PDA

View Full Version : Zico: Mazeret Üretmeyin

mustafa35
04.Eylül.2006, 00:22
Ankara dönüşü oyuncularını uyarma gereği duyan Zico, ´Bunlar telafisi olan maçlar ama kötü oynamaya hakkınız yok. Mazeret de üretmeyin´ dedi.

‘Savaşınız başlıyor’

Sezona Belediye yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe, önceki gün de Gençlerbirliği Oftaş’la berabere kalıp, sevenlerini üzerken, teknik direktör Zico, Ankara dönüşü futbolcularını uyarma ihtiyacı hissetti. Sözlerine, bu maçların telafisinin bulunduğunu dile getirerek başlayan Brezilyalı hoca, şunları söyledi: “Ancak kötü oynamaya hakkınız yok. Sıcak hava ve kötü oyun için mazeret ortaya atmayın. Artık bizi büyük bir savaş bekliyor. 19 Eylül’den itibaren Avrupa vitrinine çıkacaksınız.´´

‘Artık sıra sizde’

“Herkes bu zorlu mücadeleye hazır olmalı. Milli maç nedeniyle size 3 gün izin veriyorum. Gidin ailelerinizle, arkadaşlarınızla birlikte olun ve dinlenin. Perşembe akşamı da kafanız temizlenmiş şekilde gelin. Sizler şampiyon takımın oyuncularısınız. Ben size inanıyorum. Artık sıra sizde. Ortaya koyacağınız futbolla Avrupa kulüplerinden aşağı olmadığınızı göstermelisiniz. Bu maçlar, hem Fenerbahçe hem sizin için büyük vitrin demek. Alacağınız başarılar sizleri üst düzeye taşıyacaktır.´´

Varonil
04.Eylül.2006, 01:43
Hiç olmassa bunları bile farketmiş olması büyük başarı..

Rodrigo Tello
04.Eylül.2006, 02:08
Hiç olmassa bunları bile farketmiş olması büyük başarı..

Evet ama Zico'yu kim uyarcak :)

sananes
04.Eylül.2006, 02:15
zico sen ne biçim hocasın hayret daum un imkanlarından cok daha fazla imkanın var dauma 50 milyon doların var 4 yabancı oyuncu al deselerdi avrupada kupa alırdık biz sen geldin rahat rahat mac kazanmayı unuttuk yeter artık

Emurafu
04.Eylül.2006, 05:03
Hatayı zico yapıyor..Futbolculara kızıyor bence önce kendisi taktik acısından düzeltsin.Semihe Forma sansı versin bence futbolcuların güveni kalmadı...

ultraslanerdem
04.Eylül.2006, 06:14
Zico oyunculara kızmaya başladı.Yakında bavulunu toplatırlar...

TürkuAz
04.Eylül.2006, 06:22
Haddini aşıp, futbolcuları suçlamaya başladı.Umarım Fener çatısı altında ömrü kısa sürmez. :)

ultraslanerdem
04.Eylül.2006, 06:29
Fenerbahçe en azından sezon ortasına kadar beklemeli...

aykut_gencfb
04.Eylül.2006, 06:29
stajerlikten teknik direktörlüğe ilk adımı inş. dewamı gelir