Sen topu daha kontrol etmeden düşüyorsun olacak iş mi ? hayır..

nerazzuri
03.Eylül.2006, 15:28
Tek Forvetli sistemde Sheva gelse bi atamaz. Arkadaki 3 lünün bi yararı yokki takıma.

Fernando Gago
03.Eylül.2006, 19:26
Bu sistemle olmaz Kezman doğru söylüyor ama Kezmanında bazı pozsiyonlarda beceriksizliği güçsüzlüğü bariz ortaya çıkıyor sivas maçında kaçırdığı boş kale bunun göstergesi

fenerbahce_1907
03.Eylül.2006, 19:29
Kezman doğru söylemiş bu sistemde gol atmak imkansız gibi birsey.

byunuss1
03.Eylül.2006, 19:29
boşuna saçmalamasın

fatih tekke ts de iken o kadar trabzonspor tek forvet oynuyodu :) 31 de gol atmıstı bir sezonda :P ama yattara gibi servisci ile oynuyodu :D

Hugo
03.Eylül.2006, 19:30
Hahaha.. Gelsin de Kezman'dan fazla atmazsa yüzüme tükürsünler..

Memedov
03.Eylül.2006, 19:47
Kezman'ın fizik gücü inanılmaz bir şekilde düşük , ayakta duramıyor dokundugun zaman yıkılacak cins'den bence sistemi boş verip kendini geliştirmeye baksın.

Varonil
03.Eylül.2006, 19:50
Kezman tek forvet sisteminin adamı değil.Tek forvet oynacaksan yıkılmayacak,fiziği güçlü adam alacaksın.Tabi arkadaki üçlü de iyi olacak.

Kezman sistemi konuşacağına fiziğini güçlendirip,kendisini geliştirip daha dayanaklı hale gelmeye baksın.

Universal
03.Eylül.2006, 19:53
Adriano Avrupa'da bu sistem ile gol atamaz. Ama Türkiye'de Adriano'yu kalıp ve fizik gücü ile tutabilecek bir savunma olduğunu düşünmüyorum.

CeNTeR_TR
03.Eylül.2006, 22:19
Kezman'ın Kondisyon sorunu var gerçi Adrinodada vardır ama sonuçta Adriano...

Kezman'da haklı biyanda sonuçta tek forvet oynuyor ve gol atması zor...

KaF KeF
03.Eylül.2006, 22:26
Adam haklı...Bunu bir tek Zico göremiyor nedense...

eGowiCh
03.Eylül.2006, 22:30
Semih nasıl bu sistemde çıktığı ilk lig maçında bir gol ve bir asist yaptı peki? Demek ki sistemle ilgisi yok, senle ilgisi var.

Çift forvete geçilse ve yine de gol atamasa, o zaman ne diyecek çok merak ediyorum.

Varonil
03.Eylül.2006, 22:31
“Püsküllü yalan”
04 Eylül 2007 Salı

Bugün tarihli bazı gazetelerde, Sırp oyuncumuz Mateja Kežman'ın; ülkesinde yayınlanan bir gazeteye yaptığı iddia edilen açıklamalarda, Teknik Direktörümüz Zico ve takımımızın oyun sistemini eleştirdiği ileri sürülmüştür. Bu iddiaların asılsız olduğunu belirten oyuncumuz Mateja Kežman, böyle bir demecinin olmadığını resmi internet sitemize açıklamıştır.
Takımımıza verilen aradan yararlanarak 3 günlüğüne Antalya'ya giden oyuncumuz Kezman, bugün basında kendisi hakkında çıkan haberleri gördüğünde şaşırdığını söyledi. Bu açıklamaların gerçekle ilgisinin olmadığını yineleyen Kezman, "Ben böyle bir açıklama yapmadım. Eğer bir deklarasyon yapacak olsam bunu, Fenerbahçe'nin internet sitesine ya da FB TV'ye yaparım. Niçin Now Gazetesi'ne böyle bir açıklama yapayım ki. Bu püsküllü yalan. Bu nedenle böyle bir açıklama ya da röportaj yok. Ben böyle şeyler söylemedim. Artık böyle şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Bu tür haberler bana da takıma da zarar veriyor. Benim tek düşüncem Şampiyonlar Ligi. Ben de tüm takım arkadaşlarım gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maçlara konsantre olmaya çalışıyorum. Bu yıl bu ligde iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum." dedi.

MeMo
03.Eylül.2006, 22:36
Yalan!:http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/8588/

Varonil
03.Eylül.2006, 22:38
Kaynağa bakınca zaten.:zuhaha

Melekovic
03.Eylül.2006, 22:46
Kezman demişse eğer doğru demiş.ileride sadece 3-4 kişi ile zor çoğalabilen bir takımda golcünün işi zor.Fener çok dağınık oynuyor şu an.Ama Kezman'da demişse eğer tam transfer sezonunun bittiği tarihte demeç vermesi ilginc;)

IcedEarth
04.Eylül.2006, 00:02
Püsküllü Yalan ne demekmiş yahu :zuhaha Kezman böyle demişse bile haksız olmuş olur bence. Dünya'da birçok takım tek forvet oynuyor. O forvetler de golleri sıralıyor.

eXcitinG
04.Eylül.2006, 00:05
Adam ne goL atıcak.Fenerbahçe orta sahası iLe Kezman arasında 35 - 40 metre mesafe var Orta saha Kezmana yakLasana kadar zaten rakip savunmaLar adamın işini bitirmiş oLuyor..

ogcj_me
04.Eylül.2006, 01:28
Kezmanın dilinde Ronaldodan sonra Adriano...
Kezman sanki bir tüy gibi
Semih oynadığı zaman Fenerbahçe daha çok top tutuyor ve ilerdeki icraatlar artıyor
Unutmayalım forvette bir mevki ve 45-50 m olayı Forvetlede alakalı

MeMo
04.Eylül.2006, 01:29
Kezman bunları söylemediğine göre konuşmak saçma değil mi?