View Full Version : Galatasarayın Kötü Finans durumu
19yusuf05
20.Şubat.2004, 16:30
Bu borçlar kapanacakmı kapanırsa nasıl kapanacak yoksa kapanmayacakta klup iflasınımı açıklayacak sizce ne olacak
Koray Düşova
20.Şubat.2004, 16:44
Galatasaray Klübü borçları yüzünden asla batmaz,Fiorentina gibi lig düşürülmez.
Galatasaray'ın birçok gayrimenkulu var böyle olumsuz bir durumla karşılşa bile gayrimenkullerinden yararlanır ve borçlarını kapatır üstüne de kasasında extra para kalır ama böyle bir durum zaten asla olmaz.Özhan Canaydın'da açıkladı borç için hiçbir Gayrimenkulu sattırmam diye...
Faruk Süren göreve geldiğinde telaffuz edilen borcu herkes hatırlasın 50-60 milyon dolar arasında bir rakamdı.Faruk Süren'le yaklaşık 5 yıl daha sonra Mehmet Cansun'la 8 aylık bir dönem ve telaffuz edilen rakam 130 milyon dolar.Göreve Özhan Canaydın geldi ve 1 yılını Mart'ta doldurucak telaffuz edilen rakam 120 milyon dolar.AİG 'ye her yıl gönderilen 10 milyon dolar olmasa belki de borç şimdi 110 milyon dolardı.Şimdi AİG devredışı kalmak üzere ve devredışı kalması içinyeni bir kredi gelecek bu kredi hem extra gelir kaynağı olacak olan stad için hem de AİG için gelecek.Bütün iş krediye bağlı kredi gelirse Galatasaray'ın çıkış yolu açılır.
ertyq
20.Şubat.2004, 17:05
Bu borçlar kapanacakmı kapanırsa nasıl kapanacak yoksa kapanmayacakta klup iflasınımı açıklayacak sizce ne olacak
bence yine de düşürülme ihtimali az da olsa var. Fransada Monaco (yada Marsliya) düşürülmüştü onlar da GS kadar büyük.
Koray Düşova
20.Şubat.2004, 17:38
Fransada Monaco (yada Marsliya) düşürülmüştü
Düşürülme tehlikesi vardı ama düşürülmediler.
Monaco şampiyonlar liginde bir üst turda ve Fransa liginde şuanda lider Marsilya ise 6. sırada dikkat çekerim.
Düşürülme ihtimalini basında Galatasaray için hiç siz telaffuz edilirken duydunuz mu
Cengo
20.Şubat.2004, 18:28
Düşme teklikesi var.Yapma Koray..
AIG 35-40 milyon $ 'ı nasıl ödeyecek GS ?
Böyle giderse gayrimenkuller bile kurtaramaz GS'yi ..
Koray Düşova
20.Şubat.2004, 18:54
Gayrimenkullerin satışı Galatasaray'ın borcunun 2 katı para getirir.Galatasaray gayrimenkul olarak çok zengin bir klüp yani hiçbir zaman bu ülke de düşmez.
Bugün devlet orman arazilerini satarken nasıl rakamlar ortaya çıkıyor bir düşünün Galatasaray'da o arazilerden daha değerli alanlar var.
Galatasaray'ın yılda aldığı gelire uygun bir kredi bulundu zaman AİG'nin borcu kapatılır bir yandanda alınan kredi ödenir ama önemli olan kredinin gelmesi...
Galatasaray'ın mali durumu çok kafa yorar (c)
ertyq
20.Şubat.2004, 19:32
Fransada Monaco (yada Marsliya) düşürülmüştü
Düşürülme tehlikesi vardı ama düşürülmediler.
Monaco şampiyonlar liginde bir üst turda ve Fransa liginde şuanda lider Marsilya ise 6. sırada dikkat çekerim.
Düşürülme ihtimalini basında Galatasaray için hiç siz telaffuz edilirken duydunuz mu
yanlış hatırlamıyorsam son anda develet kararı ile mı ne kalmışlardı ligde. Yani kriterlere göre düşeceklerdi.
e_mali
20.Şubat.2004, 19:50
GS küme düşürlmez, olur mu oyle şey.
Galatasaraydan bahsediyoruz, İstanbulspordan değil.
Hani olmaz ya, oldu da GS borcunu kapayamadı, hiç mi zengin GSli yok...
Bu konusulanlar bana imkansız gorunuyor..
ertyq
20.Şubat.2004, 20:07
GS küme düşürlmez, olur mu oyle şey.
Galatasaraydan bahsediyoruz, İstanbulspordan değil.
Hani olmaz ya, oldu da GS borcunu kapayamadı, hiç mi zengin GSli yok...
Bu konusulanlar bana imkansız gorunuyor..
iyide nekadar zengin olsa da tutupta milyondolarlar ödemez ki.
Koray Düşova
20.Şubat.2004, 20:34
iyide nekadar zengin olsa da tutupta milyondolarlar ödemez ki.
Hepsini kimse ödemez ama çıkıpta bir kısmı ödenir sonuçta borcun hepsi 1 tek kişi ya da kuruma değil.
Frank_Castle
20.Şubat.2004, 22:53
Galatasaray'ın borçları aşırı korkunç değil..Real Madrid kat ve kat borçluyken çıkıp Zidane 'ı Beckham'ı alabiliyor ... Ödeme planları belirtilmiş durumda....Galatasaray'da şu an her oyuncu parasını zamanında alıyor ..(ki bu bayadır sorunluydu..) ...
canaydın iyi bir başkan değil belki ama ekonomik durumumuz düzeliyor ...
Cengo
21.Şubat.2004, 17:17
Gayrimenkullerin satışı Galatasaray'ın borcunun 2 katı para getirir.Galatasaray gayrimenkul olarak çok zengin bir klüp yani hiçbir zaman bu ülke de düşmez.
Bugün devlet orman arazilerini satarken nasıl rakamlar ortaya çıkıyor bir düşünün Galatasaray'da o arazilerden daha değerli alanlar var.
Galatasaray'ın yılda aldığı gelire uygun bir kredi bulundu zaman AİG'nin borcu kapatılır bir yandanda alınan kredi ödenir ama önemli olan kredinin gelmesi...
Galatasaray'ın mali durumu çok kafa yorar (c)
Koray fanatik davranma.GS'nin gayrimekulleri o kadar değil ..
GS'nin sosyal tesileri bile eski ..
O kadar para çıkmaz ..
Anca FB Burnu'daki uçta kalan ufak arazi FB'ye satılırsa anca biraz kurtulabilir.Başka türlü çok zor ..
Koray Düşova
22.Şubat.2004, 12:02
Koray fanatik davranma.GS'nin gayrimekulleri o kadar değil ..
GS'nin sosyal tesileri bile eski ..
O kadar para çıkmaz ..
Anca FB Burnu'daki uçta kalan ufak arazi FB'ye satılırsa anca biraz kurtulabilir.Başka türlü çok zor ..
Galatasaray'ın neyi var neyi yok bir Galatasaray'lı olarak ben mi bilirim yoksa Fenerbahçe'li olarak sen mi bilirsin Cengiz sen bari yapma
Bu forumda Fanatik davranılmaması gerektiği uyarısıı ilk yapan zaten benim onun için fanatik davranacak son kişi de benim ,bazı soruları bilgimce cevaplayınca fanatik oluyorsa kimse bildiklerini yazmasın öyleyse...
Fanatik davranmadım
Ayrıca Fenerbahçe gayrimenkullerini satsa ne kadar eder bilemem ama Galatasaray ile Fenerbahçe'nin gayrimenkullerini de karşılaştıran sensin ,hangisinin ki daha fazla para eder bunu sen veya ben bilemeyiz.
Ama şu bir gerçektir ki Galatasaray'ın borçları kapatacak kadar ek kaynağı var.
ertyq
23.Şubat.2004, 13:55
GS nin borcu 140 000 000 $ olarak açıklanmış
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 14:55
110 milyon dolar + AİG ye ödenecek tazminat ile 140 olucak.
19yusuf05
23.Şubat.2004, 18:55
galatasaraylıyız ama şimdi gerçekten böyle fanatiklik olmaz takımının durumunu bilecek onagöre şeyler isteyeceksin bizim gayrimenkul çok az biliyorum araştırdım tesisler çok eski florya hariç bunlara nediyorsun (i) uyumayacaksınve (d) fanatik olacaksın ve durum değerlendirmesi yapacaksın
ertyq
23.Şubat.2004, 19:42
galatasaraylıyız ama şimdi gerçekten böyle fanatiklik olmaz takımının durumunu bilecek onagöre şeyler isteyeceksin bizim gayrimenkul çok az biliyorum araştırdım tesisler çok eski florya hariç bunlara nediyorsun (i) uyumayacaksınve (d) fanatik olacaksın ve durum değerlendirmesi yapacaksın
objektif bir arkadaş. tebrikler :!:
Koray Düşova
23.Şubat.2004, 20:13
O araştırdığın ve az olan gayrimenkulleri bir sayarmısın objektif arkadaş.
19yusuf05
24.Şubat.2004, 18:09
mesela fenerbahçeyle Galatasarayın yan yana olan antreman sahasını görmrdinmi fener bahçeninki fıstık gibi GALATASARAYINKİ İSE NEYazıkki ber bat ama biz bunlardan utan mayız iyi günde kötü günde GALATASARAYLIYIZ
19yusuf05
24.Şubat.2004, 18:11
ve olmayan şeyin neresini sayayım yokki bişey olmayınca olmuyo sen buarada bana ne yükleniyorsun Galatasaray.org dayazdılar zaten 3-4 tane tesis ve biraz arsa var
ertyq
24.Şubat.2004, 18:14
110 milyon dolar + AİG ye ödenecek tazminat ile 140 olucak.
sonuçta o da bir borçtur ve ödenmek zorundadır.
19yusuf05
27.Şubat.2004, 16:30
Doğru söylüyorsun katılı yorum
recepural
27.Şubat.2004, 16:44
O araştırdığın ve az olan gayrimenkulleri bir sayarmısın objektif arkadaş.
totti yakaladı seni o cimbomlu galatasaray a toz kondurmaz ben onu iyi tanırım........
FilippoInzaghi
27.Şubat.2004, 17:00
ben anlamiyorum gs nin sorunlari neden baskalarini ilgilendiriyor özellikle FeBe lileri
Koray Düşova
27.Şubat.2004, 18:46
ve olmayan şeyin neresini sayayım yokki bişey olmayınca olmuyo sen buarada bana ne yükleniyorsun Galatasaray.org dayazdılar zaten 3-4 tane tesis ve biraz arsa var
Galatasaray.org şu kadar malımız mülkümüz mü var diyecek bu işler herkeisn bilmesi gereken işler değil ,objektifliği bana kimse öğretmesin objektif olmak kendi tuttuğu klübü hakkında ki bilinmeyenleri biliyormuş gibi söyleyip klübün gururunu ayaklar altına almak değildir.
19yusuf05
Galatasaray'ın neyi varsa neyi yoksa sen kulaktan dolma bilgilerle heryerde söyleme istersen hem klübünü yanlış tanıtırsın hemde karşıdaki insan senden daha bilgiliyse kendini onun gözünde küçültmüş olursun .Sana yğklenmdiğim filan yok sadece bunlar sana tavsiyedir.
Cengo
27.Şubat.2004, 20:47
Sen söyle o zaman Koray
Koray Düşova
27.Şubat.2004, 21:09
Bir kısmını söyledim zaten bu kadarı yeter.
ertyq
28.Şubat.2004, 12:55
ben anlamiyorum gs nin sorunlari neden baskalarini ilgilendiriyor özellikle FeBe lileri
GS olmasa FB bu ligden zevk alamaz da o yüzden
Cengo
28.Şubat.2004, 20:41
Ne söyledin Koray,hani göremiyorum :?: :?:
Koray Düşova
28.Şubat.2004, 22:34
Her koyun kendi bacağından asılır ,eğer bu kadar merak ediyorsan sana özel de birgün anlatırım ama herkes bilmeyecek işte o kadar.
Koray Düşova
18.Mart.2004, 11:18
Ben haftalardır bu topicte anlatmaya çalıştım dalga geçildim ama buyrun işte...
Turgay Kıran 'ın açıklaması ;
“Paraya ihtiyaç yok!”
“Galatasaray’ın hiçbir kulüpte olmayan mal varlığı var. Bu çok önemli bir olay. Riva’da 1200 dönüm arazisi var, 28 dönüm Florya, Beyoğlu’nda kendi binası, Ali Sami Yen’in yanında kendi arazisi var. Galatasaray esasında korkulacak ortamda değil. Hiçbir zaman Galatasaray’ın taşınmazlarını satmayı düşünmüyorum. AIG ile anlaşmaya çalışacağım.”
Galatasaray’ın Riva’daki arazisi bugünkü değerlerle 150, bir proje ile birlikte 300-350 milyon dolar eder. İstikbalden korkmaya gerek yok. Ama sadece futbol takımının başarısına endekslenirsek bugünkü gibi oluruz.”
açıklaması ile Galatasaray'ın durumunun korkunç olmadığını bir kez daha göstermiştir yani ben birşeyleri anlatmaya çalıştım ama illaki Turgay Kıran gibi bir başkan adayı açıklayınca inandırıcı gelir,zaten bu hep böyledir.