View Full Version : Servet’in alternatifi bulundu....
Emurafu
04.Eylül.2006, 03:15
http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperlig.aspx?r=1&hid=25706
Servet’in alternatifi bulundu
Galatasaray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, özellikle Manisaspor maçındaki hataları nedeniyle tepki çeken Servet’in alternatifini buldu. Alman teknik adamın yeni transfer Hakan Balta’yı stoperde görevlendireceği belirtildi.
Lig Tv’nin haberine göre Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp’ın yeni transfer Hakan Balta’yı stoper mevkiinde oynatmayı planladığı öğrenildi.
Feldkamp’ın, Manisaspor’da sol kanatta oynayan zaman zaman da stoperde görev alan Hakan’ı son maçlarda savunmada hatalar yapan Servet’e alternatif olarak düşündüğü belirtildi.
Bu haberi ben size hakan transfer yapılırken demişdim..Kalli fizigi falan iyi demiş..
IcedEarth
04.Eylül.2006, 03:29
Avrupa'da ne yapacakmış Mr. Feldkamp
Oghuse
04.Eylül.2006, 03:33
Servetten daha iyi oynayacağına eminim. :)
IcedEarth
04.Eylül.2006, 03:37
Ben emin değilim. Servet bence lig için yeterli bir oyuncu idi. Hakan Balta'yı da Avrupa maçlarında oynatamayacağımıza göre ne yapacağız?????
Emurafu
04.Eylül.2006, 03:40
Hakan balta cok yönlü bir oyuncu kalli istedi ise planları vardır...
Servet bence lig için yeterli bir oyuncu idi.
Hehe.. Güzel espiri Göktuğ..
Adnan Sezgin onun için avrupanın en iyi stoperi demişti demek ki avrupada Servet oynayacak.
Emurafu
04.Eylül.2006, 03:47
Servet 2. lig takımları içi yeterli:D:D
Ligde Cok teknik forvetlere karsı birsey yapamıyor..
Bizim yeni transfer özer onu sürekli gecer:)
Adnan Sezgin onun için avrupanın en iyi stoperi demişti demek ki avrupada Servet oynayacak.Avrupada mecbur oynayacak baska kimse yok...Bouzide sans verilmiyor bouzidde lincoln ve alex kadar teknik var..
yunusgs
04.Eylül.2006, 04:29
Avrupada Bouzıd oynayabılır bence
gezenti
04.Eylül.2006, 04:31
Gerçekten geleceğin Popescusu Bouzide neden alındı???Takımda yeterince top toplayıcı olduğunu düşünüyorum....
Emurafu
04.Eylül.2006, 04:56
Bouzid oyuna cok iyi top aokuyor cok iyi teknigi var hava topları güzel sanırım tek sorunu uyumsuz olması çünkü hazırlık maclarında öyle idi...Ligde 1 mac oynatsa görecezde..
eXcitinG
04.Eylül.2006, 04:56
Hakan baLta ne zaman savunmanın göbeğinde oynamış.Ben hiç görmedim ;)
Emurafu
04.Eylül.2006, 05:01
Hakan baLta ne zaman savunmanın göbeğinde oynamış.Ben hiç görmedim ;)
Bende Görmedim ilk geldigi sene sol bekti..
Ersun yanalın sözleri var cok iyi stopermevkisinde oynuyor diyor onu ben kesfettim diyor..
Fernando Gago
04.Eylül.2006, 05:25
Ersun Yanal diyorsa güvenmek lazım zaten servetten daha ne kadar kötü olabilir ki ?
nekop
04.Eylül.2006, 05:30
Bouzid gelecegin Popescu'sumu bu adam zaten 26 yaşında degil mi artık ne geleceği ?
WebMaster91
04.Eylül.2006, 05:35
23 yaşında diye biliyorum ama..
erdemzorer10
04.Eylül.2006, 05:53
şükürler olsun servetten kurtuluyoruz..
TürkuAz
04.Eylül.2006, 06:00
Ben verim alacağımızdan şüpheliyim, umarım yanılırım.
Roberto Baggio
04.Eylül.2006, 06:07
insallah verim alırız....
ultraslanerdem
04.Eylül.2006, 06:12
Servet Çetin Hakan'dan daha iyi bir defans.
erdemzorer10
04.Eylül.2006, 06:35
ben hakanı sol bek diye biliyordum ama ersun yanal yaptıgı açıklamada stoperde çok iyi oldugunu söyledi..
servetin son maçlarındaki performansına ragmen servet daha iyidir diyosan ???
ultraslanerdem
04.Eylül.2006, 06:51
Bir oyuncuyu bir kaç maçında ki performansı ile değerlendirmek yanlış.Servet gibi pres yapabilen bir stoper bulmak zor...
erdemzorer10
04.Eylül.2006, 06:55
birkaç maçla değerlendirmek yanlış evt haklısın ama...lyon - fb maçını hatırlarsan servetin hiç degişmedigini anlarsın...
servet bu oyunuyla bouzid veya hakan baltaya yedek olmalıdır bence..
ultraslanerdem
04.Eylül.2006, 06:57
Evet Servet hiç değişmedi.Hala eskisi gibi oynuyor.Sadece geçirdiği şanssızlıklar onun performansını etkiliyor olabilir.Servet yedek oturmak için alınmadı.Sezon sonuna kadar en çok oynayacakların arasında o var...
erdemzorer10
04.Eylül.2006, 07:03
Evet Servet hiç değişmedi.Hala eskisi gibi oynuyor.Sadece geçirdiği şanssızlıklar onun performansını etkiliyor olabilir.Servet yedek oturmak için alınmadı.Sezon sonuna kadar en çok oynayacakların arasında o var...
giydiği formanın hakkını versin başka birşey istemiyorum..
Rodrigo Tello
04.Eylül.2006, 07:37
Arkadaslar bu kadarda yerden yere vurmayın adamı ilerde övülcek işler yapar övmeye utanırsınız.Daha erken hatalarını telafi eder..
Emurafu
04.Eylül.2006, 07:41
Servete Cok kızmayalım milli mac onun için bir sans birde gol atarsa oh
Rodrigo Tello
04.Eylül.2006, 08:04
Servete Cok kızmayalım milli mac onun için bir sans birde gol atarsa oh
Bi dur Emurafu ilk 11 acıklanmadı.:D
Edit:Gokhan Zan sakatlandıgına göre Servet Toraman olur.
ogcj_me
04.Eylül.2006, 08:13
servetin yeri harbiden boş
adam 1 maç iyi 1 maç kötü
tomas ~ song daha iyi bence
comandante
05.Eylül.2006, 03:50
servetin nerde nasıl patlayacağıo belli olmuyor...son maça bakarsak ben bile alternatif olabilirim servete...umarım zırvalamaya devam etmez...
travis1903
05.Eylül.2006, 03:56
ben serveti cok begeniyorum,Allah butun rakiplerimize servet gibilerini nasip eylesin...
:0:
comandante
05.Eylül.2006, 04:28
ben serveti cok begeniyorum,Allah butun rakiplerimize servet gibilerini nasip eylesin...
:0:
valla fenerdeyken ben de çok seviyordum kendilerini de bize gelince değişti biraz iş=)
King_91
05.Eylül.2006, 04:46
bouzid 21 yasında olması lazım ayrıca kesinlikle cok teknik ama cok sert oynuyor.hazırlık macında penaltı yapmıstı ama bu macta oynamazsa ne zaman oynuycak cok merak ediyorum
gahanthegod
05.Eylül.2006, 04:59
Servet alternatifsizdir.
Rodrigo Tello
05.Eylül.2006, 07:59
Hakan'ın stoperde Servet'Den iyi olcagını sanmıyorum.Oldu diyelim UEFA'da nolcak ?Bouzid öve öve alındı oynatılması lazım en iyi alternatif Bouzid olur..
Emurafu
05.Eylül.2006, 19:32
Cimbom'dan Simic bombası
Sarı-kırmızılılar, Carlo Ancelotti'nin 4 sezonda sadece 49 maçta görev verdiği Milan'lı süper yıldızı ocak ayında transfer etmek istiyor. Sözleşmesi 30 Haziran 2009'da bitecek olan Simic'in bonservisinin 2 milyon euro olması bu işi kolaylaştırıyor
Servet'in yerine...
On yeni transfer yapan, 15 futbolcu ile yollarını ayıran G.Saray, şimdiden Ocak 2008'deki ara transfer dönemi için çalışmalara başladı. Stoperde Servet Çetin'den bir türlü beklediği verimi alamayan sarıkırmızılılar, bu mevkiye bir dünya yıldızını transfer etmek istiyor: Dario Simic. Servet Çetin'in savunmada pahalıya mal olan hataları nedeniyle stoperde oynatmak için Hakan Balta'yı renklerine katan G.Saray, bu futbolcunun da başarısız olması durumunda Dario Simic'i Türkiye'ye getirecek.
Milan'da mutsuz
Sözleşmesi 30 Haziran 2009'da bitecek olan Dario Simic, bu sezon henüz forma şansı bulamadığı için Milan'da mutsuz. Teknik direktör Carlo Ancelotti son 4 sezonda toplam 49 maçta görev verdiği Simic'in satılmasını istiyor. G.Saray ise savunmanın hem sağında hem de göbeğinde oynayan 32 yaşındaki Hırvat yıldızı transfer ederek savunmayı güvence altına almayı planlıyor. Dario Simic'in bonservis bedelinin sadece 2 milyon euro olması, sarı-kırmızılı yönetimin iştahını kabartıyor.
Çağdaş DOĞAN
Keske gelse:) simic iyi oyuncudur ocak gelene kadar neyapcaz...
nerazzuri
05.Eylül.2006, 19:34
Neden Servet'in yerine oyuncu aramaya başladılar anlamıyorum. Çok iyi defans bence hiç gerek yok oyuncunun moralini bozmaya
physicist87
06.Eylül.2006, 07:56
Servet'in alternatifi kimse olmamalı çünkü Servet forma giymemeli..Çok iyi defans demişsin Serkan, ya çok iyi, ya da defans anlayışlarımız farklı seninle:)Servet'e 3 yıl verdik koskoca 3 yıl,gelişsin geliştirsin diye kendini ama olmuyor,yapamıyor bir türlü..Orhan Ak veya Emre Aşıkla devam edilseydi Servet'in yerine daha iyi olurdu, Bouzid de denenebilir ne kaybedilirki ha Servet yapmış hatayı ha o..Balta ne kadar yarar sağlar bilemiyorummm..
Memedov
06.Eylül.2006, 07:59
Servet ' de boy olmasa Libero tipi yok onda , boydan kazanıyor fizik gücüde iyi ama gittiği her takımda sorun daha Sheva ' nın yaptıklarını unutmadık.
marcus
06.Eylül.2006, 18:18
bencede simdi hic gerek yok du servetin yerıne oyuncu aramaya madem arıyacaksın daha onceden servetı arastırıp nıe almadın sımdı hem oyuncu moralı bozuluo hemde t.direktöre guven azalıo ama yapcak bisiy yok :icon_sad:
Varonil
06.Eylül.2006, 18:22
O kadar da kötü bir oyuncu değil Servet.Yalnız biraz performansında istikrarsızlık var..
Atakan38
06.Eylül.2006, 18:30
Takımda Bı Tane Kazma(Servet) Vardı Bıde BaLta Aldık :)
Servetın Yerıne Kım Oynarsa Oynasın
Oynıcak Adam Yoksa Onun Yerıne Kımse Oynamasın 10 Kısı OynayaLım Yeterkı Servet Oynamasın
ultraslanerdem
06.Eylül.2006, 18:51
Sesi manyak ama adamın..:D.
erdemzorer10
06.Eylül.2006, 22:57
servetin böyle oldugunu alınmadan öncede biliyorduk...milan , lyon ve ukrayna maçları servetin en belirgin fiyaskoları...
ama servet napıp edip eksik yanlarını düzeltmek zorunda...ben bouzid in yerinde olsam bu durumu bi fırsat bilip çok daha fazla çalışıp formayı almaya çalışırdım..umarım o da öyle yapıyordur..yoksa servetle işimiz zor..
uAburak89
06.Eylül.2006, 23:00
Mondi, Song, Tomas üçlüsü varken kafam daha rahattı defansif açıdan.. Bu sene ofans olarak çok kuvvetliyiz ama defansta sıkıntımız var.. Avrupa'ya erken veda ederiz gibi geliyor, Servet'in hatalarını affetmez Avrupa takımları..
Atakan38
06.Eylül.2006, 23:38
Servet FutboLcu FaLan DeiLLL.
Turkıyenın En İi StoperLerınden Bırısı DıenLer BıLe Var İnanamıorummm!
Adam Shevcenkho'ya 7 GoL Attırdı
Bursa Macında Herve Tum Kedı Fare Gıbı Oynadı
Fener'inde Başını Çok Yaktı
MiLLi Takım'ında
Sıra Bızde
Bouzid Bundan Kotu Olamaz
Bence Şans VerıLmeLı
Sheva Servet'in adamı değildi 4 attığı maçta. Önderin adamıymış.
nerazzuri
07.Eylül.2006, 04:48
Servet'in alternatifi kimse olmamalı çünkü Servet forma giymemeli..Çok iyi defans demişsin Serkan, ya çok iyi, ya da defans anlayışlarımız farklı seninle:)Servet'e 3 yıl verdik koskoca 3 yıl,gelişsin geliştirsin diye kendini ama olmuyor,yapamıyor bir türlü..Orhan Ak veya Emre Aşıkla devam edilseydi Servet'in yerine daha iyi olurdu, Bouzid de denenebilir ne kaybedilirki ha Servet yapmış hatayı ha o..Balta ne kadar yarar sağlar bilemiyorummm..
Şimdi Gökce abla.
Transfer dönemi daha yeni bitmiş. Önünde 6 ay gibi uzun bir süre, Uefa kupası , Türkiye Kupası , Lig var. Bu oyuncunun alternatifide yok :) Peki Servet gidiceğini bilse dese ben burda işe yaramıyorum, İyice kendini salsa Bu kimin zararı olur. Galatasaray'ın.
Ayrıca her defans oyuncusu hata yapabilir. Servet'te yapıyor. Hiç hata yapmıcak die bişey de yok. Ama Servet'i kazanmamız gerekirken,kaybediyoruz.
Hiç gerek yok aslında böyle haberlerle oyuncunun moralni bozmaya. Burda suç kimse değil aslında. Burda suçlu MEDYA !!. Oyunculara destek çıkmamız gerekirken Reyting uğruna oyuncuyu resmen canlı yayında aşşğılıyorlar. Gerçekten yazık. O oyuncu oralara kadar gelmişki başarılı. Galatasaray gibi bir takım Servet'i defansına layık gördüyse Hele hele Takımın Menejeri ilk 11 de oynatıyorsa biz bu oyuncuyu eleştiremeyiz. Demekki o oyuncu bi yerlere gelmiş kendini kanıtlamış iyi oynuyormuş ! ki Galatasaray gibi bir takımda ilk 11 oynuyor. Daha neyi eleştiriyoruz.
Ayrıcada Hakan Balta Sol bek adamı Onu libero oynatırsak Servet'ten daha fazla hata yapar. Bu sefer de yazık onu aşşağılarlar Canlı yayınlarda !
Memedov
07.Eylül.2006, 05:34
Sheva Servet'in adamı değildi 4 attığı maçta. Önderin adamıymış.
İster Önderin adamı olsun isterse Deniz Barış'ın yaptıgı hataları türkiye liglerinde başka yapan oyuncu yoktur.
Her gittiği takımın başını yaktı , Fenerbahçe ' de oynayamadı bile doğru dürüst,Türkiye - Ukrayna maçında yine Sheva vardı..Kedinin fare ile oynadığı gibi yine oynattı.Şimdi sırada Galatasaray var..Yavaş yavaş ' da etki etmeye başladı takıma , hatalarını ört pas ederlerse daha neler yapar görürüz hepimiz.
physicist87
07.Eylül.2006, 10:08
Ya ben birtek şey bilirim gavurdan dost servetten defans olmaz!!!:D
Medyamı servete o hataları yap diyor,adam kaç yaşına geldi profosyonel olması gerekiyor,çalışsın önüne baksın dedik bekledik bekledik Fener yönetimi akıllılık etti ve gönderdii,Galatasarayın da en yakın zamanda bunu yapması dileğiyle..
Atakan38
07.Eylül.2006, 17:16
Kampanya BaşLataLım Servetı Gondermek Icın Yada JübiLesini Yapması İçin
Bari En Azından Basket Takımına Gıtse BeLki Orda İşe Yarar
Bıde N Burun Var Adamda Arkadaş Lağam Gıbı 2 Dk.'da Bir Oynayıp Duruo :)
İlerde İş Adamı FaLan Olursam Servet'in Bonservisini Alcam FutboLcuLuk Hayatını Bıtırcem
erdemzorer10
07.Eylül.2006, 19:21
arkadaşlar servetin bu performansına ragmen servet Türkiyenin en iyilerinden biridir diyenlere diyecek bişey bulamıyorum..
servet başarılı işler de yaptı kabul ediyorum ama koprivnca maçından itibaren her maç düzenli olarak çok büyük hatalar yaptı..konsantrasyonu üst düzeyde olan , formasının hakkını verebilen bir servete kimse bişey demez ama bu servet Gs ye yakışmıyor...