View Full Version : Özhan Canaydın'dan Müthiş Açıklamalar!
Koray Düşova
30.Ocak.2006, 01:16
http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/haber/ozhancanaydin_bykresm.jpg
Galatarasay başkanı Özhan Canaydın Lig Tv'de yayınlanan programda sorulan sorularda çileden çıktı ve sonunda patladı. İşte Özhan Canaydın'ın 2'ye 1 programında Ömer Güvenç ve Bahri Havadır'a yaptığı tarihe geçecek bomba açıklamaları... (http://www.turksportal.net/futbolhaber/8487/ozhan-canaydindan-muthis-aciklamalar.htm)
hucar17
30.Ocak.2006, 01:22
adam patladı sonunad...
zeffix
30.Ocak.2006, 01:31
bu saatten sonra patlasa ne yazar gidecegini anladıgı için konuşmaya başladı ama artık çok geç bence
RoCCo_42
30.Ocak.2006, 01:32
Patlasa ne olacakki ben onu ve onun gibileri ALLAHA HAVALE EDİYORUM.Diyecegim tek laf budur.
Neron_FB
30.Ocak.2006, 01:33
Eşini ihmal etmiş zaten..Gs'yi yönetemiyo, evini yönetsin bari :D
RoCCo_42
30.Ocak.2006, 01:37
Eşini ihmal etmiş zaten..Gs'yi yönetemiyo, evini yönetsin bari :D
katılıyorum belki eşinide marsilyaya kaptırır biraz ilgilenmesi lazım.
NOT=Lafımı yanlış köşelere cekmeyin Türkcenin lastikligini kullanmayın.
Google
30.Ocak.2006, 02:24
Açıkcası okumuycam çünkü GS'yi öyle bir noktaya getirdi ki NE DESE BOŞ.
Berkaiser
30.Ocak.2006, 12:21
Uff bu iş sıktı artık umarım bir daha aday falan olmaz yine kaza falan olur seçilir Allah korusun.Hala savaşacağım falan diyor baksanıza.
hucar17
30.Ocak.2006, 15:38
ya ben bu adama acıyorum cidden.yani kesinlikle arkadaşlar yanlış anlamayın dalga geçmek için falan değil.cidden yani kim onun yerinde olmak isterki?ayrıca merak ediyorum seçimden sonra(tabi yine seçilmezse:))bu adam ne iş yapacak yani kim bu adam güvenip onunla iş yapar.bence yine Gs nin yönetimine falan girer...
Berkaiser
30.Ocak.2006, 20:31
ya ben bu adama acıyorum cidden.yani kesinlikle arkadaşlar yanlış anlamayın dalga geçmek için falan değil.cidden yani kim onun yerinde olmak isterki?ayrıca merak ediyorum seçimden sonra(tabi yine seçilmezse:))bu adam ne iş yapacak yani kim bu adam güvenip onunla iş yapar.bence yine Gs nin yönetimine falan girer...
Kendi özel iş yaşamında oldukça başarılı bir adam.Fransız ve İsrailli ortakları var.Ama kulüp yönetmeyi beceremedi işte.
bence özhan canaydın gerçekten iyi bir insan. insan olarak beğendiğim ama başkan olarak beğenmediğim bir kişi. herkes başkanlık yapamaz. bunlardan biride özhan canaydın dır...
RoCCo_42
31.Ocak.2006, 20:04
bence özhan canaydın gerçekten iyi bir insan. insan olarak beğendiğim ama başkan olarak beğenmediğim bir kişi. herkes başkanlık yapamaz. bunlardan biride özhan canaydın dır...
Aynen öle bence evine daha çok zaman harcasın o evinde yemeyi bile unutmuştur.
Maymuncuk
31.Ocak.2006, 20:46
Özhan canaydın başkanlığı bilmiyo değil sadece şanssızdı;
Şanssızdı çünkü;o başkanken rakibi Fenerbahçe'nin başkanı Aziz yıldırım'dı(yanlış anlaşılmasın ama demek istediğim anlaşılmıştır.)
Şanssızdı çünkü;o başkanlığa geldiğinde klup zaten eski başkanlardan kalma borcu vardı.
Şanssızdı çünkü;çok iyi bi insan ..bu devirde iyilik salaklık oluyo..
gezenti
31.Ocak.2006, 21:35
merak etmeyin o adamın cebinde akrep var bursada bir fabrikası var onun 17 sülalesine yeter 3000den fazla insana ekmek veriyo.o adam türkiyenin en zengin 10 adamından biri....
Maymuncuk
31.Ocak.2006, 21:59
merak etmeyin o adamın cebinde akrep var bursada bir fabrikası var onun 17 sülalesine yeter 3000den fazla insana ekmek veriyo.o adam türkiyenin en zengin 10 adamından biri....
zaten hep kendi cebinden para werio;)
dinaMYt
31.Ocak.2006, 22:26
Özhan canaydın başkanlığı bilmiyo değil sadece şanssızdı;
Şanssızdı çünkü;o başkanken rakibi Fenerbahçe'nin başkanı Aziz yıldırım'dı(yanlış anlaşılmasın ama demek istediğim anlaşılmıştır.)
Şanssızdı çünkü;o başkanlığa geldiğinde klup zaten eski başkanlardan kalma borcu vardı.
Şanssızdı çünkü;çok iyi bi insan ..bu devirde iyilik salaklık oluyo..
mehmet cansun ve faruk süren de başkanken aziz yıldırım başkandı
borçlu şirketleri bataktan düzlüğe çıkarmak ta önemli bir iştir(bunu beceremedi)
iyi insan olmak yada olmamak başarılı olmak yada olmamak için bahane olamaz.
canaydın artık ne konuşsa boş.bir klubü batırmak için ne gerekiyorsa hepsinin eksiksiz yerine getirdi.
Maymuncuk
31.Ocak.2006, 23:14
Ama mehmet cansun ve faruk süren böle kara işleri biliolardı..
Önemli bir iş ama bunu yapamamakta başarısızlık değil
bahane olamaz ama alakası olabilir..nasıl mı?iyi insan bu devirde de iyiliğin karsılıksız olduunu da biliyoruz;)