Emurafu
07.Eylül.2006, 08:58
Bu sezon futbol müsabakalarını hangi kanallardan izleyeceğimizle ilgili bir araştırma sonrasında, en doğrusunu yansıttığını düşündüğüm aşağıdaki bilgileri toparladım ve sizinle paylaşıyorum;
Şampiyonlar Ligi gurup maçları : Star
Şampiyonlar Ligi Öneleme : D Spor
UEFA Kupası : D Spor, Show TV, Lig TV
Dsmart, FB ve BJK'nin Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını satın almış. Guruplara kaldıgımız için tüm maçlar Star'da olacak...
UEFA'da ise GS'nin Çeyrek Final ve sonrası hariç, iç saha maçları Dsmart'ta olacak. UEFA çeyrek finali ve sonrası ise SHow TV'den yayınlanacak çünkü Show TV yayın haklarını elinde bulunduruyor. GS'nin deplasman maçlarında ise ihaleyi ev sahibi takımdan alan kanal maçı yayınlama hakkına sahip olacak.
Diğer liglerde ne durumda derseniz, onlar şu şekilde;
Türkiye Süper Lig : Lig TV
TFF 1. Ligi : D Spor
İngiltere : Fox TV
İtalya : Kanal 24 ve NTV
İspanya ve Almanya : NTV, E2
Fransa : Kanal A
Brezilya : Lig TV
İngiltere Carling Cup ve FA Cup : TV 8
Almanya Kupası ve İspanya Kupası : Kanal A
Burda dikkat cekmesi için bu konuyu acıyorum..Bazı arkadaslar sürekli soruyor mac hangi kanalda falan gibi insallah iyi bir rehber olmusdur...
Şampiyonlar Ligi gurup maçları : Star
Şampiyonlar Ligi Öneleme : D Spor
UEFA Kupası : D Spor, Show TV, Lig TV
Dsmart, FB ve BJK'nin Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarını satın almış. Guruplara kaldıgımız için tüm maçlar Star'da olacak...
UEFA'da ise GS'nin Çeyrek Final ve sonrası hariç, iç saha maçları Dsmart'ta olacak. UEFA çeyrek finali ve sonrası ise SHow TV'den yayınlanacak çünkü Show TV yayın haklarını elinde bulunduruyor. GS'nin deplasman maçlarında ise ihaleyi ev sahibi takımdan alan kanal maçı yayınlama hakkına sahip olacak.
Diğer liglerde ne durumda derseniz, onlar şu şekilde;
Türkiye Süper Lig : Lig TV
TFF 1. Ligi : D Spor
İngiltere : Fox TV
İtalya : Kanal 24 ve NTV
İspanya ve Almanya : NTV, E2
Fransa : Kanal A
Brezilya : Lig TV
İngiltere Carling Cup ve FA Cup : TV 8
Almanya Kupası ve İspanya Kupası : Kanal A
Burda dikkat cekmesi için bu konuyu acıyorum..Bazı arkadaslar sürekli soruyor mac hangi kanalda falan gibi insallah iyi bir rehber olmusdur...