PDA

View Full Version : Huelva FIFA'ya gidiyor

fm_monster
04.Eylül.2006, 23:19
İspanyol kulübü Recreativo de Huelva, Trabzonspor'a çektiği faksta Ersen Martin'le sözleşme imzaladıklarını, golcü futbolcunun gönderilmemesi halinde FİFA'ya başvuracaklarını bildirdi.

Trabzonspor, Ersen Martin'i kaybetme tehlikesiylle karşı karşıya kaldı. Huelva Kulübü'yle faks çekilerek 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersen Martin'i apar topar Bolu kampına çağıran Trabzonspor'a İspanyol takımından şok edici bir haber geldi. İspanyol kulübü, Trabzonspor'a çektiği faksta Ersen Martin'i oyuncuları olarak İspanya Futbol Federasyonu'na bildirdiklerini, futbolcunun da resmi sözleşmeyi imzaladığını belirtti. Huelva Kulübü, çektikleri faksta Ersen Martin'in İspanya'ya gönderilmemesi halinde, "FIFA'ya gideriz" sözüne de yer verdi.

Trabzonsporlu yöneticiler ise belirlenen miktarın hesaba geç yattığını öne sürdüler, "FİFA'ya giderseler haklılığımız ortaya çıkar. Biz futbolcumuzun sözleşmesini feshetmedik. Ersen Martin'in satışı diye bir şey yok" dediler.

ERSEN KAMPA KATILMADI

Bu arada dün akşam üzeri Bolu'da olması gereken Ersen Martin'in henüz kampa katılmadığı açıklandı. Bordo mavili yöneticiler ise Ersen Martin'in kampa bu akşam katılacağını, transfer bilmecesinin de bu şekilde sona ereceğini savundular.

"PARASI YATMADI"

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise yerel bir televizyon kanalında transferin son gününde ülkesinin milli takımında kaptanlık yapan bir santrforla görüştüklerini belirterek şunları söyledi: "İş bitme noktasındaydı. Ersen Martin'i de İspanya Kulübü istiyordu. Ersen'in istemesi ve teknik direktör Ziya Doğan'ın da kabul etmesiyle onay verdik. İspanyol kulübüyle ön protokol yaptık. Ön protokolde, 31 Ağustos saat 23.59'a kadar transfer bedeli Trabzonspor'un hesabında olacaktı. Hemen bir gün sonra istediğimiz oyuncunun transferi bozuldu. İspanya Kulübü de 31 Ağustos'a kadar para yatırsa, geri adım atma şansımız yoktu. Transferi son anda yapamadığımız için Ersen Martin ve Ziya Doğan'la görüşerek ön protokole rağmen muvafakatname vermemeye karar verdik ve Ersen'i göndermekten vazgeçtik

fmsmyrna
04.Eylül.2006, 23:33
Sanırım parası yatmış ancak daha Trabzonspor'a ulaşmamış bu yüzden sorun çıakrtıyorlar.

ogcj_me
05.Eylül.2006, 01:35
Sanırım parası yatmış ancak daha Trabzonspor'a ulaşmamış bu yüzden sorun çıakrtıyorlar.
hem yatmış hem ulaşmamış :)

Fernando Gago
05.Eylül.2006, 01:41
Ersen'i Bolu Kampına katıldı diye biliyordum ... Eğerr para trabzona ulaşmamışsa Trabzon haklı bakalım Fifa ne karar verir bundan en çok zarar gören Ersen olmış

byunuss1
05.Eylül.2006, 01:48
bu yönetimden herşey beklenir

canavar20
05.Eylül.2006, 02:02
Bende katıldı diye biliyodum hatta resmi sitesinden.

Cyzio
05.Eylül.2006, 02:06
Yönetimin ne yaptığı belli değil.Haklı olabiliriz de olmayabiliriz de..
Ersen'in ise bu olaylardan sonra yıprandığını düşünüyorum.Hayalleri suya düştü yazık oldu.Ama yılmayıp devam etmeli güzel oyununa.Yönetim için değil Trabzonspor için oynayacak..

gezenti
05.Eylül.2006, 02:24
Yönetimin ne yaptığı belli değil.Haklı olabiliriz de olmayabiliriz de..
Ersen'in ise bu olaylardan sonra yıprandığını düşünüyorum.Hayalleri suya düştü yazık oldu.Ama yılmayıp devam etmeli güzel oyununa.Yönetim için değil Trabzonspor için oynayacak..

Bundan sonra sence Trabzonda oynar mı???

fmsmyrna
05.Eylül.2006, 02:27
Paranın yattığı tarih önemli Trabzon'a geldiği tarih değil bu sebeple Huelva haklı görünüyor.

byunuss1
05.Eylül.2006, 03:22
Bundan sonra sence Trabzonda oynar mı???

bi maçta ersen ersen diye bagırdın mı bak nasıl oynuyor zaten taraftarla arası cok iyi

TürkuAz
05.Eylül.2006, 03:24
Gitsin, hayatını kurtarsın.

Aykan19o3
05.Eylül.2006, 03:30
Fıkra Gibi Valla.. :D

nerazzuri
05.Eylül.2006, 03:46
Bundan sonra Ersen"den verim alamaz Trabzon.

comandante
05.Eylül.2006, 03:53
ben bu trabzonspor yönetiminin bazı işlerine gerçekten akıl erdiremiyorum...adamın parası 1 saat önce ulaşsa elinize gidecek..madem 4 gözle paranın gecikmesini bekliyorsunuz,madem ersene bu kadar ihtiyacınız var ne diye satarsınız?ne diye anlaçma imzalarsınız? tuhaf bi durum...

erdemzorer10
05.Eylül.2006, 06:05
Ersen Ts yi kafasından sildi diye duydum..adam o kdr açıklama yaptı la liga da oynayacagım Türkiye yi temsil edecegim diye şimdi olana bak..yazık degilmi bu çocuga..??

duydugum kadarıyla Ts yönetimi Ersenin yerine transfer yapmadıgı için bu transferi iptal ettirmeyi düşünüyormuş...madem öyle neden ilk başta onayladın ??

helal sana nuri başkan ..bu kdr olur..

besiktas1903
05.Eylül.2006, 06:13
ersene yazik oldu heveslenmiste cok. barcelonaya karsi oyniyacakti hevesleniyordu.

BlackEagle19o3
05.Eylül.2006, 08:56
Huelva haklı.Ersen Trabzon'a bişey veremez bu saatten sonra;)

Fıratcan Alçınkaya
05.Eylül.2006, 18:11
Büyük ihtimalle Recreativo haklı görünüyor... Yönetimin işlerine akıl erdirmek zor..

fmsmyrna
05.Eylül.2006, 19:15
Ersen istesede eğer Huelva parayı transfer dönemi bitmeden yatırdıysa Trabzon'da oynayamaz.Yoksa Trabzon Fifa'dan ceza yer.

Cyzio
05.Eylül.2006, 19:20
Ersen Bolu kampına katıldı.Moralinin oldukça bozuk olduğu bildirildi..

fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 04:45
Trabzon hesap numarasını yanlış verdi"

İspanya'nın Recreativo Huelva Kulübü, Trabzonspor'da kalacağını açıklayan Ersen Martin konusunda FIFA'ya gideceğini ve İspanyol Futbol Federasyonu'nun (RFEF) haklı oldukları yolunda kendilerine garanti verdiğini açıkladı.

Recreativo Huelva Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Michael Dumois, yapılan sözleşme gereği 1 milyon Avro olan ödemenin 31 Ağustos Cuma günü yapılamamasının nedenini Trabzonspor'un imzalanan belgeleri 8 saat geç göndermesi ve banka hesap numarasını yanlış vermesi olarak gösterdi.

RFEF'in olaydaki tüm belgeleri incelediği ve yasal olarak Recreativo'nun haklı olduğuna kanaat getirdiğini belirten Dumois, "Trabzonspor ikiyüzlülük yaptı" iddiasında bulunarak, olayın sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyledi

VahdeTrabzon
06.Eylül.2006, 05:05
Rezillik ya vallahi rezillik...

Universal
06.Eylül.2006, 05:17
Huelva kesinlikle haklıdır. Sorun Ersen Martin'de. Artık Trabzon'u bırakıp gidecek.

uAsamet91
06.Eylül.2006, 07:12
Huelva büyük ihtimalle haklıdır.

physicist87
06.Eylül.2006, 08:07
yapılan sözleşme gereği 1 milyon Avro olan ödemenin 31 Ağustos Cuma günü yapılamamasının nedenini Trabzonspor'un imzalanan belgeleri 8 saat geç göndermesi ve banka hesap numarasını yanlış vermesi olarak gösterdi.

Adamlar bunu diyorsa muhakkak doğrudur,neden böyle bişey iddia etsinlerki..Trabzon yönetiminin transfer söylentisinin medyada geniş yer bulmasından daolayı,gösterilen tepkiler karşılığı böyle bişeye kalkıştığını düşünüyorum..Yeni bir golcü almadan takımın gol silahını gönderen yönetim Trabzonlu taraftarlardan korktu ve yanlıştan dönmek istedi,bunun başka izahı yoktur:) Yanlıştan döneyim derken yeni yanlışlar yaptı anlaşılan..

Cengo
06.Eylül.2006, 08:39
Huelva işi FIFA'ya götürecek ve Ersen Martin de gitmek istemezde yüklü miktarda para kopartacaklar, bu da Ts için büyük rezalet olacaktır.

Bunu bugünden söylüyorum, bu yazıları iyice hafızalarınıza belleyin 9-10 Milyon Dolar gibi bir para ödeyecek muhtemelen Ts..

Aklı varsa Ts hemen gönderir, FIFA saat farkından oluşan hatalarda kulüpleri temettü altında bırakmaz..

GeNç KaRTaL
06.Eylül.2006, 08:45
Eğer böyle bir şey olursa Trabzon yönetimi hiç kongreyi beklemeden çeker gider.

Huelva işi FIFA'ya götürecek ve Ersen Martin de gitmek istemezde yüklü miktarda para kopartacaklar, bu da Ts için büyük rezalet olacaktır.

Bunu bugünden söylüyorum, bu yazıları iyice hafızalarınıza belleyin 9-10 Milyon Dolar gibi bir para ödeyecek muhtemelen Ts..

Aklı varsa Ts hemen gönderir, FIFA saat farkından oluşan hatalarda kulüpleri temettü altında bırakmaz..

fmsmyrna
06.Eylül.2006, 18:52
Benim bildiğime görede ligdede puan silebilir Fifa isterse Trabzon başına iş almasın bıraksın artık

fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 20:56
"Trabzonspor, Martin'i kaçırdı"

İspanya'nın Recreativo Huelva takımına transferi gündeme gelen, ancak Trabzonspor'da kalan Ersen Martin, "Moral olarak kendimi çok kötü hissediyorum, hayalim İspanya'da oynamak" dedi.

Ersen Martin, İspanya'nın Marca gazetesinde yer alan demecinde, La Liga'yı her zaman dünyanın en iyi ligi olarak gördüğünü ve burada oynama hayali olduğunu belirterek, "Moralim çok kötü ama ben profesyonelim ve her türlü durumda olanları unutup yoluma devam etmeliyim. Sorunun çözümleneceğine inanıyorum" değerlendirmesini yaptı.

Bu arada Marca gazetesi, "Trabzonspor, Martin'i kaçırdı" başlığıyla verdiği haberde, bordo-mavili takımın Recreativo'nun etkisi altında kalmaması için Ersen Martin'in cep telefonuyla konuşmasına izin vermediğini iddia etti.

Ersen Martin'in hiçbir şekilde Türkiye dışına çıkmasına izin verilmediği ve Trabzonsporlu yöneticiler tarafından "baskı" yapıldığı ileri sürülen haberde, Trabzonspor'un ocak ayına kadar Ersen'in kalmasını sağlamaya çalıştığı yazıldı.

Öte yandan, transfer dönemi 31 Ağustos'ta dolmasına rağmen, İspanya Futbol Federasyonu, Ersen Martin'in gelmemesi halinde Recreativo'ya yeni bir oyuncu transfer etme hakkı verilebileceğini açıkladı.

gerrrard
06.Eylül.2006, 21:38
Huelva haklı gibi gözüküyor. TS boşu boşuna kendini tehlikeye attı...

Fietra 10
07.Eylül.2006, 02:05
traji-komik bir film daha..

fm_monster
11.Eylül.2006, 21:15
"Ersen, Recreativo'da oynayacak!"
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Recreativo Huelva'nın kulüp başkanı Francisco Mendoza, ''Ersen, Recreativo'da oynayacak'' iddiasında bulundu.

İspanyol basınında yer alan demeçlerinde Mendoza, ''Eğer Allah isterse, Ersen kısa zamanda Huelva'ya gelecek. Yargılama olmayacağını hesaba katmalıyız. Açık seçik ortada olan sadece tek bir şey var, o da bir taraf kurallara uygun olarak hareket ederken, diğer taraf çocuk gibi oyun oynadı'' açıklamasında bulundu.

FIFA'nın sonunda ''doğru'' kararı verip Recreativo'yu haklı bulacağını savunan Mendoza, ''Hiçbir zaman Ersen'i satmak istemediler, ama aynı zamanda onu memnun etmeye çalıştılar. Bu şekilde 31'i günü paranın gelmesini önlediler'' diyerek Trabzonspor'u eleştirdi.

FIFA'da bu tip işlerin zaman aldığını 2 veya 3 haftada sonuç çıktığını ifade eden Recreativo başkanı, ''Daha fazla zorlanamaz, çünkü daha birçok kişi toplantı yapacak. Bekleyeceğiz'' dedi.

12.09.2007

Fernando Gago
11.Eylül.2006, 21:20
Bencede Ersen Huelvaya gidicek sonunda ... trabzon istediği transferi yapamayınca çamura yatıyor başka bir şey değil

erdemzorer10
11.Eylül.2006, 21:37
Ts nin bunu yapması gerçekten ayıp..ersen Ts yi kafasından sildi..bunu bile bile çocuğu tutmasınlar..