Log in

View Full Version : İşte Ronaldinho'nun 'Top 5'i'

fmsmyrna
06.Eylül.2006, 01:43
Brezilyalı yıldız Ronaldinho, FourFourTwo adlı dergiye verdiği röportajda en çok beğendiği 5 oyuncuyu açıkladı.

Ronaldinho'nun 5 kişilik yıldızlar listesinde Barcelona'dan 3 takım arkadaşına yer vermesi dikkat çekerken, bir çok otoritenin Barcelona'da kendisiyle birlikte 'büyüleyici dörtlü' diye tanımladığı futbolculardan Kamerunlu golcü Samuel Eto'o ise Ronaldinho'nun listesinde yer almadı.

Ronaldinho'nun yıldızlar listesinde Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Cristiano Ronaldo ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Milan'dan Brezilyalı vatandaşı Kaka, Barcelona'nın dışında olan yegane futbolculardı. Ronaldinho'nun listesine aldığı Barcelona'lı yıldızlar ise Fransız Thierry Henry, Arjantinli Lioenel Messi ve Portekizli Deco oldu.

Ronaldinho Henry için, "Eğer Arsenal dünyanın en iyi takımlarından biriyse bunu Henry'ye borçludur" ifadelerini kullanırken, Kaka'yı 'tam bir futbolcu' olarak tanımladı.

fenerbahce_1907
06.Eylül.2006, 04:48
Kaka,Henry,Messi,Ronaldo doğru ama Deco'ya kıyak geçmiş sanki:D:D

nerazzuri
06.Eylül.2006, 04:56
Four Four Two ya Temmuz ayında verdiği röpörtajda Ronaldinho'nun top 10 nu söyledi

1. İse Zidane'ydi tamamen yalan bir haber.

Eğer 2 ayda fikir değişmez ise.

Fıratcan Alçınkaya
06.Eylül.2006, 07:50
Deco dışında gayet makul bir liste..

canavar20
06.Eylül.2006, 18:51
Henry en doğrusu olmuş.:p

Fernando Gago
06.Eylül.2006, 18:57
Decoyu sayıpta Eto'yu saymaması mesaj bence eto ile roni arasındaki soğukluğun bi göstergesi bence

ultraslanerdem
06.Eylül.2006, 19:00
Profesyonel bir oyuncu asla duygusal yaklaşmaz.Eto'yu en çok o tanıyor.Demek ki beğenmiyor...

Fernando Gago
06.Eylül.2006, 19:05
Sen öle düşünebilirsin ama Barcelonanın kazandığı başarılarda ronaldinhonun ne kadar payı varsa aynı ölçüde Eto'nunda o kadar payı var gerek ŞLde gerek Ligde... buna rağmen böle oluyorsa bu profesyonellik değildir geçmişisde inkar edemez değil mi

ultraslanerdem
06.Eylül.2006, 19:19
Örnek olarak sen Gago'yu beğenirsin ben beğenmem.Burada Ronaldinho'nun TOP5'ini istemişler herkesin değil.Demek ki Ronaldinho'ya göre Eto sağlam bir forvet değil.Ona attığı paslarda istediği şeyleri alamıyor ki beğenmiyor...

Fernando Gago
06.Eylül.2006, 19:28
Tamam bu senin düşüncem o da benim düşüncem bana göre eto'o ya nisbet olsun diye decoyu sallamış araya neyse

gerrrard
06.Eylül.2006, 19:57
Güzel 5 ama Deco bozuyor orayı...

Aykan19o3
06.Eylül.2006, 21:04
Deco bozuyor orayı bir Gerrard ya da Fernando Torres ya da Rooney varken :)

TürkuAz
06.Eylül.2006, 21:06
En azından Kaka'nın kendisinden daha iyi olduğunu farkedebilmesi güzel.

Lionel Andres Messi
06.Eylül.2006, 22:52
deco nun yerine dunyanin en iyi oyun kurucusu fabregas in olmasi gerekirdi

BlackEagle19o3
06.Eylül.2006, 23:21
Evet bence de Deco ilk 5i haketmiyor.Kıyak geçmiş takım arkadaşına;)

Atakan38
06.Eylül.2006, 23:41
Deco Olmamıs Onun DışındakıLer GuzeL
Eto'da OlabıLırdı Lıstede

gezenti
07.Eylül.2006, 02:33
Deco???
Hani şu anca Bolton gibi bir takımda oyması gerekipte Barca da oynayan futbolcu mu dünyanın en iyi 5 futbolcusuymuş?
Bana göre Deco varsa Hakan da olmalı haksızmıyım:-):-)....

Cyzio
07.Eylül.2006, 02:42
Deco neden iyi oyuncu değil?Fazla teknik ve çalımı seven bi oyuncu olmadığı için mi?Bana göre Barça'ya yakışıyor oynadığı futbolda beni tatmin ediyor.Bazılarına göre tartışılır ama sonuçta Barça'da uzun zamandır forma giyiyorsa bunda bişey vardır;;)

Fernando Gago
07.Eylül.2006, 02:47
Deco???
Hani şu anca Bolton gibi bir takımda oyması gerekipte Barca da oynayan futbolcu mu dünyanın en iyi 5 futbolcusuymuş?
Bana göre Deco varsa Hakan da olmalı haksızmıyım:-):-)....

Olağanüstü abartmışın durumu Deco son yıllardaki en iyi oyun kuruculardan biri

sananes
07.Eylül.2006, 03:24
bence deco top 5i bozmuyor.cok yetenekli ama bi acıklamasında da ben ronaldinhonun en iyisi gerrard dedigini duymustum.eto ya gelince bence cok bencil ve ondan daha iyileri var

ThersoN
07.Eylül.2006, 03:58
göze batmıyor ama bence deco listede önemli şurdan bakalım ronaldinho gibi bi adam da olsa kendi takım arkadasını tvden izledigi ya da sağdan soldan takip ettigi adamlardan daha iyi tanır.
ayrıca bu beşli artı ronaldinho aynı takımda olsa ve bayagı iyi işler cıkarsa kimse decoya yuklenmez,evet kagıt uzerinde deco çok aman aman bi adam degil,ama dunyanın sayılı kuluplerinden birinde oynuyorsa(istikrarlı bi şekilde)bi bildikleri var demektir,evde oturarak futbol olmuyor